Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
333 replies to this topic

#271 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2012 - 03:15

Lady Lambdadelta

Posted Image

Ohhh beatrice τελικα καταφερες να χρησιμοποιησεις αυτη την κοκκινη αληθεια ετσι?Η πιο εξυπνη απο ολους,η πιο πονηρη απο ολους.Απαρατηρητη,ανενοχλτη.Εξαιρετη.Και ομως επιλεγεις να αποκαλυφτεις και να παραδοθεις.Τι σε οδηγει σε αυτο?Πως καταφερες να εκπληξεις ακομα και εμενα?Δεν υπαρχει πλεον αμφιβολια πως εσυ εισαι ο αληθινος Game master αυτου του παιχνιδιου.Ενα παιχνιδι αυτοκαταστροφης οπου οι δολοφονοι χανονται σαν τις μυγες.Αποδεχομαι αυτο το παιχνιδι.Ως φυλακας σου και ως μαγισσα της σιγουριας θα ολοκληρωσω το εργο σου και θα δω τι κρυβεις για εμενα στο τελος της ιστοριας.4 λυκοφωτη ακομα και η χρυση μαγισσα θα μας δειξει το χερι της.

Ο θρυλικη μαγισσα του θεατου,θεαματος και δραματος featherine augustus aurora εσυ και η miko σου η γλυκια μου bern καλα θα κανετε να δειξετε και εσεις το σκοπο σας σε αυτο το παιχνιδι.Δεν με νοιαζει αν ησαστε και εσεις μερη του σχεδιου αυτου του παιδιου η ηρθατε εδω απο περιεργια ως εδω αλλα γνωριζω το παθος της πρωτης απο εσας για απαντησεις και της δευτερης για το χειροτερο δυνατο τελος.Ειθε να πετυχουμε και τα 2.Ihihihihihihi.

Ενιγουει ακομα και αν η μικρη ιδιοφυια της παρεας μας δεν εδιχνε την δευτεροκλασατη Yuuko εκεινην θα σκοτωνα.Δεν εχουμε χωρο εδω για αδυναμους παικτες ειδικα οταν ειναι δολοφονοι.Το παιχνιδι τελειωσε.Εσυ και οι αλλοι 3 εχετε τελειωσει.Οπως θα λεγε η αγαπημενη μου bern το μονο που μενει ειναι να βγαλουμε τα εντοσθια αυτου του παιχνιδιου και να αποκαλυψουμε την αξιολυπητη αληθεια που κρυβετε ολοι εσεις.

Edit:image.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 08 Σεπτέμβριος 2012 - 13:39

sc5bab.jpg

#272 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2012 - 04:21

Featherine Augustus Aurora

Posted Image

To εχω ξαναπει. Βρισκομαι εδω περα μονο και μονο για να δω πως θα εξελιχθει αυτη η ιστορια. Δεν με ενδιαφερει τιποτε αλλο. Θα μπορουσα να ειχα φυγει οποτε ηθελα αλλα η περιεργεια μου με κραταει εδω περα. Απ οτι φαινεται σε αυτο το σημειο θα μας αποχαιρετησει η Yuuko

#273 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2012 - 09:59

Yuuko Ichihara

Posted Image

(κρατόντας kiserou pipe της απευθύνεται στον Takashugi Shinshuke)
Takashugi (Ghostprince) πρώτον χαλάρωσε! ούτε η δικιά σου ωραία kiserou pipe αλλά ούτε και η δικιά μου υπέροχη kiserou pipe είναι ξίφη για να τις διασταυρώσουμε… Δεύτερον αυτή η δήθεν αντιπαλότητα που προσπαθείτε να περάσετε με διακριτικό τρόπο ότι έχετε εσύ και η Inami (Zane) φωνάζει από χιλιόμετρα ότι είναι κάτι το στημένο και καρφώνει ακόμα περισσότερο και εσένα και εκείνη ότι είσαστε δολοφόνοι. Τρίτον και εγώ περίμενα μια καλή απολογία από εσένα αλλά το μόνο που άκουσα ήταν η δικαιολογία που έδωσες ότι δεν απαντάς σε προκλήσεις...

