Όσες ερωτήσεις θέλετε κάνετε. Είτε εδώ είτε σε pm.
Πρώτον, υπάρχουν κάρτες που δεν μας έχεις δείξει και μπορούμε να τις πάρουμε με την μυστική κάρτα? Είναι πιο "σπασμένες" από αυτές που μας έχεις δείξει? Από αυτές που μας έδειξες διαλέγουμε 12 και τις 3 των ενισχύσεων? Η fake card φαίνεται σαν μία οποιαδήποτε κάρτα απλά όταν πας να την παίξεις σου λέει ο GM οοουπς fake?
Ναι, είναι κρυφές κάρτες και γενικα πιο δυνατές από αυτές που σας έχω δείξει. Υπάρχουν 7 διαφορετικές μυστικές κάρτες btw, αλλά εσείς θα έχετε πρόσβαση σε μια, τυχαία. Ναι, η fake card φαίνεται σαν κανονική κάρτα. Αν πας να την παίξεις απλά θα δεις πως δεν θα συμβεί τίποτα. Δεν θα σου πω όμως σαν GM πως αυτό έγινε επειδή η κάρτα ήταν ψεύτικη ή επειδή σε σταμάτησε κάποιος με κάρτα κατασκόπου #2. Go figure. Αν έχεις κάρτα κατασκόπου (#1 ή #2) στο χέρι όταν θα λάβεις μια ψεύτικη κάρτα, ενημερώνεσαι πως είναι ψευτική και συνεχίζεις να την κρατάς. Μπορείς να την ανταλλάξεις με άλλον παίχτη αργότερα.
Επίσης αυτό που εννοούσα αλλά το διατύπωσα κακήν κακώς στο τέλος είναι αν μπορούμε να κάνουμε διαδοχικές επιθέσεις όπως στο πρώτο risk αλλά υποθέτω πως η απάντηση είναι όχ
Η απάντηση είναι όχι indeed. Σαν το Castle Risk παίζουμε. Ο μόνος τρόπος να κάνεις διαδοχική επίθεση είναι με την κάρτα "Γενναία Προέλαση". Αλλά μια μόνο, με μειωμένο ζάρι (και καλά εξαιτίας της κούρασης του στρατού σου), και με μια στρατιά.
Οι NPC με έχουν λίγο μπερδέψει και ποιά θα είναι συμπεριφορά τους για να είμαι ειλικρινής.
Οι NPC είναι πλευρές τις οποίες χειρίζομαι ουσιαστικά εγώ. Είναι σαν πιο αδύναμοι παίκτες με συγκεκριμένες συμπεριφορές. Τις έβαλα για λόγους ισορροπίας αλλά και ως έναν ακόμα twisting factor στο χάρτη. Σε αρκετούς παίκτες, πολλές αποστολές έχουν να κάνουν με NPC. Μάλιστα, οι NPC θα μπορούν να σας κάνουν κάποια requests ή να σας δώσουν και κάποιες αποστολές.
Η συμπεριφορά τους στηρίζεται:
1) Στις συμμαχίες. Οι Tully (Μπλε) είναι σύμμαχοι με τους Stark και ο Joffrey(μπεζ) με τους Lannister. Δεν θα επιτεθούν ποτέ σε αυτούς τους παίκτες, και η συμμαχική άμυνα.
2) Στη μπάρα επιρροής. Αν έχετε καλές σχέσεις με τους NPC (δηλαδή δεν τους επιτίθεστε ή πολεμάτε εναντίον παικτών που τους έχουν επιτεθεί) μπορεί να σας δώσουν παραπάνω αποστολές από τους υπολοίπους.
3) Στην λογική. Πχ κανένας NPC δεν θα επιτεθεί με 1 στρατιωτάκι εναντίον ενός γεμάτου κάστρου. Ή άλλο παράδειγμα, αν ένας NPC αναγκαστεί να πολεμήσει δύο παίκτες ταυτόχρονα, θα εστιάσει σε εκείνον που βρίσκεται πιο κοντά στη πρωτεύουσα του.
Επίσης,
- Οι NPC δεν επιτίθενται σε περιοχές ξένες, εκτός αν originally ήταν δικές τους.
- Βάζουν και εκείνοι στρατιώτες στη Deployment Phase, αλλά σε αντίθεση με τους παίκτες, έχουν ανώτατο όριο στρατιωτών που μπορούν να έχουν την ίδια στιγμή στον χάρτη. Το όριο των στρατιωτών εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών. Δηλαδή αν ένας NPC έχει 3 περιοχές, μπορεί να έχει 3x5=15 στρατιώτες την ίδια στιγμή πάνω στον χάρτη. Νομίζω μόνο η πλευρά του Stannis ξεκινά με περισσότερους από όσους του αναλογούν, αλλά είναι NPC που δεν θα παίξει κάποιον σημαντικό ρόλο λόγω της θέσης του.
Τέλος εννοείται ότι είσαι τρελός που έκατσες και το έγραψες αυτό το θηρίο. Ή τρελός ή μας αγαπάς πολύ. Νομίζω τρελός πάντως XD
Ή σας αγαπάω σαν τρελός.

Κάποια στιγμή το μεσημέρι, ελέγξτε τα PMs σας. Θα ξεκινήσω τα pm convos ώπου θα παίζετε τις φάσεις Deployment σας και θα σας δώσω οδηγίες για να φτιάξετε την στοίβα καρτών από την οποία θα τραβάτε στην αρχή κάθε γύρου. Όποιος έχει οποιαδήποτε ερώτηση, να την ρίχνει ακόμα και αν νομίζει πως έχει απαντηθεί.
Edited by Black Kaiser, 31 March 2013 - 11:02.