Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#271 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 02 November 2007 - 19:11

Είδα τις προάλλες το Stardust (Αστερόσκονη) που είναι βασισμένο στο βιβλίο του Neil Gaiman. Ένα όμορφο παραμύθι για μεγάλα παιδιά, περνάει ευχάριστα η ώρα και είναι αρκετά πιστό στο βιβλίο (βέβαια παίζει ρόλο και ότι ο Gaiman είναι και παραγωγός της ταινίας...).

Φυσικά ο Robert DeNiro δίνει ρέστα στον ρόλο του Captain Shakespeare!

#272 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 02 November 2007 - 19:56

Men Behind the Sun

Κινέζικη ταινία με θέμα το περιβόητο Unit 731.

Unit 731 - Wikipedia, the free encyclopedia

Πολλές σκηνές είναι σάπιες μέχρι το μεδούλι, περιέχει στοιχεία προπαγάνδας(αν και τα γεγονότα δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα), ένα πραγματικό διαμελισμό γάτας και σίγουρα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#273 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 November 2007 - 00:11

βρηκα κατα τυχη μια αμερικανικη ασπρομαυρη ταινια του 1933 με τιτλο Zoo in Budapest

πολυ ιδιαιτερη για την εποχη της και πρωτοτυπη σε αρκετα σημεια.

και οπως λεει και ο τιτλος, τα ζωα ειναι οι πρωταγωνιστες στο τελος,

Zoo in Budapest (1933)

#274 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 13 November 2007 - 01:30

Είδα τις προάλλες το Stardust (Αστερόσκονη) που είναι βασισμένο στο βιβλίο του Neil Gaiman. Ένα όμορφο παραμύθι για μεγάλα παιδιά, περνάει ευχάριστα η ώρα και είναι αρκετά πιστό στο βιβλίο (βέβαια παίζει ρόλο και ότι ο Gaiman είναι και παραγωγός της ταινίας...).

Καλή ταινιούλα, θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω. Θα προσθέσω μόνο το γεγονός πως μου έσπασε τα νεύρα η μουσική της ταινίας, αν ήταν λίγο πιο μινιμαλιστική και όχι τόσο φαναφαρόνικη δε θα έβλαπτε.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#275 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 13 November 2007 - 15:57

Δε ξετρελάθηκα κιόλας!Δε λέω για να περάσεις την ώρα σου καλό είναι.Ο Robert DeNiro καλά τον έπαιξε τον ρόλο του, ο ρόλος του όμως ήταν άθλιος. Κανονικά ένας ηθοποιός τέτοιου βεληνεκούς δεν έπρεπε να τον πάρει τον ρόλο. Τώρα γιατί τον επέλεξε δε ξέρω:oo::deadga6:

#276 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 14 November 2007 - 20:10

μολις ειδα την ''μια μελισα τον αυγουστο''(ειμαι αρρωστος και δεν εχω τιποτα αλλο να κανω :( ) και ενα εχω να πω: η ταινια ειναι must!!!
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#277 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 November 2007 - 10:50

αν ημουν αρρωστος και εβλεπα τετοια ταινια θα μου ανεβαινε ο πυρετος

#278 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 15 November 2007 - 11:02

Δε ξετρελάθηκα κιόλας!Δε λέω για να περάσεις την ώρα σου καλό είναι.Ο Robert DeNiro καλά τον έπαιξε τον ρόλο του, ο ρόλος του όμως ήταν άθλιος. Κανονικά ένας ηθοποιός τέτοιου βεληνεκούς δεν έπρεπε να τον πάρει τον ρόλο. Τώρα γιατί τον επέλεξε δε ξέρω:oo::deadga6:

την ταινία προσωπικά την λάτρεψα είναι αυτό ακριβώς που θα έπρεπε να είναι ένα παρα πολύ όμορφο παραμύθι ο ρομπερτ ντενιρο και η μισελ φαιφερ παίξανετους ρόλους τους πάρα πολύ καλά και στην τελικ΄γ γιατί να μηντον δούμε και σε ένα ωραίο φανταστικό ρόλο................. προσωπικά την κατα χάρηκα :congrats:

#279 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 15 November 2007 - 12:36

αν ημουν αρρωστος και εβλεπα τετοια ταινια θα μου ανεβαινε ο πυρετος

Γιατι ρεσυ εμενα μου φανηκε πολυ εξυπνη ταινια (απο τα τρεηλερ για χαζοκομωδια την εκοβα).

οφφ τοπικ: το nickname απο τυχη η λογω διορατικοτητας το πετυχες?(γιατι αποτι βλεπω το 2005 γραφτηκες :oo::oo:)
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#280 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 November 2007 - 13:46

pretorian probably you liked it because you were ill.

hope you will get better soon.

L i totally agree with you.

#281 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 15 November 2007 - 16:58

pretorian probably you liked it because you were ill.

hope you will get better soon.

L i totally agree with you.

ευχαριστω πολυ ;). δεν την μπορω την απραξια αν και με βλεπω θα με κρατησει στο κρεβατι μεχρι αυριο :( .

Τωρα για οποιαδηποτε αλλη ταινια θα ελεγα ειναι θεμα γουστου και λογικο ειναι να μην αρεσει σε ολους μας.Για την συγκεκριμενη ομως πιστευω οτι δεν πρεπει να καταλαβατε τα μηνυματα που ηθελε να περασει ο ''συγγραφεας''.Και αποψη μου ειναι οτι η απουσια ''εφε'' οπως το γεγονος οτι διαφορετικος ηθοποιος κανει τον πρησμενο χαρη γινεται εσκεμενα .(το γιατι ειναι μια αλλη ιστορια :) )
Spoiler:

#282 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 15 November 2007 - 17:18

Γκουχ, μιας και εχουμε φτασει ηδη τις 19 σελιδες και μου βγαινει η πιστη καθε φορα να δω για ποιες ταινιες εχουν γραφτει ηδη πραγματα, δε θα 'ταν καλη ιδεα να βαλετε τους τιτλους στην πρωτη σελιδα; Λεμε τωρα...:congrats:
off topic: red, το ποστ σου προοριζοταν για Movies coolest villain;

#283 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 15 November 2007 - 18:27

off topic: red, το ποστ σου προοριζοταν για Movies coolest villain;

Ναι:terror2:....λάθος τόπικ...σόρρυ μοντς,αν μπορείτε μετακινίστε το:emptyonexg1::blingeye2:
Posted Image

#284 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 16 November 2007 - 17:21

death at a funeral - nice comedy
30 days of night - horror ( 8α παω σινεμα να την δω σημερα με παρεα, ΚΥκλοφορει μονο σε ts ποιοτητα στο ιντερνετ)

#285 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 November 2007 - 21:43

Μιας και το θυμίθηκα,όποιος δεν το έχει δεί καλύτερα να το δεί αμέσως
Posted Image
Μπορεί να μην είναι τέλεια ταινία,μπορεί να μην είναι η καλύτερη ταινία του θεού Spike Lee,αλλά είναι ταινιάρα όπως και να το κάνουμε.
Posted Image