Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1981 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 22 May 2012 - 16:17

Dr Who, εχω δει δεν μου άρεσε, Buffy η βαμπιροφόνησα επίσης έχω δει αλλά το βαρέθηκα, αυ΄το το beauty and the beast δεν το ξέρω, vampire diaries τι στόρι έχει? Μόνο το true blood έχω δει

#1982 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 May 2012 - 16:20

Dr Who, εχω δει δεν μου άρεσε, Buffy η βαμπιροφόνησα επίσης έχω δει αλλά το βαρέθηκα

Με σκότωσες. :sigh2:

Το vampire diaries έχει και δικό του κατατοπιστικότατο θρεντ.

Posted Image

#1983 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 22 May 2012 - 16:25

άλλες προτάσεις κουρίτσα?

#1984 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 May 2012 - 16:37

Εκτός από vampire diaries που πιστεύω θα σου αρέσει πολύ (πολύυυυυυυυυ καλύτερο από το μικρό του αδερφάκι το secret circle που αν θυμάμαι καλά το έβλεπες), υπάρχει και το moonlight, πάλι με βαμπίρια, όχι τίποτα τρομερό αλλά βλέπεται κυρίως του πρωταγωνιστή που είναι χοτττττ, το Grimm (δεν το έχω δει, δεν ξέρω πόσο καλό είναι, γενικά μέτρια πράγματα έχω ακούσει) και το pushing daisies (πολύ παραμυθένιο σκηνικό, πιστεύω ταιριάζει σε αυτό που ψάχνεις). Υπάρχει και το game of thrones αν θες κάτι σε πιο fantasy στοιχείο. (τα σπάει).

Αυτά μου έρχονται τώρα. αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σου πω

xbJ3b2w.jpeg

#1985 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 22 May 2012 - 21:46

ναι ναι το είδα το secret circle. το game of thrones το έχω στα υπ'οψην. κατέβασα κανα δυο επισόδια απο το vampire diaries που μου είπες να δω τι λέει και θα βάλω στο to-watch list pushing daisies. Το Grimm το βλέπω, δεν είναι κάτι τρομερό. Σας ευχαριστώ πολύ δεσποινίδες μου για τις προτασεις σας θα τα λάβω υπ'όψιν μου!

Edited by mirana_neko, 22 May 2012 - 21:47.

#1986 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 24 May 2012 - 22:35

Βλέπω justified, o Goggins είναι αρρώστια :riiight: του δωσε και σχετικά μεγάλο ρόλο ο Ταραντίνο στο django unchained από τι ακούγεται...

Edited by D.Dragon, 24 May 2012 - 22:37.

Posted Image

#1987 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 29 May 2012 - 09:46

Σε 100 χρόνια θα το συζητάνε ακόμα αυτό το επεισόδιο του Mad Men άραγε; Ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει ποτέ.

#1988 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 May 2012 - 09:54

Όλα τα χτεσινά επεισόδια από τις σειρές που βλέπω ήταν υπέροχα.

Girls- Το πιο αστείο μέχρι στιγμής. Εκτός του άφθονου γέλιου ήταν και καλό επεισόδιο.
Game of Thrones- Το πιο πορωτικό της σεζόν, ίσως και της σειράς ως τώρα.
Mad Men- Το καλύτερο επεισόδιο της σειράς.

Γενικά χτες (ή προ-χτες, ανάλογα πού μένεις) tv-wise, ήταν μια καλή μέρα.

Posted Image

#1989 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 29 May 2012 - 09:57

Ερχομουν να γράψω πως εκεi που νόμιζα το Luck θα ηταν η καλύτερη σειρά του 2012 (για μένα πάντα) , έκανε το Mad Men αυτό το επεισόδιο (σε μια σεζόν με φανταστικά έτσι και αλλιως επεισόδια). WOW

Και κάτι άλλο

Youtube Video

Edited by Strange Loop, 29 May 2012 - 10:00.

#1990 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 May 2012 - 10:52

Girl, you really got me goin
You got me so I don't know what Im doin
Yeah, you really got me now
You got me so I can't sleep at night

Επεισοδιάρα.

xbJ3b2w.jpeg

#1991 Vidocq

Vidocq

Doctor Who?

• Members
  • 39 posts
  • Locationathens

Posted 29 May 2012 - 12:59

Άμα θέλετε γέλιο δέστε how η met your mother,big bang theory, και new girl XD,άντε να δούμε ποτε θα βγει και η εβδομη season του doctor who grrrrrr.

Edited by Vidocq, 29 May 2012 - 13:00.

Posted Image http://myanimelist.net/profile/ceribro
''never regret for the choices you made''

#1992 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 01 June 2012 - 07:15

Ερχομουν να γράψω πως εκεi που νόμιζα το Luck θα ηταν η καλύτερη σειρά του 2012 (για μένα πάντα) , έκανε το Mad Men αυτό το επεισόδιο (σε μια σεζόν με φανταστικά έτσι και αλλιως επεισόδια). WOW

Και κάτι άλλο

Youtube Video

Εγώ πάλι τον Μόφατ θέλω να τον πλαώσω στο ξύλο για τις παλαβομάρες που έκανε στο DW, και μετά να τον ευχαριστήσω για το Sherlock και 4-5 επεισόδια που έγραψε στο DW (τα μισά επί RTD).

#1993 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 07 June 2012 - 07:41

το how i met your mother ειναι σαν τα φιλαρακια?

#1994 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 June 2012 - 08:35

Και ναι και όχι...Δηλαδή πάλι είναι μια παρέα που συχνάζουν σε μπαρ ~αντί για καφέ~ αλλά η θεματολογία και το χιούμορ διαφέρουν. Αν θες κωμωδία cougar town. Μην δίνεις σημασία στο όνομα, καμία σχέση με την υπόθεση της σειράς. Εγγυημένη απόλαυση :P

xbJ3b2w.jpeg

#1995 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 07 June 2012 - 12:43

seriously cougar town? ήθελα να ξερα γιατί το εβγαλαν έτσι! θα το βάλω να κατεβαίνει και αυτό γιατι mono= εγγύηση