Inami Mahiru
Για τους άλλους 2 δολοφόνους που μένουν,θα μιλήσω όταν έχω περισσότερο χρόνο,γιατί θέλω να πω αρκετά.
Λοιπόν:
Lady Lamdadelta(σε κοκκινίζω μόνο γιατί είναι βέβαιο πως η
Yuuko θα ψοφήσει),οφείλω να σου αναγνωρίσω πως παρ όλο που δεν ασκούσες καμία επιρροή την μέρα,αφού απλά βούταγες στα ρεύματα,εντούτοις κατάφερες να μου περάσεις απαρατήρητη μέχρι χθες.
Τότε όμως έκανες και το μοιραίο λάθος,αυτήν την επίθεση εμπιστοσύνης προς εμένα,που με έκανε να κοιτάξω το ιστορικό σου.Δεν μίλησα πριν γιατί πιθανόν αν μιλάγα να μην ψήφιζες
Yuuko,όπως είμαι σίγουρη πως θα έκανες.
Κοιτάζοντας λοιπόν στο παρελθόν σου,είδα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα.Κατ' αρχήν την πρώτη μέρα ψήφισες
Mr.Satan όταν είχε φουντώσει το ρεύμα εναντίον του,και μάλιστα ήσουν και σίγουρη για αυτόν.Αυτό δεν θα ήταν περίεργο από μόνο του,αν ξαφνικά την δεύτερη μέρα,ξέχναγες ξαφνικά για αυτόν,και ψήφιζες τον
Don Clay,όταν βρισκόταν περίπου σε ισοβαθμία με τον
Mr.Satan.
Συνεχίζοντας,με βοήθησε και πάλι ο καλός σαμαρείτης παύλα μακαρίτης
Frankenstein:
Ίσα-ίσα, που και οι ίδιοι οι δολοφόνοι να με στοχοποιούν: ο κύριος Shinpachi, o κύριος Faust που είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι ανήκουν στην ίδια ομάδα, η κυρία Bernkastel ή η φίλη της που δε μπορεί ν'αποφασίσει ποιο γράμμα της αλφαβήτου είναι(Καλαμαράκια),
Ο
Frankenstein λοιπόν,μπορεί να ήταν ότι ήταν ως δολοφόνος,αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι τόσο ανόητος ώστε να σε περνάει για δολοφόνο της Α' ομάδας,κρίνοντας από ότι έκανες προηγουμένως.Το τι στόχευε μέσα απ αυτό είναι σαφές.
Στην συνέχεια,τον ψηφίζεις όταν πια η καταδίκη του είναι βέβαιη.Την επόμενη μέρα ψηφίζεις
Tomoe λέγοντας αυτό
Παμε στη συνομοσιολογα tomoe που μια λεει στις beato και bern οτι τα χουν κανει πλακακια και μια κανει αυτες τις μπερδεμενες αλλαγες ψηφων που τονισαν οι παραπανω.Πραγματικα δεν ξερω αν ελπιζω να εισαι δολοφονος η οχι.Δεν λεω ωραιο το σερι ψοφιων δολοφονων αλλα πολυ ευκολο ρε παιδακι μου...
Που οκ,αν μη τι άλλο είναι καλύτερη προετοιμασία εδάφους από πολλές που έχω δει εδώ μέσα.Τέλος,χθες,μου λες ότι απαύτωσα τους δολοφόνους την στιγμή που ακόμα δεν είχε αποδειχτεί στα χαρτιά κάτι τέτοιο,εφ όσον μέχρι τότε μόνο 3 που κατηγορούσα βγήκαν killers,αφού ούτε ο
Patamon,ούτε η
Yuuko και ούτε ο
Gintoki είχαν πεθάνει ακόμα.Προφανώς το γνώριζες από πριν.
Το ότι έσπευσες να δικαιολογηθείς 2 φορές που ψήφισες
Tomoe(κάτι που btw δεν πιστεύω),χωρίς μάλιστα να στο ζητήσει κανένας,είναι απλά το καρφί στην κάσα.
Συνοπτικά,είσαι η τελευταία δολοφόνος της ομάδας σου.Αν δεν είχες κάνει αυτό το crucial λάθος χθες,θα εξακολουθούσες να μου περνάς αδιάφορη,και να εμμένω στην
Nanami,που τελικά είναι απλά ένα ανόητο κοριτσάκι.'Επρεπε να ξέρεις πως χρειάζεσαι waaaaay more από φιλοφρονήσεις για να μου θολώσεις την κρίση.Φυσικά το άλλοθι που θα χρησιμοποιήσεις πως ψήφισες
Yuuko,αν και καλύτερο,είναι τόσο ψεύτικο όσο αυτό που χρησιμοποίησε ο
Gintoki για τον
Hamdo,εφ όσον ξέρατε πως ακόμα και να ζούσε σήμερα η
Yuuko,θα πέθαινε αύριο for sure.
'Οσον αφορά τους Α',εκτός από τον έναν σίγουρο,πίστευα πως ο
Onizuka ήταν ένας από αυτούς,αλλά:
Αναρωτιέμαι ποιος πήρε τελικά τη θέση του κυρίου με το Πιγκάλ για κεφάλι (Babba)
Είναι κατά πάσα πιθανότητα ο
sorcerer.Μόνο αυτός και ο δολοφόνος Gintoki είχαν αφήσει σαφή υποννοούμενο ότι ο δόκτωρας ήταν mercenary.Και αν όντως είσαι ο sorcerer,να σου πω και 2 λογάκια:Ρε άρχοντα,θα σώσεις ποτέ κανέναν?Και να λεγα ότι έχεις ανοίξει μέτωπα με 10 δολοφόνους και το κρατάς για την πάρτη σου,να το δεχόμουνα.Αλλά με αυτά που κάνεις?Τι να πω...