Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1996 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 07 June 2012 - 13:45

Το Mad Men το τελευταίο με σόκαρε, δεν το περίμενα. :| Όχι ότι ήταν ιδιαίτερα καλό σε σχέση με άλλα (καλό είναι αλλά στα συνήθη standards της σειράς, όχι κάτι που ξεχώρισε), απλώς μου φάνηκε σοκαριστικό.

Το προτελευταίο ήταν πολύ ωραίο, πράγματι, αλλά δυστυχώς δεν το "ένιωσα" τόσο όσο κάποια άλλα. Καλά, αυτά είναι και στον άνθρωπο και στα γούστα, αλλά για μένα μέχρι τώρα το αγαπημένο μου της season ήταν το S05E05.

Edited by Whitelighter, 07 June 2012 - 14:02.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1997 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 posts

Posted 08 June 2012 - 15:26

Το Mad men εμενα παντως δεν μου αρεσε και πολυ απο τα 2 επεισοδια απο τη 1η σεσον που ειδα, μου φανηκε πολυ βαρετο και το σταματησα.Τωρα ξεκεινησα το White Collar καλουτσικο οχι τιποτα τρελο...

Posted Image

Fascea My Manga!

#1998 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 08 June 2012 - 15:32

Το Mad men εμενα παντως δεν μου αρεσε και πολυ απο τα 2 επεισοδια απο τη 1η σεσον που ειδα, μου φανηκε πολυ βαρετο και το σταματησα.

Classic.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1999 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 08 June 2012 - 15:44

Το Mad men εμενα παντως δεν μου αρεσε και πολυ απο τα 2 επεισοδια απο τη 1η σεσον που ειδα, μου φανηκε πολυ βαρετο και το σταματησα.

Youtube Video

#2000 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 June 2012 - 16:21

atB κάνε μία προσπάθεια, το mad men είναι φοβερή σειρά. Απλά είναι μια σειρά που βασίζεται στους χαρακτήρες και όχι στη δράση οπότε αν αυτό σε ενδιαφέρει είναι κρίμα να μην του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία...

xbJ3b2w.jpeg

#2001 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 08 June 2012 - 17:04

Posted Image

Edited by Pirate King, 08 June 2012 - 17:05.

#2002 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 posts

Posted 08 June 2012 - 18:38

atB κάνε μία προσπάθεια, το mad men είναι φοβερή σειρά. Απλά είναι μια σειρά που βασίζεται στους χαρακτήρες και όχι στη δράση οπότε αν αυτό σε ενδιαφέρει είναι κρίμα να μην του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία...

Οτι θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια θα της την δωσω αλλα βεβαια δεν ειναι και απο τις πρωτες στη λιστα μου :emptyonexg1:
Btw να πω επισης πως και το awake ηταν τρομερη σειρουλα φετος ( αν και δυστυχως εγινε canceled :nanteee: )

Posted Image

Fascea My Manga!

#2003 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 09 June 2012 - 00:47

Posted Image

το περιμένω σαν τρελός

Posted Image

#2004 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 June 2012 - 10:14

To καλοκαίρι σκοπεύω να ψήσω τον εγκέφαλό μου με όλες τις καλές σειρές που έχω αφήσει. 2η σεζον Dowton Abbey, Breaking Bad, Dexter, (+Once Upon a Time, Supernatural που δεν είναι καλές σειρές, αλλά τις αγαπάω.)

Προς το παρόν έχω κατεβάσει την τελευταία σεζόν του Scrubs και του Office και όποτε κάνω διάλειμα βλέπω και κανά-δυό επεισόδια.

Πέρα από το 30 Rock, που μου άρεσε αλλά το βαριέμαι, έχει να μου προτείνει κανείς παρόμοιες σειρές;
Δηλαδή κάτι με 20λεπτα επεισόδια, που να είναι αστείο και που να μην έχει άπειρες σεζόν (πάνω από 4-5).

Μην μου προτείνετε τα παρακάτω γιατί τα έχω δει: Community, Cougar Town, Office, Scrubs, 30 Rock, Awkward, How I met your mother (drop στο 4ο επεισόδιο, απλά όχι), Big Bang Theory (OXI), IT Crowd, Black Books, Spaced, Coupling (also dropped), J-Pod (dropped), New Girl, Suburgatory, 2 Broke Girls, I hate my teenage daughter, Arrested Development (BEST SERIES EVER), Kath & Kim ( <3 ), Southpark/Familly Guy, East Bound and Down, Archer, My name is Earl ( <3 ).

Posted Image

#2005 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 09 June 2012 - 10:25

Πέρα από το 30 Rock, που μου άρεσε αλλά το βαριέμαι, έχει να μου προτείνει κανείς παρόμοιες σειρές;
Δηλαδή κάτι με 20λεπτα επεισόδια, που να είναι αστείο και που να μην έχει άπειρες σεζόν (πάνω από 4-5).

Happy Endings?
http://www.imdb.com/title/tt1587678/

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2006 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 09 June 2012 - 10:59

Happy Endings?
http://www.imdb.com/title/tt1587678/

My nigga. Ελπίζω να είδες το Kickball που παίχτηκε μόνο στην αγγλική τηλεόραση. Ήταν από τα πιο αστεία της... σεζόν όλων των σειρών.

Εγώ το καλοκαίρι θα δω Sopranos και Deadwood, το έχω προγραμματίσει από πέρυσι.

#2007 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 June 2012 - 11:06

Thanks, και το είχα ξεχασμένο σε μια παλιά to-watch list. Κατεβάζω aws.

Sopranos δεν έχω δει, αλλά τουλάχιστον οι 2 σεζόν του Deadwood τα σπάνε. Ούτε αυτό το έχω ολοκληρώσει τώρα που το σκεύτομαι...
~Να δεις και OZ.

Posted Image

#2008 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 09 June 2012 - 11:13

ρε παιδια λιγη βοηθεια θελω να ξαναξεκινησει το Lost έχω σταματήσει στην 3 σεζον πριν πολυ καιρο αλλα θελω να το τελειώσω
μια και ειναΙ απο τις καλυτερεσ σειρες το προβλημα μου ειναι οτι δεν τα θυμαμαι και πολυ καλα αλλα αλλα δεν τη παλευω να το ξαναξεκινήσω απο την αρχή
δεν υπαρχει καποιο επεισοδιο που να διηγείται ολα τα προηγουμενα κατι? ενα previously να κανω ενα refresh

Edited by ...xXx..., 09 June 2012 - 11:14.

Posted Image

#2009 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 09 June 2012 - 11:26

My nigga. Ελπίζω να είδες το Kickball που παίχτηκε μόνο στην αγγλική τηλεόραση. Ήταν από τα πιο αστεία της... σεζόν όλων των σειρών.

Not yet.
Δεν είχα χρόνο με τις εξετάσεις και το είχα σταματήσει κάπου στη 2η season.
Μόλις ξεμπερδέψω με το Glee, σειρά έχει αυτό (το οποίο απ' ό,τι είδα πήρε το πράσινο φώς για 3η season)

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2010 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 June 2012 - 11:30

Μόλις ξεμπερδέψω με το Glee

Καλό κουράγιο, θα σου χρειαστεί.

Posted Image