Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2656 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 21 March 2015 - 13:39

Είδα 4 τελευταία επεισοδια the 100 μαζί οπότε θα πω συνολικές εντυπώσεις.

Spoiler:

quoted for truth!

Once upon a time s4B: ναι, ακόμη το βλέπω. Ναι, είναι ακόμα τραγικά κακά τα 3d effects. Αλλά έχουμε Vampire Pam Kristin Bauer Van Straten ως Maleficent 

Spoiler:
η οποία είναι θ-ε-ό-τ-η-τ-α και ειδικά οι σκηνές με την επίσης θεότητα Regina είναι υπέροχες. Ευχάριστη έκπληξη είναι η Κρουέλα ΝτεΒιλ, ανεβαίνει γοργά στην εκτίμησή μου, one snarky remark at a time. Με την Ursula έχω την αίσθηση ότι δεν ξέρουν τι να κάνουν. Oh well.

#2657 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 March 2015 - 15:44

Απογοητευτικό το The last man on earth. Θυμίζει κωμωδία 15 χρόνων πριν, προσπαθεί να βγάλει γέλιο απο στερεότυπα και δεν τα καταφέρνει καν. Χαμογέλασα σε μερικές στιγμές, κανένα γέλιο όμως.

Κακώς δεν έβλεπα το elementary s3 εβδομαδιαία τόσο καιρό, η 3η season φέρνει ευχάριστες ανανεώσεις. Οι υποθέσεις κινούνται στο ίδιο επίπεδο με πριν, πολλές ενδιαφέρουσες. Εκνευρίστηκα με ένα plot point της προηγούμενης season που εξαφανίστηκε

Spoiler:
.

Vikings διαφορετική η νέα season, αισθάνομαι ότι δεν κεντράρει πλέον στον Ragnar αλλά στους γύρω του, το οποίο της δίνει επιπλέον αξία αλλά χάνει λίγο σε ενδιαφέρον.  

qzMHWHd.png

#2658 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 04 April 2015 - 13:16

μολις εμαθα οτι το cw ετοιμαζει μια spin off series για  arrow/flash με πολλους καινουργιους χαρακτηρες μεσα....

im so f**ing sold right now...

μικρα spoiler για οσους δεν εχουν δει τις σειρες

Spoiler:

#2659 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 22 April 2015 - 21:10

Netflix Already Renewed Marvel’s Daredevil for a Second Season

OH THANK GOD :x3:

Έχω ενθουσιαστεί με τη σειρά σε βαθμό που δε θέλω να ξανασχοληθώ με Arrow/Gotham/Flash/whatever. Ήθελα κι άλλη Rosario Dawson όμως :/

6dqFccT.gif

#2660 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 April 2015 - 14:39

Penny Dreadful season 2, excellent!

qzMHWHd.png

#2661 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 29 April 2015 - 11:19

εχουν βγει τα 2 πρωτα επεισοδια και το βραδυ θα κατσω να τα δω....το trailer παντος δειχνει πολυ καλο.

Youtube Video

#2662 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 02 May 2015 - 00:35

Season 2 Once Upon a Time, πόσο f*cked up αυτη η σειρά αλλά πόσο την λατρεύω και η Σοράγια Μοντενέγκρο Ρετζίνα such an awesome bitch!

Spoiler:

#2663 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 13 May 2015 - 12:07

ok now.im fucking sold.

το preacher εγινε σειρα...!!!

http://www.moviemonsters.gr/home-entertainment/news/1111177-to-preacher-ksekinaei-gyrismata-toy-chronoy.html

#2664 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 14 May 2015 - 09:30

Once upon a time, season 4 finale.

Spoiler:

Ωραία, θα μαζοχιστώ για ακόμα μία σεζόν.

#2665 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 14 May 2015 - 21:47

I'll just leave this here:

Youtube Video

#2666 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 May 2015 - 22:20

Eιδα το trailer του Lucifer. Δεν με ενοχλεί που δεν είναι πιστό στο κόμικ. Δεν με ενοχλεί που έχουν αλλάξει τα φώτα σε setting χαρακτήρες και αφαίρεσαν τον απίστευτο χαρακτήρα της Μazikeen. Αλλά να.... το να είσαι η πηγή όλων των κακών και το να είσαι απλά αντιπαθητικός είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. 

