Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 14 June 2011 - 20:24

Posted 14 June 2011 - 20:29
Posted 14 June 2011 - 20:31
X-Men First Class, οποιος γουστάρει το είδος και τους x-men την βλέπει asap. Μαλλον η καλύτερη x-men ταινία ( το x-2 ηταν πραγματικά πολύ καλό ), εξαιρετικό το cast της.
jennifer lawrence <3
Πάω να το δω αύριο στα Village (να' ναι καλά η μάνα μου δηλαδή, αλλιώς θα κατέφευγα στην πειρατεία)!

Posted 14 June 2011 - 20:33
Posted 18 June 2011 - 05:40
Είναι του 2009, Ινδικής παραγωγής και λέγεται 3 Idiots--> http://www.imdb.com/title/tt1187043/
Eίναι κωμική κατά βάση και ευχάριστη άλλα έχει έντονα κοινωνικά και, θα μπορούσε ίσως να πει κανείς, δραματικά στοιχεία σε κάποιες φάσεις. Δείτε την!
Posted 18 June 2011 - 17:41
Είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ επικό που έβγαλε όλα όσα κόστισε μέσα σε 10 μέρες και από κει και πέρα έβγαλε κέρδος. Βασικά είναι ο Εξολοθρευτής της Ινδίας. Με ότι συνεπάγειται αυτό...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 20 June 2011 - 16:33
Θυμίζει τα Pan's Labyrinth, Amelie, Arabian Nights. Στυλιζαρισμένη και πολύχρωμη εικόνα, παραμυθένια ατμόσφαιρα, με μια υποβόσκουσα μελαγχολία που σε διαλύει.
Η υπόθεση είναι ως εξής: Βαριά και ανεπανόρθωτα τραυματισμένος κασκαντέρ διηγείται ένα επικό παραμύθι σε μια 9χρονη κοπελίτσα, σε νοσοκομείο στο Los Angeles το 1920. Σταδιακά, χάρη στη φαντασία της μικρής, το παραμύθι μπερδεύεται με την πραγματικότητα
Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά την τελευταία μία ώρα την ταινίας έκλαιγα με λυγμούς.
Η ταινία έχει απίστευτη φωτογραφία, και εξωπραγματικές τοποθεσίες.
Imagedump for greater justice!
Και παίζει και ο γ@μημένος Lee Pace (Pushing Daisies, Wonderfalls, Miss Pettigrew lives for a day) που κατά τη γνώμη μου είναι από τους πιο εκφραστικούς νέους ηθοποιούς.
Πραγματικά δείτε το, αξίζει το χρόνο σας. Μόλις το τελείωσα και έχω πάθει ένα λαλα.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iO0LYcCoeJY[/YOUTUBE]
Posted 20 June 2011 - 16:48
ειχα κανει μια λιστα με ταινιες που θα δω ...την ειχα μεσα. αυριο θα την δω μαλλον.Μόλις είδα το "The Fall", μια ταινία που μπήκε αυτόματα στο τοπ 10 μου. Είναι του 2006 αλλά περιέργως δεν την είχα πάρει πρέφα καν, μέχρι σήμερα.
Θυμίζει τα Pan's Labyrinth, Amelie, Arabian Nights. Στυλιζαρισμένη και πολύχρωμη εικόνα, παραμυθένια ατμόσφαιρα, με μια υποβόσκουσα μελαγχολία που σε διαλύει.
Η υπόθεση είναι ως εξής: Βαριά και ανεπανόρθωτα τραυματισμένος κασκαντέρ διηγείται ένα επικό παραμύθι σε μια 9χρονη κοπελίτσα, σε νοσοκομείο στο Los Angeles το 1920. Σταδιακά, χάρη στη φαντασία της μικρής, το παραμύθι μπερδεύεται με την πραγματικότητα
Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά την τελευταία μία ώρα την ταινίας έκλαιγα με λυγμούς.
Η ταινία έχει απίστευτη φωτογραφία, και εξωπραγματικές τοποθεσίες.
Imagedump for greater justice!Spoiler:
Και παίζει και ο γ@μημένος Lee Pace (Pushing Daisies, Wonderfalls, Miss Pettigrew lives for a day) που κατά τη γνώμη μου είναι από τους πιο εκφραστικούς νέους ηθοποιούς.
Πραγματικά δείτε το, αξίζει το χρόνο σας. Μόλις το τελείωσα και έχω πάθει ένα λαλα.
Youtube Video

Posted 20 June 2011 - 17:03
Σοβαρα τωρα συμφωνω με την ανελις στα
"Στυλιζαρισμένη και πολύχρωμη εικόνα, παραμυθένια ατμόσφαιρα, με μια υποβόσκουσα μελαγχολία."
Τοσο ζωντανη και πλουσια σε χρωμα ταινια οντως δεν συναντας ευκολα.Εκτος κι αν ειναι pixar.

Φοβερη σκηνοθεσια σιγουρα,με συγκινησε.Οχι αρκετα ωστε να κλαψω,αρκετα ωστε να εντυπωσιαστω ομως.
yosh
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 20 June 2011 - 17:05

Posted 20 June 2011 - 17:16
But but but it was released in 2008....Πφφ,εγω την ειχα δει το 2006 πολυ πριν απο σας.
Spoiler:

Δείτε τη όλοι σας ρεμάλιαααα!!
Posted 20 June 2011 - 17:24
Ασ προτεινω ομως κ εγω καμια:
Remember me
Τουτη εδω με συγκινησε περισσοτερο απο οτι περιμενα.Δειτε την αν θελετε,αφου δειτε το The Fall πρωτα φυσικα (χΔ).
Edited by Punisher_P.E.F., 20 June 2011 - 17:38.
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 20 June 2011 - 19:42
Posted 20 June 2011 - 19:51