Sakata Gintoki
Ποιον είπες βρε ποντικομαμή, lowlife και πιθηκόφατσα! Έχουμε ξεκαθαρίσει στο cast μας ότι άλλος έχει τη μούρη του γορίλλα! Για πρόσεχε, γιατί αγόρι/κορίτσι, θα σε βάλω να του κάνεις παρέα, να δούμε μετά τι θα κάνεις! Eγώ είμαι hand-so-mu!!! Και γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια... (ξέχασα πώς τελειώνει η παροιμία) φανερώνει τέλος πάντων!
Να σημειώσω ότι ο τρόπος με τον οποίο χτυπιέσαι σαν το χταπόδι είναι ξεκαρδιστικός. Το αντεπιχείρημά σου είναι ότι τα δικά μου δεν έχουν βάση, suuuure... Δεν ξέρω πού είδες εσύ την κλάψα, στο κάτω-κάτω της γραφής δε σε έχει ψηφίσει ακόμα κανένας, αλλά δε μπορείς να μου λες κιόλας ότι είσαι αγνή, άσπιλη και αμόλυντη και ότι εγώ δεν έχω το δικαίωμα να σε υποψιαστώ γιατί... έτσι. Είπε κανείς ότι είναι σίγουρος για την ενοχή σου; Εσύ γιατί αντιδράς μ' αυτόν τον τρόπο; Δε μ' ενδιαφέρει τι λέει η Yuuko ή ο οποιοσδήποτε, εγώ βασίζομαι στο δικό μου μυαλό και βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα. Πάντα έτσι έκανα και τώρα έτσι κάνω. Και βλέπω αυτό. Μα και βέβαια δεν υπάρχει άλλο σοβαρό επιχείρημα εναντίον σου πέρα απ' το ότι προσηλώνεσαι στη Β' Ομάδα, είπε κανείς ότι είδα κάτι παραπάνω; Και επίσης να σου πω ότι τον Takasugi τον ψηφίζω αφού έχουν περάσει κάποιοι γύροι και μου έχει αποδείξει την ενοχή του. Όταν ψήφιζα τον Hamdo και τον είχα στα to be continued, δε σε είδα να παραπονιέσαι. Τώρα που έχω στα to be continued το Patamon, λυσσάς. Βρε με δουλεύεις; Επίσης συγχαρητήρια αστυνομικό δαιμόνιο, είμαι δολοφόνος της B' Oμάδας και όχι μόνο έθαψα με πολλά και καινούργια επιχειρήματα τον Frankenstein, έτρεξα να θεμελιώσω και κατηγορίες εναντίον του Hamdo και δημιούργησα έτσι το ρεύμα που τον πέταξε έξω. *facepalm* Έλεος... Τον Takasugi τον συμφέρει να μου σερβίρει διάφορα αφού τον ξετρύπωσα, εσένα όμως; Όσο γι αυτό που έγινε στον πρώτο/δεύτερο γύρο μεταξύ μας, συγνώμη, αλλά ας υποθέσουμε ότι μένεις κορίτσι για χάρη του παρακάτω μελλοντικού διαλόγου που θα έχεις με τον άντρα σου και αντανακλά πλήρως το δικό μας:
-Άντρα μου, με παχαίνει αυτό το φόρεμα ή με λεπταίνει; Κοίτα, πετάνε λίγο προς τα έξω οι γοφοί μου. (Δίνει κι επιχείρημα κιόλας!)
Πιθανές απαντήσεις: Α) Όχι αγάπη μου, σε λεπταίνει, σε λεπταίνει! -(απάντηση) ΤΙ; Άρα υπονοείς πως είμαι χοντρή; Δεν ντρέπεσαι παλιογουρούνι! Β) Ναι αγάπη μου, δεν κολακεύει τους γ- (απ) Πώς τολμάς να λες ότι πετάνε οι γοφοί μου;;; Υπονοείς πως έχω χοντρούς γοφούς;;; Αυτό υπονοείς κάθαρμα;;
Είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς δηλαδή, δεν έχει καμία σημασία. Να μην αναφέρω ότι ο Gaara ήταν όντως ένοχος (ανάθεμά σε ειρωνεία!), και μάλιστα της Α' Ομάδας, και κατάφερες να με ξεγελάσεις και να μου πάρεις τα μάτια από εκεί! ...Αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα, εγώ έφταιξα, όχι δικό σου. Εγώ είπα την άποψή μου για το τι γινόταν, άσχετο αν εσένα δε σου άρεσε ή όχι. Κι αν ήμουν δολοφόνος, σε οποιαδήποτε απ' τις δύο ομάδες, δε θα με συνέφερε πολύ περισσότερο να περιμένω πρώτα τον Gaara να μου απαντήσει και μετά με ελαφρά πηδηματάκια να πάω να ψηφίσω έναν απ' τους δυο δολοφόνους που μάχονταν neck-to-neck για να τον υποστηρίξω, και μετά ούτε γάτα ούτε ζημιά;
Ναι, τα νούμερα των δολοφόνων είναι 3-4, αλλά σκοτώνουν οι Α αυτή τη νύχτα, οπότε αν πετύχουν δολόφονο, που σίγουρα αυτό θα κοιτάξουν να κάνουν, και βγάλουμε κι εμείς έναν γίνονται 3-2. Αν βγάλουμε κι εμείς απ' τους Α και πάλι πετύχουν, τότε είναι 2-3... Βασικά δεν έχει σημασία όποιον κι αν βγάλουμε, αλλά εγώ επιμένω στον Takasugi που τον έχω πάρει πρέφα και είμαι σχεδόν σίγουρος. Και στάνταρ θα τον ακολουθήσει το Patamon. Όσο για το 'σκασμός', παρεξήγηση. Δεν εννοούσα να μην πεις την άποψή σου για εκείνον, εννοούσα να μην πεις την άποψή σου για τη νοημοσύνη μου... Που προς το παρόν δε βλέπω να έχεις να της προσάψεις και τίποτα. Η μούρη μου είναι που έχει φάει τα άπειρα, και απορώ και γιατί, αφού έχω τόσο γλυκό μουτράκι! Oh well... If everything else fails...
*gasp!* Μιλάει έτσι μια κοπέλα! Ω μα τι λέω τώρα... (zane χωρίς πλάκα, στο μέλλον απέφυγέ τα κάτι τέτοια. Ναι κάνουμε rp, αλλά δε νομίζω να ήταν τα λόγια της Ιnami αυτά και δε νομίζω να χτύπησαν ωραία σε κανέναν. Σκοπός είναι να διασκεδάσουμε, όχι να ξενερώσουμε.)'Οποιος έχει ένα στοιχειώδες IQ,θα ξεχωρίσει τα επιχειρήματα απ τις κλανιές
/edit για εικόνα
Edited by DiamondsofBlood, 04 September 2012 - 10:33.