Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2686 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2015 - 22:24

Α σιχτιρη εγραφα ποση ωρα για ατρομητο και φλας και κρασαρε. αιωνια του η μνημη.

Το μονο που θα ξαναγραψω ειναι: Δειτε το scorpion. Ιδιοφυιες λυνουν προβληματα κτλ. Λιγο σερλοκ λιγο μαγκαιβερ και λιγο Big bang theory. Χωρις πολλες υπερβολες χωρις καρικατουρες χαρακτηρων, δινει με σεβασμο τις νευρωσεις των ιδιοφυιων, εχει σασπενς και λιγο αλλα καλο ςιουμορ με γλυκοπικρη γευση. Λιγο περισσοτερο γλυκια παρα πικρη. 

Ειμαι στο 6ο επεισοδιο και με επεισε να το δω ολο

stasou%2520mygdala.jpg

#2687 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2015 - 00:32

ΠΕΝΘΟΣ! 

#οτιαγαπάωεγώπεθαίνει
#αυτόςείναιολογοςπουβλεπωtrashilesτουCW

#2688 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2015 - 01:02

Χωρίς να λέω πως δε με στεναχώρησε η είδηση, μέχρι στιγμής η τρίτη season είναι ένας artsy, abstract αχταρμάς με ελάχιστο plot progression, κάτι το οποίο η 2η season μπαλανσάριζε πολύ καλύτερα. Πολύ νωρίς για να κρίνω βέβαια, κρίμα που δε σκέφτηκε και το NBC το ίδιο.

Ελπίζω να το πάρει κάνα netflix η κάτι...

LfNX0dh.png

#2689 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2015 - 01:07

Meanwhile περιμένουμε με ανυπομονησία την 11η season  Supernatural (I love you Dean but just let it die already) βλέπουμε την 2η season του Salem και την 3η season του Beauty and the fucking beast. Και σε μία πραγματικότητα όπου το True Blood ολοκληρώθηκε ομαλά έπειτα από 7 seasons. 

ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΣΙΛΕΣ ΤΟΥ CW. 

Έτσι και κόψουν το Penny Dreadful θα πεταχτώ μέχρι εκεί να τους κόψω τα λαρύγγια. 

/rant

#2690 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2015 - 01:42

Σιγά μη το κόψουν, ήδη πήρε 3rd season :)

Και μιας και λέμε για αυτό, ή δεύτερη χάνει σε feeling σε σχέση με την πρώτη, κατώτερη νομίζω γενικά μέχρι στιγμής.

qzMHWHd.png

#2691 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2015 - 09:22

για το hannibal ουτε εγω μπορω να πω οτι στεναχωριθηκα....πολυ..

εμενα μου κοψανε το forever....εκει στεναχωριθηκα..πολυ...ηταν καλη σειρα γμτ..και αξιζε μια ευκαιρια ακομα....

τωρα για καλοκαιρι μιας και δεν εχω πολλες ongoing summer series(suits,the strain,true detective)ειπα να βαλω μερικες ακομα,ισως penny d.,house of cards και κανα 2 αλλα...παραλληλα εχω να δω το the messengers(εχω καποια επ αλλα δεν τα κοιταξα ακομα...καμια ιδεα???)με τρωει να συνεχισω το the leftovers που εχω δει 2 επ.και το αφησα λογο χρονο που δεν ειχα...ειδα οτι πηρε και 2 σεζον και με καλα σχολια...

και να σκεφτεις οτι πριν λιγες μερες εκανα ενα back to past και ξεκινησα το x-files που δεν το ειχα δει ποτε ολοκληρο(9 σεζον 20+επ ανα σεζον :beaten: )...αν ξεπερασεις το 90's στοιχειο σε σκηνοθεσια και οτι δεν υπαρχουν βασικα πραγματα λογο εποχης(κινητα υπερυπολογιστεςκαι γενικα gadgets)και cgi μια χαρα βλεπετε...μην ρωτησετε το γιατι το κανω......δεν εχω απαντηση... :canthelp:

#2692 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2015 - 10:14

^ το x-files (οι 5.5 πρωτες του σεζόν) ειναι καλύτερο απ όλες τις σειρες που ανέφερες στο ποστ σου, οπότε καμία απορία στο γιατί να δει κάποιος μία από τις πιο σημαντικές σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης.

