Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 13 January 2007 - 20:28
"Spoorloos" aka "The Vanishing" η οποία μου είχε ξεφύγει και είδα μόλις εχθές.Μust watch.
Posted 14 January 2007 - 21:14
http://www.imdb.com/title/tt0325655/
Posted 15 January 2007 - 01:20
εξηγησε μας γιατι ειναι αγαπημενη σου.μια περιληψη για αυτους που δεν την εχουν δει ,και γιατι προτεινεις να το κανουν αυτο~εγω δεν θα το ξανακανα στο εαυτο μου παντως να το δωΆντε να πω κ εγώ καμία..'The eye' κ μία από τις αγαπημένες μου!!
http://www.imdb.com/title/tt0325655/

Posted 15 January 2007 - 03:30
(μετά απο 3 χρόνια πια btw...),το Amores Perros του Inarritu.....
Αυτή τη φορά με παρέα.......
http://www.imdb.com/title/tt0245712/
Στην ταινία βασικά παρατηρείς συμπεριφορές........πως
αντιμετωπίζουν οι χαρακτήρες την προδοσία ,τη δυστυχία,τη
θλίψη,την αγάπη,την εκδίκηση,τις ενοχές,τη φτώχεια.......
Η ταινία είναι γεμάτη απο αντιθέσεις...(πλούσιοι-φτωχοί,
παραλληλισμοί σκύλων-ανθρώπων,σκληρότητα που
αντιπαραβάλλεται με στόχο την απόκτηση "υλικών"...)
[Οι σκύλοι αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ταινίας....

Γενικότερα μελετά τις διάφορες σκοπιές της αγάπης,καθώς και
πράξεις που οδηγούν στη βία και το μίσος.....
Είναι ταινία που αντικρίζεις την πραγματικότητα......ή
μάλλον καλύτερα ότι μπορεί να συμβεί σε ακραίες περιπτώσεις....
Δυστυχώς τη σκληρή πλευρά.....
Έξυπνη φωτογραφία....Καλογυρισμένες σκηνές με κάμερες χειρός.....
Αρκετά twists στην πλοκή.....
Φοβερές ερμηνείες...ιδιαίτερα απο τον Echevarria και τον Βernal.....

Πολύ καλό soundtrack.....Ξεχωρίζει η μουσική στη 2η ιστορία....
Κυρίως επειδή "συνυπάρχει" με την ταινία και δεν αποσπά
το θεατή....
Props to Martin Hernandez....

Χρησιμοποιούνται για την κορύφωση της έντασης
αρκετά time jumps..(επιτυχημένα imo)
Eξαιρετική σκηνοθεσία....ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι
είναι η 1η ταινία του Inarritu...
Overall.....
Μια ψιλοσαδιστική,"ωμή",ρεαλιστική ταινία......
Ταινία που θα σε κάνει να "νιώσεις".....

Καθηλωτική imo σε αρκετά σημεία....
A must see.....9/10.....

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Posted 15 January 2007 - 22:08
εξηγησε μας γιατι ειναι αγαπημενη σου.μια περιληψη για αυτους που δεν την εχουν δει ,και γιατι προτεινεις να το κανουν αυτο~εγω δεν θα το ξανακανα στο εαυτο μου παντως να το δω
~
Έχει ατμόσφαιραααα!!Ναιιιιιιιιιι κ ήταν απ τα πρώτα μου θρίλερ (Πέμπτη δημοτικού το είδα..) κ μου έχει μείνει!!!!Εμένα μου αρέσει αν κ δεν είναι ιδιαίτερα τρομαχτική :3
Λοιπόν..
Μια κοπελία η οποία ήταν τυφλη κάνει μεταμόσχευση ματιών..μόλις όμως αρχίζει αυτή να βλέπει με τα καινούργια τα ματάκια βλέπει μαζί κ φαντασματάκια!!Ψάχνει μετά γι αυτή που της είχε δώσει τα ματάκια κ μαθαίνει πως...μέχρι εδώ καλά :3
Posted 16 January 2007 - 11:24
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 19 January 2007 - 22:13

