Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July [REBOOT]


  • This topic is locked This topic is locked
337 replies to this topic

#331 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 02 August 2012 - 18:33

Sarutobi Sa-chan aka the last of the Assasins



Posted Image




*Παίρνει την Emily από τα χέρια του Break και την κόβει στα δύο*


*Πιάνει την μπάλα του Kuroko και την ξεφουσκώνει*


*Βγάζει το μάτι της Pino και το πετάει στο τοίχο*


*Κόβει μία τούφα μαλλιών του Grell-ωχ περούκα φοράει!*


*Πιάνει το σπαθί του Medicine Seller και ξυρίζει το μούσι του Κόμη Monte Cristo*



MWAHAHAHAHAHA!

Ανόητοι!Νομίζετε πως σκοτώνοντάς με θα γυρίσετε πίσω, στον δυσδιάστατο κόσμο σας, πίσω στις βαρετές ζωές σας?

MWAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Πόσο μα πόσο γελασμένοι είστε!


Το ΚΑΛΟ μόλις ξεκίνησε!



Β for B!!!


x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#332 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 02 August 2012 - 18:35

(μετά από αυτή την κρίση ειλικρίνειας την Tsunade από πάνω, περιμένετε με να γράψω το φινάλε. Σας ευχαριστώ :P)



#333 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 02 August 2012 - 19:43

Ήσουν όμως η καλύτερη. Η πιο sly and subtle. Πρώτο πρώτο γύρω σε είχα ψηφίσει, μπας και είσαι επιθεωρητής και σε χάσουμε. Σαν επιθεωρητής και γιατρός σου βγάζω το καπέλο. Στη μέση όμως σε υποπτεύτηκα και άλλαξα γνώμη. Οι δολοφόνοι κάνατε ακόμη και κομπίνες μεταξύ σας και τράβηξατε τα βλέμματα από την πραγματική δουλειά σας. Να καταδικάζετε αθώους.

Αλλά να τον πω τον καημό μου, έναν κατάφερα να προστατέψω κι έναν (σωστό) να καταδικάσω. Είχα απελπιστεί.

Δεν έχω και καμία εικόνα του seller να φτιάξω το ποστ. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#334 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 02 August 2012 - 19:48

Yeap, ήλπιζα ότι δεν θα με προστάτευες τη πρώτη νύχτα. Τι να πω, καλή δουλειά σε όλους μας και ιδιαίτερα στην Tsunade-sama που μας τρόλλαρε μέχρι την τελευταία στιγμή.

#335 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 02 August 2012 - 19:55

Τελικα επεζησα μεχρι τελους. Και τωρα τα παραπονα μου. Γιατι οτι εκανα αποτυγχανε??? Δεν καταφερα ουτε να πεθανω που ηταν ο στοχος μου απο τον δευτερο η τριτο γυρω. Σε ολο το παιχνιδι ελεγα η οτι με αγαπατε παρα πολυ η οτι με μισητε. Τα εκανα ολα λαθος, περιμενα να με ψηφισεται και σεις τιποτα, γιατι????? (για τους δολοφονους ξερω, με ειχαν στο χερακι τους και με χρησιμοποιουσαν, αλλα οι αθωοι???)

Παντως καλο Παλερμο και κουραστικο. Και για να μην ξεφευγουμε και απο το ρολο

γιατι μου εκοψες την κουκλα??? θες να σε αποκεφαλισω με το σπαθι μου??? (που το χω σαν μαγκουρα).

#336 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 02 August 2012 - 19:57

Dude, αυτό δεν είναι τίποτα, εμένα μου ξεφούσκωσε την μπάλα. Κοίτα, έφτασες πόσες φορές στο θάνατο και όλο σωζόσουν την τελευταία στιγμή, maybe it's a glitch of the system.

