Και εγώ που δε θεωρώ τον εαυτό μου comic geek ψιλοπετάω, ειδικά μετά το daredevl.
Ακούω και για Vandal Savage μου άρεσε πολύ μικρός από το justice league στην TV.
Ένα θέμα μόνο, δεν είναι ο flash υπερβολικά broken σε σχέση με τους υπόλοιπους εκεί?
arrow,flash,daredevil,gotham,agent of shield,agent carter,...πραγματικα δεν περιγραφω αλλο
τα smallville και supergirl δεν τα αναφερω γιατι κατα βαση δεν μου αρεσε ποτε το superman concept..
απο ταινιες δεν αναφερωμαι γιατι εκτος απο αυτες που εχουμε δει σε μια 5ετια εχουμε χ2 στην επομενη 5ετια 
για τον vandal savage δεν εχω πολα να πω μιας και τους villian στο dc universe δεν τους ξερω και καλα.για marvel οτι θελετε.
τι ακριβωε εννοεις με το broken?
παντως διαβαζοντας στο ιντερνετ για το fan base που εχουν τα series θεωρω τρελη χαζομαρα στην απερχομενη justice league movie να μην εχει τους arrow / flash actors και να βαλουν καινουργιους.απο τωρα εχουν αρχισει οι φαν την γκρινια.
Lazarus pit op plz nerf
Captain Cold και Heat Wave είναι μέσα καμιά λογική οκ.
Μπουρδούκλωμα προβλέπω αλλά δε μπορώ να πω ότι δε το περιμένω, τουλάχιστον από θέμα ιστορίας πιστεύω θα πάρουμε κάτι ενδιαφέρον.
Επίσης Atom finally becomes the Atom.
για τον atom σε παραπεμπω στο season finale του arrow..
για το mass up τον heroes/villians team up στην spin off σειρα οντως ειναι καπως.αλλα κατα καιρους εχουμε δει αντισιμβατικες συμαχιες στα comic universes για κοινο σκοπο.
το ωραιο ειναι οτι σε μια συνεντευξη του σκηνοθετη του arrow ειχε πει οτι θελει να κρατησει το arrow ''more grounded'' απο το flash..να μην εχει δηλαδη στοιχεια sci-fi και να περιστρεφεται στην εννοια της λογικης..και εχουμε μεχρι στιγμη resurection from a pit,ορους που σε κανουν υπερδυνατο,κακους απο το flash που πετανε laser απο τα ματια, oh well.!!
παντως η DC κανει ποιο καλη δουλεια με τα superhero series απο την marvel..
το daredevil τελικα ειναι τεραστια σειρα αν και ειχα τις αμφιβολιες μου στην αρχη αλλα οι επερχομενες σειρες τυπου luke cage,jessika jones,iron fist,
με αφηνουν παγερα αδιαφορο.
well τουλαχιστων αυτοι σκεφτονται σοβαρα να βαλουν τον daredavil της σειρας σε δικια του ταινια και μετα στους avengers 
cw and warner bros please.........
Edited by vectrapearl, 15 May 2015 - 09:19.