Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July [REBOOT]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
337 replies to this topic

#76 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 17:05

Medicine Seller

Δημοσιευμένη  εικόνα

Το ήξερα πώς το συμβάν αυτό δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Κάποιες μυστικές δυνάμεις μας έκλεισαν σε αυτόν τον τόπο και κάποιοι έχουν μάλλον τις χείριστες προθέσεις στο μυαλό τους.

Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή για να ορίσουμε την λύση στο μυστήριο αυτό.

Μεσιέ L(Ruyzaki L) η κατηγορία σας ξεκίνησε στο από μια διαίσθηση της κυρίας Ayame κι εσείς αντί να την αποκρούσετε με κάποια λογική εξήγηση, αναφέρεστε στο παλιό γεγονός. Οι ρόλοι φανερά έχουν αλλάξει. Έχετε να πείτε κάτι για την παρούσα κατάσταση;

Εις το επανιδείν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ryuzaki L
Δημοσιευμένη  εικόνα
Νομίζω πως κάνετε λάθος. Η κατηγορία μου στον κυριο Akagi δεν έχει κάποια σχέση με τις σκέψεις της κυριας Ayame. Εσεις γιατι σκεφτηκατε κατι τετοιο Medicine Seller? Εσεις κυριε Akagi τι έχετε να πείτε για το συμβάν?

#77 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 17:34

Akagi
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ζητω συγγνωμη απο την κυρια Grell Sutcliff(Keito) για την λαθος προσφωνηση μου αλλα αυτη η δικαιολογια σας "δεν διαπρατω φονους εκτος δουλειας γιατι την τελευταια φορα παραλιγο να με διωξουν" θα ηταν αρκετα πιστικη στον κοσμο σας.Σε αυτο τον κοσμο αμφιβαλω κατα ποσο οι ανωτεροι σας εχουν την δυνατοτητα να σας προσεχουν γιαυτο ισως ισως λεω να βρηκατε την ευκαιρια να ξεσαλωσετε λιγο...

Κυριε Ryuzaki L(Ryuzaki L) για το παρον περαστικο δεν γνωριζω τιποτα για ενα παρελθοντικο αντιστοιχο περαστικο ισως να γνωριζα καποια πραγματα τα οποια ομως δεν εχουν σχεση με αυτα που γινονται αυτη τ στιγμη.Εσεις oμως κυριε L (Ryuzaki L) σαν detective που ειστε μηπως γνωριζετε περισσοτερα?
i wish the world was more ero and peaceful...

#78 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 17:53

Ryuzaki L
Δημοσιευμένη  εικόναΠρος το παρόν λίγα πράγματα κύριε Akagi. Θα το διαλευκάνουμε όμως σύντομα. Μην ανησυχείτε.

#79 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 17:54

Kona-chan
Δημοσιευμένη  εικόνα

Aγαπητή μου Pino ούτε εσυ είσαι το πρωτο μποι αλλά δεν σε κατηγορεί κανείς λόγο ύψους. Και με το να κατηγορείς εμένα έμμεσα υοστηρίζεις αυτή τη μουλαχτή τον Break( John Crabs). τι να σου πω και σε είχα σε εκτίμηση!

#80 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 18:18

Gilgamesh(redqueen)
Δημοσιευμένη  εικόνα
*looking GOOD και με ζελε κι χωρις*

Omoshiroi !!!! Τι βλεπω αλλαξαμε παλι παραστασεις την νυχτα ?? Δν ηξερα ότι υπηρχαν εδώ τετοιες περιεργες μηχανες που να μην εχουν σχεση με μαγεια…. Αρχικα ομολογω ότι παραξενευτηκα γιατι νομιζα ότι τελειωσε η συναξη κι μολις ειχε αρχισει να γινεται διασκεδαστικη !! Αλλα ευτυχως εκανα λαθος –γιατι αν γυρνουσα πισω χωρις να εχω ικανοποιηθει την Gate of Babylon μαζι με τν Ea δν την γλυτωνατε ,you mongrels!-

Τουλαχιστον δινεται μια νεα αρχη κι μπορουμε να ξαναρχισουμε να μαζευουμε πληροφοριες για αυτό το αποτροπαιο εγκλημα που ξανα ελαβε μερος !!!Τι να πω ισως καποιοι εκνευριστηκαν και φοβηθηκαν όταν ειδαν αυτόν τν νέο κοσμο για δευτερη φορα κι ειπαν να συνομωτησουν εναντιον του υποτιθεμενου υπαιτιου… Γι αυτό αλλωστε μερικοι είναι ηδη απωντες!!

