Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1666 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 September 2011 - 21:31

(Bλακειούλα το Νew Girl. Υπερβολικά χαζοχαρούμενο το βρήκα.)

Giancarlo Esposito μόνο.

#1667 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 September 2011 - 21:47

Θα συμφωνήσω με τον Strange Loop για New Girl. Δε μου άρεσε, αν και στο τέλος είχα μείνει με ένα χαζό χαμόγελο (εκεί που τραγουδάνε.)
Πάντως θα δω τουλάχιστον άλλα 3-4 επεισόδια μέχρι να αποφασίσω, γιατί όλο το 1ο επεισόδιο το είχα δει από το τρέιλερ.

Posted Image

#1668 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 08 September 2011 - 23:29

Ξεκίνησα:
Suits: δικηγορικό, αρκετά καλό μέχρι στιγμής
Breakout kings : απ τους δημιουργούς του Prison Break, αρκετά μέτριο μέχρι στιγμής.
Harper's Island: μόνο το 1ο επισόδειο έχω δει αλλά φαίνεται ενδιαφέρον
Game of thrones: μόνο το 1ο μέχρι στιγμής και προσπαθώ να καταλάβω τί γίνεται:terror2:
Posted Image

#1669 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 09 September 2011 - 08:29

To Breakout Kings το ολοκληρωσα προσφατα.Απογοητευση ειναι.Το μονο επεισοδιο που αξιζει ειναι αυτο με τον T-Bag.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#1670 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 September 2011 - 14:26

Harper's Island: μόνο το 1ο επισόδειο έχω δει αλλά φαίνεται ενδιαφέρον

Droppαρε το όσο προλαβαίνεις.

Posted Image

#1671 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 10 September 2011 - 16:55

Giancarlo Esposito μόνο.

Πάντα.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1672 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 12 September 2011 - 23:04

Droppαρε το όσο προλαβαίνεις.

Γιατί ρε; τόσο χάλια; απογοήτευση το τέλος ή γενικώς;

Και από Wild Boys είδα το πρώτο και ήταν αρκετά καλό. Αυστραλέζικο western
Posted Image

#1673 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 13 September 2011 - 01:16

Εγώ πάλι θα το πρότεινα. Είναι μια καλή σειρά με αρκετές δόσεις μυστηρίου που κρατάει το ενδιαφερον και δεν έχει υπερβολικά πολλές τρύπες.

Βέβαια το όλο σκεπτικό της είναι αυτό ενός slasher film οπότε ίσως αυτό σε ξενίσει.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1674 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 September 2011 - 03:43

the Wire epic quote...
Youtube Video

Posted Image

#1675 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 September 2011 - 07:08

Γιατί ρε; τόσο χάλια; απογοήτευση το τέλος ή γενικώς;

Ναι χάλια. Γενικά είναι ένα slasher film στρετσαρισμένο σε σειρά με χαρακτήρες και πλοκή που δε σε νοιάζει τι θα απογίνουν, γι αυτό και είναι πολύ εύκολο να το ντροπάρεις. Αρχίζει με πολλές ελπίδες, και αυτό είναι από τα άσχημα, γιατί συνεχίζει μονότονα και βαρετά. Σκέψου ότι βλέπεις περίπου ένα Scream, χωρίς τα αστεία ή τις αναφορές, και με το gore κομμένο στο μισό....μόνο που αντί για 2 κρατάει 10+ ώρες.
Πραγματικά καλύτερα να δεις 5 slasher ταινίες από το να χαλάσεις τις ώρες σου σε αυτό, και άσε τον Zade να λέει :P

Posted Image

#1676 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 13 September 2011 - 10:30

Η αλήθεια είναι ρε Zade ότι αν είναι να εμπιστευτώ κάποιον για ταινία δε θα σαι εσύ.:hot: Τα μισά ποστ στο Splatter/horror thread είναι δικά σου και εγώ δεν είμαι και πολύ φαν του είδους. Πάντως αν έχει έστω και λίγο μυστήριο όπως λες θα με ενδιέφερε.
Posted Image

#1677 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 13 September 2011 - 11:45

Για αυτό που είναι το Harper's Island βλέπεται ευχάριστα. Από το πρώτο επεισόδιο ξέρεις τι θα δεις στα επομενα επεισόδια. Αν δεν είχε τελειώσει το καλοκαίρι θα σου έλεγα είναι το ιδανικό για τα βράδια, λιγο πριν βγεις.

Α και κορίτσια (ξερετε ποιες είστε) κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του The Secret Circle. Δειτε το και πείτε μας.

Edited by Strange Loop, 13 September 2011 - 13:32.

#1678 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 13 September 2011 - 21:30

Υπάρχουν εδώ fans του Deadwood?To τελείωσα τις προάλλες και κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο έχω δει από αμερικάνικη τηλεόραση,καταπληκτική πλοκή,διάλογοι,ερμηνείες.
Eχει επίσης να μου προτείνει κανείς κάτι παρόμοιο με τόσο γκρίζους χαρακτήρες?

#1679 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 September 2011 - 21:58

Παρακολουθώ το Carnivale αυτή την περίοδο και έχω εντυπωσιαστεί από το κλίμα της σειράς. Ελάχιστες (αν όχι καμία) σειρές έχουν αποδώσει τόσο πετυχημένα τη τρομακτική ατμόσφαιρα ενός θρίλερ. Το μόνο που με χαλάει
Spoiler:

#1680 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 September 2011 - 22:23

Θα γίνω γραφική αλλά το Carnivale τα σπάει!

Spoiler:

Posted Image