Μία άλλη αγαπημένη είναι το American history X..Βασικά δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κανένας άλλος σε αυτή νωρίτερα αλλά τεσπα!!Ο Edward Norton ήταν όλα τα λεφταααα!!Ο Ντέρεκ (Norton) πρώην νεο ναζί προσπαθεί να αποτρέψει τον μικρό του αδερφό Ντάνι (Furlong) απ το να ακολουθήσει τον δρόμο του ίδιου..βασικά οι περισσότεροι θα την έχουν δει αλλά για όποιους δεν την έχουν πραγματικά αξίζει!!
Posted 22 January 2007 - 01:28
1)Κοπελιά είμαι
Μία άλλη αγαπημένη είναι το American history X..Βασικά δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κανένας άλλος σε αυτή νωρίτερα αλλά τεσπα!!Ο Edward Norton ήταν όλα τα λεφταααα!!Ο Ντέρεκ (Norton) πρώην νεο ναζί προσπαθεί να αποτρέψει τον μικρό του αδερφό Ντάνι (Furlong) απ το να ακολουθήσει τον δρόμο του ίδιου..βασικά οι περισσότεροι θα την έχουν δει αλλά για όποιους δεν την έχουν πραγματικά αξίζει!!

Σωστά, κοπελιά είσαι. Διορθώνω λοιπόν και σε προσφωνώ ως φίλη Doom Angel.

Απλά δεν τσεκάρω σχεδόν ποτέ τα στοιχεία των παιδιών του forum και πράττω ανάλογα με το πως κρίνω αν είναι κοπέλα ή παλικάρι αυτή/ός με την/τον οποία/ο συνομιλώ
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 22 January 2007 - 18:11

Posted 22 January 2007 - 22:47

Posted 23 January 2007 - 00:03
ναι το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο για ιαπωνες παιδια.
ενα αιχνιδι γεματο με καλλιγραμεσ κοπελες να κοπανανε αλλυπητα 2 μετρα γομαρια.
ε καπως ετσι ειναι και η ταινια διαρκειας μολις μιας ωρας και δεκαπεντε λεπτων (!!!!)

η μεταφορα καλη ειναι.ετσι και αλλιως το παιχνιδι δεν ειχε να επιδειξει και κανενα σεναριο τΣΙ προκοπης.
οποτε....εβαλαν την φαντασια τους και οργιασε!
και εχουμε μια ταινια με απιστευτα ομορφες κοπελες (καλα η Kasumi ειναι μπαζο τρελο) και πολυ προτοτυπες σκηνες μαχων.γενικα η ταινια ειναι σαν βιντεογκεημ.και αυτο μονο κακο μπορει να ειναι.
η ταινια αν και σφαζονται δεν εχει σταγονα αιματος .
οι ερμηνειες ...ειναι αυτο που λεμε απο φωνη νινι,και απο νινι φωναρα....εγω παντως γουσταρα!δεν ειπα οτι ειναι ταινιαρα αλλα βλεπεται στο ανετοτατο,και γιατι οχι.η ταινια ειναι ενα πραγματικο eye candy!!!~!~!~!!!
τουλαχιστον ηταν καλυτερη απο τα αντιστοιχα jackie chan,van damn,karate-judo-samurai.
6/10 μονο και μονο για το casting.(θα ηταν καλυτερος βαθμος αν δεν ειχε τοσο κακαθλια Kasumi.)
Posted 23 January 2007 - 14:03
Σουρρεαλιστηκα παλι :S