*Sits down to have a drink (περιεργο)*

Aς ξεκινησουμε λοιπον … αφηνοντας στην ακρη προς το παρον τν κυριο L ,μιας κι τν κοβω να εχει jetlack .... Θα ηθελα να ρωτησω καποιον ,για παραδειγμα τν Friar Willibald(Kamui) που από ότι φαινεται κι αυτος το πινει το κρασακι του – no offence Jouslain ,you can come too – τι γνωμη εχει για το ολο θεμα …..
Δημοσιευμένη  εικόνα
* making myself comfortable κι στην υγεια σας μικροι ανθρωποι*

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#81 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 20:13

Jouslain Tytania

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αγαπητέ κύριε Gilgamesh, μην ανησυχείτε, θα έρθω κι εγώ στην παρέα σας με το κρασάκι, αν και θα ήθελα να ακούσω ιδιαιτέρως τη γνώμητου καλοντυμένου κυρίου με το ενδιαφέρον επάγγελμα των υπολογιστών, κύριο Tae-Soo Park. Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω τη γνώμητου περι του συμβάντος, αλλά θα ήθελα να σημειώσω πως βρίσκω αρκετά ύποπτη την προσκόλληση στον προηγούμενο αρχικό ύποπτο, τον επιθεωρητά, παρόλο που θα ομολογήσω και η δική του αναφορά στο παρελθόν δεν ήταν πειστική.

Δούκα Idris, o πονοκέφαλος θα είναι παροδικός, μα αν δεν το αντέχεις, απλώς μην το πίνεις. Δεν αρμόζει σ'ένα κύριο σαν κι εσένα, δούκα, να ξυπνάει στην παρουσία άλλων ανθρώπων και να φαίνεται τόσο καταβεβλημένος.

Mικρή Pino, είσαι πολύ καλή μαζί μου. Θα σου προσέφερα χυμό αλλά δεν ξέρω αν θα πίνεις όντας τεχνητή. Μακάρι να πίνεις.

Και η πρόσκληση για οινοποσία ισχύει και για σας Κόμη αλλά φυσικά και για όποιον νομίζει ότι το καλό κρασί είναι του γούστου του. Ας είμαστε όλοι μαζί οργανωμένοι σ'αυτήν την αναπάντεχη συγκυρία που μας ενώνει όσο μας χωρίζει. Είθε οι διαφορές μας να είναι λιγότερες απ'όσα μας χωρίζουν και μακάρι να πιαστούν οι ένοχοι αυτήν τη φορά τάχυστα. Εις υγείαν!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#82 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 21:51

Orihara Izaya
Δημοσιευμένη  εικόνα

Xμ... Τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα. Νόμιζα ότι στον τρισδιάστατο κόσμο δεν θα μπορούσε να υπάρξει οποιασδήποτε μορφής ταξίδι στο χρόνο, ήταν μεγάλη έκπληξη όταν κάτι τόσο αφύσικο όντως συνέβη. Δεν πειράζει όμως, ήταν μια εξαίσια ευκαιρία για να μελετήσω την ανθρώπινη συμπεριφορά σε ακραίες καταστάσεις, ακόμα κι αν τα δεδομένα άλλαξαν εντελώς τώρα πια. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Please, feel welcome to entertain me once more, my dear lovely humans~!

Okabe Rintarou (Cloud1234) βλέπω πως έχεις αρκετά μεγάλη αδυναμία σε θεωρίες συνομωσίας και τα παρεμφερή. Μήπως η παράνοια άρχισε να σκαλίζει το μυαλουδάκι σου; Μήπως θεώρησες ότι ως επιστήμονας το Βατικανό θα δαιμονοποιήσει την έρευνά σου κι εσένα τον ίδιο, και θα γίνεις θυσία στον αιώνιο πόλεμο εκκλησίας και επιστήμης, οπότε αποφάσισες να χτυπήσεις πρώτος και να δολοφονήσεις τον Πάπα για να τη σκαπουλάρεις; Κάποιο πουλάκι μου είπε πως έχεις και εμπειρία με τα ταξίδια στο χρόνο. Πω πω, πόσες πολλές συμπτώσεις μαζεμένες! *έχει ήδη βάλει στο μάτι το κινητό του Οkabe - θα 'ταν τέλειο για πάτημα, he's got a hobby of breaking cell-phones after all*

#83 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 22:16

Oreki Hotarou

Δημοσιευμένη  εικόνα

Όλο αυτό το πέρα δώθε πραγματικά με έχει εξαντλήσει. Χρειάζομαι απελπισμένα κάπου να ξαπλώσω γιατί δεν με βλέπω καλά. Στο μεταξύ δεδομένου ότι η συζήτηση και η κοινωνικοποίηση δεν είναι κουραστικά δεν με πειράζει να πω δυο λογάκια μπας και ξεκολλήσουμε από το αδιέξοδο.

