Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#301 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 02 December 2007 - 09:49

να προτείνω κι εγώ :

shoot em up: το καλύτερο ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ για φέτος στα χνάρια του Crank. Ασταμάτητη δράση, το ψέμα στο φουλ(όσοι ξενερώνετε με απιθανότητες αφήστε το καλύτερα) , Clive Owen και Bellucci συνθέτουν μια απολαυστική action movie που τελειώνει χωρίς να το καταλάβεις

Eastern Promises: του Cronberg(ψυχάκιας από τους λίγους!!). Για μένα η καλύτερ μέχρι τώρα ταινία στη φετινή σεζόν. Ασχολείται με τη ρωσική μαφία στο Λονδίνο και πώς άνθρωποι που φεύγουν από τον τόπο τους αναζητώντας καλύτερες συνθήκες και ελπίδα καταλήγουν μπλεγμένοι σε κυκλώματα. Φοβερή ατμόσφαιρα, ηθοποιοί που πείθουν, ΒΙΑ, και πραγματικά συγκλονιστική ώρες ώρες αν το σκεφτείς καλά.Το μόνο που με χάλασε ήταν το σχετικά απαθές φινάλε. Δείτε τη ΟΛΟΙ

#302 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 03 December 2007 - 12:05

Koroshiya 1 (Ichi the Killer - Japan - 2001)
Είχα φαγωθεί να την δω...
Τρεις φορές χρειάστηκε να κλείσω την φωνή ... Η εικόνα δεν με χαλάει.. ο ήχος με ανατριχιάζει. Να έγινα υπερευαίσθητη δεν νομίζω... απλά η τανία ήταν... ω ι μ έ! Τώρα πως να την περιγράψεις... δράμα... θρίλλερ... nope.. SPLATTER.... ταιριάζει απόλυτα...
Έχουμε να κάνουμε με πάαααααρα πολλλούς ψυχασθενείς... που είναι όλοι μαφιόζοι... και καταλήγουν να κυνηγούν έναν άλλο ψυχασθενή, τον Ichi, που το ταλέντο του ειναι να κόβει ανθρώπους σε φέτες... κυριολεκτικά! Για το είδος της, ένα 7/10 είναι καλό.

Uchouten Hoteru (The Wow-Choten Hotel - Japan - 2006)

Καλούτσικη κωμωδία με θέμα ένα σωρό ευτράπελα που συμβαίνουν σε ένα ξενοδοχείο, παραμονές του νέου έτους. Ευχάριστη αλλά όχι αρκετά ώστε να πεις "Τι γέλιο έπεσε!" και άλλα τέτοια... 7/10

#303 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 05 December 2007 - 10:30

να προτείνω κι εγώ :

shoot em up: το καλύτερο ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ για φέτος στα χνάρια του Crank. Ασταμάτητη δράση, το ψέμα στο φουλ(όσοι ξενερώνετε με απιθανότητες αφήστε το καλύτερα) , Clive Owen και Bellucci συνθέτουν μια απολαυστική action movie που τελειώνει χωρίς να το καταλάβεις

Συμφωνώ κι επαυξάνω. Την είδα χθές. Ξεράθηκα στο γέλιο!!!
Spoiler:

#304 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 December 2007 - 17:22

κάποιος πόσταρε μια αφίσα
ασιατικής ταινίας. Η αφίσα έδειχνε έναν άνθρωπο (δεν θυμάμαι αν ήταν γυναικα η άνδρας) να ξαπλώνει σε ένα άγαλμα που έμοιαζε με την ωραία κοιμωμένη του χαλεπά
ποια ταινία ήταν ???

#305 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 14 December 2007 - 18:31

The Man from Earth (2007)

την ειδα εχ8ες....απλα οπως οι καλες sci-fi ταινιες πρεπει να ειναι....9/10

#306 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 15 December 2007 - 23:45

Death Proof

'ντάξει,απρόσμενα γαμάτο,και τι να πώ,για εμένα καλύτερο και απο Reservoir Dogs και απο Pulp Fiction.Όρμα Ταραντίνο!!!
Posted Image

#307 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 15 December 2007 - 23:49

ok...η ταινια για μενα ηταν βαρετη.....ισως φταιει η εκδοση που ειδα που ηταν 1 ωρα και 30+ λεπτα....σε κουραζε υπερβολικα.....
καμια σχεση με pulp και reservoir

#308 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 16 December 2007 - 14:27

Death Proof

'ντάξει,απρόσμενα γαμάτο,και τι να πώ,για εμένα καλύτερο και απο Reservoir Dogs και απο Pulp Fiction.Όρμα Ταραντίνο!!!

