AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Scream Queens)
Posted 15 May 2015 - 12:52
(Scream Queens)
Posted 15 May 2015 - 14:40
τι ακριβωε εννοεις με το broken?
Broken/Imba, πολύ ποιό δυνατός σε σχέση με τους άλλους.
Posted 15 May 2015 - 16:00
I'll just leave this here:
Youtube Video
OVERHYPED!!!
Posted 16 May 2015 - 23:16
(Scream Queens)
Youtube Video
Ok, τώρα θέλω ακόμη περισσότερο να δω Scream Queens! Ψήνομαι πιο πολύ και από 5ο κύκλο AHS (που με Lady Gaga μάλλον πάτο θα πιάσει..)
Also Emma Roberts <3
Edited by Mr. Brightside, 16 May 2015 - 23:24.
Posted 16 May 2015 - 23:20
τελικά το γκόθαμ πάει για πούλο;
εγώ τελειωσα το Daredevil και αφου μιλάμε για ρηαλιτι βλεπω και το Ru pauls drag race
Posted 21 May 2015 - 23:25
Season finale για Flash απλά Ε.ΠΙ.ΚΟ!! Το κράνος του Flash Jay Garrick δεν ξέρω γιατί εμφανίστηκε, αλλά αν δω κανα multiverse crossover θα τρελαθω!!
Posted 22 May 2015 - 08:53
Season finale για Flash απλά Ε.ΠΙ.ΚΟ!! Το κράνος του Flash Jay Garrick δεν ξέρω γιατί εμφανίστηκε, αλλά αν δω κανα multiverse crossover θα τρελαθω!!
οι συντελεστες της σειρας εχουν ανακοινωσει οτι στην 2η σεζον ο φλας θα κανει πολλα multinuverse travels .με οτι και αν σημαινει αυτο.
το κρανος και εμενα με τρελανε στο τελος..γενικα πολυ καλο finale ειδικα....
plot s2 spoilers from directors and gustin
Edited by vectrapearl, 22 May 2015 - 09:23.
Posted 23 May 2015 - 12:49
Daredevil >>>>>> everything DC tries to be and fails
(το οποίο είναι ακόμα πιο αστείο αν σκεφτείς ότι ενώ η DC έχει τη φήμη του ~gritty, το Arrow πάει αγκομαχώντας και η "fun, family-friendly" Marvel έκανε απείρως καλύτερη δουλειά με το Daredevil)
Legends of Tomorrow: είμαι εδώ μόνο για τη Hawkgirl (δεν είναι η Shayera, αλλά ΟΚ, το δέχομαι) και τον Savage, please don't suck.
Lucifer: Oh dear. Ποιος έβαλε μαζί το δημιουργό του Californication και τον Tom Ellis για πρωταγωνιστή; Looks obnoxious af, ελπίζω να κοπεί στα 13 επεισόδια.
Διέρρευσε και ο πιλότος της Supergirl και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. Ξέρω ότι είναι πάλι Berlanti/Kreisberg (τέταρτη DC σειρά που αναλαμβάνουν, αν είναι δυνατόν) και αν διαρκέσει πάνω από μία σεζόν θα μου το βγάλουν απ'τη μύτη, αλλά μου άρεσε αρκετά.
τελικά το γκόθαμ πάει για πούλο;
όχι, πήρε δεύτερη σεζόν από νωρίς, να σκάσω είμαι
Posted 23 May 2015 - 17:10
Supergirl, πρώτη φορά που βλέπω πιλότο σειράς. Πολύ συμπαθητικό cast, στο daredevil ήταν συμπαθητικοί μόνο οι villains.
Posted 23 May 2015 - 20:47
στο daredevil ήταν συμπαθητικοί μόνο οι villains.
YOU
TAKE
THAT
BACK
RIGHT
NOW
*ahem* Στο θέμα μας.
Posted 24 May 2015 - 01:09
Το δικο μου υπερωικο/κομικ τοπ3 για φετος ηταν αυτο:
1. The Flash
2. Agent Carter
3. Daredevil
Μερικά κείμενα που εξηγούν γιατί μ αρέσει τόσο πολύ το The Flash
http://www.vulture.com/2015/05/the-flash-is-the-best-superhero-show-on-tv.html …
http://www.avclub.com/review/flashs-first-season-brought-fun-back-live-action-s-219446 …
Posted 24 May 2015 - 14:53
Ναι ξέρω, υπερβολή το "μόνο", ο Mat και η Claire είναι αρκετά συμπαθείς με καλές ερμηνίες από τους ηθοποιους
Posted 28 May 2015 - 21:11
θέλω να καταγγείλω πως η Tristessa φταίει που ξεκινήσα το daredevil
Posted 31 May 2015 - 02:17
μουαχαχα με κάνεις περήφανη!
Μερικά κείμενα που εξηγούν γιατί μ αρέσει τόσο πολύ το The Flashhttp://www.vulture.com/2015/05/the-flash-is-the-best-superhero-show-on-tv.html …
http://www.avclub.com/review/flashs-first-season-brought-fun-back-live-action-s-219446 …
Actually, συμφωνώ με όλα αυτά. Παρά το ότι από άποψη διαλόγων/σεναρίου έχει παρόμοια προβλήματα με το Arrow (και όσο θα μοιράζονται showrunners και κανάλι έτσι θα είναι), μπορώ να πω ότι το Flash με κέρδισε από την αρχή. Καλύτερο καστ, σωστή επιλογή ύφους, υπερδυνάμεις (επιτέλους!) και το σημαντικότερο, δε διστάζει να κάνει πράγματα που δε θα δούμε ποτέ στο Arrow ή τις ταινίες.
Posted 31 May 2015 - 21:28
Είδα τα πρώτα επεισόδια από wayward pines,supergirl και mr robot μόνο το τελευταίο λέει αν και είναι λίγο περίεργο.