Βρήκα φανταστικά τα τρία πρώτα επεισόδια της 3ης σεζόν Hannibal. Αυτό με την πλοκή δεν το καταλαβαίνω, για μένα character=story, και σε αυτό το κομμάτι το Hannibal του δίνει και καταλαβαίνει.

Ωστόσο, θεωρώ ότι θα βρει τρόπο να συνεχίσει σε άλλο καναλι (amazon,yahoo, καποιο θα κανει κινηση), οπότε το πήρα καλύτερα από την iri το νέο.

#2693 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2015 - 11:16

και να σκεφτεις οτι πριν λιγες μερες εκανα ενα back to past και ξεκινησα το x-files που δεν το ειχα δει ποτε ολοκληρο(9 σεζον 20+επ ανα σεζον :beaten: )...αν ξεπερασεις το 90's στοιχειο σε σκηνοθεσια και οτι δεν υπαρχουν βασικα πραγματα λογο εποχης(κινητα υπερυπολογιστεςκαι γενικα gadgets)και cgi μια χαρα βλεπετε...μην ρωτησετε το γιατι το κανω......δεν εχω απαντηση... :canthelp:
Γιατί να μαζοχιζεσαι ετσι; το δοκίμασα πριν από λίγα χρόνια και το αθλιο παιξιμο των πρωταγωνιστών (ειδικα του μωλντερ), και τα φτηνά τεχνασματα για αγωνια και κλιφχανγκερ δεν παλευόντουσαν με τίποτα...

στο χρονοντουλαπο ως κατι αξιοσεβαστο μεν για τη μοδα του μεταφυσικου που δημιουργησε, αλλά πέτα το κλειδι μακριαααααα

τοσα ωραια πραγματα υπαρχουν να δεις χριστιανε μου...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 23 Ιούνιος 2015 - 11:20

stasou%2520mygdala.jpg

#2694 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2015 - 19:42

http://www.moviemonsters.gr/home-entertainment/news/1114228-yparchoyn-elpides-gia-to-hannibal.html

#2695 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2015 - 21:29

Διπλό επεισόδιο Under the Dome. Φαίνεται θέλουν να ξεμπερδεύουν και τα βγάζουν γρήγορα μαζεμένα.

Spoiler: s03

#2696 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2015 - 23:31

Please let it happen!! Overhyped για 2η σεζον Flash!!

http://www.fashionnstyle.com/articles/68179/20150709/flash-season-2-spoilers-season-premiere-title-revealed-tom-welling-have-cameo.htm

Επίσης τα νέα τρέιλερ για Walking Dead και Fear the Walking Dead με κάνουν να ανυπομονω να τελειώσει το καλοκαίρι!

#2697 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2015 - 00:01

Το φχαριστήθηκα πολύ το λ'ινκ κύριε φωτεινό παΐδι :)

stasou%2520mygdala.jpg

#2698 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 19:36

δούβλε πόστε γιατι έχουν περασει και καμια εικοσαριά μέρες.

Κανεις δεν αγαπάει το νεο τρου ντετεκτιβ;

• οκ δεν ειναι τοσο τεράστιο όσο το πρώτο
  • οκ δεν εχει μέσα καποιο χαρακτηρα τυπου μακοναχυ, σιωπηλο γενικα αλλα που και που παιρνει μπρος και αραδιαζει φιλοσοφιες
  • οκ στην αρχη πηγαινε τοσο αργα η πλοκη που σκεφτομουν να το ντροπάρω

Αλλά στο δευτερο μισο του, ειδικα απο το πιστολίδι και μετά και ειδικότερα στο τελευταιο επεισοδιο, με εχει κανει να χαιρομαι παραπολυ που το συνεχισα. Πολύ ωραία κατεμέ και η δευτερ σαιζον, απλά η πρωτη ήταν ασυναγωνιστη.

Οσο για το teen wolf, τα λυκανθρωπια ειναι πλεον μειοψηφια. Οι παραγωγοι κανουν πλεον ότι γουστάρουν και περνάνε καλά και φάινεται αυτό. απο τeen drama εχει γινει ξεκαθαρα horror show. Του χαβαλέ. 

stasou%2520mygdala.jpg

#2699 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 23:08

Έχει ψηθεί κανείς άλλος;

Youtube Video

Προσωπικά δεν έχω δει τις ταινίες στις οποίες βασίζεται η σειρά αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα και σίγουρα πιο τρομακτική από το AHS, έτσι όπως εχει γίνει πλέον. Speaking of which, έχω απογοητευτεί με το γεγονός ότι η Lady Gaga θα έχει κεντρικό ρόλο. Ήλπιζα σε απλό κάμεο και σύντομο διαμελισμό τύπου Adam Levine.

