Προς το παρόν η δεύτερη είναι αρκετά καλύτερη από την πρώτη πέρα από το πρώτα επεισόδια που είχαμε το είστε παιδιά δεν παίρνετε αποφάσεις κλπ δεν έχει κάτι το ιδιαίτερα αρνητικό.
O Φιν νεκρός και με αυτόν τον τρόπο δεν το περίμενα καθόλου.Good plot twist πιστεύω θα επηρεάσει πολύ την Κλαρκ και την Ρέιβεν.
Η Οκτάβια με την άλλη από τους grounders δεν θυμάμαι πως την λένε θα κάνουν τρομερό duo πιστεύω.
Τώρα με τον lincoln τόση προσπάθεια να έρθει στα συγκαλά του για να τους πιάσουν και να ξαναπάρει την δόση του.Θέλω να δω πως θα το διαχειριστούν αυτό.Και τι θα κάνει ο Μπέλαμι που από την πρώτη σεζόν μας χρωστάει ένα καλό leadership και νίκη.
Η Team Τζαχά με Μέρφι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και θέλω να δω αν θα βοηθήσει θα κάνει κάτι δικό της η θα καταλήξει βάρος.
Και τέλος θέλω να πω λίγα πράγματα για τον Μέρφι τον αγαπημένου μου χαρακτήρα της σειράς με διαφορά.
Πέθανε ο πατέρας επειδή έκλεψε φάρμακα για να τον κάνει καλύτερα.
Φυλακή,τον στέλνουν στην γη να πεθάνει εκεί στην αρχή είναι τσιράκι που δεν πάει τον Ουελς(έτσι δεν το έλεγαν
,τον κατηγορούν για έναν θάνατο που δεν έκανε τον κρεμάνε σχεδόν πεθαίνει και μετά φυσιολιγικά θέλει να εκδικηθεί πεθαίνει το κοριτσάκι και αντί να τα ακούσουν όλη που την έψαχναν έφταιγε μόνο αυτός που δεν έφταιγε ουσιαστικά.Τον βασανίζουν και πάει ενάντια στους 100 και πολύ καλά κάνει.
Δεν καταφέρνει κάτι και στην 2η σεζόν προσπαθεί να αλάξει(until now)και όλοι του συμπεριφέρονται σαν να 'ναι άγιοι αυτοί και εκείνος σκουπίδι ενώ έχουν κάνει τρις χειρότερα...Why u do this people?
Θέλω να σκοτώσει Μπέλαμι να γουστάρω.