Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#106 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 31 January 2007 - 20:30

L.A. Confidential (1997)
Memento (2000)

Αν μας πρότεινες και τη μηχανή του χρόνου θα ήμουν σίγουρη οτί είσαι τρελος fan του πρωταγωνιστή..

ΛΟΙΠΟΝ ΖΩΑΚΙΑ!!!
ΕΤ1 ΣΗΜΕΡΑ 20:45 ΕΝΤ ΓΟΥΝΤ. (ED WOOD)

Posted Image

Είναι η μοναδική ταινία του Tim Burton που δεν έχω δει.. και αφού δεν με ξέρετε και τόσο καλά, μάθετε οτι έχω δει όλες τις ταινίες του.

Παιζουν:Johny Depp (ποιος άλλος)
Sarh Jessica Parker (εποχή πριν το Sex n the City)
Bill Marey ( οτι και να πεις ειναι λίγο)
Patricia Arquett (ναι της γνωστής οικογενείας)

Σκηνοθέσιας Tim (my God) Burton

Story: Ο Burton διηγήτε σε ασπρομαύρο φόντο την ιστορία του Ed Wood, ηθοποιού - σκηνοθέτη cult ταινιών τρόμου της εποχής του 60. O οποίος έκανε μόνο αποτυχίες.

You are interested in the unknown. The mysterious. The unexplainable. That is why you are here. And now, for the first time, we are bringing to you the full story of what happened, on that fateful day. We are giving you all the evidence, based only on a secret testimony, of the miserable souls, who survived this terrifying ordeal. The incidents, the places. My friend, we cannot keep this a secret any longer. Can your heart stand the shocking facts about Edward D. Wood, Jr?

Μην το ανοίγεις είναι spoiler:
Spoiler:

Ps. : Aν δεν το παίξει σήμερα θα μείνω εντελώς μαλάκας?

#107 ville_valo

ville_valo

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 01 February 2007 - 10:45

Ναι την ειδα erisabetsu,φοβερη ταινια.
Posted Image

#108 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 February 2007 - 14:43

λοιπον σημερα εχω να κανω 2 προτασεις!
εκατσα και ειδα σημερα 2 ταινιουλες (ναι το ΤΕΙ ειναι κλειστο ,και ολη μερα βλεπω Prison Break,ταινιες και χαζολογαω στο Φωτοσαπουνι)
ας αρχισουμε ...πρωτα ειδα το Little Miss Sunshine .τι να πω...πραγματικα απο τις καλυτερες ταινιες του 2006.γελας με την καρδια σου , εχει απιστευτο χιουμορ (μαυρο ή μη)σε καμια περιπτωση δεν πεφτει σε σκατολογικες φασεις το επιπεδο του,και εχει ενα τροπο να σου κραταει αμειωτο το ενδιαφερον καθως δεν ακολουθει το κλασικο πρωτυπο εξελιξης μια ταινιας,που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε.το προτεινω ανεπιφυλακτα,να το δειτε με παρεα...
rate : 8.5/10

Αυτό το είδες στο dvd σου ας πούμε.. γιατί απο όσο ξέρω ακόμη παίζετε...
το κατέβασες απο πουθενά;.. αν ναι θες να τομοιραστείς μαζι μου ; pleaseeeeeee

#109 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 03 February 2007 - 19:21

[/b]Αυτό το είδες στο dvd σου ας πούμε.. γιατί απο όσο ξέρω ακόμη παίζετε...
το κατέβασες απο πουθενά;.. αν ναι θες να τομοιραστείς μαζι μου ; pleaseeeeeee

interneeet!(makes you small no life at all για τους σχετικους.)
απλα κλασικα ελλαδα αργησε πολυ να κυκλοφορησει στους σινεμαδες!
σημερα το μενου εχει Pan's Labyrinth (ΟΕΟ).

