Χτες το βράδυ κατά τις 2-3 έβλεπα το 4ο επεισόδειο της τελευταίας season του breking bad και μόλις τώρα τελείωσα το τελευταίο 12 επεισόδεια μετά.Όντως μία απο τις καλύτερες σειρές ever αν και γενικά δεν έχω δει πολλές ξένες, τις 2 πρώτες season τις είδα νεράκι σε 2 μέρες την 3η και 4η πιο χαλάρα γτ είχαν αρκετά πιο μέτρια κομμάτια αν και τα περισσότερα ήταν μέρος του build up αλλά η 5η μάζεψε τα πάντα και είχε ωραίο φινάλε και δεν μπορούσαν να σταματήσω να βλέπω με τα cliffhangers.Overall 9/10 prety great.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
#2746
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2015 - 12:08
#2747
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2015 - 17:22
Θα ήθελα να εκφράσω το πόσο ΠΟΛΥ μου αρέσει το Scream Queens! I am officially obsessed with the sluts. Αυτή τη στιγμή παίζει να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το AHS. Οκ, ξεκίνησε χτες but still.
EDIT: FTWD season finale:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr. Brightside: 08 Οκτώβριος 2015 - 20:36
#2748
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2015 - 19:14
Θα ήθελα να εκφράσω το πόσο ΠΟΛΥ μου αρέσει το Scream Queens! I am officially obsessed with the sluts. Αυτή τη στιγμή παίζει να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το AHS. Οκ, ξεκίνησε χτες but still.
εισαι επίσημα gay ή κοριτσι
#2749
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2015 - 19:47
Let's not, Erisadesu.
Επίσης, δεν ξέρω αν το "sluts" είναι in-universe reference or whatever, αλλά καλό είναι να το αποφύγουμε κι αυτό στο μέλλον.
/mod
Είπα απλώς να τσεκάρω μερικούς πιλότους με το σκετπικό ότι αφού όλοι λένε ότι φέτος είναι πολύ χλιαρά τα πράγματα, δε θα ξεκινήσω ακόμα μία σειρά... και κατέληξα να βλέπω Limitless, Blindspot, Quantico, Rosewood ΚΑΙ Code Black. Πώς την πατάω έτσι κάθε φορά;
#2750
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2015 - 22:16
εισαι επίσημα gay ή κοριτσι
Straight white male i suppose? Το ότι μου αρέσει το Scream Queens πίστεψε με, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαι γκέι. Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως όλοι ειμαστε κουνιστοί που γουστάρουμε μόδα (επειδή οι πρωταγωνίστριες αποκαλούνται Σανέλ), τι να σου πω... ίσως να διερύνεις λίγο τους ορίζοντες σου. Τελείως off topic το σχόλιο σου.
@Tristessa: Αναφερόμουν σε ένα γκράφιτι του Κόκκινου Διαβόλου στην σειρά που γράφει "Sl*ts will die" or something. Noted though.
On topic: Μέτριο το πρωτο επεισόδιο The Flash. Απογοητεύτηκα λίγο γιατί περίμενα να δω Hawkgirl μετά την σύντομη εμφάνιση της στο τέλος του προηγούμενου κύκλου αλλα οκ. Το καλύτερο ήταν η εμφάνιση του Jay Garrick.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr. Brightside: 10 Οκτώβριος 2015 - 22:17
#2751
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2015 - 23:07
^ Much appreciated.
#2752
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2015 - 20:35
Βλέπει κανείς Narcos; Γαμώ τις σειρές.
#2753
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2015 - 09:09
Είδα μονοκοπανιά τα επεισόδια 2-4 του Scream Queens. Ο ΜΑΪ ΓΚΟΝΤ! Καμία σχέση με τον πιλότο, πολύ καλύτερα τα επεισόδια αυτά. Είναι φοβερός ο αυτοσαρκασμός του σεναρίου, δίνει πολύ ωραίο τόνο στη σειρά.
Arrow: την καημένη την Star City, όλη θέλουν να την καταστρέψουν! Αυτή η τελευταία σκηνή πάντως (6μήνες μετά), καθόλου δεν μου άρεσε.
Flash: ah! character growth! Σε πόσα σύμπαντα θα παίζει ρε παιδιά αυτό; Να αρχίσω να κρατάω σημειώσεις;
Blindspot: σαν να και βρήκε τον ρυθμό του τελικά.
@Tristessa κι εγώ έτσι έλεγα και είμαι ήδη στις 10 σειρές που παίζουν τώρα, χώρια άλλες 3-4 που θα αρχίσουν αργότερα.
#2754
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2015 - 10:58
Βγηκε σημερα walking dead. Απλα για να ξερετε.
#2755
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2015 - 10:58
Βγηκε σημερα walking dead. Απλα για να ξερετε.
Έγινε δεν θα το δούμε
#2756
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2015 - 19:06
@Tristessa κι εγώ έτσι έλεγα και είμαι ήδη στις 10 σειρές που παίζουν τώρα, χώρια άλλες 3-4 που θα αρχίσουν αργότερα.
yesssss join the dark side
Καινούρια promo για The Knick και Jessica Jones έβαλα; Δεν έβαλα!





#2757
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 08:47
Arrow: την καημένη την Star City, όλη θέλουν να την καταστρέψουν! Αυτή η τελευταία σκηνή πάντως (6μήνες μετά), καθόλου δεν μου άρεσε.
Spoiler:
Flash: ah! character growth! Σε πόσα σύμπαντα θα παίζει ρε παιδιά αυτό; Να αρχίσω να κρατάω σημειώσεις;
βασικα ουτε η σεναριογραφοι του arrow δεν γνωριζουν για το ποιος θα ειναι ο τυχερος σε 6 μηνες.
οσο για τον flash αν θυμαμαι καλα ειναι σε τρια συμπαντα.το δικο του ,του jey garrick και του kid flash..θα γινουμε λιγο τουρλουμπουκι αλλα εμενα με εξιταρει το ολο θεμα.
#2758
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 22:37
Υπάρχουν τόσα πολλά που θέλω να πω για το πρώτο επεισοδιο του TWD!
#2759
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 22:43
Παίρνει την αναγνώριση που της αξίζει.Είναι τραγική και έτσι αντιμετωπίζεται.Έβγαλες το Boring Dead σειράρα.Ο Ρικ είναι ο χαρακτήρας με το πιο wtf development(?)ever.Την μία το παίζει καλός μπαμπάς στον γιο του και μετά καταπίνει λαρύγγια μπροστά του.
Και για να 'ναι πλέον η Κάρολ η πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας της σειράς φαντάσου.
#2760
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2015 - 22:41