Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#766 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 29 March 2008 - 19:19

το Lost ειναι καλο.
Αλλα εχει πολλους χαρακτηρες.
Και συν τις αλλοις μεχρι 3η σεζον δεν εχει Μπεν.
Το Prison ειναι για να ναι.
Πλεον.

Ναι αλλά έχει John Locke. {και Sawyer} {και Jate}

Τώρα τελειώνω την 2nd season και μιλάμε για καμία σχέση με την πρώτη! It just got interesting! :wooi2:

Posted Image

#767 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 30 March 2008 - 20:11

Eγω ελλείψει heroes , Lost , κτλ ,ξεκινησα να βλεπω σε DVD το Millennium . Σειρα που παρακολουθει τα βηματα ενος σουπερ μπατσου που κυνηγαει μονο σιριαλ κιλλερς και δολοφονους που σκοτωνουν με φριχτο τροπο τα θύματα τους. Ειναι αρκετα gory σειρα (καλο αυτο) και πρωταγωνιστει ο υπερ-cult Lance Henriksen .
Πολυ καλο ειναι αν και ωρες -ωρες λιγο κλισέ.

Η σειρά δημιουργήθηκε απο τον Chris Carter ,ο οποιος εκανε και τα X-files επισης .

Το Millenium το έβλεπα παλιά όταν το έδειχνε η τηλεόραση είχε δείξει τον πρώτο κύκλο ο ΑΝΤ1. Ωραία σειρά είχε μυστήριο και θυμάμαι ότι μου άρεσε η γυναίκα του πρωταγωνιστή:. Τώρα βγήκε σε DVD o πρώτος κύκλος μπορεί να το τσιμπήσω.
Εν τω μεταξύ βλέπω ακόμα X-Files είχα άχτι από μικρός να μαζέψω όλα τα επεισόδια τώρα αυτό είναι πραγματικότητα και τα βλέπω πάλι σιγά σιγά είμαι στην 7η σεζον.

Ερώτηση προς moderators: μπορούμε να δημιουργήσουμε threads για σειρές ξεχωριστά; Νομίζω ότι το lost αξίζει το δικό του thread στο οποίο να συζητάμε μόνο για αυτό...:congrats:

#768 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 30 March 2008 - 23:07

Το Millenium το έβλεπα παλιά όταν το έδειχνε η τηλεόραση είχε δείξει τον πρώτο κύκλο ο ΑΝΤ1. Ωραία σειρά είχε μυστήριο και θυμάμαι ότι μου άρεσε η γυναίκα του πρωταγωνιστή:. Τώρα βγήκε σε DVD o πρώτος κύκλος μπορεί να το τσιμπήσω.
Εν τω μεταξύ βλέπω ακόμα X-Files είχα άχτι από μικρός να μαζέψω όλα τα επεισόδια τώρα αυτό είναι πραγματικότητα και τα βλέπω πάλι σιγά σιγά είμαι στην 7η σεζον.

Ερώτηση προς moderators: μπορούμε να δημιουργήσουμε threads για σειρές ξεχωριστά; Νομίζω ότι το lost αξίζει το δικό του thread στο οποίο να συζητάμε μόνο για αυτό...:congrats:

ρε μαστορα μιας και τα χεις φρεσκα σε ποια σεζον και ποιο επεισοδιο ειναι με το λευκο πλασμα που χωνεται στις λεκανες,και επισης το ιδιο με την Γοργονα.

Posted Image

#769 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 31 March 2008 - 13:03

ρε μαστορα μιας και τα χεις φρεσκα σε ποια σεζον και ποιο επεισοδιο ειναι με το λευκο πλασμα που χωνεται στις λεκανες,και επισης το ιδιο με την Γοργονα.

Επειδή λευκά πλάσματα υπάρχουν πολλά δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά πρέπει να αναφέρεσαι στο επεισόδιο The Host (2ο επεισόδιο 2ος κύκλος) όπου ένας μεταλλαγμένος από το Τσερνομπιλ φτάνει στη Αμερική με ένα πετρελαιαγωγό.

