Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#721 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 22 February 2008 - 15:24

Numb3rs τα έχω δεί όλα. Προσωπικά μου αρέσει. Είναι αστυνομική σειρά, κατά κύριο λόγο, αλλά δείχνει το πως τα μαθηματικά είναι μέρος του μςγαλύτερου με΄ρους της ζωής μας κι ας μην το καταλαβαίνουμε. Ο ένας από τους πρωταγωνιστές είναι καθηγητής μαθηματικών, genius βέβαια (μπήκε στο Πανεπιστήμιο όταν ήταν 13 ή 14), και ο αδελφός του μέλος του FBI. Οπότε βλέπεις το πως ο μαθηματικός βοηθάει στην επίλυση των εγκλημάτων. Προσοχή δεν λύνει τα εγκλήματα, απλά από τα στοιχεία που του δίνουν, βγάζει κάποια μαθηματικά συμπεράσματα. Οι εξηγήσεις δίνονται σε απλή μορφή, layman's terms θα λέγαμε.

Bones: έχω δεί ένα - δύο επεισόδια το καλοκαίρι στο εξωτερικό. Αστυνομική σειρά και παίζει ο Angel (David Boreanaz) από Buffy. Αστυνομική εύπεπτη σειρά, αν θες να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα χωρίς πολλά πολλά... (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τα λίγα επεισόδια που είδα).

#722 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 22 February 2008 - 23:57

"σε αυτη τη σειρα εμενα μου αρεσε αυτο."
αντε τωρα κατεβασε τα =p

Thanks για το info, φαίνεται πάντως ότι έχουμε τα ίδια γούστα. ;)

Numb3rs τα έχω δεί όλα. Προσωπικά μου αρέσει. Είναι αστυνομική σειρά, κατά κύριο λόγο, αλλά δείχνει το πως τα μαθηματικά είναι μέρος του μςγαλύτερου με΄ρους της ζωής μας κι ας μην το καταλαβαίνουμε. Ο ένας από τους πρωταγωνιστές είναι καθηγητής μαθηματικών, genius βέβαια (μπήκε στο Πανεπιστήμιο όταν ήταν 13 ή 14), και ο αδελφός του μέλος του FBI. Οπότε βλέπεις το πως ο μαθηματικός βοηθάει στην επίλυση των εγκλημάτων. Προσοχή δεν λύνει τα εγκλήματα, απλά από τα στοιχεία που του δίνουν, βγάζει κάποια μαθηματικά συμπεράσματα. Οι εξηγήσεις δίνονται σε απλή μορφή, layman's terms θα λέγαμε.

Bones: έχω δεί ένα - δύο επεισόδια το καλοκαίρι στο εξωτερικό. Αστυνομική σειρά και παίζει ο Angel (David Boreanaz) από Buffy. Αστυνομική εύπεπτη σειρά, αν θες να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα χωρίς πολλά πολλά... (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τα λίγα επεισόδια που είδα).

Αχά.
Ώστε είναι εύπεπτη σειρά το Bones, ε; Η πρωτοτυπία του λογικά οφείλεται στις μελέτες πάνω στα corpses, οπότε μάλλον θα προτιμήσω το Monk, του οποίου το πρωτότυπο στοιχείο (ocd & phobias) μ' αρέσει περισσότερο. :wis:
Καλά, όσο για το Numb3rs, πείστηκα, θα το κατεβάσω. :)

#723 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 23 February 2008 - 12:47

Ξέρει κανείς πότε θα έχουμε νέα για Prison Break?
~!!!Spoiler τελευταίου επεισοδίου!!!~

Spoiler:

θα καμουν αλλη μια σιζον.
λαστ λογικα, ελπιζουμε να μην πατωσει και αυτη.
Posted Image

#724 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 25 February 2008 - 13:55

Γαι μενα, το pb ειχε πατωσει απο το τελος της δευτερης σεζον, οπου εκαναν τα παντα γα να βγει τριτη σεζον, ενω ολα ειχαν ξεκαθαρισει πλεον
Spoiler:

Μιας και προσφατως βγηκε το Run Fat Boy Run, για οσους ειστε Simon Pegg fans (Shaun of the Dead, Hot Fuzz), πρεπει οπωσδηποτε να δειτε τη σειρα απ'οπου ξεκινησαν ολα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J4E_o0WpGPI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=shHh4Ju7kXA[/youtube]

Info: "Spaced" (1999)
Spaced TV Show - Spaced Television Show - TV.com

Download:
Spaced Torrent - btjunkie

Subtitles:
Subtitles: "Spaced" subtitles

:warning:
Do not miss it!!!!