Δεν θεωρώ ότι το να κατηγορούμε άτομα που στο προηγούμενο timeline ήταν ένοχοι θα μας οδηγήσει πουθενά. Οι περισσότερες πιθανότητες υπαγορεύουν το ότι για να αλλάξαμε κόσμο κάποια δεδομένα άλλαξαν τα οποία οδήγησαν και πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα. Εν ολίγοις το γεγονός ότι 7 άτομα πριν είχαν κίνητρο για την δολοφονία του πάπα δεν σημαίνει ότι ήταν οι μόνοι. Σημαίνει όμως ότι ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν την ανάλογη ευκαιρία. Κάτι που προφανώς έχει αλλάξει εδώ. Το γιατί δεν το ξέρουμε και πιθανόν δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Ινδία προκαλεί καταιγίδες στο Παρίσι and so on.

Το ερώτημα μου είναι πώς και κάτι τέτοιο το αγνοήσατε Okabe Rintarou (Cloud1234) oντας ο κατεξοχήν ειδικός στο θέμα. Το αλτζχάιμερ σας χτύπησε νωρίς ή κρύβει κάτι άλλο αυτή η και καλά άγνοιά σας?

Και τώρα πάω να ξαπλώσω και να επαναφορτίσω με συνοπτικές διαδικασίες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 23:00

Δημοσιευμένη  εικόνα

Slan

Αααχχ, Oriaha Izaya, μην σπάσεις αυτό το υπέροχο παιχνίδι του Okabe Rintarou. Όταν τρέμει και δονείται είναι τόσο απολαυστικό!!! /η Slan και η νέα τεχνολογία XD

Αγοράκι, Grell Stucliff, δεν σ΄αρέσω;;; Δεν θέλεις να μπήξεις βαθιά μέσα μου το πριόνι σου και να νιώσω πως κόβομαι στη μέση;; Αααααχχχ, τι υπέροχη αίσθηση που είναι!! Δεν θέλεις, μετά του πάπα, να γευτείς και το δικό μου αίμα;; Ή μήπως προτιμάς κι εσύ τα μακριά ξίφη των κυρίων, όπως του Idrys Titania που κατηγορείς χωρίς λόγο;;

#85 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2012 - 04:09

Count of Monte Cristo

Δημοσιευμένη  εικόνα

Hello darkness, my old friend...

Τα πράγματα έγιναν λίγο πολύ κουλουβάχατα θα έλεγα. Και προσωπικά είμαι αρκετά ζαλισμένος... Πρώτα ένα τεράστιο time jump 4000και χρονών στο παρελθόν για να βρεθώ σε αυτόν το τρισδιάστατο κόσμο και μετά αυτό η ανωμαλία και το time loop... Ελπίζω να μη συμβεί τίποτα άλλο στη συνέχεια...

Είναι πολύ αρχή ακόμα για να πω κάτι με βεβαιότητα... Θα ήθελα να ρωτήσω όμως αν μπορεί ο Isaac Dian [Kalamaris] να κάνει αισθητή την παρουσία του. Δεν είναι καλό να κρυβόμαστε, ώρες που είναι...

#86 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2012 - 09:38

Okabe Rintarou
Δημοσιευμένη  εικόνα

*picks up hes cellphone

Ore da. The organization is on my trail. They are trying to sabotage our meeting !!! I'll try to prevent them but.... No one knows what the future holds. That's why its potential is infinite.Operation Skuld under progress. El. Psy. Congroo.

FUHAHAHAHHAHA

Orihara Izaya (DiamondsofBlood)!!! Conspiracy's evil influence is much closer than you think, and is always ready to deceive you! Γιαυτο σκέψου καλά αν εγώ είμαι παρανοϊκός η εσύ δεν ενδιαφέρεσαι αρκετά .Και κάτω τα χερια από το κινητό μου!!

Oreki Houtarou( iristella )
Η αλήθεια είναι ότι όντως είμαι ζαλισμένος από το timeskip και δεν σκέφτομαι καθαρά... Ωστόσο ούτε αγνοια είναι ούτε αλζχάιμερ... Όπως είπα είχα πονοκέφαλο εκείνη τι στιγμή και ήλπιζα ότι ο κύριος Akagi δεν επανέλαβε το ίδιο λάθος και σε αυτό το χρόνο. Αν λέει αλήθεια η ψέματα ο χρόνος θα δείξει.

Εσύ τι έχεις να πεις for all this επιθεωρητή L(Ryuzaki L)? Είναι τυχαίο που για μια ακόμα φορα τραβάς τόσο βλέμματα πάνω σου? Είναι και αυτή τι φορα χωρίς λόγο?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2012 - 10:30

Kuroko Tetsuya

Δημοσιευμένη  εικόνα

Καλησπέρα σας και πάλι κυρίες και κύριοι. Πολλά πρόσωπα βλέπω, αγαπητά και μη (Ίδρις Ταϊτάνια ), αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αψιμαχίες που μπορεί να είχαμε στο προηγούμενο χωροχρονικό συνεχές. Ενός προσώπου την άποψη για την δολοφονία θέλω να ακούσω, της κυρίας Maya-chan (Miria Harvent).

