Posted 09 June 2012 - 10:14
To καλοκαίρι σκοπεύω να ψήσω τον εγκέφαλό μου με όλες τις καλές σειρές που έχω αφήσει. 2η σεζον Dowton Abbey, Breaking Bad, Dexter, (+Once Upon a Time, Supernatural που δεν είναι καλές σειρές, αλλά τις αγαπάω.)
Προς το παρόν έχω κατεβάσει την τελευταία σεζόν του Scrubs και του Office και όποτε κάνω διάλειμα βλέπω και κανά-δυό επεισόδια.
Πέρα από το 30 Rock, που μου άρεσε αλλά το βαριέμαι, έχει να μου προτείνει κανείς παρόμοιες σειρές;
Δηλαδή κάτι με 20λεπτα επεισόδια, που να είναι αστείο και που να μην έχει άπειρες σεζόν (πάνω από 4-5).
Μην μου προτείνετε τα παρακάτω γιατί τα έχω δει: Community, Cougar Town, Office, Scrubs, 30 Rock, Awkward, How I met your mother (drop στο 4ο επεισόδιο, απλά όχι), Big Bang Theory (OXI), IT Crowd, Black Books, Spaced, Coupling (also dropped), J-Pod (dropped), New Girl, Suburgatory, 2 Broke Girls, I hate my teenage daughter, Arrested Development (BEST SERIES EVER), Kath & Kim ( <3 ), Southpark/Familly Guy, East Bound and Down, Archer, My name is Earl ( <3 ).