#725 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1,006 posts
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Posted 26 February 2008 - 05:44

xHate θα συμφωνήσω μαζί σου.Το PB έχει γίνει άθλιο.Το βλέπω μόνο για να περνάει η ώρα.Καμιά σχέση με τον πρώτο κύκλο και ειδικά τώρα που στο τελευταίο επείσοδιο έγιναν πάλι όλοι μεταξύ τους μπάχαλο.Άντε κάποια στιγμή να τελείωσει.:bahhh:

Μια σειρά που προτείνω είναι το Grey's Anatomy.:try:

Στην αμέρικη προβάλλεται ο 4 κύκλος.Όλη η ιστορία αναφέρεται γύρω από γιατρούς οι οποίοι έχουν τελείωσει την ιατρική σχολή και προσπαθούν μέσα από 'καψόνια' να γίνουν χειρούργοι..Αν και περίμενα να είναι μια ακόμη απόπειρα ώστε να δημιουργήσουν άλλη μια σειρά σαν την εντατική τελικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον όπως πιστεύω θα κάνει και σε εσάς.Μπορεί να χαρακτηριστεί ως drama αλλά έχει και μερικές στγμές που την κάνουν κωμωδία.Στην ελλάδα έχει έρθει ο πρώτος κύκλος(9 επ.).Στη αμερική έχει αρκετούς θεατές για αυτό και η αλλαγή των επεισοδίων από 9 που ήταν στον 1 κύκλο σε 26 που έγιναν στο 2. :Blissfull:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#726 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 posts

Posted 26 February 2008 - 13:56

Βασικά εγώ παιδιά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί γινόταν τέτοιος πανικός με το Prison Break.Προσωπικά δεν μπόρεσα να δω ούτε ένα επεισόδιο απο την άρχη ως το τέλος.Παλαιότερα κατέβασα το Joey που είχε να κάνει με τον Joey απο το Friends και έβγαλα αρκετό γέλιο.Το House MD βλέπω ακόμα,το Ηeroes και τώρα είμαι στο ψάξιμο μιας και τελευταία το έριξα μόνο στα anime.

#727 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1,006 posts
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Posted 26 February 2008 - 17:59

Από την στιγμή που μπόρεσες και είδες το Joey τότε μπράβο σου.:oo:

Πάντως όλοι κόλλησαν με το PB βλέποντας το πρώτο επεισόδιο(όπως έκανα εγώ).Το καλό με το PB είναι ότι στο τέλος του κάθε επεισοδίου σε αφήνει ΠΑΝΤΑ (ειδικά στον πρώτο κύκλο) με την αγωνία τι θα γίνει στο επόμενο.Έχει και πολύ έξυπνο σενάριο:wis:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#728 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 26 February 2008 - 18:04

Πάντως όλοι κόλλησαν με το PB βλέποντας το πρώτο επεισόδιο(όπως έκανα εγώ).Το καλό με το PB είναι ότι στο τέλος του κάθε επεισοδίου σε αφήνει ΠΑΝΤΑ (ειδικά στον πρώτο κύκλο) με την αγωνία τι θα γίνει στο επόμενο.Έχει και πολύ έξυπνο σενάριο:wis:

True, και ο δεύτερος κύκλος ήταν πολύ καλός. Γιατί να γίνει ΤΟΣΟ αίσχος στον 3ο; :erk:
1

