Tae-Soo Park

Jouslain Tytania
Αγαπητέ κύριε Gilgamesh, μην ανησυχείτε, θα έρθω κι εγώ στην παρέα σας με το κρασάκι, αν και θα ήθελα να ακούσω ιδιαιτέρως τη γνώμητου καλοντυμένου κυρίου με το ενδιαφέρον επάγγελμα των υπολογιστών, κύριο Tae-Soo Park. Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω τη γνώμητου περι του συμβάντος, αλλά θα ήθελα να σημειώσω πως βρίσκω αρκετά ύποπτη την προσκόλληση στον προηγούμενο αρχικό ύποπτο, τον επιθεωρητά, παρόλο που θα ομολογήσω και η δική του αναφορά στο παρελθόν δεν ήταν πειστική.
Αγαπητοι μου κυριοι, νομίζω πως δεν καταλαβαινω.
Τα κορίτσια στα kiss clubs πίσω στην πατριδα μου, εχουν ονειρευτει χιλιαδες φορές μια δευτερη ευκαιρια στη ζωή, ενα πισωγύρισμα του χρονου, όπου θα μπορούσαν να αλλάξουν τις επιλογές τους προς το καλυτερο.
Και εσεις αντι να εκμεταλευτείτε τις γνωσεις που αποκτησατε σε αυτο το άλμα, σκεφτεστε τοσο πεζα,,,
Ουφ. Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τη σκεψη και τις πράξεις του.
Κυριε
Jouslain Tytania για ποια προσκόληση μιλάτε; μια φορά προλαβα να μιλησω όλη κι όλη τρην πρωτη μερα. Και αν υπήρχε μια συμπεριφορά πιο ένοχη και από την ενοχή την ίδια, ήταν του κυριου επιθεωρητα. Ο οποιος χρησιμοποιουσε και το φοβερο επιχειρημα "επειδη ρισκαρα, θα μου παρετε το κεφαλι"
Αυτός πρεπει να ξαναπαει δημοτικο να μαθει τι εστι ρισκο, και εσεις θα πρεπει να προσπαθησετε περισσοτερο αυτη τη φορα για να αποδειξετε την αθωοτητα σας, αν ξεκινατε με τετοιες δηλωσεις.
Εγώ δηλωνω ενοχος μονο για εργασιομανια, και δυστυχως πρεπει να επιστρεψω στο λαπτοπ μου για σημερα. Δυστυχως, ωρες ωρες νομιζω οτι τιποτα δεν κινειται χωρις εμενα στην εταιρια...
Ας ειναι καλα το ιντερνετ.