Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 26 June 2011 - 12:14
To REC είναι περισσότερο σαν κανονική ταινία και από τα 2.
Και το possession τα σπάει.
Άγρια.
Posted 26 June 2011 - 22:06
Αυτήν την εκδοση ακόμα δεν την είδα αλλά έχω δει την αυθεντική (13 tzameti) και ήταν όντως καλή.
Ήτανε rmk πιο παλιάς ταινιας

Δεν το ήξερα η αλήθεια είναι. Θα την έχω υπόψιν μου να την δω μόλις βρω λίγο χρόνο. Πάντως και για rmk κάνανε καλή δουλεία.
Posted 10 July 2011 - 22:04
Posted 11 July 2011 - 08:10
Ειμαι παρα πολυ μεγαλος φαν των παλιων star wars(τα καινουργια δεν τα μισω αλλα τα βρισκω προχειρα)και εχω ακουσει πως μια αλλη σειρα ταινιων που λεγεται STAR TRECK ειναι παρομοιου στυλ.Δεν με ενδιαφερη η σειρα απλως οι ταινεις για τις οποιες δεν ξερω τιποτα παραπανω απο το οτι εχει εναν κακο που τον λενε ΚHAAAAAAAN!!!Οποτε αναρωτιεμαι τι σεναριο εχουν αν αξιζουν(και ποιες αξιζουν).Τις εχει δει κανεις?
Αν σου αρέσει η επιστημονική φαντασία τότε δεν υπάρχει δικαιολογία να μην δείς ότι μπορείς από Star Trek, σειρές και ταινίες. Προφανώς το καλύτερο ξεκίνημα στις ταινίες είναι το The Motion Picture ή το πιο πρόσφατο Star Trek. Μην περιμένεις τόσες διαστημικές μάχες -τέτοια βρίσκεις σε συγκεκριμένες ταινίες του franchise.

Posted 11 July 2011 - 20:11
well για τις σειρες απλως δεν εχω την διαθεση να ξοδεψω τοσο χρονο εκτος εαν μου αρεσει τοοοοοοοοοσο πολυ που να θελω να τις δω και αυτες.Αλλα και απο τις ταινειες δεν εχω ιδεα ποιες αξιζουν οποτε και να ξεκινησω απο εκει δεν ξερω πως να συνεχισω(εκτος πια εαν αξιζουν ολες που εχω ακουσει παντως πως δεν ισχυει).Για το ποσες μαχες εχει δεν εχω προβλημαΑν σου αρέσει η επιστημονική φαντασία τότε δεν υπάρχει δικαιολογία να μην δείς ότι μπορείς από Star Trek, σειρές και ταινίες. Προφανώς το καλύτερο ξεκίνημα στις ταινίες είναι το The Motion Picture ή το πιο πρόσφατο Star Trek. Μην περιμένεις τόσες διαστημικές μάχες -τέτοια βρίσκεις σε συγκεκριμένες ταινίες του franchise.
Posted 13 July 2011 - 10:36

