Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 02 December 2007 - 09:49
shoot em up: το καλύτερο ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ για φέτος στα χνάρια του Crank. Ασταμάτητη δράση, το ψέμα στο φουλ(όσοι ξενερώνετε με απιθανότητες αφήστε το καλύτερα) , Clive Owen και Bellucci συνθέτουν μια απολαυστική action movie που τελειώνει χωρίς να το καταλάβεις
Eastern Promises: του Cronberg(ψυχάκιας από τους λίγους!!). Για μένα η καλύτερ μέχρι τώρα ταινία στη φετινή σεζόν. Ασχολείται με τη ρωσική μαφία στο Λονδίνο και πώς άνθρωποι που φεύγουν από τον τόπο τους αναζητώντας καλύτερες συνθήκες και ελπίδα καταλήγουν μπλεγμένοι σε κυκλώματα. Φοβερή ατμόσφαιρα, ηθοποιοί που πείθουν, ΒΙΑ, και πραγματικά συγκλονιστική ώρες ώρες αν το σκεφτείς καλά.Το μόνο που με χάλασε ήταν το σχετικά απαθές φινάλε. Δείτε τη ΟΛΟΙ
Posted 03 December 2007 - 12:05
Είχα φαγωθεί να την δω...
Τρεις φορές χρειάστηκε να κλείσω την φωνή ... Η εικόνα δεν με χαλάει.. ο ήχος με ανατριχιάζει. Να έγινα υπερευαίσθητη δεν νομίζω... απλά η τανία ήταν... ω ι μ έ! Τώρα πως να την περιγράψεις... δράμα... θρίλλερ... nope.. SPLATTER.... ταιριάζει απόλυτα...
Έχουμε να κάνουμε με πάαααααρα πολλλούς ψυχασθενείς... που είναι όλοι μαφιόζοι... και καταλήγουν να κυνηγούν έναν άλλο ψυχασθενή, τον Ichi, που το ταλέντο του ειναι να κόβει ανθρώπους σε φέτες... κυριολεκτικά! Για το είδος της, ένα 7/10 είναι καλό.
Uchouten Hoteru (The Wow-Choten Hotel - Japan - 2006)
Καλούτσικη κωμωδία με θέμα ένα σωρό ευτράπελα που συμβαίνουν σε ένα ξενοδοχείο, παραμονές του νέου έτους. Ευχάριστη αλλά όχι αρκετά ώστε να πεις "Τι γέλιο έπεσε!" και άλλα τέτοια... 7/10
Posted 05 December 2007 - 10:30
να προτείνω κι εγώ :
shoot em up: το καλύτερο ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ για φέτος στα χνάρια του Crank. Ασταμάτητη δράση, το ψέμα στο φουλ(όσοι ξενερώνετε με απιθανότητες αφήστε το καλύτερα) , Clive Owen και Bellucci συνθέτουν μια απολαυστική action movie που τελειώνει χωρίς να το καταλάβεις
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Την είδα χθές. Ξεράθηκα στο γέλιο!!!
Posted 14 December 2007 - 17:22
ασιατικής ταινίας. Η αφίσα έδειχνε έναν άνθρωπο (δεν θυμάμαι αν ήταν γυναικα η άνδρας) να ξαπλώνει σε ένα άγαλμα που έμοιαζε με την ωραία κοιμωμένη του χαλεπά
ποια ταινία ήταν ???
Posted 14 December 2007 - 18:31
την ειδα εχ8ες....απλα οπως οι καλες sci-fi ταινιες πρεπει να ειναι....9/10
Posted 15 December 2007 - 23:45
'ντάξει,απρόσμενα γαμάτο,και τι να πώ,για εμένα καλύτερο και απο Reservoir Dogs και απο Pulp Fiction.Όρμα Ταραντίνο!!!

Posted 15 December 2007 - 23:49
καμια σχεση με pulp και reservoir
Posted 16 December 2007 - 22:48
Για μένα ήταν ότι χειρότερο έχω δει από Tarantino.
αν έχεις δει έστω και μία ταινία από αυτές που αναφέρει στην ταινία τότε θα καταλάβεις.
ή έστω αν έχεις ζήσει τον κινηματογράφο του 70 την εποχή που έπεζε τέτοιες ταινίες η κρατική τηλεόραση.
Posted 16 December 2007 - 23:26
Posted 16 December 2007 - 23:26
ξερεις δεν ειμαστε ολοι τοσο μεγαλοι σε ηλικια οσο εσυ.αν έχεις δει έστω και μία ταινία από αυτές που αναφέρει στην ταινία τότε θα καταλάβεις.
ή έστω αν έχεις ζήσει τον κινηματογράφο του 70 την εποχή που έπεζε τέτοιες ταινίες η κρατική τηλεόραση.
Posted 17 December 2007 - 01:48
αν έχεις δει έστω και μία ταινία από αυτές που αναφέρει στην ταινία τότε θα καταλάβεις.
Μόνο τις σχετικά πρόσφατες. Αλλά έτσι και αλλιώς να καταλάβω τί; Την ταινία δεν την βρήκα καθόλου ενδιαφέρουσα και ακόμα και οι κλασσικοί τεράστιοι και άσκοποι διάλογοι που υπάρχουν σε όλες τις ταινίες του Tarantino ήταν απλώς κουραστικοί.
Posted 17 December 2007 - 03:55
εχω δει b movies... το death proof δεν ηταν τπτ σπουδαιο...το planet terror σαφως καλυτερο
ΧΩΡΙΣ να έχω δεί ακόμη το Planet Terror,μπορώ να σου πώ ότι όπως το είδα το Death Proof απλά έσκιζε.Διάλογοι άψογοι,για σκηνοθεσία δεν το συζητάμε,είτε σε δικά του πράγματα
είτε σε αναφορές σε ταινίες άλλων
για να μη μιλίσω για το τέλος που ο τύπος απλά κάνει κομματάκια τον ανταγωνισμό
Πληροφοριακά,το Planet Terror είναι ταινία του Rodrigez και τον έχει βοηθήσει ο Ταραντίνο ως φίλος να τη κάνει(όπως και ο Rodrigez βοήθησε αντίστοιχα) και ανήκουν ουσιάστικα σε ένα πακέτο,μια διλογία αναφορά στους κινηματογράφους frindhouse που έδεχναν κυρίως ταινίες τρόμου χαμηλού κόστους και στα 70'ς ειδικά έκαναν θραύση.

Posted 17 December 2007 - 04:16
On topic:
Superbad(2007)
Superbad (2007)
Η καλύτερη teen movie που χω δει. Πριν λίγο μάλιστα. Απίστευτες καταστάσεις και ακόμα πιο απίστευτες ατάκες. Must see:congrats:
Posted 17 December 2007 - 19:29
Men Behind the Sun
Κινέζικη ταινία με θέμα το περιβόητο Unit 731.
Unit 731 - Wikipedia, the free encyclopedia
Πολλές σκηνές είναι σάπιες μέχρι το μεδούλι, περιέχει στοιχεία προπαγάνδας(αν και τα γεγονότα δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα), ένα πραγματικό διαμελισμό γάτας και σίγουρα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.
Απλα WTF:terror2:!!
Καθώς το διάβαζα στο wikipidia μου ήρθε στο μυαλό το Das Experiment (καμία σχέση δεν έχουν ομως).