#88 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2012 - 11:27

Medicine Seller

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μεσιέ Ryuzaki L τρία άτομα σας κατηγόρησαν ότι είστε ένας από τους δολοφόνους ενός σημαίνοντος προσώπου του χριστιανικού κόσμου(πολύ θα ήθελα να συναντήσω το πνεύμα του) και εσείς ακόμα βασίζεστε σε παιχνίδια;

Νομίζω επιθεωρητά L πρέπει να καταλάβετε την βαρύτητα των πραγμάτων. Σαν επιθεωρητής του ανεξήγητου βρίσκομαι σε αρκετά δύσκολη θέση και ο ίδιος.

Ωστόσο θα εμπιστευτώ τη δική μου διαίσθηση τώρα και όχι το προφητικό όνειρο της δίδα Ayame και θα ψηφίσω με σιγουριά τον τρελό επιστήμονα Okabe Rintarou. Ξέρετε, μεσιέ, οι επιστήμονες με τις αβελτηρίες μέσα στο κεφάλι τους μου είναι αρκετά αντιπαθείς. Μήπως κάνω λάθος; Τρία άτομα σας κατηγορούν και δε βλέπω κάποια σημαντική προσπάθεια να αποφύγετε τις κατηγορίες; Τι να σκεφτούμε εμείς οι παρευρισκόμενοι; Και αν δεν κάνω λάθος, αλλάξατε τη ψήφο σας στο όνομα με τις περισσότερες κατηγορίες, ώστε να πετύχετε διάνα. Ο κύριος Ryuzaki με τη ψήφο μου ήταν σε καθαρά μειωνεκτική θέση και σπεύσατε να τον ψηφίσετε. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν θέση και είστε εσείς στο στόχαστρο. Έχετε κάτι να πείτε;

Εις το επανιδείν

Δημοσιευμένη  εικόνα

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#89 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2012 - 12:02

Jellal Fernadez
Αγαπημένος χαρακτήρας του Hiro Mashima, γκόμενος της Erza, μοντέλο του Weekly Sorcerer, μάγος της Crime Sorciere. Deja vu much?

Δημοσιευμένη  εικόνα

Time jump, space alternation, έχω συναντήσει κάθε είδος μαγείας άρα δεν εκπλήσσομαι για αυτό που συνέβη. Αν το σκεφτείτε και λίγο καλύτερα, η δύναμη που το προκάλεσε (η γνωστή "βλακεία") είναι μακράν η πιο ισχυρή στο σύμπαν. Μπορεί να καταστρέψει τα πάντα indeed.

Anyways, είναι νωρίς αλλα προς το παρόν η ψήφος μου θα πάει στον κύριο Okabe Rintarou(Cloud1234) του οποίου τα νεύρα φαίνονται να έχουν γίνει τσατάλια και όχι απαραίτητα από την πολύ έκθεση στο τηλέφωνο.

#90 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2012 - 12:23

Sarutobi Ayame

Δημοσιευμένη  εικόνα

Παρατηρώ με ενδιαφέρον τους Ryuzaki L και Akagi Shingeru (Skinner) να παίζουν και γελάω.Πραγματικά, κύριοι, ότι και να προσπαθείτε να κάνετε...το κάνετε λάθος.Εκτός και αν είναι ένα νέο είδος S&M που δεν γνωρίζω...

Mad Scientisto, Okabe Rintarou (Cloud) διακρίνω σταγόνες κρύου ιδρώτα?Ύποπτο.Παρακαλείστε εσείς και το κινητό σας να παραμείνετε κοντά μας.

Κυριά Grell Sutcliff (Keito), ομολογώ πολύ έξυπνη η επιλογή σας να μας πληροφορήσετε ότι είστε στο Βατικανό χωρίς το πριονάκι σας.Έμμεσα βγήκατε εκτός λίστας από τους πιθανούς υπόπτους με αυτή σας την δήλωση.Βέβαια, να σας πληροφορήσω ότι ακόμα δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο δολοφονήθηκε ο μακαρίτης.Επίσης, πείτε μου, πως ξέρουμε ότι είστε όντως off duty?Όπως βλέπετε, από την δική μου λίστα δεν θα βγείτε τόσο σύντομα.*sparkle smile*

*κάθεται δίπλα στον Jellal Fernadez (Black Kaiser) και βγάζει μία φωτογραφία του Sakata Gintoki*

Δεν είναι πολύ όμορφος ο σύζυγός μου?Τι λέει εσύ?Θα το πάρεις το κορίτσι ή θα το τυραννάς για πολύ καιρό ακόμα?

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg