Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#886 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 14 August 2012 - 21:34

Σε όποιον αρέσουν οι ταινίες του Wes Anderson (Tenembaum, life aquatic etc) να πάει να δει το Moonrise Kingdom. Πολύ καλή.
http://www.imdb.com/title/tt1748122/

+1, την είδα σχετικά πρόσφατα σε θερινό cinema και ήταν πραγματικά υπέροχη. Χαριτωμένη και όμορφα παρουσιασμένη ιστορία, αξιολάτρευτοι οι δύο μικροί πρωταγωνιστές, Bruce Willis Edward Norton και Bill Murray σε πολύ καλές ερμηνείες όλοι τους.

Πάω να κατεβάσω το soundtrack.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#887 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 15 August 2012 - 07:50

To the Raid: Redemption δεν το είδατε; Να το δείτε. Action στα καλύτερά του.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#888 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 18 August 2012 - 02:37

http://www.imdb.com/title/tt0338013/

Πραγματικα υπεροχη ταινια. Πρωτη φορα βλεπω τον Jim Carrey σε σοβαρο ρολο.

2bbd14fc.jpg

#889 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 18 August 2012 - 04:26

http://www.imdb.com/title/tt0338013/

Πραγματικα υπεροχη ταινια. Πρωτη φορα βλεπω τον Jim Carrey σε σοβαρο ρολο.

Η καλύτερή του ταινία μέχρι σήμερα imo είναι το Man on the Moon
Posted Image
Posted Image

#890 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 18 August 2012 - 09:39

Η καλύτερή του ταινία μέχρι σήμερα imo είναι το Man on the Moon

Kαι το Truman Show ωραίο ήταν... όπως και τα 2 προαναφερθέντα!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#891 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 August 2012 - 21:40

Θέλω, να μου προτείνει κάποιος τις καλές ταινίες του Dario Argento. Όσες είναι, δε με πειράζει.

Κι αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κανένα link για το Suspiria του ιδίου, γιατί δεν μπορώ να το βρω και να κατεβάσω με magnet link από το TBP.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#892 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 September 2012 - 04:14

Mr Nobody
Να μια ταινια που θα σας βαλει σε σκεψεις. Εχει να κανει κυριως με το φαινομενο της πεταλουδας. Εξαιρετικη! Παιζει να την εχω ξανα προτεινει.

Now θελω μια καλη ερωτικη - δραματικη ταινια!

Edited by didimakia, 08 September 2012 - 04:15.

2bbd14fc.jpg

#893 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 September 2012 - 03:08

Notes on a scandal

Θεε και κυριε! Τι ηταν αυτο που μολις ειδα. Τι ενταση!(η μουσικη επαιξε μεγαλο ρολο) Τι σεναριο! Πραγματικα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο. Εχω αγχωθει O_O

Πραγματικα αξιζει να την δειτε. Δεν εχω λογια.

Σκεφτομαι να ανοιξω και νημα.

Πρεπει να διαβασω και το βιβλιο!

Υ.Γ. Μην δειτε trailer. Θα σας spoilαρει ολο το σεναριο. Just download and be amazed!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GtlsznHmnVk[/youtube]

Edited by didimakia, 12 September 2012 - 03:22.

2bbd14fc.jpg

#894 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 September 2012 - 10:13

Θέλω, να μου προτείνει κάποιος τις καλές ταινίες του Dario Argento. Όσες είναι, δε με πειράζει.

Κι αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κανένα link για το Suspiria του ιδίου, γιατί δεν μπορώ να το βρω και να κατεβάσω με magnet link από το TBP.

αυτες που σκηνοθέτησε ο ιδιος εννοείς; η Suspiria ειναι αναμφισβίτητα η κορυφαι. μου φαινεται υπαρχει και σε βιντεοκλαμπ.

θα ελεγα οι ταινιες της δεκαετιας του 70 ειναι οι καλυτερες. η πιο προσφατη που ειδα, η Sleepless, μου φανηκε μετρια και δεν ειχε τιποτα που να μην ειχες δει σε συνηθισμενα θριλερ.

#895 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 12 September 2012 - 10:45

γκουχ γκουχ..
εχω να προτεινω αυτη (την ειδα παλι μετα απο χρονια)

http://www.youtube.com/watch?v=SFMmJMNRv-Q

#896 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 September 2012 - 11:53

τα θριλερ συνηθιζουμε να τα βλεπουμε μεσα στο αμαξι το βραδυ σε απομονωμενα μερη. ο φιλος μου ενωσε το Laptop με το AUX του ηχοσυστηματος του αμαξιου που εχει woofer και απολαμβανουμε ηχο καλυτερο και απο το σπιτι. εννοειται πως βλεπουμε εξω απο την πολη γιατι η ομαδα ΔΙΑΣ εχει αυξησει εκνευριστικα τις περιπολιες και ολο μας κανει ελεγχο (αν και ανακριση φαινεται πιο πολυ). Ασε που μας λενε γιατι βλεπετε στο αμαξι και δεν πατε για καφε. Δικαιωμα μου ρε φιλε!