(τελικά απευθύνεται σε όλους)
Τέλος πάντων από ότι βλέπω μέχρι στιγμής οι περισσότεροι από εσάς δείχνετε μια ιδιαίτερη προτίμηση σε εμένα οπότε πλέον και δεν μπορώ να ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο άρα και φοβάμαι ότι θα με βάλετε άδικα και με την βία στην φάση της μετενσάρκωσης… γι’αυτό ας έρθουν μια από εδώ ο Prince Ludwig (Nozomu) και ο Gilgamesh (Cloud1234) να βουτηχτούμε παρεΐτσα στο καλό κόκκινο κρασί!
kanpeiiiiiiii λοιπόν ;)
Kαι όχι δεν τον φοβάμαι τον θάνατο...
ξέρω πως δεν συνεργάζομαι με τον πρίγκιπα baka, όπως και γενικά ξέρω πως δεν είμαι δολοφόνος. Ξέρω πως δεν έχω κάνει κάτι κακό άρα κ ξέρω πως όταν τελικά κάποια στιγμή έρθει η ώρα μου να μετενσαρκωθώ τότε δεν θα μετενσαρκωθώ σε σκουληκάκι. Και επειδή είμαι και μάγισσα(για να μην ξεχνιόμαστε) από όσα μου έχουνε πει οι οντότητες του κόσμου των πνευμάτων ξέρω πως στην επόμενη ζωή μου θα επιστρέψω ως μελαχρινό neko-schoolgirl που θα αγαπάει τρελά όλα τα ψιψίνια του κόσμου νιάου ^.^
Spoiler:

Όσο για την ψήφο μου παραμένει εκεί ακριβώς που ήτανε
στον τρις-χαριτωμένο δολοφόνο μας τον Takashugi Shinshuke (GhostPrince).
Σας ευχαριστώ ^.^

Posted Image

edit: χρωματάκια

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από d.neko-angel: 08 Σεπτέμβριος 2012 - 10:01

rrmr.png

#274 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2012 - 11:09

Gilgamesh
Posted Image

Για άλλη μια φορα θα ακολουθήσω τους υπολοιπους , αυτή τη φορα κατά τhs Yuuko

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cloud1234: 08 Σεπτέμβριος 2012 - 11:10

Δημοσιευμένη  εικόνα

#275 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2012 - 11:53

Inami Mahiru
Posted Image

Για τους άλλους 2 δολοφόνους που μένουν,θα μιλήσω όταν έχω περισσότερο χρόνο,γιατί θέλω να πω αρκετά.

Λοιπόν:Lady Lamdadelta(σε κοκκινίζω μόνο γιατί είναι βέβαιο πως η Yuuko θα ψοφήσει),οφείλω να σου αναγνωρίσω πως παρ όλο που δεν ασκούσες καμία επιρροή την μέρα,αφού απλά βούταγες στα ρεύματα,εντούτοις κατάφερες να μου περάσεις απαρατήρητη μέχρι χθες.
Τότε όμως έκανες και το μοιραίο λάθος,αυτήν την επίθεση εμπιστοσύνης προς εμένα,που με έκανε να κοιτάξω το ιστορικό σου.Δεν μίλησα πριν γιατί πιθανόν αν μιλάγα να μην ψήφιζες Yuuko,όπως είμαι σίγουρη πως θα έκανες.
Κοιτάζοντας λοιπόν στο παρελθόν σου,είδα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα.Κατ' αρχήν την πρώτη μέρα ψήφισες Mr.Satan όταν είχε φουντώσει το ρεύμα εναντίον του,και μάλιστα ήσουν και σίγουρη για αυτόν.Αυτό δεν θα ήταν περίεργο από μόνο του,αν ξαφνικά την δεύτερη μέρα,ξέχναγες ξαφνικά για αυτόν,και ψήφιζες τον Don Clay,όταν βρισκόταν περίπου σε ισοβαθμία με τον Mr.Satan.

