Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Γενική συζήτηση για Risk PbP games...

• Please log in to reply
123 replies to this topic

#91 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 27 June 2013 - 21:03

Μη μασάς. Θα σε αντικαταστήσω όσο θα λείπεις. Θα δώσω πίσω τα κλεμμένα και όταν επιστρέψεις, θα είναι όλα όπως παλιά. Απλώς όχι όπως τα άφησες :D

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#92 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 27 June 2013 - 21:07

Αυτό το "όπως παλιά" με τρομάζει λίγο. Παλιά είχα μόνο 4 νησάκια :P

#93 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 June 2013 - 21:10

Posts moved.

Kατα δευτερο λογο νομιζω λιγο πολυ το καλοκαιρι ειναι μια περιοδος αρκετα απαιτητικη για ολους μας. Θεωρω ότι ειναι κριμα να το παρατησεις γι αυτον τον λογο και καθως ολοι θα πρεπει καποια στιγμη να φυγουμε, θα μπορουσαμε να συμφωνησουμε σε μια παυση αν δεν εχει τελειωσει μεχρι τοτε.

Προς Θεου όχι οτι δεν θελω να μπει στο game ο Babba or anything, απλα και αλλοι μπορει να θελουν να φυγουν. Και εγω δεν θα ειμαι Αθηνα πχ για αρκετα μεγαλο διαστημα.

#94 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 27 June 2013 - 21:15

# Δεν σου λείπει εκείνη η ανέμελη εποχή, όπου ήσουν πραγματικός βασιλιάς, δίχως έγνοιες και απέραντες εκτάσεις να διαχειριστείς; Επιστροφή στις ρίζες.

# Κι εσένα θα σε αντικαταστήσω αν χρειαστεί. Αλίμονο αν δεν αναλάβω με χαρά τα κοκκινάκια του χάρτη. Θα τους τσακίσουμε τους Βάζελους όσο θα λείπεις.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#95 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 27 June 2013 - 21:24

την iristella θα την αντικαταστησω εγω

#96 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 27 June 2013 - 21:40

Όπως είπα το παιχνίδι πάει υπερβολικά αργά.

θα μπορουσαμε να συμφωνησουμε σε μια παυση αν δεν εχει τελειωσει μεχρι τοτε.

Το μέχρι τότε θα έρθει σύντομα. Αν δεν έχουμε τελειώσει δεν κάνω ούτε παύση ούτε τίποτα. Απλά τα παρατάω. Δεν μπορώ να περιμένω 4-5 μήνες για ένα παιχνίδι. Έχω βαρεθεί να περιμένω. Αν θέλετε να το τελειώσουμε κανονικά, παίξτε.

#97 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 27 June 2013 - 22:51

Calm down, guys. Δεν θα γίνει ανασχηματισμός και σε εμάς. Ψυχραιμία.

Πρώτα από όλα, όποιος παίκτης δεν μπορεί πια να παίξει λόγω υποχρεώσεων ή απλής κούρασης δεν είναι ντροπή να πει κάποια στιγμή πως σταματά. Ναι, είναι πολύ καλό να τελειώσουμε όσοι το ξεκινήσουμε αλλά παιχνίδι είναι και κανείς δεν παίζει με το ζόρι. Και εγώ θα προτιμούσα να τελειώναμε όλοι όσοι το ξεκινήσαμε αλλά δεν γίνεται απλά να πιέσεις κάποιον να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι. Επομένως όποιος πραγματικά δεν μπορεί, pm me. Just that.

Στα του παιχνιδιού, επειδή και εγώ πιστεύω πως το παιχνίδι έχει κρατήσει αρκετά περισσότερο χρόνο από όσο πρέπει, θα κάνω μια παράκληση να προσπαθήσουμε όλοι να παίξουμε πιο γρήγορα ώστε να προλάβουμε να το τελειώσουμε σύντομα και οι ίδιοι παίκτες που το ξεκινήσαμε, όπως και πρέπει. Αυτό θα γίνει με έναν απλό τρόπο. Απλώς έχοντας στο μυαλό πως οι διορίες που μπαίνουν στην πραγματικότητα δεν είναι για να τις εξαντλούμε κάθε φορά, επομένως εκτός αν πράγματι χρειαζόμαστε όλον τον χρόνο, καλό είναι να ποστάρουμε τις κινήσεις μας αμέσως μόλις τις αποφασίζουμε. Επίσης, αν μέχρι τώρα συνηθίζαμε να μπαίνουμε και να παίζουμε την δεύτερη μέρα μιας διορίας, για αυτούς τους 4 τελευταίους γύρους ας ασχοληθούμε με το παιχνίδι την πρώτη μέρα όταν μπορούμε (δεν προτείνω δηλαδή να παίζετε και από την δουλειά σώνει και καλά). Δεν νομίζω πως είναι και τόσο πολύπλοκο το παιχνίδι ώστε να θέλει και πάρα πολύ χρόνο να του αφιερώσεις. Αυτό μόνο να κάνουμε και θα πηγαίνουμε πολύ πιο γρήγορα. Have that in mind.

