Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1711 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 25 September 2011 - 17:44

Ξέρετε κανα αξιόπιστο σαιτ με σειρές σε streaming?
Posted Image

#1712 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 25 September 2011 - 18:18

Fringe: Πάρα πολύ ωραίο ξεκίνημα για την καινούργια season.

Supernatural: Παραδόξως είχε ενδιαφέρον!:P Δεν το περίμενα οτι θα έβαζαν στην υπόθεση τέρας που να μην έχουμε ήδη δει...

Doctor Who: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Δεν βλέπω την ώρα για το τελευταίο επεισόδιο.:)
Posted Image

#1713 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 September 2011 - 21:31

Ξέρετε κανα αξιόπιστο σαιτ με σειρές σε streaming?

To sidereel. Τα σπάει.

Το Community δεν ήταν στα πολύ καλά του, αλλά το έσωσαν οι άπειρες αναφορές που είχε μέσα. Ειδικά ο συνδυασμός Doctor Who + Inspector Gadget μου ήρθε από το πουθενά.
Συμπάσχω πάντως με τον Abed. I miss my Cougar Town.

Posted Image

#1714 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 26 September 2011 - 01:29

To sidereel. Τα σπάει.

Το Community δεν ήταν στα πολύ καλά του, αλλά το έσωσαν οι άπειρες αναφορές που είχε μέσα. Ειδικά ο συνδυασμός Doctor Who + Inspector Gadget μου ήρθε από το πουθενά.
Συμπάσχω πάντως με τον Abed. I miss my Cougar Town.

Thanks

Καλούτσικο το community. Το how i met μ άρεσε αρκετά αφου πλέον έχω εγκαταλείψει το concept της σειράς και το βλέπω απλά για τη πλάκα.
Posted Image

#1715 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 26 September 2011 - 06:03

ειμαι στα μισα του 2ου κυκλου community και πραγματικα το εχω λατρεψει.

νομιζω πως ειναι ΠΟΛΥ μπροστα αυτη η σειρα.

εχει μια απιστευτα ομορφη ατμοσφαιρα,ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ,φρεσκες ιδεες,απιστευτο χιουμορ,συναισθημα,βασικα τα εχει ολα πραγματικα,σε υπερθετικο βαθμο.

δεν εχω λογια βασικα,παντως το σιγουρο ειναι οτι η τιβι ζει μεγαλες στιγμες.

αγαπη.

#1716 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 September 2011 - 17:32

Άρχισε το gossip girl και ο πόλεμος ....
Youtube Video

Posted Image

#1717 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 September 2011 - 17:44

delete me...

Edited by D.Dragon, 27 September 2011 - 19:31.

Posted Image

#1718 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 27 September 2011 - 20:30

Ξεκινησα Supernatural. Απλα φανταστικο. 7 season!!! για να δουμε αμα θα συνεχισει μεχρι τοτε να με αρεσει.

Posted Image

#1719 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 27 September 2011 - 21:11

Μολις ειδα το επεισοδιο Psych που αποτελει homage στο Twin Peaks.Απλα απιστευτο!Ολες οι αναφορες στο Twin Peaks ηταν μια και μια.Ειδικα στο τελος "ελιωσα" στο γελιο.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#1720 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 September 2011 - 12:08

Ώρα για rage.

Oh terra nova you, big pile of dino shit!

Είχα δει time travelling και δεινόσαυρους και το inner nerd είχε κατουρηθεί πάνω του από τη χαρά του. Τί πήρα? Ένα οικογενειακό δράμα από μια οικογένεια για την οποία δεν θα έδινα δεκάρα, τον "κακό" από το avatar σε παρόμοιο ρόλο ~actually το μόνο ενδιαφέρον πράγμα στη σειρά~ κάτι δεινόσαυρους βγαλμένους από κακό videogame και κάτι υποψίες συνομωσιών τύπου lost. Συγκεκριμένα η σειρά προσπαθεί τόσο να ακολουθήσει τα χνάρια του lost ενώ ξεκάθαρα δεν έχει τα φόντα που γίνεται κουραστικό.

Και πραγματικά αναρωτιέμαι πώς γίνεται να τα σκάτωσαν τόσο. Έχεις ένα SF setting που δεν γίνεται να πάει λάθος ~ I mean dinosaurs, c'mon~ ένα κανάλι σαν το FOX από πίσω, μήνες και μήνες παραγωγής και 20 εκατομύρια δολάρια! Αν μου το έδιναν εμένα θα το έκανα καλύτερα!