~Sors de l'enfance, ami, reveille-toi!
Posted 24 January 2007 - 04:34
εκατσα και ειδα σημερα 2 ταινιουλες (ναι το ΤΕΙ ειναι κλειστο ,και ολη μερα βλεπω Prison Break,ταινιες και χαζολογαω στο Φωτοσαπουνι)
ας αρχισουμε ...πρωτα ειδα το Little Miss Sunshine .τι να πω...πραγματικα απο τις καλυτερες ταινιες του 2006.γελας με την καρδια σου , εχει απιστευτο χιουμορ (μαυρο ή μη)σε καμια περιπτωση δεν πεφτει σε σκατολογικες φασεις το επιπεδο του,και εχει ενα τροπο να σου κραταει αμειωτο το ενδιαφερον καθως δεν ακολουθει το κλασικο πρωτυπο εξελιξης μια ταινιας,που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε.το προτεινω ανεπιφυλακτα,να το δειτε με παρεα...
rate : 8.5/10
και μετα εκατσα να δω το Lady In The Water.τι το θελα ο καψερος!
μιλαμε δεν υπαρχει πιο σκατενια ταινια απλα.το σεναριο μπαζει απο παντου (νερα ,αερα δεν ξερω).εκει που λεγαμε οτι ο m.n.Shyamalan θα βαλει μυαλο μετα τις 3 ταινιες - "φουσκες" που γυρισε (αναφερομαι στις ταινιες ΜΕΤΑ την εκτη αισθηση.μην μου πειτε οτι δεν ηταν το ΙΔΙΟ σεναριο με αλλα σκηνικα?)καθησε και εγραψε και σκηνοθετησε την ταινια που σιχαθηκα και παρακαλαγα να ερθει ο Link απο το Zelda να παιζει την Ocarina του να με μεταφερει πισω στο χρονο,πριν βαλω να το δω !!!
σας παρακαλω ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.
και αν την εχετε δει και διαφωνειτε με αυτα που λεω , ισως φταιτε ΕΣΕΙΣ,και οχι εγω.παντε σε κανα γιατρο .

Rate: 0 /10:despair:
Posted 27 January 2007 - 17:51
Καλές αστυνομικές ταινίες ας πούμε

L.A. Confidential (1997)
Πολύ ωραίο cast ηθοποιών και πολή ωραίο story. Και ανατροπές σε βαθμό που χρειάζεται. Δε θα πω πολλά για το story γιατί θα τα μπλέξω
http://www.imdb.com/title/tt0119488/
Memento (2000)
Ξαναναφέρθηκε αλλά λίγο. Είναι λοιπόν ένας τυπάς ο οποιός έπειτα από μια τραυματική εμπειρία δε μπορεί να διατηρήσει μνήμη μετά το ατύχημα παρά μόνο μερικών δευτερολέπτων. Φαντάζεσται τι τραβά ο φουκαράς. Ψάχνει λοιπόν το δολοφόνο της γυναίκας του. Από την αρχή του έργου θα μπερδευτείται(αν το δείτε θα καταλάβαιτε γιατί) πορσωπικά χρειάστηκε να την ξαναδώ για να σημπληρώσω κάτι κενά. Must see
http://www.imdb.com/title/tt0209144/
και το αγαπημένο μου...
The Usual Suspects (1995)
Το cast κάνει party στην ταινία. Εξαιρετικοί ηθοποιοί σε μια απίστευτα έξυπνη αστυνομική ιστορία. 5 εγκληματίες μαζεύονται για ανάκριση και καταλείγουν στο ίδιο κελί. Όπως είναι φυσικό δεν αφήνουν μια τόσο ευάριστη και ικανή παρέα ανεκμετάλλευτη και σχεδιάζουν να κάνουν μαζί μια "δουλειά". Τα πράγματα όμως δεν είναι απλά όπως έδειχναν καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι εκτός από την αστυνομία και με έναν απικίνδυνο εγκληματία. Δεν είμαι καλός στα reviews. Η ταινία είναι πολύ καλύτερη από ότι ακούγεται.

Verbal: After that my guess is that you will never hear from him again. The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he did not exist. And like that... he is gone.
http://www.imdb.com/title/tt0114814/