Λοιπον αφου προχθες γελασαμε με το Cabin in the Woods (απο το φιναλε του Wishmaster εχουμε να γελασουμε ετσι), ειπαμε να δουμε χθες το Red State για μια σοβαρη υποτιθεται ταινια. Ε τετοιο γελιο δεν εχουμε ριξει σε ταινια, ουτε καν σε κωμωδια. Μαυρη κωμωδια στο φουλ. Ασε που ενας νεαρος πρωταγωνιστης εμοιαζε με το Γιαννη Βαρδη οταν ηταν νεος και ενας γκει χοντροσεριφης εμοιαζε με το Ζαχοπουλο και στη φατσα και στη συμπεριφορα (ναι, πηγε να αυτοκτονησει!). ειχε και καλες σκηνες δρασης και τον John Goodman σε ρολο ομοσπονδιακου πρακτορα να γινεται μακελαρης

αυτη τη νυχτα θα τη θυμαμαι για πολυ.

#897 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 29 September 2012 - 12:32

Είδα το Looper. Πολύ καλή ταινία στο μεγαλύτερο μέρος της αν και προς το τέλος λίγο "έπεφτε". Όχι πως ήταν άσχημο αλλά έτσι όπως πήγαινε η ταινία έδειχνε να χει πολλές προοπτικές. Πάντως τον Joseph Gordon τον κάναν τρομερό μακιγιάζ για να μοιάζει με νεαρό Bruce Willis και ο ίδιος έπαιζε πολύ καλα το ρόλο του (αν και ώρες ώρες μου θύμιζε πιο πολύ Daniel Craig παρά Bruce Willis). Επίσης για κάποιο λόγο το σενάριο μου φερε αρκετές φορές στο μυαλό το 20th Century Boys. Όχι πως έχουν άμεσες ομοιότητες αλλά έτσι συνηρμικά.
Posted Image

#898 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 29 September 2012 - 15:53

Είδα το Looper. Πολύ καλή ταινία στο μεγαλύτερο μέρος της αν και προς το τέλος λίγο "έπεφτε". Όχι πως ήταν άσχημο αλλά έτσι όπως πήγαινε η ταινία έδειχνε να χει πολλές προοπτικές. Πάντως τον Joseph Gordon τον κάναν τρομερό μακιγιάζ για να μοιάζει με νεαρό Bruce Willis και ο ίδιος έπαιζε πολύ καλα το ρόλο του (αν και ώρες ώρες μου θύμιζε πιο πολύ Daniel Craig παρά Bruce Willis). Επίσης για κάποιο λόγο το σενάριο μου φερε αρκετές φορές στο μυαλό το 20th Century Boys. Όχι πως έχουν άμεσες ομοιότητες αλλά έτσι συνηρμικά.

Το είδα και εγώ εχθές. Θα συμφωνήσω πως ήτανε μια αρκετά καλή ταινία και μπορώ να πω μάλιστα πως με εξέπληξε ευχάριστα. Δεν θα έλεγα βέβαια πως έπεφτε τόσο στο τέλος. Πιο πολύ μάλλον ψυλλιαζόσουν σιγά σιγά το τι θα γίνει!
Εκτίμησα πάντως πως δεν προσπάθησε να μας δώσει τίποτα τρελές εξηγήσεις για τα διάφορα παράδοξα που προκύπτουν σχετικά με τα ταξίδια στον χρόνο. Πήρε απλά κάποια "βασικά" στοιχεία σαν δεδομένα και από εκεί και πέρα και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές παρέχονταν πώς δεν ξέρουν τι ακριβός παίζει και πως ακριβώς δουλεύουν όλα αυτά! :P

#899 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 01 October 2012 - 16:29

Το Looper ήταν φοβερό! Η πρώτη μεγάλη ταινία της χρονιάς και έκπληξη για μένα μιας και πήγα σινεμά χωρίς να γνωρίζω πολλά και το καταφχαριστήθηκα!!!

#900 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 October 2012 - 19:01

Action ταινία της χρονιάς είναι το Raid Redemption .-
Tactical πιστολίδι και (πολύ (μα πάρα πολύ)) ξύλο...

Όλα τ' άλλα είναι χολιγουντιανές τσιχλόφουσκες (βλ. DREDD 3D με καρμπόν σενάριο).

Edited by Erebos, 01 October 2012 - 19:02.

Posted Image
Posted Image