Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#766 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 June 2011 - 20:24

Thanks,λέω να προτιμήσω το Love and Death. :)

Posted Image

#767 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 June 2011 - 20:29

Εμενα παλι μου φανηκαν ενδιαφεροντα και τα τρια. Μπορει να δω καποιο απο αυτά αυριο, που "απεργώ" αναγκαστικά. Θενξ μαν.

stasou%2520mygdala.jpg

#768 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 14 June 2011 - 20:31

X-Men First Class, οποιος γουστάρει το είδος και τους x-men την βλέπει asap. Μαλλον η καλύτερη x-men ταινία ( το x-2 ηταν πραγματικά πολύ καλό ), εξαιρετικό το cast της.
jennifer lawrence <3

Πάω να το δω αύριο στα Village (να' ναι καλά η μάνα μου δηλαδή, αλλιώς θα κατέφευγα στην πειρατεία)! :hehehe:

#769 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 June 2011 - 20:33

Χτες είδα για πολλοστή φορά το Casablanka σε Bluray.Την συνιστώ ανεπιφύλαχτα,για όποιον θέλει να περάσει,ένα ρετρό βράδυ.

Posted Image

#770 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 15 June 2011 - 03:22

Into the wild.
Based on a true story. Excellent movie!

2bbd14fc.jpg

#771 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 18 June 2011 - 05:40

Είδα πρόσφατα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία πιστεύω.

Είναι του 2009, Ινδικής παραγωγής και λέγεται 3 Idiots--> http://www.imdb.com/title/tt1187043/

Eίναι κωμική κατά βάση και ευχάριστη άλλα έχει έντονα κοινωνικά και, θα μπορούσε ίσως να πει κανείς, δραματικά στοιχεία σε κάποιες φάσεις. Δείτε την!

#772 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 18 June 2011 - 17:41

H kαλύτερη Ινδική που έχω δει είναι το Edhiran , στα αγγλικά «The Robot»

Είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ επικό που έβγαλε όλα όσα κόστισε μέσα σε 10 μέρες και από κει και πέρα έβγαλε κέρδος. Βασικά είναι ο Εξολοθρευτής της Ινδίας. Με ότι συνεπάγειται αυτό...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#773 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 June 2011 - 16:33

Μόλις είδα το "The Fall", μια ταινία που μπήκε αυτόματα στο τοπ 10 μου. Είναι του 2006 αλλά περιέργως δεν την είχα πάρει πρέφα καν, μέχρι σήμερα.

Θυμίζει τα Pan's Labyrinth, Amelie, Arabian Nights. Στυλιζαρισμένη και πολύχρωμη εικόνα, παραμυθένια ατμόσφαιρα, με μια υποβόσκουσα μελαγχολία που σε διαλύει.

Η υπόθεση είναι ως εξής: Βαριά και ανεπανόρθωτα τραυματισμένος κασκαντέρ διηγείται ένα επικό παραμύθι σε μια 9χρονη κοπελίτσα, σε νοσοκομείο στο Los Angeles το 1920. Σταδιακά, χάρη στη φαντασία της μικρής, το παραμύθι μπερδεύεται με την πραγματικότητα
Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά την τελευταία μία ώρα την ταινίας έκλαιγα με λυγμούς.

Η ταινία έχει απίστευτη φωτογραφία, και εξωπραγματικές τοποθεσίες.
Imagedump for greater justice!
Spoiler:

Και παίζει και ο γ@μημένος Lee Pace (Pushing Daisies, Wonderfalls, Miss Pettigrew lives for a day) που κατά τη γνώμη μου είναι από τους πιο εκφραστικούς νέους ηθοποιούς.

Πραγματικά δείτε το, αξίζει το χρόνο σας. Μόλις το τελείωσα και έχω πάθει ένα λαλα.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iO0LYcCoeJY[/YOUTUBE]

Posted Image

#774 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 20 June 2011 - 16:48

Μόλις είδα το "The Fall", μια ταινία που μπήκε αυτόματα στο τοπ 10 μου. Είναι του 2006 αλλά περιέργως δεν την είχα πάρει πρέφα καν, μέχρι σήμερα.

Θυμίζει τα Pan's Labyrinth, Amelie, Arabian Nights. Στυλιζαρισμένη και πολύχρωμη εικόνα, παραμυθένια ατμόσφαιρα, με μια υποβόσκουσα μελαγχολία που σε διαλύει.

Η υπόθεση είναι ως εξής: Βαριά και ανεπανόρθωτα τραυματισμένος κασκαντέρ διηγείται ένα επικό παραμύθι σε μια 9χρονη κοπελίτσα, σε νοσοκομείο στο Los Angeles το 1920. Σταδιακά, χάρη στη φαντασία της μικρής, το παραμύθι μπερδεύεται με την πραγματικότητα
Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά την τελευταία μία ώρα την ταινίας έκλαιγα με λυγμούς.

Η ταινία έχει απίστευτη φωτογραφία, και εξωπραγματικές τοποθεσίες.
Imagedump for greater justice!

Spoiler:

Και παίζει και ο γ@μημένος Lee Pace (Pushing Daisies, Wonderfalls, Miss Pettigrew lives for a day) που κατά τη γνώμη μου είναι από τους πιο εκφραστικούς νέους ηθοποιούς.

Πραγματικά δείτε το, αξίζει το χρόνο σας. Μόλις το τελείωσα και έχω πάθει ένα λαλα.
Youtube Video

ειχα κανει μια λιστα με ταινιες που θα δω ...την ειχα μεσα. αυριο θα την δω μαλλον.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#775 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 20 June 2011 - 17:03

Πφφ,εγω την ειχα δει το 2006 πολυ πριν απο σας.
Spoiler:

Σοβαρα τωρα συμφωνω με την ανελις στα
τυλιζαρισμένη και πολύχρωμη εικόνα, παραμυθένια ατμόσφαιρα, με μια υποβόσκουσα μελαγχολία."
Τοσο ζωντανη και πλουσια σε χρωμα ταινια οντως δεν συναντας ευκολα.Εκτος κι αν ειναι pixar.:P
Φοβερη σκηνοθεσια σιγουρα,με συγκινησε.Οχι αρκετα ωστε να κλαψω,αρκετα ωστε να εντυπωσιαστω ομως.
yosh

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#776 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 posts

Posted 20 June 2011 - 17:05

Δες το The A-Team! όλα τα λεφτα!
Posted Image

#777 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 June 2011 - 17:16

Πφφ,εγω την ειχα δει το 2006 πολυ πριν απο σας.

Spoiler:

But but but it was released in 2008....:hihi2:

Δείτε τη όλοι σας ρεμάλιαααα!!

Posted Image

#778 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 20 June 2011 - 17:24

Φαντασου ποσο μπροστα hipster ημουν.χΔ
Spoiler:

Ασ προτεινω ομως κ εγω καμια:
Remember me
Τουτη εδω με συγκινησε περισσοτερο απο οτι περιμενα.Δειτε την αν θελετε,αφου δειτε το The Fall πρωτα φυσικα (χΔ).

Edited by Punisher_P.E.F., 20 June 2011 - 17:38.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#779 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 20 June 2011 - 19:42

Παιδια προτεινετε καμια ταινια οικογενειακη ψυχολογικη;

ezgif.com-resize.gif

#780 Tenshi

Tenshi