Takasugi Shinsuke

fufu, ε ρε πράματα που συμβαίνουν, λίγο παραπάνω κοιμηθηκα μιας και είχατε εξαφανιστεί όλοι τόσες μέρες και φέρατε τη καταστροφή!!
Δολοφωνίες βλέπω, αυτοκτονίες ...ή μήπως ήταν κιη κυριά τομόε δολοφωνημένη κιαπλα ο δολοφόνος μας κάνει παιχνίδια? fufu~
*γυρνάει το κεφάλι του προς τον/την ...ανάριελ*
καλά βλέπω?? το ονομα σας, μας το κρύβετε εδώ και αρκετό καιρό όπως και το πρόσωπό σας,χοχο, πολύ ύποπτο δε συμφωνήτε κιεσεις?
και πέρα απ'αυτα πάτε να με βγάλετε και παιδεραστή αυτη τη φορα...οχοχο, εε ρε κάτι πράματα που συμβαίνουν εδώ μέσα...Μπορώ να πω πως σας έχω εντάξει ήδη στους ποιο ύποπτους εδώ μέσα απλα δε μίλαγα για να δω τα πράματα καλύτερα, χοχο...ίσος να είστε όντος ένας απτους 2 δολοφόνους που χουν απομείνει τελικά.
*χμφ, δε φτάνει που χάρη σε μένα βρήκατε τόσους δολοφόνους που κρυβόντουσαν παίζοντας το αθώοι, με λέτε και παιδεραστή τώρα επείδη μας βγήκανα ρκετοι απ'αυτούς "αθώα μικρα κοριτσάκια??" Πολύ αστείο...χοχο*

*γυρνάει το βλέμα προς τον κύριο Sado*
Πολύ ύποπτος μας φαίνεστε κιεσεις και τελικά τα καταφέρατε και δημηουργήσατε ρεύμα εναντίον μου, fufu~ Είστε άραγε ο 2ρος δολοφόνος που προσπαθει να σωθεί ρίχνοντας τις ευθύνες αλού? όπως διέπραξαν αρκετοί απο εδω μέσα στο παρελθον, χοχοχο, ή είστε απλά ένας ανόητος επιθεωριτής?? Ελπίζω η αληθεια να αποκαλυφθεί σύντομά, είτε ζώ, έιτε όχι μέχρι τότε, fufufu~

Τέλος, μπορώ να πω πως έχω κάποιες υποψίες για τη αυτοκτονία της τομόε για τον megane-kun (shinpachi), μιας και την είχε ψηφίσει για δολοφόνο στο παρελθόν. Οτάκου είσαι, μόνο εσύ θα μπορούσες να σκεφτεις ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ SAILOR MOON!! (πάλυ καλα , δεν ήταν η otsu-chan)
εδιτ: damn you zero-chan
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 13 Σεπτέμβριος 2012 - 21:49