Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Γενική συζήτηση για Risk PbP games...

• Please log in to reply
123 replies to this topic

#106 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 August 2013 - 15:25

Μe neither. I have no recollection of that click.

Πάντα υποψιαζόμανε ότι ήταν λάθος μας να σου δώσουμε banhammer. :hihi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#107 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 06 August 2013 - 20:00

Thanks παίδες για τα καλά σας λόγια και πολλά ευχαριστώ σε όλους όσους έπαιξαν + congrats στον Fandom για την νίκη του. H "Littlefinger" πλευρά μου είμαι περήφανη για το τρανταχτό backstab του στον Osama του οποίου η μοίρα ήταν 

προδιαγεγραμμένη από την στιγμή που διάλεξε τους Stark. :P Πραγματικά ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε. Παρότι δεν είμαι παίχτης ως Game Master το ευχαριστήθηκα και εγώ μιας και μου αρέσει το γράψιμο και το roleplaying αλλά και ο βασανισμός των παιχτών.

Ναι, η αλήθεια είναι πως το balancing θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά πιστέψτε με fellas έκανα ό,τι μπορούσα σε αυτό το θέμα, με υποθέσεις και πολλές mind-προσομοιώσεις και δίχως να έχει γίνει ξαναγίνει αυτό το παιχνίδι πουθενά. Είναι περίεργος ο χάρτης αφού αντικειμενικά υπάρχουν οίκοι σε καλύτερη θέση και ισχυρότερη από τους άλλους + είχα στο μυαλό μου να είναι λιγάκι συμβατό με την πλοκή του βιβλίου (πχ οι συμμαχίες Stark-Tully και Lannister + King's Landing). Άκουσα και προτάσεις και απόψεις από τα παιδιά που βγήκαν από το παιχνίδι πριν το τέλος και θα αλλαχτούν κάποια πράγματα στο επόμενο σίγουρα.

Τώρα, το επόμενο που θα διοργανώσω θα αργήσει λιγάκι να γίνει (Μάρτη μάλλον) θα είναι ομαδικό και θεματικό πάνω στον κόσμο του Lord of the Rings. Πέρα από το παιχνίδι του Kenny που έχω απορία να δω περί τίνος πρόκειται, μαθαίνω πως υπάρχει και άλλο μέλος του forum που θέλει να διοργανώσει ένα παιχνίδι Risk άρα επιτέλους μπορεί να παίξω και εγώ.

Iristella, don't worry, σε έχω ήδη συγχωρήσει, dear. Χάρη στην καταπληκτική σου ενέργεια έχω τώρα ένα μοναδικό profile feed  γεμάτο τρελούς που στα σχόλια γράφουν μόνοι τους. And I like it.

#108 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 26 June 2017 - 20:54

It's been a while, αλλά θα ενδιαφερόταν κανείς να παίξουμε Risk, εκεί γύρω στις 8 με 9 Ιουλίου; Σε μια καινούρια και πολύ πιο συμπιεσμένη μορφή των προηγούμενων παιχνιδιών, ώστε να τελειώσουμε το πολύ σε 15-20 μέρες.

#109 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 26 June 2017 - 20:56

Ναι, είμαι μέσα.

#110 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 26 June 2017 - 20:59

Ο βασιλιάς δεν μπορεί να απογοητεύσει τους υπηκόους του. Θα ακονίσω το μαχαίρι μου.

#111 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 27 June 2017 - 18:46

1.Osama

2.Fandom

3.

4.

Αν δε βρούμε άλλους, πάμε για 1vs1 και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. :P

Edited by Black Kaiser, 27 June 2017 - 18:47.

#112 Utaku

Utaku

Tuturuu!!!

• Members
  • 166 posts

Posted 27 June 2017 - 22:58

Εκτός απροόπτου θέλω να παίξω! 8)

tumblr-static-1ngsil503zesk8s48o480gsg0-
...My anime, manga and dorama lists!!!

#113 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 27 June 2017 - 23:31

1. Osama

2. Fandom

3. Utaku

4.

H μητέρα όλων των μαχών, η τιτανομαχία εκδίκησης του πισώπλατα μαχαιρωμένου Βορείου με τον Βασιλιά του Σιάμ, ευτυχώς για το forum απετράπη. Να δούμε αν θα συμπληρώσουμε το καρέ τώρα.

#114 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 28 June 2017 - 10:15

Meanwhile in Siam

article-2261934-16EB106C000005DC-348_634

#115 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 29 June 2017 - 17:32

Θα περιμένουμε μήπως βρούμε 4ο μέχρι και το Σάββατο και μετά από λίγες μέρες ξεκινάμε.

#116 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 01 July 2017 - 10:40

Και κλείσαμε!

Λοιπόν κυρίες και κύριοι Osama, Fandom και Utaku, θα μεταφερθούμε σε ένα παγωμένο μέρος κάπου στο Βορρά, περίπου 800 χρόνια πίσω. Ένας εξαφανισμένος μοναχός και ένα θρυλικό κειμήλιο της Χριστιανοσύνης θα προκαλέσουν τη σύγκρουση των τριών μεγάλων δυνάμεων της περιοχής. Έναν 3-way war/race μεταξύ σας δηλαδή.

Λογικά θα ξεκινήσουμε κάποια στιγμή την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη ως Πέμπτη) για να ετοιμάσω κάποια πράγματα. Υπάρχουν τρεις πλευρές στο παιχνίδι -μια για κάθε έναν από εσάς- και θα σας ανατεθούν μέσω κλήρωσης από έναν moderator. Θα σας στείλω pm με το που θα ξεκινήσουμε. Get ready.

#117 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 July 2017 - 12:22

Μου πάει ο Βορράς.

#118 Utaku

Utaku

Tuturuu!!!

• Members
  • 166 posts

Posted 01 July 2017 - 19:22

Στα όπλα!!! Νιώθω ήδη έτοιμη!!!

tumblr-static-1ngsil503zesk8s48o480gsg0-
...My anime, manga and dorama lists!!!

#119 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 July 2017 - 21:52

Το thread είναι έτοιμο και περιμένει έγκριση από έναν moderator. Την Τετάρτη ξεκινάμε.

#120 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 29 July 2017 - 11:42

Δεν είναι ακριβώς παράπονο γιατί ο ΒΚ κεντάει σαν αφηγητής, αλλά θα είχε πιο πολλή πλάκα για του απέξω άμα σχολιάζατε και οι παίχτες.

stasou%2520mygdala.jpg