Posted Image

#110 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 04 February 2007 - 03:08

Just watched Perfume : The Story Of A Murderer...
Σινεμάς obv...Mε καλή παρέα....:)
Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Patrick Sϋskind....
Aξιόλογη μεταφορά overall.....
Αφηγηματικό....μεταφέροντας σε πολλά σημεία αυτούσιο κείμενο απο
το βιβλίο....Σαφώς και παρέλλειπε σημεία του βιβλίου...λογικό....
εστίαζε στα βασικότερα.....
Props στον Wishaw_(just checked his name)_για τον ρόλο
του Grenouille....απέδιδε εξαιρετικά το love/hate status του χαρακτήρα
που υποδυόταν.....
Ο Dustin Hoffman μου "ξίνισε" λίγο...πιστεύω πως δε μπήκε τελικά
στο πετσί του ρόλου..με αρκετές μή ρεαλιστικές αντιδράσεις imo....
Props και στο soundtrack....οριακά έπος....:calm:
Ένα σημείο που με χάλασε λίγο επίσης ήταν και το γεγονός
ότι (για λόγους PG φαντάζομαι~13)....στο θέμα "βία,ωμότητα"...
η ταινία παρέκλινε αρκετά απο το βιβλίο.....ήταν αρκετά πιο
ήπια....αν παρέμενε πιστή θα μιλούσαμε σχεδόν για άλλο έργο....:o
Οπτικά,ακουστικά και αισθητικά συγκλόνιζε πάντως....:bleh:

Πάρτε καλή παρέα,ποπκόρν,πηγαίντε cine και απολαύστε την.....
Αξίζει.....:thumbup:

P.S Και να ξέρετε είναι κανα 2.30άωρο παν'κατ'.....

Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#111 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 04 February 2007 - 13:11

Pan's Labyrinth....αχεμ οχι....δεν μου εκανε τελικα την χαρη το αρχειο να παιξει οποτε προχωρησα στην θεαση της επομενης καλυτερης μου επιλογης!
και αυτο δεν ηταν αλλο απο το The Prestige !
ναι δεν ειναι μια συνηθισμενη ταινια .δεν εχει μαφιοζους,ουτε τερατα,ουτε παιδακια που νιαουριζουν,ουτε ορκς,ουτε πρακτορες που πολλαπλασιαζονται για να σκοτωσουν "τον εκλεκτο".ειναι μια ταινια που ασχολειτε στη διαμαχη δυο μαγων στα τελη του 18ου αιωνα.
πολυ καλη,ακριβη,παραγωγη.πολυ ομορφα κοστουμια-μιας και τρελενομαι για αυτο το ειδους ντυσιμο-καλες ερμνηνειες(δεν ειναι κατι το απιστευτο αλλα πειθουν),και οπως μας εχει "μαθει" ο Νολαν -εκτος του τραγικου Μπατμαν Νιντζα που γυρισε-πολλες ανατροπες.οχι με την μορφη του Μεμεντο.οχι τοσο μπερδεμενα τουλαχιστον.
Hint:ο σκηνοθετης μας προσφερει ενα "δωρακι"....Wolverine VS Batman:bleh:

Rate:7/10

Posted Image

#112 etern1tyST

etern1tyST

::insider::

• Members
  • 325 posts

Posted 05 February 2007 - 23:46

Ειδα και σας προτεινω να δειτε τους Hooligans: Green Street ή στα ελληνικά Οι παριες της πράσινης οδού... Πολύ γαμάτο εργάκι. Το ευχαριστήθηκε η καρδούλα μ'.

#113 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 06 February 2007 - 14:12

Ειδα και σας προτεινω να δειτε τους Hooligans: Green Street ή στα ελληνικά Οι παριες της πράσινης οδού... Πολύ γαμάτο εργάκι. Το ευχαριστήθηκε η καρδούλα μ'.