Συνεχίζοντας,με βοήθησε και πάλι ο καλός σαμαρείτης παύλα μακαρίτης Frankenstein:

Ίσα-ίσα, που και οι ίδιοι οι δολοφόνοι να με στοχοποιούν: ο κύριος Shinpachi, o κύριος Faust που είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι ανήκουν στην ίδια ομάδα, η κυρία Bernkastel ή η φίλη της που δε μπορεί ν'αποφασίσει ποιο γράμμα της αλφαβήτου είναι(Καλαμαράκια),

Ο Frankenstein λοιπόν,μπορεί να ήταν ότι ήταν ως δολοφόνος,αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι τόσο ανόητος ώστε να σε περνάει για δολοφόνο της Α' ομάδας,κρίνοντας από ότι έκανες προηγουμένως.Το τι στόχευε μέσα απ αυτό είναι σαφές.
Στην συνέχεια,τον ψηφίζεις όταν πια η καταδίκη του είναι βέβαιη.Την επόμενη μέρα ψηφίζεις Tomoe λέγοντας αυτό

Παμε στη συνομοσιολογα tomoe που μια λεει στις beato και bern οτι τα χουν κανει πλακακια και μια κανει αυτες τις μπερδεμενες αλλαγες ψηφων που τονισαν οι παραπανω.Πραγματικα δεν ξερω αν ελπιζω να εισαι δολοφονος η οχι.Δεν λεω ωραιο το σερι ψοφιων δολοφονων αλλα πολυ ευκολο ρε παιδακι μου...

Που οκ,αν μη τι άλλο είναι καλύτερη προετοιμασία εδάφους από πολλές που έχω δει εδώ μέσα.Τέλος,χθες,μου λες ότι απαύτωσα τους δολοφόνους την στιγμή που ακόμα δεν είχε αποδειχτεί στα χαρτιά κάτι τέτοιο,εφ όσον μέχρι τότε μόνο 3 που κατηγορούσα βγήκαν killers,αφού ούτε ο Patamon,ούτε η Yuuko και ούτε ο Gintoki είχαν πεθάνει ακόμα.Προφανώς το γνώριζες από πριν.
Το ότι έσπευσες να δικαιολογηθείς 2 φορές που ψήφισες Tomoe(κάτι που btw δεν πιστεύω),χωρίς μάλιστα να στο ζητήσει κανένας,είναι απλά το καρφί στην κάσα.Συνοπτικά,είσαι η τελευταία δολοφόνος της ομάδας σου.
Αν δεν είχες κάνει αυτό το crucial λάθος χθες,θα εξακολουθούσες να μου περνάς αδιάφορη,και να εμμένω στην Nanami,που τελικά είναι απλά ένα ανόητο κοριτσάκι.'Επρεπε να ξέρεις πως χρειάζεσαι waaaaay more από φιλοφρονήσεις για να μου θολώσεις την κρίση.Φυσικά το άλλοθι που θα χρησιμοποιήσεις πως ψήφισες Yuuko,αν και καλύτερο,είναι τόσο ψεύτικο όσο αυτό που χρησιμοποίησε ο Gintoki για τον Hamdo,εφ όσον ξέρατε πως ακόμα και να ζούσε σήμερα η Yuuko,θα πέθαινε αύριο for sure.

'Οσον αφορά τους Α',εκτός από τον έναν σίγουρο,πίστευα πως ο Onizuka ήταν ένας από αυτούς,αλλά:

Αναρωτιέμαι ποιος πήρε τελικά τη θέση του κυρίου με το Πιγκάλ για κεφάλι (Babba)

Είναι κατά πάσα πιθανότητα ο sorcerer.Μόνο αυτός και ο δολοφόνος Gintoki είχαν αφήσει σαφή υποννοούμενο ότι ο δόκτωρας ήταν mercenary.Και αν όντως είσαι ο sorcerer,να σου πω και 2 λογάκια:Ρε άρχοντα,θα σώσεις ποτέ κανέναν?Και να λεγα ότι έχεις ανοίξει μέτωπα με 10 δολοφόνους και το κρατάς για την πάρτη σου,να το δεχόμουνα.Αλλά με αυτά που κάνεις?Τι να πω...
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#276 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2012 - 12:22

ySss0UF.jpg

#277 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2012 - 13:31

"Ώρα να δώσετε μερικές εξηγήσεις, δεσποινίς Yuuko," απαίτησε ο Sado.
"Δεν έχω να δώσω καμία εξήγηση, κύριε," αποκρίθηκε η Yuuko και φύσηξε τον καπνό από το στόμα της.
"Τότε δεν έχουμε παρά να εξετάσουμε την περίπτωσή σας."
"Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε," είπε με σιγουριά η Yuuko.