Όσο για τη Γοργόνα είναι το επεισόδιο Humbug (2oς κύκλος 20ο επεισόδιο) που λαμβάνει χώρα σε ένα τσίρκο με πολλά circus freaks. Από τα καλύτερα επεισόδια x-files. Γενικά οι 3 πρώτες σεζον είναι το κάτι άλλο αν και όλες μου αρέσουν.

#770 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 07 April 2008 - 12:50

Ναι αργοπορία αλλά χθες τελείωσα την 3rd LOST season {πάω full για 4nd τώρα} και δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι θεωρούν το Ben κάτι σπουδαίο. No offense dudes, αλλά ο Locke και ο Sawyer είναι πολλοί ανώτεροι.

Όσο για PB παραεγινε soap-opera αλλά το λυπηρό είναι πως δε με χαλάνε καθόλου τα spoilers! XD

Posted Image

#771 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 07 April 2008 - 13:06

Εγώ είδα και τον πιλότο του νέου "Ιππότη της Ασφάλτου" ή "Knight Rider 2008". Καλύτερο απ'ότι περίμενα, έχουν κρατήσει και το βασικό μουσικό θέμα του παλιού KITT, απλά το έχουνε "εκμοντερνίσει". Ο πρωταγωνιστής βέβαια είναι λίγο ξύλινος, αλλά θα δείξει η συνέχεια. Δεν γλίτωσε από κλισέ, μάλιστα υποτίθεται ότι ο πρωταγωνιστής είναι γιός του Michael knight από την προηγούμενη σειρά (ο Hasselhoff κάνει και ένα μικρό guest star appearance στο τέλος του πιλότου).
Συνολικά πάντως καλύτερος πιλότος απ'ότι περίμενα. Οπότε θα του δώσω μία ευκαιρία ως σειρά.

#772 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 07 April 2008 - 13:18

Αν αναφέρεσαι στο creature που έπεφτε σε νάρκη για 30 χρόνια, με τον κοντό από το Green Mile, είναι σε 2 επεισόδια (1η σεζόν, 2 και 20). Κοίταξε εδώ.

Posted Image

#773 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 07 April 2008 - 13:22

Αυτά είναι στην πρώτη σεζον 3ο και 20ο επεισόδιο. Αλλά μάλλον δεν εννοεί αυτά...

#774 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 07 April 2008 - 13:24

Τo πρώτο είναι το 0 (πιλότος), αλλά anyway... μπορεί να τα βρει αν είναι αυτά.

Posted Image

#775 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 07 April 2008 - 13:24

Ναι αργοπορία αλλά χθες τελείωσα την 3rd LOST season {πάω full για 4nd τώρα} και δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι θεωρούν το Ben κάτι σπουδαίο. No offense dudes, αλλά ο Locke και ο Sawyer είναι πολλοί ανώτεροι.

Όσο για PB παραεγινε soap-opera αλλά το λυπηρό είναι πως δε με χαλάνε καθόλου τα spoilers! XD

ξεκινα 4ο.
αν και παλι ο Μπεν δεν σου κανει εντυπωση τι να πω.
ο τυπος ειναι χαλαρα ο καλυτερος ηθοποιος εκει μεσα.
αλλα και παλι γουστα αυτα.
εγω πχ τον Λοκ δεν τον παω δραμι.

Εγώ είδα και τον πιλότο του νέου "Ιππότη της Ασφάλτου" ή "Knight Rider 2008". Καλύτερο απ'ότι περίμενα, έχουν κρατήσει και το βασικό μουσικό θέμα του παλιού KITT, απλά το έχουνε "εκμοντερνίσει". Ο πρωταγωνιστής βέβαια είναι λίγο ξύλινος, αλλά θα δείξει η συνέχεια. Δεν γλίτωσε από κλισέ, μάλιστα υποτίθεται ότι ο πρωταγωνιστής είναι γιός του Michael knight από την προηγούμενη σειρά (ο Hasselhoff κάνει και ένα μικρό guest star appearance στο τέλος του πιλότου).
Συνολικά πάντως καλύτερος πιλότος απ'ότι περίμενα. Οπότε θα του δώσω μία ευκαιρία ως σειρά.