#337 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 02 August 2012 - 19:57

Παιδια εχουμε τοπικ γενικης συζητησης,εκει τα σχολια περι του παιχνδιου γιατι χαλαει το στορυ εδω.

sc5bab.jpg


#338 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 02 August 2012 - 20:21

Βατικανό, Κυριακή 10 Απριλίου 2005, 1:48


Ήταν μια ατέλειωτη μέρα. Για πρώτη φορά ο Maxwell είχε αφήσει τους καλεσμένους να τσακώνονται και μετά τις έντεκα το βράδυ, ενώ αυτός απλώς καθόταν και τους παρακολουθούσε με ένα πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης. Αυτή η κωμωδία θα τελείωνε επιτέλους. Ο τελευταίος ζωντανός συνεργός τους "Β", αυτός που από την αρχή ήταν υπεράνω κάθε υποψίας και πάντα ξεγλιστρούσε, θα συναντούσε πλέον τον δημιουργό... της (ή τουλάχιστον τον Gin sama της). Οι γνώμες και οι τσακωμοί είχαν πλέον καταλαγιάσει, με τους καλεσμένους εμφανώς κουρασμένους στα όρια της εξάντλησης. Κάτι δικαιολογημένο, γιατί στο κάτω-κάτω, όλοι τους είχαν μια εβδομάδα να κοιμηθούν καλά.


Μονάχα η Sarutobi Ayame συνέχιζε να κάνει την τρελή, βγάζοντας μάτια, κόβοντας κούκλες και σκάζοντας μπάλες, σπάζοντας ταυτόχρονα και την κρυστάλλινη ησυχία που είχε δημιουργηθεί.


Ο Maxwell σηκώθηκε απ'την καρέκλα του και άρχισε να χειροκροτάει.


"Εξαιρετικό! Πραγματικά εξαιρετικό!"


Κανείς δεν μίλησε. Απλώς κοιτούσαν τον επίσκοπο καθώς πλησίαζε την Ayame χαμογελαστός.


"Εννοώ, ήταν πολύ καλό το θέατρο και δεν εννοώ την αξιοθρήνητη κωμωδία που μας έβαλε να παίξουμε χτες το βράδυ ο GM. Το να προσπαθήσετε να το παίξετε τρελή σαν τελευταία γραμμή άμυνας ήταν μόνο το κερασάκι στην τούρτα".


"Ω σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Maxwell", είπε η Ayame σταματώντας το θεάτρο. "Ας είναι. Παίξαμε και χάσαμε".


"Είχατε χάσει από την αρχή κυρία Ayame. Μάλλον όχι ακριβώς απ'την αρχή, αλλά από τότε που καταλάβαμε ότι ο "B" δεν δίνει δεκάρα για εσάς. Παρ'όλη την θρυλική επιρροή του δεν έκανε το παραμικρό για να σας σώσει. Και αυτό αποδείχτηκε μεγάλο λάθος γιατί μας έδωσε τον χρόνο που χρειαζόμασταν ώστε να ερευνήσουμε. Η έρευνα τελειώνει εδώ, με τον θάνατό σας".


"Ω, λέτε δηλαδή ότι έχετε καταλάβει τα πάντα; Πριν πεθάνω, θα ήθελα πολύ να ακούσω τι έχετε καταλάβει. Να φύγω, τουλάχιστον, γελώντας".


"Πολύ καλά, κυρία Ayame. Αφήστε με να διηγηθώ σε όλους τι συνέβη μια εβδομάδα πριν, την μοιραία εκείνη νύχτα..."


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Παρασκευή 1 Απριλίου 2005


Η νύχτα που πέθανε ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Δεύτερος


Εκείνη την νύχτα όλοι ήταν ήρεμοι ότι τα πάντα θα πάνε καλά. Όλοι; όχι! Γιατί μια ομάδα της ελβετικής φρουράς, την οποία είχαμε την ατυχία να μην ελέγχουμε αυτοπροσώπως ο Anderson και εγώ, είχε όλη την ώρα τα βλέμματά της στραμμένα προς τον Πάπα, ο οποίος προσευχόταν ήρεμος στον Άγιο Πέτρο. Και όταν λέμε "μάτια" εννοούμε όλον τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από αυτόν τον κόσμο. Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι ότι εκτός από τα τεχνολογικά μέσα είχαμε επιστρατεύσει και ιερά μάγια σαν άλλη μια ζώνη προστασίας. Για αυτό, είμασταν σίγουροι ότι κανείς δεν θα μπορούσε να βλάψει τον Πάπα. Αυτό που δεν είχαμε υπολογίσει όμως ήταν το γεγονός ότι ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρχαν και πολλοί με υπερφυσικές και εξωκοσμικές δυνάμεις ικανές να κάμψουν τις άμυνες μας.