Καταρχάς η οικογένεια γύρω από την οποία εξελίσσεται η υπόθεση είναι παντελώς άοσμη και άχρωμη. Badass cop daddy, caring doctor mommy, rebel son, geek daughter και ένα πεντάχρονο για το γούτσου φάκτορ. Μια ιστορία με την οικογένεια του 7th heaven στο διάστημα θα ήταν πιο ενδιαφερουσα... Από κει και πέρα η γελοιότητα σου ρίχνει απανωτά χαστούκια στη μούρη. Θα παραβλέψω ότι ο μπαμπάκας κατάφερε να ξεφύγει από φυλακές υψίστης ασφαλείας και να τρυπώσει στην επίσης υψίστης ασφαλείας αποβάθρα για το ταξίδι στο χρόνο λες και πήγαινε βόλτα στο mall και θα φτάσω 85 εκατομύρια χρόνια πίσω. Όπου τα σπίτια της αποικίας είναι εξωτερικά σαν λυόμενα σεισμοπαθών και εσωτερικά σαν lofts στο Soho, όπου το νοσοκομείο τους έχει υπερσύγχρονα μηχανήματα με οθόνες αφης και άλλα high tech shit αλλά η υπεροξυγόνωση αντιμετωπίζεται με προιστορικές τεράστιες βδέλες, όπου οι στρατιώτες είναι ντυμένοι σαν το Ρακιτζή στη Eurovision and teenagers will be teenagers και με την πρώτη ευκαιρία το σκάνε από την αποικία για μια μέρα διασκέδασης παρέα με τα φιλικά ζωάκια του δάσους ~ooops σαρκοφάγους αιμοβόρους δειόσαυρους ήθελα να πω. Το μόνο καλό είναι ότι γέλασα όσο δεν έχω γελάσει ποτέ σε καμία κωμωδία με τα πνευμόνια μου να κοντεύουν να μου βγουν από τη μύτη. Ναι είναι τόσο γελοίο.

Κάπου στο βάθος υπάρχει μια υποψία σεναρίου και πλοκής η οποία όμως είμαι σίγουρη δεν θα είναι ποτέ παραπάνω ενδιαφέρουσα από το μπαμ μπαμ πίου πίου σκοτώνουμε δεινόσαυρους και δενόμαστε σαν οικογένεια.

Ελπίζω να είμαι λάθος πραγματικά και να γίνει καλύτερο γιατί την περίμενα αυτή τη σειρά με αγωνία και χαρά αλλά αν συνεχίσει έτσι προτιμώ να ξαναδώ το Jurassic Park.

---------

Και αφού τα είπα και ξαλάφρωσα ας πω και μια καλή κουβέντα για το Hart of Dixie. Τίποτα groundbreaking βέβαια, άλλη μία small town dramedy τύπου Everwood αλλά η Rachel Bilson είναι απολαυστική, οι χαρακτήρες αν και κλισέ έχουν το ενδιαφέρον τους, τα ρομάντζα που αιωρούνται είναι promising και γενικά βλέπεται άνετα γιατί παραμένει πιστό στο είδος του.

xbJ3b2w.jpeg

#1721 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 September 2011 - 12:28

Μετά την mainstream εποχή Lost - 24 οι διάφορες απόπειρες να δημιουργηθεί κάτι παρόμοιo δηλαδή τα V, Flash Forward, The Event και τώρα αυτό το terra nova είναι για τα σκουπίδια.
Posted Image

#1722 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 28 September 2011 - 12:47

Συμφωνω απολυτα με mono για terra nova. Απο ένα σημείο και μετά παρακαλούσα να τελειώσει. Αν και το πρώτο μισό μ άρεσε, μετά ακόμα και οι δεινοσαυροι δεν το έσωναν.

Το hart of dixie ήταν πολύ κακό. Με το ζορι το τελειωσα, οσο και αν αγαπώ την Summer.

Το person of interest το βρήκα πολύ μέτριο και μάλλον δε θα το συνεχίσω. Ο JJ το έχει χάσει στις σειρές ή αυτο μας έχει δείξει σε οτι τελευταίο έχει κάνει.

Το playboy club χωρίς το καλωδιακό γυμνό δε το βλέπω να συνεχίζει και πολύ στην τηλεοραση, αν και δεν είναι κακό. Βελτιωμενο στο δεύτερο επεισόδιο του.

Ο πιλότος του pan am μ άρεσε, είχε ωραία ατμοσφαιρα, κουστούμια. Θα το συνεχίσω.

Το revenge φαίνεται να είναι η κλασική teen χαζομαρίτσα αλλα ποτέ δε μας χάλασε αυτο το είδος. :P

Στις σειρές που συνεχίζουν κάπου εδω σταματάω τα how i met your mother και the big bang theory, και κρατάμε μονο τα Community και Parks n' Recreation (και την νέα μου surreal αγάπη this is jinsy)

Aρχισε και το the good wife επιτέλους ξανα ποιοτικό δραμα στην network tv. Oχι κάτι το wow η πρεμιέρα αλλα πάντα ενδιαφέρουσα η σειρά και οι υποθέσεις της ( και φυσικά οι χαρακτήρες της )

#1723 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 28 September 2011 - 12:51

Είμαι μεταξύ Misfits και Community, αλλά έχω περιορισμένο χρόνο. Πού να τον επενδύσω;

#1724 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 28 September 2011 - 12:54

Misfits.

#1725 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 September 2011 - 12:58

Community.
Το misfits καλό είναι αλλά έχει ορισμένες βρετανιές....
Posted Image