Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#751 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2011 - 20:44

Ντάξει το Eat pray love ήταν απίστευτη ταινία. Πραγματικό αριστούργημα το οποίο σου δείχνει το μεγαλείο της καθημερινότητας και το πόσα συναισθήματα αλλά και φιλοσοφίες μπορούν να πηγάζουν από την πιο απλή πτυχή της ζωής μας. το φαγητο. Ένα ρεσιταλ ερμηνειών από Julia Roberts και Javier Bardem. Mια ταινία που έχει τον τρόπο της να σε ταξιδεύει σε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη αλλά και διαφορετικά επίπεδα της ενδοσκόπησης φέρνοντας το πνευματικό και το συναισθηματικό σε επαφή με το φυσικό επίπεδο.

Spoiler:

#752 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 June 2011 - 21:26

To eat pray love είναι μία ωδή στο μεγαλείο του ανθρώπινου μυαλού, ένα μεταφορικό ταξίδι στα άδυτα της συνείδησης και ένα ναυάγιο στην αυτογνωσία...Μια ελεγεία για τον Άνθρωπο!

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#753 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 08 June 2011 - 23:35

αλλη ταινία θα δες, στο twelve monkeys που εχω δει εγω ο Brad Pitt είναι εξαιρετικός.

εγω παλι βρηκα οτι στο twelve monkeys στο inglorious basterds και στο meet Joe black ηταν κακος.
βεβαια γουστα ειναι αυτα. 8α συμφωνησω με το οτι ηταν πολυ καλος στο snatch και fight club.
το οτι ειναι αντικειμενικα ωραιος δεν σημαινει οτι ειναι καλος η8οποιος καποιος η οτι ειναι καλος σε ολους τους ρολους που εχει παιξει.

#754 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 09 June 2011 - 00:43

Δεν είναι ταινία αλλά είπα να την προτείνω ... Δείτε την σειρά Life On Mars . Αρχικά βγήκε στην Αγγλία αλλά μετά την έκαναν και σε αμερικάνικη παραγωγή . Εγώ είδα το αμερικάνικο και είναι από τις καλύτερες που είδα τώρα τελευταία .

#755 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 09 June 2011 - 13:06

εγω παλι βρηκα οτι στο twelve monkeys στο inglorious basterds και στο meet Joe black ηταν κακος.
βεβαια γουστα ειναι αυτα. 8α συμφωνησω με το οτι ηταν πολυ καλος στο snatch και fight club.
το οτι ειναι αντικειμενικα ωραιος δεν σημαινει οτι ειναι καλος η8οποιος καποιος η οτι ειναι καλος σε ολους τους ρολους που εχει παιξει.

Γουστα συμφωνω για το αν σ αρεσει μια ταινία. Αλλα το αν ενας ηθοποιος ήταν καλός στον ρόλο του ειναι περισσότερο αντικειμενικό. Δηλαδη τι γουστο να μπει στο πως επαιξε καποιον ρόλο;

To oscar εκεινη τη χρονιά το εχασε απο τον Spacey του Usual Suspects.

Sorry που το συνεχισα απλα οταν ειδα το 12 πιθηκοι ειχα δει πρωτα αλλες ταινιες με τον Πιτ, και λεω wow, κοιτα που μπορει να ειναι και γαμάτος ηθοποιος.

#756 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 09 June 2011 - 14:55

παιδια σας ευχαριστω ξανα για τις προτασεις σας. παρετε τωρα μια απο εμενα, hello ghost λεγεται, ειναι κορεατικη κωμωδια και εγω την βρηκα αρκετα καλη παροτι στο τελοςεγινε αρκετα μελο(τωρα γουστα ειναι αυτα). αν θελετε τσεκαρετε την...

Edited by Blacker_than dark, 09 June 2011 - 16:13.

#757 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 09 June 2011 - 18:36

Το συνηθίζουν οι Κορεάτες το κόλπο με τα μέλια.

#758 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 10 June 2011 - 10:45

X-Men First Class, οποιος γουστάρει το είδος και τους x-men την βλέπει asap. Μαλλον η καλύτερη x-men ταινία ( το x-2 ηταν πραγματικά πολύ καλό ), εξαιρετικό το cast της.
jennifer lawrence <3

#759 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 10 June 2011 - 12:18

Τα σπάει και το setting έτσι;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#760 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 13 June 2011 - 12:12

παιδια ψαχνω μια ταινια με allien που ειχα πεσει στην tv και ητανε με κατι εξωγηινους οι οπιοι μολυναν τους ανθρωπους απο τα αυτια και ελεγχοντουσαν. ξερετε κανεις πως λεγετε αυτη η ταινια; Εχει να κανει με σχολειο.

ezgif.com-resize.gif

#761 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 13 June 2011 - 13:37

Μάλλον το Invansion of the Body Snatchers λες...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#762 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 13 June 2011 - 19:36

X-Men First Class, οποιος γουστάρει το είδος και τους x-men την βλέπει asap. Μαλλον η καλύτερη x-men ταινία ( το x-2 ηταν πραγματικά πολύ καλό ), εξαιρετικό το cast της.
jennifer lawrence <3

Μόλις την είδα και ήμουν έτοιμος να μπω να σχολιάσω πως το καστ ήταν πολύ καλό...ΕΚΤΟΣ από τη Raven :hihi2: Πραγματικά δε μου άρεσε καθόλου σα Mystique

Κατά τα άλλα η ταινία ήταν καλή αλλά παραείναι overrated στο IMDB. Και αν και το story ήταν καλύτερο απ τις υπόλοιπες ταινίες Χ-men δε νομίζω πως ήταν η αγαπημένη μου. Επίσης τα εφέ ήταν λίγο απαράδεκτα για ταινία τέτοιου budget. Ειδικα για αυτούς που πετούσαν. Μη μιλήσω για το Beast. Λες και βρήκε κουστούμι απ τη γκαρνταρόμπα του original Planet of the Apes.

Spoiler:

Edited by Leon, 13 June 2011 - 21:29.

Posted Image

#763 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 14 June 2011 - 14:28

μωλις ειδα το Tron - Legacy, αρκετα καλο κατ'εμε, αν και προβλεψιμο το τελος.
οσοι γουσταρουν ταινιες λιγο geek ας το δουνε.

#764 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 June 2011 - 20:10

ΘΑ ήθελα να μου προτείνετε,μία κωμωδία και μία περιπέτεια,για να κατεβάσω και να δω,απόψε.

Posted Image

#765 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 14 June 2011 - 20:19

κωμωδία
περιπέτεια
κωμική περιπέτεια