Έτσι, η Slan και ο Cadis Etrama di Raizel ήταν αυτοί που τους ανατέθηκε να μπουν στον ΄Αγιο Πέτρο και να σκοτώσουν τον Πάπα. Τον Gilgamesh, σαν "ιερό ον", τον είχατε στείλει μαζί τους μήπως και χρειαστεί να αποδυναμώσει τα ιερά πεδία που περιτρυγίριζαν τον Πάπα. Έχω κάνει κάποιο λάθος μέχρι στιγμής δεσποινίς Ayame;


Όχι κύριε Maxwell, συνεχίστε.


Παρ'ολα αυτά, οι κάμερες ήταν ακόμα πρόβλημα. Έτσι ανατέθηκε σε εσάς, σαν ninja και σαν γυναίκα, να αποσχολήσετε για λίγη ώρα τους φρουρούς, όσο ο Okabe Rintarou με τις τεχνολογικές του γνώσεις θα έθετε τις κάμερες σε "λούπα", ώστε ακόμα και αν μπει κάποιος στον Άγιο Πέτρο να φαίνεται ότι τα πάντα είναι φυσιολογικά.


Σαν έξτρα μέτρο προστασίας για τον Anderson και εμένα, βάλατε για αντιπερισπασμό το ζευγάρι των κλεπτομανών Isaac και Miria να διαπράττουν μικροκλοπες αριστερά και δεξιά όλο το βράδυ, ώστε να έχουμε τα χέρια μας γεμάτα.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"Μπορεί κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες να μου διαφεύγουν αλλά αυτή είναι η γενική εικόνα. Κάνω λάθος δεσποινίς Ayame;"


Τώρα ήταν η σειρά της Ayame να χειροκροτήσει.


"Συγχαρητήρια κύριε Maxwell, όλα όσα είπατε είναι σωστά. Λοιπόν, τι θα γίνει τώρα;"


"Τώρα, ξέρετε πολύ καλά τι πρόκειται να γίνει", είπε ο Maxwell χτυπώντας τα δάχτυλά του.


"Anderson..."


Και εμφανίστηκε ο γιγάντιος ιερέας, αποκαλύπτοντας δυο Blessed Bayonets και περπατώντας αργά προς την Ayame.


"Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω", είπε ο Maxwell. "Τι σας υποσχέθηκε ο "Β" και τον υπηρετήσατε όλοι σας τόσο πιστά;"


"Αυτό δεν νομίζω ότι σας αφορά κύριε Maxwell", είπε η Ayame χαμογελώντας.


"Ας τελειώνουμε..."


Και άρχισε να ψέλνει ο Anderson με δυνατή φωνή:


"ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΕΓΙΝΕ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ. ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΘΥΜΙΑΤΗΡΙ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΙΑΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ. ΚΑΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΙΑΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΥΜΙΑΤΗΡΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ ΓΗ. ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ..." (Αποκάλυψη 8:1-5)


"ΑΜΗΝ!"


Posted Image


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1 ) mirana_neko (Konata Izumi - Lucky Star) αθώος
2 ) Fallen_mpougatsa (Jouslain Tytania - Tytania) αθώος
3 ) John Crabs (Break - Pandora Hearts) αθώος
4 ) Keito (Grell Stucliff - Kuroshitsuji) αθώος

5 ) redqueen (Gilgamesh - Fate/Zero) δολοφόνος
6 ) Ryuzaki L (L - Death Note) αθώος
7 ) Tsunade-sama (Sarutobi Ayame - Gintama) δολοφόνος
8 ) Babba (Idris Tytania - Tytania) αθώος
9 ) skinner (Akagi Shigeru - Akagi) αθώος

10 ) OdyMonaxos (Slan - Berserk) δολοφόνος
11 ) demonicMC (Kuroko - Kuroko no Basket) επιθεωρητής
12 ) Sponis (The Count of Monte Christo - Gankutsuou) αθώος
13 ) Maya-chan (Miria Harvent - Baccano) δολοφόνος
14 ) Kalamaris (Isaac Dian - Baccano) δολοφόνος

15 ) iristella (Oreki Houtarou - Hyouka) αθώος
16 ) specialistas4 (Sougo Okita - Gintama) αθώος
17 ) AlexT (Haruhi - Suzumiya Haruhi no Yuutsu) αυτοκτονημένος αθώος
18 ) Theodore (Pino - Ergo Proxy) αθώος

