Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 14 September 2011 - 01:08
Επική ξενέρα όταν τέλειωσε με cliffhanger, το επιβεβαίωσα ότι έφαγε cancel και έψαχνα για γωνία.
Posted 15 September 2011 - 14:23
μέτριος πιλότος αποκλειστικά για το κοινό του CW, the secret circle
Posted 15 September 2011 - 14:29
Βλακεία ήταν αλλά δεν το βαρέθηκα. Λογικό για πρώτο επεισόδιο, μετά πιθανότατα θα αρχίσει να κουράζει, δε νομίζω να το συνεχίσω. Προτείναι σε fans της Παολίνας πάντως.
Posted 15 September 2011 - 14:33
Είδα τον πιλότο του up all night. Πάνω κάτω ότι είχα δει στο promo. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι too cool for school αλλά εντάξει αμερικάνικο sitcom είναι δεν περιμένει κανείς ρεαλισμό. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε αλλά δεν τρελάθηκα. Θα συνεχίσω να το βλέπω για τους ηθοποιούς μάλλον.
Posted 15 September 2011 - 14:44
Απόψε δεν προβάλλεται το secret circle? Anyhoo και το vampire diaries μέτρια ξεκίνησε οπότε θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί...
βγήκε νωρίτερα στο itunes,
το πρώτο επεισόδιο έχει πράγματα που έχεις ξαναδεί σε άλλες σειρές και ταινίες αυτού του είδους, ωραία μεν δοσμένα αλλά σε κάποια σημεία cheesy. Χάνει από το TVD γιατί δεν έχει μια Dobrev ή έναν Somerhalder.
Posted 15 September 2011 - 14:57

Posted 15 September 2011 - 15:48
America's Next Top Model Allstars episode 1!
Μαζέψανε όλες τις αποτυχημένες κατίνες των προηγούμενων σεζόν και τις έχωσαν όλες μαζί μέσα. Το αποτέλεσμα..; Οικτρό και επώδυνο.
Είμαι γενικά junkie αυτού του σόου, αλλά πραγματικά αυτή η σεζόν έχεσε λίγο πάνω στην ψυχή μου.
Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τη δω όλη... σνιφ..
Posted 15 September 2011 - 23:50
Το πιο αστείο στην όλη υπόθεση είναι στα Comedy Central Roasts, όταν της λένε ότι είναι ατάλαντη και ότι πέρασε από κρεβάτια για να φτιάξει την (όποια τέλος πάντων) κωμική της καριέρα. Επειδή έχουν δίκιο, δεν εξηγείται αλλιώς.
Posted 18 September 2011 - 02:49
Posted 18 September 2011 - 13:04
ήμουν ιδιαίτερα excited με την συγκεκριμένη σειρά και η αλήθεια είναι απογοητεύτηκα με αυτό που τελικά είδα. Καλή αλλά μέχρι εκεί.
Η 6η σεζόν doctor who είναι και η καλύτερη της σειράς. Απιστευτα πράγματα οχι μόνο στα moffucked επεισόδια αλλα και στα standalone της. Ποιος περιμένει μετά ένα χρόνο.
Posted 18 September 2011 - 13:20
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 19 September 2011 - 21:14
Τώρα, για τα Emmy...
Φιάσκο τα βραβεία κωμωδίας όπως πάντα. Το Community δεν ήταν καν υποψήφιο, ο Louis CK είναι υπερβολικά "ξένος" για να κερδίσει. Όλα τα βραβεία το μέτριο Modern Family και lead actor o Jim Parsons, καημένε Carell.
Όταν στην τηλεόραση υπάρχουν σειρές όπως Community, Parks and Recreation, Louie, The League και Curb Your Enthusiasm, το να βραβέυεται το Modern Family ακούγεται σαν ανέκδοτο.
Στις μίνι σειρές σάρωσε το Downton Abbey. Δεν έχω δει τις άλλες, αλλά αμφιβάλλω αν υπήρχε κάτι καλύτερο, διατηρώντας κάποιες επιφυλάξεις μόνο για το Mildred Pierce.
Στις δραματικές, σχεδόν συγκινήθηκα όταν πήρε το βραβείο για το γράψιμο το Friday Night Lights. Ξεκίνησα σήμερα την πέμπτη σεζόν, για αρκετό καιρό την είχα στην άκρη. Κρίμα για τον Hamm, αλλά ο Kyle Chandler το αξίζει το βραβείο. Κλασικά καλύτερη σειρά το Mad Men, όπως πρέπει.
Posted 19 September 2011 - 21:29
το modern family είναι τόσο καλό που τα σάρωσε τα κωμικά?
glee got the right award!

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 19 September 2011 - 21:33
Το Modern Family είναι χειρότερο από όσα ανέφερα παραπάνω. Γενικά είναι ευχάριστο, αλλά μέτριο.