Μα τι ήταν αυτός ο θόρυβος που ακούστηκε ξαφνικά;! Η πόρτα του σαλονιού έσπασε και τι να δούνε! Το ζόμπι-Gaara είχε αρπάξει την Yuuko από το κεφάλι εξοργισμένο!!

"Άτιμο... Hijikata... πρέπει... πεθάνει!" ούρλιαξε έτοιμο να κατασπαράξει την Yuuko.

Η σφαίρα όμως του Sado το σταμάτησε την κατάλληλη στιγμή και η Yuuko έπεσε σοκαρισμένη στα γόνατα.

"Εγώ το έκανα... Εγώ σκότωσα την μαγείρισσα...." ψέλλισε.
"Ποιος άφησε το πτώμα να κυκλοφορήσει ελεύθερο πάλι!" ούρλιαξε ο Craft και άφησε το δωμάτιο για να ελέγξει την κατάσταση.
"Νομίζω πως πρέπει να μας ακολουθήσετε, δεσποινίς Yuuko," είπε ο Sado και την πέρασε τις χειροπέδες ενώ εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Λίγα λεπτά αργότερα ανακαλύφθηκε το μισοφαγωμένο πτώμα του νεκρομάντη Faust. Κάποιος έπρεπε να μην δοκιμάσει να κάνει τέτοια πειράματα.

Posted Image
Περιμένω μηνύματα από δολοφόνους+επιθεωρητή μέχρι αύριο στις 13:00
Η μέρα θα ξεκινήσει μόλις τελειώσουμε με την επόμενη διαδικασία.

ySss0UF.jpg

#278 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2012 - 16:59

Το επόμενο πρωί, ο Craft ξύπνησε πρώτος. Είχε ένα κακό συναίσθημα για το τι μπορούσε να συμβεί και έτσι έψαξε όλο το σπίτι. Έψαξε και ξαναέψαξε μα δεν βρήκε ούτε ένα πτώμα. Την μεγάλη ανακάλυψη την έκαναν οι καλεσμένοι λίγη ώρα αργότερα όταν δίπλα σε μια κηλίδα αίματος βρήκαν ένα γκρίζο κομμάτι πέτρας. Τους έσπρωξε όλους και γονάτισε από δίπλα. Δεν υπήρχε αμφιβολία, ήταν η φιλοσοφική λίθος, η οποία ήταν στην πραγματικότητα κομμάτι του κατεστραμμένου πλανήτη REV747 που είχε τη δυνατότητα να τροφοδοτήσει με ζωτική ενέργεια οποιοδήποτε και να τον επαναφέρει στη ζωή, που ο ίδιος είχε εμπιστευτεί σε έναν από τους καλεσμένους για να μην πέσει στα χέρια του Πρίγκιπα Baka.

Τον έλουσε κρύος ιδρώτας. Τι θα γινόταν όταν ο πρίγκιπας το μάθαινε; Μα ο πρίγκιπας το είχε μάθει ήδη και σύντομα έκανε την εμφάνισή του στην οθόνη.

"Πρίγκιπα Baka!" αναφώνησε και όλοι οι καλεσμένοι γύρισαν προς το μέρος του.

Posted Image

"Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί!" φώναξε. "Μια δουλειά είχατε να κάνετε! Μα έπρεπε να πάτε να καταστρέψετε το παιχνίδι από την αρχή! Δέχομαι την δεύτερη ομάδα δολοφόνων που εμφανίστηκε από το πουθενά! Έκανε το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό καθώς βουλιάζατε όλο και περισσότερο σε αυτό το θανάσιμο παιχνίδι, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μου όταν αρχίσατε να τρώτε ο ένας τον άλλον χωρίς δισταγμό. "

Posted Image

"Πρίγκιπα..." ο Sado τον κοίταξε άναυδος.