+1,πολύ καλο το είδα την προηγούμενη εβδομάδα:greece:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#114 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 06 February 2007 - 15:32

2 κριτικες σημερα....
βασικα βαριομουν να γραψω πιο πριν...
αρχιζω με το Crank!
αυτη η ταινια ηρθε απο το πουθενα ....δεν ηξερα οτι υπηρχε καν.μεχρι που ειδα το release και απο περιεργια και μονο το κατεβασα.
Η ιστορια εχει καπως ετσι.ενας πληρωμενος δολοφονος-hitman οπως λεμε..-
του κανουν μια ενεση η οποια θα τον σκοτωσει σε μια ωρα.εκεινος βρισκει διαφορους τροπους να το καταπολεμησει,και ο μονος σκοπος της υπολοιπης λιγης ζωης του ειναι να παρει μαζι του τον ανθρωπο που τον εβαλε σε αυτη τη θεση...τρομερα ευρηματικο το σεναριο,απιστευτα γρηγορο και κατεγιστικο μονταζ,ανατροπες και γενικα μια ταινια που εισαι στην τσιτα οση ωρα την βλεπεις!εσπειρε!
8.5/10

Pan's Labyrinth
Ισπανοφωνη ταινια απο τον ανθρωπο που μας χαρισε το Hellboy και Blade 2 μεταξυ αλλων.oσοι fan του Tim Burton εχουν παθει "κατι" με τα τελευταια του επιτευγματα...θα "την βρουν" με αυτην την ταινια...παραμυθενια εικονα/ιστορια/μουσικη....ειχα ακουσει τα απειρα καλα για αυτην την ταινια...-σημειωτεον δεν εχει βγει ακομα στουςσινεμαδες ελλαντα.το βρηκα σε dvdrip στο internet!-απλα...δεν ξερω...την περιμενα λιιιιιιιιιιγο καλυτερη....να εχει κατι ...παραπανω...αλλα και ετσι μια χαρα ,ευχαριστα βλεπεται....
7.5/10

Posted Image

#115 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 February 2007 - 16:28

Pan's Labyrinth
Ισπανοφωνη ταινια απο τον ανθρωπο που μας χαρισε το Hellboy και Blade 2 μεταξυ αλλων.oσοι fan του Tim Burton εχουν παθει "κατι" με τα τελευταια του επιτευγματα...θα "την βρουν" με αυτην την ταινια...παραμυθενια εικονα/ιστορια/μουσικη....ειχα ακουσει τα απειρα καλα για αυτην την ταινια...-σημειωτεον δεν εχει βγει ακομα στουςσινεμαδες ελλαντα.το βρηκα σε dvdrip στο internet!-απλα...δεν ξερω...την περιμενα λιιιιιιιιιιγο καλυτερη....να εχει κατι ...παραπανω...αλλα και ετσι μια χαρα ,ευχαριστα βλεπεται....
7.5/10

λοιπόν fan του Burton είμαι αλλα ρε σου POM όχι και Ισπανοφωνη.... μου "μαμισες" το μηνα. περίμενα πως και πως να πάω cinema (η έστω να κατεβει από το net) αλλα όχι Ισπανοφωνη αυτή η γλώσσα είναι προσβολή στα αφτιά μου.. προτιμώ να τη δω μεταγλωττισμένη με τον Καΐλα και τον μπιμπίλα παρα να την ακούσω στα ισπανικά.. πω θα πάω να τι σβήσω από το torrent.
pwwwwwwww:despair:

#116 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 06 February 2007 - 16:51

Spanish are awesome btw :bleh:
best language after english :3
porqué tanto odio?:tongue:

Pan's Labyrinth
7.5/10

dvd-rip? βγηκε κιολας το dvd?:shock:
την εχω βαλει στο ματι τη συγκεκριμενη οποτε λεω να την κατεβασω πριν ερθει στα εγχωρια cinemas & dvd clubs :

#117 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1,006 posts
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Posted 07 February 2007 - 21:27

Πέφτει αρκετό ξύλο??Δώστε κανα mini review. :

Pom μου κίνησες την περιέργεια να δω το crank.Ελπίζω να μου αρέσει.
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#118 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 07 February 2007 - 23:10

dvd-rip? βγηκε κιολας το dvd?:shock:
την εχω βαλει στο ματι τη συγκεκριμενη οποτε λεω να την κατεβασω πριν ερθει στα εγχωρια cinemas & dvd clubs :

ναι ειναι release -σε οχι τοσο τελεια ποιοτητα απο aXXo

και gohan αφου εισαι και συ Prison Break Fan....αυτη η συνεχης αισθηση καταδιωξης...μια λυση Crank.