:oo:Για μένα ήταν ότι χειρότερο έχω δει από Tarantino.
Posted Image

#309 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 December 2007 - 22:48

:oo:Για μένα ήταν ότι χειρότερο έχω δει από Tarantino.

αν έχεις δει έστω και μία ταινία από αυτές που αναφέρει στην ταινία τότε θα καταλάβεις.
ή έστω αν έχεις ζήσει τον κινηματογράφο του 70 την εποχή που έπεζε τέτοιες ταινίες η κρατική τηλεόραση.

#310 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 16 December 2007 - 23:26

εχω δει b movies... το death proof δεν ηταν τπτ σπουδαιο...το planet terror σαφως καλυτερο

#311 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 16 December 2007 - 23:26

αν έχεις δει έστω και μία ταινία από αυτές που αναφέρει στην ταινία τότε θα καταλάβεις.
ή έστω αν έχεις ζήσει τον κινηματογράφο του 70 την εποχή που έπεζε τέτοιες ταινίες η κρατική τηλεόραση.

ξερεις δεν ειμαστε ολοι τοσο μεγαλοι σε ηλικια οσο εσυ.

Posted Image

#312 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 17 December 2007 - 01:48

Μόνο τις σχετικά πρόσφατες. Αλλά έτσι και αλλιώς να καταλάβω τί; Την ταινία δεν την βρήκα καθόλου ενδιαφέρουσα και ακόμα και οι κλασσικοί τεράστιοι και άσκοποι διάλογοι που υπάρχουν σε όλες τις ταινίες του Tarantino ήταν απλώς κουραστικοί.
Posted Image

#313 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 17 December 2007 - 03:55

Leon,αν δε σου αρέσει ο Ταραντίνο λογικό να μην σου αρέσει ούτε το Death Proof.Για εμένα που είμαι φαν του και γουστάρω αυτούς τους διαλόγους και κάθε τι στο στυλ του,ήτανε ταινιάρα.

εχω δει b movies... το death proof δεν ηταν τπτ σπουδαιο...το planet terror σαφως καλυτερο

ΧΩΡΙΣ να έχω δεί ακόμη το Planet Terror,μπορώ να σου πώ ότι όπως το είδα το Death Proof απλά έσκιζε.Διάλογοι άψογοι,για σκηνοθεσία δεν το συζητάμε,είτε σε δικά του πράγματα

Spoiler:

είτε σε αναφορές σε ταινίες άλλων
Spoiler:

για να μη μιλίσω για το τέλος που ο τύπος απλά κάνει κομματάκια τον ανταγωνισμό

Πληροφοριακά,το Planet Terror είναι ταινία του Rodrigez και τον έχει βοηθήσει ο Ταραντίνο ως φίλος να τη κάνει(όπως και ο Rodrigez βοήθησε αντίστοιχα) και ανήκουν ουσιάστικα σε ένα πακέτο,μια διλογία αναφορά στους κινηματογράφους frindhouse που έδεχναν κυρίως ταινίες τρόμου χαμηλού κόστους και στα 70'ς ειδικά έκαναν θραύση.
Posted Image

#314 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 17 December 2007 - 04:16

Μα το θέμα είναι ότι μου αρέσει ο Tarantino. Έχω δει σχεδόν όλες του τις ταινίες και αυτοί οι διάλογοι ποτέ δε με ενόχλησαν. Αλλά εδώ αυτό το ανούσιο(για μένα τουλάχιστον) με κούρασε. Τεσπα, απλά δε μ' άρεσε. By the way, το Planet Terror ήταν αρκετά τραβηγμένο ακόμα και για Rodriguez αλλά έβγαζε πολύ γέλιο.

On topic:
Superbad(2007)
Superbad (2007)
Η καλύτερη teen movie που χω δει. Πριν λίγο μάλιστα. Απίστευτες καταστάσεις και ακόμα πιο απίστευτες ατάκες. Must see:congrats:
Posted Image

#315 maniac

maniac

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 17 December 2007 - 19:29

Men Behind the Sun

Κινέζικη ταινία με θέμα το περιβόητο Unit 731.

Unit 731 - Wikipedia, the free encyclopedia

Πολλές σκηνές είναι σάπιες μέχρι το μεδούλι, περιέχει στοιχεία προπαγάνδας(αν και τα γεγονότα δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα), ένα πραγματικό διαμελισμό γάτας και σίγουρα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

Απλα WTF:terror2:!!
Καθώς το διάβαζα στο wikipidia μου ήρθε στο μυαλό το Das Experiment (καμία σχέση δεν έχουν ομως).