#2667 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 14 May 2015 - 23:42

I'll just leave this here:

Youtube Video

σοκ δεος και λιγο οργασμο με την σαρα(?????)

το cw παει να κανει τρελο universe 

ολες αυτες οι σειρες και το προγραμμα ταινιων για την επομενη 5τια σε κανουν να νιωθεις υπεροχα που εισαι comic geek

#2668 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 May 2015 - 01:17

Και εγώ που δε θεωρώ τον εαυτό μου comic geek ψιλοπετάω, ειδικά μετά το daredevl.

Ακούω και για Vandal Savage μου άρεσε πολύ μικρός από το justice league στην TV.

Ένα θέμα μόνο, δεν είναι ο flash υπερβολικά broken σε σχέση με τους υπόλοιπους εκεί?

qzMHWHd.png

#2669 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 15 May 2015 - 01:33

Lazarus pit op plz nerf
Captain Cold και Heat Wave είναι μέσα καμιά λογική οκ.
Μπουρδούκλωμα προβλέπω αλλά δε μπορώ να πω ότι δε το περιμένω, τουλάχιστον από θέμα ιστορίας πιστεύω θα πάρουμε κάτι ενδιαφέρον.
Επίσης Atom finally becomes the Atom.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2670 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 15 May 2015 - 09:18

Και εγώ που δε θεωρώ τον εαυτό μου comic geek ψιλοπετάω, ειδικά μετά το daredevl.

Ακούω και για Vandal Savage μου άρεσε πολύ μικρός από το justice league στην TV.

Ένα θέμα μόνο, δεν είναι ο flash υπερβολικά broken σε σχέση με τους υπόλοιπους εκεί?

arrow,flash,daredevil,gotham,agent of shield,agent carter,...πραγματικα δεν περιγραφω αλλο

τα smallville και supergirl δεν τα αναφερω γιατι κατα βαση δεν μου αρεσε ποτε το superman concept..

απο ταινιες δεν αναφερωμαι γιατι εκτος απο αυτες που εχουμε δει σε μια 5ετια εχουμε χ2 στην επομενη 5ετια :deadga6:

για τον vandal savage δεν εχω πολα να πω μιας και τους villian στο dc universe δεν τους ξερω και καλα.για marvel οτι θελετε.

τι ακριβωε εννοεις με το broken?

παντως διαβαζοντας στο ιντερνετ για το fan base που εχουν τα series θεωρω τρελη χαζομαρα στην απερχομενη justice league movie να μην εχει τους arrow / flash actors και να βαλουν καινουργιους.απο τωρα εχουν αρχισει οι φαν την γκρινια.

Lazarus pit op plz nerf
Captain Cold και Heat Wave είναι μέσα καμιά λογική οκ.
Μπουρδούκλωμα προβλέπω αλλά δε μπορώ να πω ότι δε το περιμένω, τουλάχιστον από θέμα ιστορίας πιστεύω θα πάρουμε κάτι ενδιαφέρον.
Επίσης Atom finally becomes the Atom.

για τον atom σε παραπεμπω στο season finale του arrow..

για το mass up τον heroes/villians team up στην spin off σειρα οντως ειναι καπως.αλλα κατα καιρους εχουμε δει αντισιμβατικες συμαχιες στα comic universes για κοινο σκοπο.

το ωραιο ειναι οτι σε μια συνεντευξη του σκηνοθετη του arrow ειχε πει οτι θελει να κρατησει το arrow ''more grounded'' απο το flash..να μην εχει δηλαδη στοιχεια sci-fi και να περιστρεφεται στην εννοια της λογικης..και εχουμε μεχρι στιγμη resurection from a pit,ορους που σε κανουν υπερδυνατο,κακους απο το flash που πετανε laser απο τα ματια,  oh well.!!

παντως η DC κανει ποιο καλη δουλεια με τα superhero series απο την marvel..

το daredevil τελικα ειναι τεραστια σειρα αν και ειχα τις αμφιβολιες μου στην αρχη αλλα οι επερχομενες σειρες τυπου luke cage,jessika jones,iron fist,

με αφηνουν παγερα αδιαφορο.

well τουλαχιστων αυτοι σκεφτονται σοβαρα να βαλουν τον daredavil της σειρας σε δικια του ταινια και μετα στους avengers :canthelp:

cw and warner bros please.........

Edited by vectrapearl, 15 May 2015 - 09:19.