Posted Image

#119 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 09 February 2007 - 22:15

1.best language period! 8)

2. Το Ed Wood το έχω κατεβάσει εδώ και λίγο καιρό και βαριέμαι να κάτσω να το δω (αν και παίζει ο Depp)

3. Πειράζει που εμένα το "άρωμα" μου φάνηκε βλακεία; Το τέλος ήταν πωταπό και απαίσιο. Ο πρωταγονιστής απ΄την άλλη μου άρεσε πολύ.

Μερικές ακόμα προτάσεις (δεν θυμάμαι αν ξαναναφέρθηκαν αλλά πάμε..., όχι δεν παίζει ο Guy Pearce)

Big Fish (2003)
Αν και δεν είμαι fan του Tim Burton (μη βαράτε) αυτό το έργο ήταν πολύ ωραία. Λίγο παραμυθάκι
:king: , λίγο κωμοδία :lol: , λίγο δράμα :bye2: με κατάφερε ο άτιμος. Ένας πατέρας που λατρεύει τις ιστορίες διηγείτε στο γιο του και στους γύρω του την ιστορία της ζωή του η οποία αν και φαίνεται "φτιαχτή" για το γιο του ανακαλύπτει γεγονότα που αποδικνύουν ότι ο πατέρας του δεν ήταν ένας απλός παραμυθάς αλλά ένας άνθρωπος "για μεγάλα πράγματα".
http://www.imdb.com/title/tt0319061/

Trainspotting (1996)
Αν και η ταινία είχε απαγορευτεί (στη Σκωτία νομίζω) με την πρόφαση ότι διαφήμιζε τα ναρκωτικά, μόνο διαφήμιση δεν έκανε. Με σίγουρα πιο εύθυμο τρόπο από το Requiem for a dream, αφού το έργο δεν είναι δράμα αποκλειστικά, περιγράφει την προσπάθεια ενός χρήστη να απεξαρτηθεί και τα εμπόδια που συναντά.
http://www.imdb.com/title/tt0117951/

Φαντάζομαι Erisabetsu ότι θα περιμένεις να προτείνω κανά Island ή κανά Young Adam τώρα αλλά αρκετά με τον Ewan (αν και το Velvet Goldmine μ' άρεσε αρκετά :bleh:)

Snatch (2000)
Σε όποιον άρεσε το "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (2 καπνισμένες κάνες) σίγουρα θα το λατρέψει αυτό. Σε όποιον δεν το είδε... να το δει. Σε όποιον δεν του άρεσε...die. Τι να πω για την πλοκή τώρα; Γύφτοι-μποξέρ, κλέφτες διαμαντιών, δολοφόνοι, μαφιόζοι μπούκερς, κακόμοιροι που βρέθηκαν σε λάθος σημείο τη λάθος στίγμη, ένας σκύλος με ποιο γερό στομάχι και από το ρανταπλάν..κλπ,κλπ. Δείτε εδώ καλύτερα
http://www.imdb.com/title/tt0208092/

Αυτά για τώρα, όταν θα μου ρθουν και άλλα θα πω

Posted Image

#120 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 10 February 2007 - 11:08

Χτες είχα πάει στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ε λοιπόν εκεί σε κάτι τραπεζάκια που μοίραζαν διάφορα φυλλάδια και άλλα πέφτει το μάτι μου σε ένα διασκάκι. Τι να δω το The Corporation. Με ελληνικούς υπότιτλους!!! Έπαθα πλάκα!! Είχα δει το ντοκυμαντέρ αυτό στον κινηματογράφο πριν 2 χρόνια και είχα πάθει σοκ. Με λίγα λόγια γδύνει μέχρι τα κόκαλα το σύστημα τησ οικονομίας της αγοράς και μας βουτάει σε τόνους απελπισίας ότι δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά σε αυτόν τον κόσμο. Δείτε το, πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε ντοκυμαντέρ, καλύτερο από το "Ακήρυχτο Πόλεμο" ή από το "Fahrenheit 9/11". Δεν συγκρίνεται καν. Απίστευτο. Καεβάστε το, βρείτε το, αν μπορώ το στέλνω κιόλας. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω τους υπότιτλους. Πραγματικά Σοκ και Δέος...

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image