Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενική συζήτηση για Risk PbP games...
Posted 20 July 2012 - 04:29
Κατα πρώτον αναλαμβάνει κανείς να στήσει καινούριο παιχνίδι;
Μπορεί ο Black Kaiser να δώσει κάποιες οδηγίες σε κάποιον αν δε θέλει πάλι να είναι ο ίδιος GM?
Υπάρχει περίπτωση να αλλαχθεί ο χάρτης;
Ρωτήστε και οι υπόλοιποι ή αναλάβετε το επόμενο παιχνίδι...
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕTOΧΗΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΟΜΕΝΟ GAME!
Posted 20 July 2012 - 06:37
Posted 20 July 2012 - 08:58
Μιας και τον Αύγουστο δεν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή και μετά ακολουθεί εξεταστική, το επόμενο παιχνίδι που θα διοργανώσω εγώ θα είναι μάλλον μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Σκοπεύω να παίξουμε Castle Risk μια variation του Risk σε χάρτη Ευρώπης και με ελαφρά διαφορετικούς κανόνες. Ή πάλι στον παγκόσμιο χάρτη αλλά με άλλο objective νίκης (αποστολές ή Capital). Φυσικά, μακάρι να διοργανωθούν και άλλα παιχνίδια από άλλους GM ως τότε.

Υπάρχει σκέψη για ένα Mega-Game of Thrones Risk με 9 παίκτες και 40 διαφορετικές κάρτες (τις έχω έτοιμες όπως και τον χάρτη) αλλά αυτό αρκετά αργότερα και σίγουρα μετά το Castle Risk (θέλω να δω πως θα πάει ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες έχουν fixed αρχικές θέσεις. Μπορεί τον Απρίλη όπου θα ξεκινήσει και η σειρά.

Posted 20 July 2012 - 10:06
Posted 20 July 2012 - 11:21
Δεν θέλω να ακουστώ επιλεκτική αλλά δε ξέρω αν θέλω να το παίξω πάλι με άλλον GM.Πραγματικά ο Kaiser έκανε απίστευτη δουλειά με το rp (ακόμα γελάω!), πέρα του ότι ήταν απίστευτα συνεπής με τις μάχες.Κακά τα ψέμματα, ένα παιχνίδι για να το ευχαριστηθείς στο full θέλεις οι συμπαίχτες/αντίπαλοι σου και ο GM να είναι άψογοι από την πλευρά τους.
Posted 20 July 2012 - 18:42
Στα καινουρια Ρισκ υπαρχει διπλη ή τριπλη προσβαση στην αυστραλια, οπως και συνορευουν απο δυο μεριες η νοτια αμερικη με την αφρικη, η βορεια αμερικη με την ασια, εχει περισσοτερες περιοχες κτλ. οποτε ειναι κατα πολυ πιο ισορροπημενο. επισης υπαρχουν τριων ειδων καρτες (πεζικο, ιππικο, και κανονια) και τεσερεις συνδιασμοι καρτων - 3π, 3ι, 3κ και ενα από το καθένα που δινουν 4-6-8-10 στρ. αντιστοιχα.
Για πιλοτικο καλο ειναι το παλιο, αλλα νομιζω οπως ειναι τα καινουρια ρισκ ειναι οντως πιο ισορροπημενο.
Posted 20 July 2012 - 18:52
Ελπιζω να βρεθει κανεις, να δεχτει να γινει GM και να γινει παιχνιδι τον Αυγουστο, αλλιως με βλεπω να παιρνω μερος του χρονου τον Ιουλιο.

Posted 20 July 2012 - 23:32
Παντως μακαρι να εχουμε καποιον που να δεχτει να γινει GM!!!!
Posted 22 July 2012 - 11:31
Προσωπικά, προτιμώ τον παλιό-καλό χάρτη του Risk.
Posted 22 July 2012 - 13:33
1)Σιαμ
2)Φιλιπινες
3)Νοτια Αφρικη
4)Δυτρικη Αφρικη
5)Κεντρικη Αμερικη
Το σχεδιο αυτο για να πετυχει, αν ολα πανε ετσι οπως πρεπει, διαρκει 5 γυρους. Στον πρωτο παιρνει την Αυστραλια και τοποθετει στρατο στις Φιλιπινες και στο Σιαμ, και στους επομενους γυρους χτυπαει Αμερικη, ενω σε καθε γυρο τοποθετει απο 1 στατιωτη στις Φιλιπινες και στο Σιαμ, για να μην εχει φοβο να τις χασει.
Και ιδιαιτερα αν στην αρχη του παιχνιδιου διαλεγουμε ποιες περιοχες θα εχουμε, τοτε ουσιαστικα αυτος που διαλεγει πρωτος εχει πλεονεκτημα.
Posted 29 September 2012 - 19:18

Λογικά μέσα στις επόμενες ώρες θα κάνουν approve το νέο thread του παιχνιδιού το οποίο τόσο επιμελώς ετοίμασα

Επίσης, οποιαδήποτε ερώτηση ή ακόμα και πρόταση για κάποια αλλαγή στους κανόνες ή στον χάρτη κλπ είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.
Posted 29 September 2012 - 20:20
edit : Α δεν θέλω κληρώσεις. Εγώ είμαι mod είμαι υπεράνω του νόμου εδώ μέσα!
Posted 29 September 2012 - 20:28
Δεν έχω παίξει ποτέ risk.
Έχω παρακολουθήσει με προσοχή το παλιό game.
Διάβασα το topic και νομίζω πως το έχω.
Δε με νοιάζει τι θα πάρω, οπότε ας πάρω ότι περισσεύει.
Αν μπορώ να διαλέξω, η σειρά προτίμησης είναι Οθωμανοί, Ρώσοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Βρετανοί, ασήμαντα τσιράκια του άξονα με το όνομα σιδηρόδρομο.
Επίσης:
Αυτό δε θα έπρεπε να είναι 4 με βάση την εικόνα;Τους 3 στρατιώτες του Πράσινου παίκτη (σύμμαχου του Πορτοκαλί)
Edited by Babba, 29 September 2012 - 22:01.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 29 September 2012 - 21:53
Posted 29 September 2012 - 23:03

Επομένως έχουμε:
1) Risk veteran and former winner her royal highness empress φτου-μη-την-ματιάσουμε Mono of Yaoiland -chan

2) Babba
3) Zeroloke
Edited by Black Kaiser, 29 September 2012 - 23:27.