"Ενδιαφέροντες! Οι γήινοι είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντες! Παγίδες, δηλητήρια, δεν διστάσατε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο για να φτάσετε στον σκοπό σας. Μα στο τέλος βυθίσατε τους εαυτούς σας τόσο σε αυτό το παιχνίδι που ξεχάσατε τον σκοπό σας και αφιερώσατε όλες σας τις προσπάθειες σας στο να εξολοθρεύσετε τους υπόλοιπους και μου χαλάσατε όλα μου τα σχέδια. Αλλαγή σχεδίων λοιπόν! Από εδώ και πέρα θα είμαι ο σατανικός game master που θα ελέγχω τις ζωές όλων σας. Καλή σας τύχη."

"Δηλαδή εσύ ήσουν πίσω από όλα αυτά;"
"Δώσε μας πίσω την ελευθερία μας."
"Και μας έπαιζες και τον καλό!"
"Ψόφα!" είπε ένας τελευταίος πριν η τηλεόραση κλείσει και πάλι.

Posted Image

Η νύχτα θα πέσεις στις 10/9 στις 20:00

ySss0UF.jpg

#279 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2012 - 22:41

Η μέρα ξεκινησε νωρίτερα; Καλά κατάλαβα;

stasou%2520mygdala.jpg

#280 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2012 - 19:53

Lady Bernkastel

Posted Image

(μετα απο μια μερα εξαφανισμενη, αφου απο τις σκιες παρατηρουσε τι γινοταν και αναζητωντας στοιχεια στα πτωματα, κανει την εμφανιση της και στρεφεται προς την Lamdadelta)

Ειμαστε ενα βημα πιο κοντα στην αληθεια. Τι λες Lamda??? Ποιο θα ειναι το επομενο πιονι που θα φυγει απο τη σκακιερα???

Inami Mahiru φαινεσαι αρκετα υποπτη. Αγνοησες τη Yuuko που αποδειχτηκε δολοφονος και κατηγορησες τη Lamda.

#281 Anariel

Anariel

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2012 - 20:26

Μμμμμ, επίτελους μια κοτόσουπα ακριβώς όπως μου αρέσει!! Χρειάστηκε να πάω στην κουζίνα και να τη φτιάξω μόνη μου, αλλά άξιζε τον κόπο...

Inami Mahiru, δε σε βλέπω και πολύ καλά. Whatever, πάω να κάνω ένα τσάι και να αράξω στη βιβλιοθήκη...

Posted Image

#282 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2012 - 20:58

Onizuka Eikichi

22 Years of pure f***ing age

Posted Image

Ρε κορίτσια, σοβαρά τώρα; Αποτύχατε να σκοτώσετε την κοπέλα τη νύχτα και τώρα θέλετε να το κάνετε τη μέρα μήπως; Ή μήπως είστε εντελώς άσχετες με τους δολοφόνους και απλά ρίχνετε κατηγορίες σε όποιον βρείτε γιατί δεν έχετε τίποτα να κάνετε.

Κυρία Bernkastel (John Crabs), είναι δυνατόν, τόσο βαθιά μέσα στο "παιχνίδι" να κατηγορείτε κάποιον μόνο γιατί σας φαίνεται ύποπτος; Ας μην ξεχνάμε ότι Αφού σας πείραξε τόσο πολύ το γεγονός ότι η Mahiru Inami-chan δεν ψήφισε την προφανή λύση, που έτσι και αλλιώς θα έφευγε, τότε γιατί δεν κατηγορείτε και εμένα που ψήφισα την μικρή κυρία Mami Tomoe, με την ίδια δικαιολογία;

Για τώρα θα εμπιστευτώ την κρίση του μόνου ανθρώπου που με κατάλαβε και τον οποίο έσωσα από τον θάνατο, και θα ψηφίσω και εγώ την μικρή μαγισσούλα Lambdadelta (Kalamaris)

#283 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2012 - 21:27

Inami Mahiru
Posted Image

Inami Mahiru φαινεσαι αρκετα υποπτη. Αγνοησες τη Yuuko που αποδειχτηκε δολοφονος και κατηγορησες τη Lamda.

