κοπρολαγνια/κοπροφαγια και σοδομισμος?not my cup of tea ,i guess...
Η ταινία νομίζω ήταν εξαιρετική.Ο σπουδαίος Pasolini πέτυχε ακριβώς αυτό που ήθελε,μια σκληρή ταινία γεμάτη συμβολισμούς.
Posted 12 December 2006 - 16:37
κοπρολαγνια/κοπροφαγια και σοδομισμος?not my cup of tea ,i guess...
Posted 16 December 2006 - 16:58
Κοίτα, αν θές να φρικάρεις κόσμο με ΒΠΠ....η μόνη λύση είναι το Salo (ή αλλιώς "120 μέρες στα σόδομα") του Pazolini...να προειδοποιήσω πάντως πως η ταινία είναι too much, για πολλούς τουλ....http://www.imdb.com/title/tt0073650/
Posted 17 December 2006 - 19:40
....Ναι ....εν μερει εχεις καποιο δικιο...βλεπω πολυ "banned" ταινιες....απο περιεργεια και μονο να δω το λογο για τον οποιο "καταδικαστικαν" ετσι.Την είχα πάρει για μαγκιά πέρισυ επειδή είχα βάλει ένα στοίχημα..στο τέλος έκλαψα
ότι να ναι..ήμουν μικρούλι τότε!!
@Pastor : Ιδέα μου είναι ή έχεις δει όλη την banned list?
Posted 20 December 2006 - 01:24
Posted 21 December 2006 - 21:36
Posted 29 December 2006 - 23:03
Posted 01 January 2007 - 01:55
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 01 January 2007 - 13:20
Posted 01 January 2007 - 21:24
Posted 02 January 2007 - 21:10
Posted 03 January 2007 - 18:29
[FONT="]Λοιπόν 2η συνέχεια.Ας πιάσουμε τον Stanley Kubrick.Όποιος δεν τον ξέρει ας μην χάσει χρόνο κι ας τρέξει στο κοντινότερο DVD club.
Ταινίες:
[/FONT]1. Κουρδιστό πορτοκάλι:Ταινία μελλοντολογική-επιστημονικής φαντασίας που παρουσιάζει ένα καφκικό μέλλον,μαύρο και άραχνο.Περιέχει και πολλούς κοινωνικούς-πολιτικούς προβληματισμούς.Αξεπέραστη,διαχρονική
2.Οδύσσεια του διατήματος 2001.Επιστημονική φαντασία με δυνατά μηνύματα κι αυτή. Δεν έχει ιδιέταιρη δράση,όμως ανταμοίβει με τους πολύ δυνατούς προβληματισμούς περί διαμάχης μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, αλλά και περί κβαντομηχανικής και ταξιδίων του μέλλοντος-μαύρες τρύπες κλπ.Λίγο δύσπεπτη ταινία, δεν την συνιστώ για όποιον έχει συνηθίσει να βλέπει πολύ Hollywood,ενδεχομένως να μην οτυ αρέσει καθόλου
3.Λάμψη:Ο βασικότερος λόγος για να δει κάποιοος ταινία τρόμου και παραφυσικού είναι αυτή η ταινία.O Jack Nicholson απλά φοβερός.Όταν την πρωτοείδα έπαθα πλάκα και στο τέλος ψαχνόμουνα τρελά (προειδοποιώ, το τέλος σε αφήνει με ανοιχτώ το στόμα)
4.SOS πεντάγωνο καλεί Μόσχα:Πολύ ωραία σάτιρα.O καλύτερος Peter Sellers.Ο Dr Stranglove πραγματικά σε κάνει το στομάχι καινούργιο από τα γέλια
5.Full metal jacket: Πολύ καλή αντιπολεμική ταινία.Με λίγα λόγια πως να κάνουμε έναν άνθρωπο κτήνος και μηχανή θανάτου.Στο τέλος νικητής είναι το σύστημα
6.Barry Lyndon: Αργή ταινία απαιτεί υπομονή. Φοβερές εικόνες απίστευτης ομορφιάς-ωραία μουσική-συνολικά ονειρική ταινία.Η τελειομανία στο έπακρο.Σε αυτήν την ταινία έγινε ειδική προσαμογή ενός φακού με το μεγαλύτερο διάφραγμα στη μηχανή και γυρίσανε τις σκηνές εσωτερικών χώρων με φυσικό φωτισμό(υπό το φως τον κεριών).
7.The killing: Πολύ σφιχτοδεμένη ταινία.Απλά ο σκηνοθέτης αφήνει την στάμπα του και στο Film noir.
8.Λολίτα:Κλασική ταινία,στην εποχή της πολύ ανατρεπτική.Τώρα πλέον έχουμε συνηθίσει...Ένας καθηγητής ερωτεύεται ένα νυμφίδιο.
9.Μάτια ερμητικά κλειστά:Η τελευταία και κατά τη γνώμη μου η πιο αδύναμη ταινία του.
10.Killers kiss:Ξεκίνημα που όλοι οι σκηνοθέτες θα ζηλεύανε.Καλό B-movie αλλά συναντάς πολλά στοιχεία των κατοπινών αριστουργημάτων του.
11.Σπάρτακος:Για όποιο βλέπει κλασικές παλιές ταινίες σαν το Ben Hur.Εμένα πρσωπικά δεν μου αρέσουν αυτές οι ταινίες,αλλά στο τέλος η φράση που ακούγεται στο τέλος είναι όλα τα λεφτά I am Spartacus
Αυτά.Ελπίζω να βοήθησα.Πιστεύω ότι θα έχετε δει κάποιες, ψάξτε και τις υπόλοιπες.Αξίζουν...
Posted 04 January 2007 - 09:44
Posted 04 January 2007 - 16:26
Posted 04 January 2007 - 16:46
ναι για αυτην μιλαμε!
ειναι οντος εντελος σουρεαλ αλλα περνα παρα πολλα μα παρρα πολα μυνηματα. Παντος μπραβω στην ετ1 αμα παιζει τετοια εργα! σε 5 βιντεοκλαμπ δεν υπηρχε και ανακγαστικα να το κατεβασω
παντος σου αρεσε ετσι δεν ειναι?
και για να μπω λιγο στο θεμα....
δειτε και το apocalypse now! του Coppola ειναι φοβερω αντιπολεμικο...(φυσικα αν σας αρεσουν αυτα τα εργά
Posted 05 January 2007 - 18:16