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.
θα του ριξουμε μια ματια!

Αν αναφέρεσαι στο creature που έπεφτε σε νάρκη για 30 χρόνια, με τον κοντό από το Green Mile, είναι σε 2 επεισόδια (1η σεζόν, 2 και 20). Κοίταξε εδώ.

κοιτα ημουνα πολυ πολυ μικρος οταν εγινε η πρωτη προβολη του,και ηταν αργα -και ειχα ψιλοχεσει πανω μου-
θυμαμαι οτι ηταν ενα σκατοπραμα λευκο.
με περιεργα δοντια και χωνοταν στις αποχετευσεις.

αμα εχει κανεις τιτλο η και links (αν δεν το χω κατεβασει).
γιατι εχω σκορπιες σεζον.

Posted Image

#776 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 07 April 2008 - 13:26

Σού δωσα link μαν για το δεύτερο. Το πρώτο είναι το "squeeze". Σχεδόν σίγουρα λέμε για το ίδιο.

Posted Image

#777 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 07 April 2008 - 13:29

Σού δωσα link μαν για το δεύτερο. Το πρώτο είναι το "squeeze". Σχεδόν σίγουρα λέμε για το ίδιο.

καλα ρε Κυριακη,μην βαρας.
ευχαριστω οπως και να χει.
θα το κατεβασω ολο καποια στιγμη.

α επισης τελειωνω και την τριτη σηζον Weeds.
ομορφη σειρα.
νταξει παραειναι αναλαφρη και ελαφρομυαλη αλλα περναει ωραια η ωρα.

edit:
δεν ειναι αυτο που λεω.
σου λεω ΛΕΥΚΟ "τερας".
και παραμορφωμενο.
α και χωρις μαλλια αν θυμαμαι καλα.

edit2.
YATTA
Posted Image
mchasap was right.
απλως δεν ειχα τσεκαρει τι μου ειχε πει καθως τελικα ειμαι πολυ ξεχασιαρης μερικες φορες.

θα δουμε οταν "ξαλαφρινει λιγο" το rapidshare accout μου θα κατεβασω και 2ο κυκλο.
(εχω 1ο ,3ο και 4ο νομιζω.)
-και ναι τα χα κατεβασει με 768 συνδεση-

Posted Image

#778 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 April 2008 - 13:30

για το LOST εχετε δικιο ..ο Βen ειναι με διαφορα ο καλυτερος εκει...τους κανει οτι 8ελει...xD
ξεκινησε παλι το BSG..επιτελους...imo BSG is great..i like it more than lost

#779 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 08 April 2008 - 20:48

YATTA
Posted Image
mchasap was right.

Όχι παίζουμε!!!

Πάντως αν το'χεις σκοπό λέει πολλά να ξαναδείς τα X-files από την αρχή.
Από τότε που τέλειωσαν μόνο μια σειρά μου προκάλεσε παρόμοια συναισθήματα - το Lost.

Kατά τη γνώμη μου είναι οι δύο science fiction σειρές που ώθησαν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας πολύ πέρα από ότι φανταζόμασταν ότι ήταν δυνατό!

Και μη ξεχνάτε ότι τα x-files επανέρχονται το καλοκαίρι με τη 2η ταινία τους!!! Αμήν και πότε.

Α και από το lost εγώ λόγω επαγγέλματος είμαι με τον Jack - να δείτε ότι αυτός θα τους ξελασπώσει στο τέλος!

#780 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 10 April 2008 - 14:07

Αποφύγετε την σειρά με όνομα New Amsterdam. Η ιστορία απλή : Αθάνατος, που κάνει τον αστυνομικό, ψάχνει να βρεί το έτερον ήμισυ με το οποίο θα ενωθούν και θα γίνει θνητός. Υπάρχουν πολύ καλύτερες αστυνομικές σειρές χωρίς να μας πρήζει ο πρωταγωνιστής επειδή είναι αθάνατος...
2 επεισόδια είδα και δεν μου έκανε καμμία εντύπωση. Αν δεν ήτανε οι αστυνομικές ιστορίες στην μέση θα βαριόμουνα τελείως.