Also: Ολοκλήρωσα το Daredevil και πρέπει να πω πως ήταν πολύ καλύτερο απο αυτό που περίμενα. Στα συν η πλοκή που εκτείνεται σε ολόκληρη την σεζόν ως αρκ, η ανάπτυξη των χαρακτήρων (πραγματικά χαίρομαι που έπαιρνε τον χρόνο της για να ασχοληθεί μαζί τους), η ρεαλιστική βιαιότητα και το γεγονός πως δεν υπήρχαν εβδομαδιαίοι εχθροί (αλλά διαφορετικό φορμάτ αφού είναι σειρά του Νέτφλιξ επομένως makes sense).

Στα αρνητικά, οι πολλές φορές βαρετοί και υπερβολικά μεγάλοι διάλογοι, στα πρώτα επεισόδια οι ερμηνείες των Charlie Cox, Elden Henson & Deborah An Woll. Αν και ενθουσιάστηκα που είδα την τελευταία λόγω True Blood, ακριβώς αυτού υπήρχαν στιγμές που ερμηνευτικά ένιωθα πως έβλεπα την Τζέσικα. Αυτός που χρειάζεται πολυ βελτίωση είναι ο Cox. Sorry fella, keep workin on it. Also. Fisk. Απλά τον μισώ, δεν ξέρω αν φταίει ο τρόπος ερμηνείας του D'Onofrio με αυτούς τους ενοχλητικούς σπασμούς όταν μιλάει ή ο τροπος που μιλούσε Κινέζικα (αν και αυτό ήταν συν) αλλά είναι ο πιο αντιπαθής κακός που εχω δει εδω και καιρό σε σειρά, εξίσου αντιπαθής με την Ζελίνα από το OUAT. 

#2700 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2015 - 15:48

Ο πιλότος του Lucifer ήταν τόσο προβλέψιμος/εκνευριστικός όσο φαινόταν στο trailer. Pass.

Σε μια από τις χειρότερες καλύτερες επιλογές που έχω κάνει, είδα το Justified. Από τη μία, αντίο εξεταστική Σεπτεμβρίου 2015. Απ' την άλλη, HELLO NEW SHOW OF MY HEART :moeee: :moeee: :moeee:
Πέρα από τους *ahem* προφανείς λόγους, είχα να ευχαριστηθώ τόσο πολύ διαλόγους και χαρακτήρες από τη Veronica Mars (ο υψηλότερος έπαινος που θα μπορούσα να δώσω ποτέ σε σειρά tbh). Πραγματικά υποδειγματικό, από τον Boyd (πώς είναι δυνατόν να μην πήρε έστω ένα βραβείο ο Walton Goggings, ΠΩΣ) μέχρι όλους τους γυναικείους χαρακτήρες (Ava, Winona, Rachel, Helen, Mags, Loretta, όλες διαφορετικές, όλες τις αγαπώ ❤) και τις σχέσεις όλων με τον Raylan στα πλαίσια μιας κλειστής κοινωνίας με την ιστορία του Harlan. Το μόνο που μπορώ να του προσάψω είναι ότι με εξαίρεση 2η και 4η σεζόν, δε μ' ενδιέφεραν τόσο οι season-long ιστορίες όσο τα προσωπικά/οικογενειακά του Raylan και τα περίεργα/αστεία case-of-the-week, αλλά τι σημασία έχει αυτό όταν μια σκηνή μεταξύ Raylan και Boyd είναι πιο συναρπαστική από οποιοδήποτε πιστολίδι;

Από νέες σειρές φέτος, εκτός από Supergirl και Rosewood (γιατί άμα έχει ιατροδικαστές, θα το δω), δε βλέπω κάτι που να μ'ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ανυπομονώ για τη δεύτερη σεζόν The Knick όμως (λάτρεψα την πρώτη) και για Jessica Jones!

6dqFccT.gif