19 ) Diamonds of Blood (Orihara Izaya - Durarara) επιθεωρητής
20 ) cloud1234 (Okabe Rintarou - Steins Gate) δολοφόνος
21 ) Zane (Cadis Etrama Di Raizel - Noblesse) δολοφόνος

22 ) Lord Leon (Tae-Soo Park - Sun Ken Rοck) αθώος
23 ) Kamui (Friar Willibald - Vinland Saga) αθώος

24 ) Black Kaiser (Jellal Fernandez - Fairy Tail) vigilante
25 ) Night Wizard Seal (Medicine Seller - Kusuri Uri) γιατρός





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Επίλογος


Ένας μήνας (ίσως και κάτι ψιλά) μετά


Ο Maxwell καθάριζε το γραφείο του. Μετά από τόσο καιρό στον τρισδιάστατο κόσμο περίμενε όσο τίποτα άλλο την μέρα που θα γυρνούσε στον δικό του, δισδιάστατο κόσμο, εκεί που μπορούσε να σκοτώνει προτεστάντες και του λένε και μπράβο. Αυτή η μέρα της επιστροφής ήταν η σημερινή. Μια πύλη περίμενε αυτόν και τον Anderson στο ιερό του Άγιου Πέτρου. Παρ'όλο που τον ενοχλούσε αφάνταστα το γεγονός ότι δεν είχαν καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν τα γράμματα και να ξεσκεπάσουν τον "Β", ένιωθε ότι δεν ήταν πλέον δικό του το πρόβλημα. Ήταν ένας τρισδιάστατος καρδινάλιος που θα μπορούσαν να ερευνήσουν οι τρισδιάστατες αρχές. Αυτός είχε κάνει την δουλειά του.


"Maxwell, έρχεσαι; Μας περιμένει ο Bertozzini στον ναό", είπε ο Anderson απ' την πόρτα.


"Ναι, ναι μισό λεπτό. Πήγαινε και έρχομαι. Έχω ακόμα λίγη δουλειά να κάνω.


Όταν τελείωσε ο Maxwell και βγήκε στον διάδρομο παρατήρησε ότι όλοι ήταν ανάστατοι. "Μα βέβαια, σε λίγο θα ανακοινωθεί ο νέος Πάπας", είπε από μέσα του. "Δεν χρειάζεται να περιμένουμε, γρήγορα στον Άγιο Πέτρο. Θέλω να ξαναδώ δισδιάστατα τοπία όσο πιο γρήγορα γίνεται..."


Ο Anderson είχε ήδη περάσει στην άλλη μεριά όταν έφτασε.


Ο Maxwell χαιρέτησε τον Bertozzini και ετοιμάστηκε να περάσει την πύλη. Τότε οι καμπάνες χτύπησαν. Ο νέος Πάπας επρόκειτο να ανακοινωθεί. Ο Maxwell δεν έδωσε σημασία και ετοιμάστηκε να περάσει την πύλη.


"ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ XVI!", φώναξε κάποιος από τα μεγάφωνα.


Ο Maxwell δεν έκανε βήμα παραπάνω. Κοίταξε πίσω του έντρομος και κατάλαβε πλέον τα πάντα.


Posted Image


ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ XVI


ΒΕΝΕΔΙΚ..


"Β"


"Ο Χριστός και η Παναγία...", κατάφερε μόνο να πει με τρόμο.



Κάπου αλλού, κοντά και όμως μακριά, ένας καινούριος Πάπας χαιρετούσε τον κόσμο χαρούμενος για την νίκη του, χωρίς να δίνει την παραμικρή δεκάρα για τον επίσκοπο που είχε μόλις καταλάβει τα πάντα...



Posted Image


"ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! ΕΓΙΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!"



Ο Maxwell σοκαρισμένος γύρισε και πέρασε απ'την πύλη που έκλεισε πίσω του. Τον περίμεναν αρκετά προβλήματα στον κόσμο του για να ασχοληθεί και άλλο με αυτά ενός κόσμου αλλόκοτου, περίεργου, τρισδιάστατου...



ΤΕΛΟΣ


Edited by Kenny, 02 August 2012 - 21:28.