Απο οτι φαινεται το Patamon ειναι ξεγραμμενο
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 11:47
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 19:33
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 22:04
"Αυτός ο φόνος είχε σχέση με τους φόνους που προηγήθηκαν."
"Το Patamon δεν είναι ένας από αυτούς που δολοφόνησαν τον Medicine Seller,"
είπε η Beatrice και το χαμόγελό της έγινε ακόμα πιο πλατύ.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 17:24
"Ήταν ωραία η τούρτα, Gintoki;"
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 18:03
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 18:46
Takasugi Shinsuke
Dafaq happened here??
ά ρε gintoki τα γλυκά σε φάγανε!! Κιεγώ που σου κανα "προτάσεις" χοχο, κοιτά τι έπαθες που φυγες μακριά μου τρέχοντας, fufu~
Αυτος ο δολοφόνος πρέπει να χει πολυ διαστραμένη φαντασία πάντος, να σε σκοτωσε που σε σκότωσε, πολύ πιθανον δηλητιριάζωντας τη τούρτα, αλλα ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΝΟ?
Tα πράματα έχουν γίνει πολύ τρελά ήδη, να δω τι άλο θα συμβει εδώ μέσα, εε ρε γλέντια...οχοοχοχ~
Απ'την άλη αποδεικτηκες δολοφόνος κιεσυ όμως, τί πλάκα που έχει όταν σκοτόνεστε και μεταξύ σας!! ΑΧΑΧΑΧΑ~
αυτο όμως κάνει τη κύρια Yuuko ένοχη έτσι? που συνεργαζότανε εδώ και αρκετές μέρες μαζι σου..fufu~
Με εξέπληξαν κάποια πράματα όμως, το ποταμον βγήκε δολοφόνος επίσης, τον είχα για μπλεγμένο, αλλα όχι και για δολοφόνο. Θα που πείτε τα τελευτέα περιστατικά ήταν δηλητηριάσεις οπότε ίσος να μην ήταν και αδίνατο για ένα τόσο μικρο αμάντο πλασματάκι να κάνει κατι τέτοιο, fufu~
Κρίμα που χάσαμε τον κύριο Ukon όμως, φαινόταν αρκετά έξυπνος και βοηθούσε στη λύση των υποθέσεων, χοχο...
Φίλε megane-kun δε σε υποπτέυομαι, θεορώ πως είσαι αθώος για την ώρα, αλλα αυτα που λές δε στέκουνε και τόσο, δε συμφωνείς? Ο Gintoki δεν Άγκιξε ουτε μήγα?? μολίς αποδειχτηκε το αντιθετο νομίζω , fufu~ κρίμα που το λέω αλλα θα πρέπει να παραδειχτής πως ο φίλο σου σε πρόδωσε, χοχο!! Αλλα θα συμφωνίσω για τη Tomoe, μιας και είμαι σίγουρος πλέον πως είναι απτις πιο ύποπτες εδώ μέσα, μαζί με τις Yuuko και Inami.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 18:53
Πριγκηπας Λουδοβικος ο Σεξυ
Huh? Τι γινεται εδω? Ποσους δολοφονους εστειλαν για να με σκοτωσουν? Και κανενας δεν τα καταφερνει... Χμμμ... Και τωρα σκοτωνουν ο ενας τον αλλον... Χμμμ... Μου μυριζει μαμα η υποθεση...
Oh well~ Μιας και εχει ξεκινησει κυνηγι μαγισσων (ελπιζω η Dorothea να μην ειναι εδω γυρω) θα ξεκινησω απο την λιγοτερο σεξυ... Μικρη χωριατοπουλα (mirana_neko) μηπως να πας πισω στην μαμα σου πριν στις βρεξει?
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 19:05
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 19:07
Onizuka Eikichi
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 21:17
Είστε όλοι εγκληματίες, δεν με ενδιαφέρει τι λένε τα ηλίθια σημειώματα, ο Gin-san ούτε μύγα δεν έχει πειράξει.
Σας χαιρετώ, παρακαλώ να με αφήσετε ήρεμο να θρηνήσω τον χαμό του nakama μου.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 21:45
Takasugi Shinsuke
Ποιον αποκαλείς "δολοφονο επιπέδου πάταμον" ρε διετραμένο και καλα αθώο κοριτσάκι?? Δε ντρέπεστε να με συγρίνεται με ένα τέτοιο πλάσμα που θα μπορούσε να θεωρίθει προσβολή και για το ίδιο του ήδος??
Καποιοι έχουνε πολύ πλάκα εδω μέσα τελικά, fufu~
και Κυρία Yuuko ακόμα περιμένω μια καλή απολογία απο εσάς, *χουμ*!!
*ξεφυσάει την ωραία kiseru του και αρχίζει να σιγογελά επιδεικτικά*
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 13:20
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 15:01
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 17:14
Yasutora Sado [Chad]
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2012 - 02:20
Kaburagi Kotetsu (Wild Tiger)
*τρώγοντας*
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 08 Σεπτέμβριος 2012 - 02:20