#729 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 posts

Posted 26 February 2008 - 18:39

Το ίδιο κάνει και το Heroes αλλά και κάθε serial που έχει μια συνέχεια στο σενάριο και οχι αυτοτελή επεισόδια.Σίγουρα το σενάριο είναι κάπως πρωτότυπο αλλά εγώ προσπάθησα να το δω όταν ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 αλλά απέτυχα.Με κούρασε και έκανα συνέχεια zap δεν την πάλεψα.Με αποτέλεσμα να μην συνεχίσω.Και είναι μια απο τις σπάνιες φορές που μου συμβαίνει αυτό.
Η πλάκα είναι πως το έχω βάλει στην ίδια κατηγορία με την ταινία Femme Fatale που έχω προσπαθήσει να δω πάνω απο 5 φορές και πάντα με παίρνει ο ύπνος στο ίδιο σημείο οτι ώρα και να είναι.

#730 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 27 February 2008 - 23:40

Προτείνεται ανεπιφύλακτα: Primeval.

2 σαιζόν: 6 επεισόδια η πρώτη, 7 η δεύτερη.
Δεινόσαυροι στο Λοvδίνο; Αρχαιοπτέρυξ να πετάνε πάνω από γήπεδα του Golf; Και όμως! Χρονικές πύλες ανοίγουν στο παρελθόν καιτ ο μέλλον της Γης και διάφορα "τέρατα" ξεπηδάνε από μέσα. Και το τέλος της πρώτης σαιζόν...
Και η δεύτερη σαιζόν τέλειωσε. Και θέλω κι άλλο Primeval.

#731 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 01 March 2008 - 00:51

Πολύ καλό το νέο ep Lost
Τα σπασε ο desmond...
Go figure...
Posted Image

#732 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 01 March 2008 - 01:17

Μυστήρια πράγματα γίνονται στο Lost.... Oι θεατές σηκώνουν τα χέρια ψηλά!

#733 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 01 March 2008 - 07:50

Yeap, φοβερό το new episode ;)

#734 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 02 March 2008 - 00:25

Λοιπόν. Ας προτείνω κ εγώ 2-3 σειρές.

Πρώτη και καλύτερη το Firefly. Mix space-scifi με western, είναι απλά η αγαπημένη μου σειρά. Ακολουθείτε από ένα comic και την ταινεία Serenity. Προσοχή, μη δείτε το Serenity χωρίς να έχετε δει τη σειρά γιατί δε θα σας πεί πολλά. Αντιθέτως έχοντας δει τη σειρά.... δε μιλάω μην ρίξω κανα spoiler :P
Oσοι βγάζουν σπυριά στο άκουσμα της Buffy the vamprie slayer να μην ανησυχούν, παρότι ο δημιουργός είναι ο ίδιος το firefly αξίζει το βάρος του σε χρυσό. Κρίμα που το κόψανε.. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ FOX!

Mετά έχουμε το Deadwood.
Bασισμένο σε ιστορικά γεγονότα/περιοχές/χαρακτήρες, είναι μια σειρά που ενώ λαμβάνει χώρα στο Far West, λίγη σχέση έχει με τα classic και spaggeti western. Βρώμικος κόσμος, συγκρουόμενα συμφέροντα, και πραγματικά καμμία αξία/σεβασμός στην ανθρώπινη ζωη..

Τέλος επιγραμματικά αναφέρω τα Carnivale, Battlestar Galactica, και 4400, που άν και πίο "pop" και "light", ξεπερνά τα βαρετά όρια του mainstream και έχει αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία και χαρακτήρες.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#735 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 02 March 2008 - 08:22

Nαι, το Firefly ήταν φανταστική σειρά... Δεν έχω δεί ακόμα την ταινία Serenity που υποτίθεται κλείνει μερικές ανοιχτές υποθέσεις. Πρέπει να κάτσω να ξαναδώ το Firefly κάποια στιγμή και να συνεχίσω με το Serenity.

Επίσης προσωπικά μου άρεσε το Buffy. Υπήρχαν τρομερά επεισόδια όπως το Hush... Για το μετέπειτα Angel δεν ξέρω έχω δεί μόνο την πρώτη σαιζόν που ήταν καλή.