Επίσης, γενική παύση στο παιχνίδι για αρκετό καιρό δεν μπορεί να γίνει. Το παιχνίδι πρέπει να πάει συνεχόμενα όπως είναι και το φυσιολογικό και για αυτό και επιλέγονται και κάποια μέλη ως αναπληρωματικοί.

Συνεχίζουμε, λοιπόν. Ισχύουν τα γνωστά, όποιος έχει κάποιο πρόβλημα pm me και περιμένω και τις κινήσεις όσων δεν έχουν στείλει, όποτε μπορούν πιο σύντομα, okies;

#98 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 June 2013 - 23:41

Ψηφίζω να μείνει ο fandom, οι περιπετείες του Μπεϊλον να ξεφορτωθεί τον άσωτο υιό είναι οι αγαπημένες μου.

qzMHWHd.png

#99 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 04 August 2013 - 18:36

Fire at will!

#100 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 August 2013 - 20:15

Oh dont tempt me. *stares @ Black Kaiser*

#101 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 August 2013 - 12:31

Άργησα πολύ να το κάνω αυτό το post και ντρέπομαι αλλά διακοπές γαρ :P

Καταρχάς το πιο βασικό όλων. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Black Kaiser. Βασικά τα λόγια δεν φτάνουν εδώ που τα λέμε... Έκατσε έφτιαξε ένα ολόκληρο παιχνίδι που να παίζεται μέσω φόρουμ, το οργάνωσε επί τόσους μήνες άψογα, ανέχτηκε με άπειρη υπομονή ερωτήσεις επί παντός επιστητού και παρατάσεις, μέχρι και ban έφαγε ο άνθρωπος αλλά δεν πτοήθηκε... Συζητώντας με κάποιες γνωστές μου σχετικά με το παιχνίδι που παίζω σε ένα φόρουμ δεν μπορούσαν να διανοηθούν πώς ένας άνθρωπος που δεν παίζει κάθεται και το κάνει όλο αυτό για κάποιους άλλους. Σε ένα βαθμό ούτε εγώ μπορώ να το διανοηθώ καλά καλά. BK συγχαρητήρια για τη διοργάνωση, ήταν άψογη και εντάξει τα ευχαριστώ δεν νομίζω ότι είναι αρκετά. Στην Αθήνα σε περιμένει ένα γουρουνόπουλο, να το ξέρεις :P

Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά όχι τόσο ισοροπημένο όσο θα έπρεπε ίσως. Από συμπαίκτες ξεχώρισα τον Cloudy, τον οποίο είχα στα σύνορα μου και με τον οποίο τις παίξαμε ουκ ολίγες φορές. Άξιος αντίπαλος! Μπράβο σε όλους μας. Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να ξαναπαίξω το ίδιο μοντέλο πάντως, για την επόμενη φορά θα προτιμούσα κάτι περισσότερο συνεργατικό.

xbJ3b2w.jpeg

#102 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 August 2013 - 13:07

Αχ το ban νομιζω ηταν η στιγμη που η παρανοια χτυπησε κοκκινο. XD

Kαι από μενα ενα τεραστιο ευχαριστω στον BK για ολον του τον κόπο και το ψυχικο σθενος. Δεν ξερω αν θα μου ξαναμιλησει αλλα μετα το γουρουνοπουλο της mono εγω βαζω το γλυκό. XD

#103 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 August 2013 - 13:37

Το ban πως το έφαγε, ακόμα δεν κατάλαβα εντωμεταξύ. :knock-knock:

Πάντως ακόμα κι εγώ που δεν έπαιζα το παιχνίδι το απολάμβανα, απλά διαβάζοντάς το. Χίλια εύγε στον Black Kaizer, you sure went the extra mile ενώ έφτιαχνες και διοργάνωνες αυτό το παιχνίδι. Σχεδιάζω κι εγώ ένα παιχνίδι, αλλά έβαλες τον πήχη πολύ ψηλά. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#104 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 August 2013 - 13:52

Το ban πως το έφαγε, ακόμα δεν κατάλαβα εντωμεταξύ. :knock-knock:

Μe neither. I have no recollection of that click.

#105 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 August 2013 - 14:03

Πολλά συγχαρητήρια στον BK, πραγματικά εμείς οι lurkers νομίζω πως το χαρήκαμε δεόντως. Έχουμε πλέον πιάσει σχεδόν επίπεδα full fledged RPG forum με μερικά από τα παιχνίδια, τύφλα να χουν τα rpgforumsonline και rpg-directory...kukuku

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.