Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2011 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 10 June 2012 - 08:59

Καλά αυτό το Glee τόσο ωραίο είναι πια που το βλέπουν όλοι σαν τρελοι?

#2012 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 June 2012 - 11:20

Καλά αυτό το Glee τόσο ωραίο είναι πια που το βλέπουν όλοι σαν τρελοι?

Αααααχ.... για να μιλήσεις για το Glee θέλει ουίσκι και τσιγάρο.
Κάποτε ήταν η καλύτερη τσιχλόφουσκα της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η πρώτη σεζόν ήταν το αποκορύφωμά του. Μετά αρχίζει και χαλάει απίστευτα. Διάβασε και το σχετικό θρεντ.

Posted Image

#2013 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 10 June 2012 - 13:38

ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ SEINFELD!

#2014 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 posts

Posted 20 June 2012 - 00:19

Ειδα White Collar και ηταν απιστευτα μαματο! :slash:

Posted Image

Fascea My Manga!

#2015 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 June 2012 - 00:35

Ειδα White Collar και ηταν απιστευτα μαματο! :slash:

Ειδικά η τελευταία σεζόν ήταν καταπληκτική!
10 Ιουλίου ξαναξεκινάει! :riiight:

Edited by Erebos, 20 June 2012 - 00:36.

Posted Image
Posted Image

#2016 jun

jun

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 22 June 2012 - 21:20

To καλοκαίρι σκοπεύω να ψήσω τον εγκέφαλό μου με όλες τις καλές σειρές που έχω αφήσει. 2η σεζον Dowton Abbey, Breaking Bad, Dexter, (+Once Upon a Time, Supernatural που δεν είναι καλές σειρές, αλλά τις αγαπάω.)

Προς το παρόν έχω κατεβάσει την τελευταία σεζόν του Scrubs και του Office και όποτε κάνω διάλειμα βλέπω και κανά-δυό επεισόδια.

Πέρα από το 30 Rock, που μου άρεσε αλλά το βαριέμαι, έχει να μου προτείνει κανείς παρόμοιες σειρές;
Δηλαδή κάτι με 20λεπτα επεισόδια, που να είναι αστείο και που να μην έχει άπειρες σεζόν (πάνω από 4-5).

Μην μου προτείνετε τα παρακάτω γιατί τα έχω δει: Community, Cougar Town, Office, Scrubs, 30 Rock, Awkward, How I met your mother (drop στο 4ο επεισόδιο, απλά όχι), Big Bang Theory (OXI), IT Crowd, Black Books, Spaced, Coupling (also dropped), J-Pod (dropped), New Girl, Suburgatory, 2 Broke Girls, I hate my teenage daughter, Arrested Development (BEST SERIES EVER), Kath & Kim ( <3 ), Southpark/Familly Guy, East Bound and Down, Archer, My name is Earl ( <3 ).

i like men at work. have you seen it? i saw it randomly this week. it's from the new series this year

#2017 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 23 June 2012 - 13:58

Να ρωτήσω.Το American Horror Story γιατι έχει μόνο 12 επς?

#2018 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 June 2012 - 14:03

Γιατί τόσα έχει η πρώτη σεζόν. Η ιστορία ολοκληρώνεται στο 12ο.
Η δεύτερη δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

i like men at work.

Δεν το είχα ακούσει καν.
Μάλλον θα το τσεκάρω όταν τελειώσω και τη 2η σεζόν του Happy endings. Thanks :3

Posted Image

#2019 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 23 June 2012 - 15:12

Επιστρέφω για άλλη μια φορά να σας πρηξω τα ουμμπαλα και γενικά να σας τα κάνω τσουρέκια. είδα λοιπον το vampire diaries, cougar town. game of thrones, american horror story, pushing daisies (dropped), ringer, secret circle, unforgettable κ.α.
So what else do you propose
?

#2020 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 June 2012 - 15:16

Parenthood

#2021 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 June 2012 - 15:17

Επιστρέφω για άλλη μια φορά να σας πρηξω τα ουμμπαλα και γενικά να σας τα κάνω τσουρέκια. είδα λοιπον το vampire diaries, cougar town. game of thrones, american horror story, pushing daisies (dropped), ringer, secret circle, unforgettable κ.α.
So what else do you propose
?

Να συνεχίσεις το pushing daisies μέχρι να το αγαπήσεις! :P

Supernatural
OZ
Carnivale
Community
Arrested Development
Girls
Dexter
Breaking Bad

Βασικά...άπειρα πράγματα. Τι προτιμάς εσύ;

Posted Image

#2022 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 23 June 2012 - 15:35

Ω μα δεν μπορώ μ ε την καμία το pushing daisies. i'll check out Dexter, for sure and I'll see. Thank you dear Anelis. Awesome set btw

#2023 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 24 June 2012 - 17:57

Futurama is back!!!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2024 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 posts

Posted 25 June 2012 - 15:48

Αυτο το καλοκαιρακι μου φαινεται να καω στις σειρες... ( γιατι λεφτα για διακοπες ουτε για πλακα)
Προς το παρον βλεπω futurama που ξεκινησε η σεσον 7 και τα σπαει οπως παντα, Suits που την ξεκεινησα και ειδα ολη τη πρωτη σεσον μεσα σε μια μερα τρομερη σειρουλα και αυτη, και κατεβασα και την αγαπημενη μου σειρα σε 720p γιατι την ειχα δει μονο απο dvdrip το That 70s' Show ♥
Α! Ξεκεινησα και mad men στην πρωτη σεσον ειμαι και ακομα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει ιδιαιτερα ελπιζω να φτιαξει μεχρι το τελος της σεσον γιατι αν ειναι ετσι και 2η δεν παλευεται....

Posted Image

Fascea My Manga!

#2025 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 25 June 2012 - 15:59

Α! Ξεκεινησα και mad men στην πρωτη σεσον ειμαι και ακομα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει ιδιαιτερα ελπιζω να φτιαξει μεχρι το τελος της σεσον γιατι αν ειναι ετσι και 2η δεν παλευεται....

ναι ασε δε γινεται τιποτα σε αυτη τη σειρα απλα καθονται και πινουν