Posted 17 July 2011 - 20:05
Aν και γενικά είμαι σινεφίλ μέχρι το κόκαλο και τρελαίνομαι για ταινίες οποιουδήποτε είδους με τον ιαπωνικό κινηματογράφο δεν έχω ασχοληθεί και πολύ(πέρα από Kurosawa,Takeshi Kitano,Yasujiro Ozu, Kenji Mizoguchi και περιστασιακά όσες ταινίες ήταν υποψήφιες για oscar).Ποιους σκηνοθέτες μου προτείνετε να δω για να μυηθώ σιγά σιγά
;
Αll about Lily Chou Chou κ' Daremo Shiranai αν δεν τα εχεις προλαβει.
Ειχα παλια την ευκαιρια να δω τους 7 Σαμουραι στο σινεμα σε επαναπροβολη. Με αυτο τα ειδα ολα.....
Posted 18 July 2011 - 00:51
Αll about Lily Chou Chou κ' Daremo Shiranai αν δεν τα εχεις προλαβει.
Πρώτη φορά ακούω αυτή την ταινία, φαίνεται ενδιαφέρουσα, ευχαριστώ πολύ, θα την τσεκάρω.
Aν και γενικά είμαι σινεφίλ μέχρι το κόκαλο και τρελαίνομαι για ταινίες οποιουδήποτε είδους με τον ιαπωνικό κινηματογράφο δεν έχω ασχοληθεί και πολύ(πέρα από Kurosawa,Takeshi Kitano,Yasujiro Ozu, Kenji Mizoguchi και περιστασιακά όσες ταινίες ήταν υποψήφιες για oscar).Ποιους σκηνοθέτες μου προτείνετε να δω για να μυηθώ σιγά σιγά
;
Ναι, θα σου προτείνω μερικές ταινίες, όχι συγκεκριμένους σκηνοθέτες, παρ'ολο που οι περισσότεροι απ'τους παρακάτω έχουν κάνει και άλλες ταινιάρες...
K(w)aidan του Masaki Kobayashi. Είναι τέσσερις ιστορίες φαντασμάτων, δεν είναι όμως τρομαχτικές όπως οι τυπικές σύγχρονες ιστορίες φαντασμάτων.
Sans Soleil του Chris Marker. Δεν είναι Ιαπωνική ταινία, αλλά είναι ταινία φτιαγμένη από έναν άνθρωπο που αγαπάει την Ιαπωνία. Είναι ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει μεταξύ άλλων πως είναι η εμπειρία ενός ταξιδιού στην Ιαπωνία. Must-see για σινεφιλ γιαπωνεζόφιλους.
Love Explosure του Shion Sono. Είναι μια μεγάλης διάρκειας ταινία (4 ώρες) που με έναν ιδιαίτερο τρόπο περνάει από διάφορα θέματα που υπάρχουν στην Ιαπωνική κοινωνία σήμερα.
Unagi του Shοhei Imamura. Η ταινία αρχίζει κάπως σαν θρίλερ, όμως εξελίσσεται σε μια ταινία που κάνει focus στην ζωή μιας Ιαπωνικής γειτονιάς.
Audition του Takashi Miike. Μια πολύ ιδιαίτερη ταινία τρόμου, απ'τις σημαντικότερες του είδους.
Battle Royale του Kinji Fukasaku. Στην ταινία αυτή μεταφέρουν μια τάξη ενός Ιαπωνικού Σχολείου σε ένα νησί, και τους λένε πως μέσα σε λίγες μέρες πρέπει να έχει μείνει μόνο ένας τους ζωντανός ή αλλιώς θα τους σκοτώσουν όλους. By the way, μην δεις την 2η ταινία, είναι απ'τα χειρότερα sequel ever.
Tetsuo του Shinya Tsukamoto. Δύσκολη ταινία, με φοβερό soundtrack. Αν είναι μια ταινία "industrial" τότε είναι αυτή εδώ.
Avalon του Mamoru Oshii. O Mamoru Oshii γνωστότερος απ'τα anime που έχει κάνει, εδώ φτιάχνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία επιστημονικής φαντασίας.
When a woman ascends the stairs του Mikio Naruse.
The Face of another του Hiroshi Teshigahara.
Edited by Yojimbo, 18 July 2011 - 01:11.
Posted 18 July 2011 - 01:01
Επίσης εδώ είχα γράψει για το Great Happiness Space.
Posted 18 July 2011 - 22:26
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MT0L1U-Rdj4&feature=player_detailpage[/media]
baσed in true story (sorry δεν εχω χρονο να γραψω θεμα και κλπ)
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 20 July 2011 - 20:09
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Μιλάμε για πολλές ταινίες όμως!Ξεκίνησα από το kwaidan που είδα ότι είναι από τον πολύ Masaki Kobayashi(σκηνοθέτη του !!!ΕΠΟΥΣ!!! The Human Condition) και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος.Τώρα βουρ για τα υπόλοιπα!!!Τhanks guys!

Πάρτε και από ένα cookie για τον κόπο

Posted 21 July 2011 - 22:53
Posted 23 July 2011 - 00:48
Posted 23 July 2011 - 20:08