Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 11 December 2006 - 10:44
Λάθη?
Να μάθουν δηλαδή πως να αποφεύγουν τις γερμανικές νάρκες?χαχαχα
Δεν θέλω να αναφέρω προσωπικές εμπειριές γιατί ένα άτομο μπορεί να κάνει και να πάθει πολλά άμα είναι άσχημα ψυχωλογικά και δεί τέτοιες ταινίες.

Posted 11 December 2006 - 11:27
Είναι του 1997 ταινία νομίζω και την έκαναν ασπρόμαυρη.
Posted 11 December 2006 - 11:30
το Π πρεπει να εχει ξαναναφερθει.Το "πι" νε δείτε.
Είναι του 1997 ταινία νομίζω και την έκαναν ασπρόμαυρη.
ειναι απο τον σκηνοθετη του Ρεκβιεμ Για ενα Ονειρο.
υποδιεστερη κατα πολυ της ταινιας που ακολουθησε.
δυσκολη,δυσπεπτη,αρκετα σοκαριστικη και βαρετη σε σημεια.
και κλασικα...ΕΒΡΑΙΟΙ!
Posted 11 December 2006 - 13:16
το Π πρεπει να εχει ξαναναφερθει.
ειναι απο τον σκηνοθετη του Ρεκβιεμ Για ενα Ονειρο.
υποδιεστερη κατα πολυ της ταινιας που ακολουθησε.
δυσκολη,δυσπεπτη,αρκετα σοκαριστικη και βαρετη σε σημεια.
και κλασικα...ΕΒΡΑΙΟΙ!
Υποδιέστερη?? δεν nonmizw.. εξίσου καλή, είναι low budget και είναι απλά η πρώτη ταινία του σκηνοθέτη και αυτή που τον βοηθησε να γίνει γνωστός και να μπορέσει να κάνει το rekbiem για ένα όνειρο.
εγώ νόμιζα ότι η ταινία ήταν καθαρά κατά του εβραϊκού lobby
Posted 11 December 2006 - 15:38
Μου άρεσε
1) επειδή ήταν ασπρόμαυρη.. (μου λέει πολλά αυτό)
2) επειδή είχε ψάξιμο
3) περίεργη ατμόσφαιρα..
Είμαι λάτρης της καφρίλας.. τι να κάνουμε

Posted 11 December 2006 - 18:24
Edit:To johny got his gun θα ηταν καλη επιλογη? αλλα απο οτι ξερω μιαλει για Α΄ Παγκόσμιο
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 11 December 2006 - 19:44
Προτεινετε μου καμια ταινια σχετικη με Β' Παγκοσμιο... Θελω να την δωσω να την δουμε στην ιστορια (μπα κ ξεστραβωθουν καποιοι καποιοι...)
Edit:To johny got his gun θα ηταν καλη επιλογη? αλλα απο οτι ξερω μιαλει για Α΄ Παγκόσμιο
Κοίτα, αν θές να φρικάρεις κόσμο με ΒΠΠ....η μόνη λύση είναι το Salo (ή αλλιώς "120 μέρες στα σόδομα") του Pazolini...να προειδοποιήσω πάντως πως η ταινία είναι too much, για πολλούς τουλ....

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 11 December 2006 - 22:23
Προτεινετε μου καμια ταινια σχετικη με Β' Παγκοσμιο... Θελω να την δωσω να την δουμε στην ιστορια (μπα κ ξεστραβωθουν καποιοι καποιοι...)
για το βιετναμ νομίζω
Κοίτα, αν θές να φρικάρεις κόσμο με ΒΠΠ....η μόνη λύση είναι το Salo (ή αλλιώς "120 μέρες στα σόδομα") του Pazolini...να προειδοποιήσω πάντως πως η ταινία είναι too much, για πολλούς τουλ....
http://www.imdb.com/title/tt0073650/
Τελικά είμαστε όντως επικίνδυνοι για τα ανήλικα... προτείνω να μετονομαστεί το thread σε "πως να πάθετε κατάθληψη" η απλά "πως να φτάσετε στα όρια" ... τησ αυτοκτονίας πάντα.
Posted 11 December 2006 - 22:58
Το 'Ο Γιάννης πήρε το όπλο του' το είχα ακούσει πριν κάνα χρόνο, σχετικά με το σενάριο. Φοβερό επίσης και το one των Metallica. Αν δεν κάνω λάθος από βιβλίο έγινε η ταινία...
Θα κοιτάξω επιτέλους να το νοικιάσω.

Posted 11 December 2006 - 23:18
(Μην με παρεξηγειτε ειναι η 1η αντιδραση )
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 12 December 2006 - 01:01
Τελικά είμαστε όντως επικίνδυνοι για τα ανήλικα... προτείνω να μετονομαστεί το thread σε "πως να πάθετε κατάθληψη" η απλά "πως να φτάσετε στα όρια" ... τησ αυτοκτονίας πάντα.
Noo, δείτε Ace Ventura 2 να σωθέιτε!
Posted 12 December 2006 - 06:28

Na ξαναπροτείνω το Arna's Children σε όσους θέλουν να ρίξουν μια ματιά στο "υπέροχο" κόσμο μας...(χρειαζόμαστε και seeders BTW οπότε βοηθάτε αν μπορείτε)...

Posted 12 December 2006 - 14:31
τρελη μπαρουφα ειναι.ακουγα και εγω τοοοοοσα πολλα.
Κοίτα, αν θές να φρικάρεις κόσμο με ΒΠΠ....η μόνη λύση είναι το Salo (ή αλλιώς "120 μέρες στα σόδομα") του Pazolini...να προειδοποιήσω πάντως πως η ταινία είναι too much, για πολλούς τουλ....http://www.imdb.com/title/tt0073650/
παζολινι σου λεει ειναι...so what.
προτεινομενη ταινια για οσους γουσταρουν να ανατριχιαζουν/αηδιαζουν/καταργιουνται τον Pom που τους την προτεινε.
Cannibal Holocaust
Posted 12 December 2006 - 15:14

Posted 12 December 2006 - 16:16
κοπρολαγνια/κοπροφαγια και σοδομισμος?not my cup of tea ,i guess...Χμ....εδώ θα διαφωνήσω αγορίνα. Προσωπικά η ταινία είχε πολλά να μου δώσει. Αλλά φυσικά, όπως και καθε τί άλλο στην όμορφη ζωή μας, "it's all in the eye of the beholder"...