Αγνόησα την Yuuko?Είσαι κωφάλαλη,τυφλή,ή μήπως και τα 2?Ποια νομίζεις πως ήταν η πρώτη που ανακάλυψε και ξεσκέπασε την Yuuko?
Ειλικρινά αυτό που λες είναι τόσο απύθμενα βλακώδες,που δεν μπορεί παρά να ενισχύσει τις υποψίες μου πως ανήκεις στην Α' ομάδα,και είσαι ο last killer της.
Ούτε εγώ θυμάμαι ποια φορά είναι που σας έχω δώσει έτοιμο φαγητό,μετά από τόσους δολοφόνους που έχω ανακαλύψει.

Anyway,στο θέμα.Ψηφίζω την Lambdadelta,γιατί παρ όλο που είμαι σίγουρη και για τον άλλο δολοφόνο της Α',τον Τakasugi,εντούτοις την θεωρώ λίγο πιο επικίνδυνη από αυτόν.Και φυσικά επειδή προσπάθησε να με σκοτώσει το βράδυ.
Btw ευχαριστώ Onizuka.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#284 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2012 - 22:27

Prince legen-wait for it-dary Ludwig

Posted Image

Ααααχ... Εχω αρχισει να βαριεμαι... Καθε βραδυ καποιος μας εγκαταληπει... Oh well... C'est la vie φιλοι μου... Θα φωναξω ενα ονομα στην τυχη μιας και η πριγκηπικοτητα μου δεν προκειται να ασχοληθει παραπανω... Ο ξανθουλης ασχημουλης (cloud1234) εχει αρχισει να μου την δινει μαζι με την κοκκινομαλλα (zane)...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#285 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2012 - 22:54

Nanami Yasuri

Posted Image

Τελικά η Nanami "the all seeing eyes" Yasuri δεν χρειαστηκε να κουνησει το δαχτυλακι της!
(κοιταει το μπανταρισμενο δαχτυλακι της, θυμαται και τις υποδειξεις της δευτερης μερας, ξεροκαταπινει και αλλαζει στιγμιαια εκφραση)

Δεν ξερω απο τι να εντυπωσιαστω περισσοτερο.

Οτι κατι βλητα και τσουκνιδες σαν και του λογου σας καταφεραν να βρουν το δρομο τους, εστω και καθυστερημενα;
Οτι τους πηρε τοσο πολύ; Και οτι δεν βλεπαν βασικα πραγματα;

Οτι οι, εχεμ, "δολοφονοι" (ο θεος να τους κανει, μιση ντουζινα για ενα ατομο, μη χεσω) ηταν ακομα πιο περιορισμενης ευθυνης απο τους αθωους, που αντι να τους ξεκληρισουν ωστε να εχουν να χρησιμοποιουν το "ψηφιζω δολοφονο" ή το "με ψηφισε δολοφονος" για αλλοθι, καθοντουσαν και τρωγοντουσαν μεταξυ τους απο την πρωτη μερα;

Τι να πω τετοιους χαβαλεδες δεν εχω ξαναδει. Κι ο μεγαλυτερος ταραμοκεφτες απο ολους ειναι ο Πριγκηπας Βλάκας. Τι να σου πω ρε ... Host της πενταρας. Οτι δηλαδη εσυ τωρα τσαντιστηκες και γω ανατριχιδιασα. Τραβα φαε λιγο Patamon να στανιαρεις για δε σε βλεπω καλα.

Τελοσπαντων, για να τελειωνουμε με τους δευτεροκλασατους εδω μεσα.
Κουτσα στραβα την βρηκατε την ακρη και απο οτι φαινεται δεν θα σας χρησιμοποιησω για να λιμαρω τα νυχια μου.

Εννοειται οτι θα συνεχισω να ψηφιζω το σιχαμενο το shinpachi, αλλα αν υπαρξει εστω και το παραμικρο θεματακι ισοψηφιας, αφηστε το πανω μου για Lambdadelta & Τakasugi. Αρκει να εχω εγω το λυντσαρισμα, εννοειται.

stasou%2520mygdala.jpg