Gilgamesh(redqueen) 
*Awesome as always now with a more casual attire, and until now secretly and quietly enjoying my wine*
Σας ευχαριστω δουκα
Jouslain Tytania(μπουγατσα) για την απαντηση σας .Για να πω την αληθεια δν περιμενα τιποτα λιγοτερο, φαινεται ο εμπειρος ποτης .Βεβαιως οχι πιο εμπειρος απο μενα αλλα θα μπορουσατε να μαθητευσεται κοντα μου οπως ενας αλλος ανθρωπος ,ο Kirei...... Μεχρι τωρα εχω ακουσει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα χωρις καν να συμμετεχω σε συζητησεις ...ειμαι εδω εκει παραπερα ετσι κι αλλιως οποτε θελω εμφανιζομαι κι εξαφανιζομαι..... Μαθαμε για το καταπληκτικο background και status των Tytania (μαζι με τα οικογενειακα προβληματα -
οχι δν ψοφαω να βλεπω ανθρωπους να βγαζουν τα εσωψυχα τους-).... Αλλα θα σας απογοητευσω λεγοντας οτι ειστε απλα κατωτεροι ενος Μεγαλου Βασιλια που δικαιωματικα απαιτει τα παντα .I'm the King of Heroes . Δν σας κατηγορω ειναι γλυκια η εξουσια !Σας αφηνω να απολαυσετε το παιχνιδι σας. Kι συμφωνω με την αποψη για τους κοντινους ανθρωπους ...αν ετσι εχουν συνηθισει οι αλλοι τι να πω κι εγω ολοκληρο βασιλειο ειχα στα ποδια ??? You know you need them.
Επισης απο μενα μην περιμενετε να κλεψετε κανενα χρυσο αντικειμενο γιατι τα βγαζω και παιρνω πισω αμεσως
(Ψαξτε αλλου για θυματα)...
Ανυπομονω να μαθουμε το λογο της συγκεντρωσης μας ,εδω σε αυτο το μερος (περιμενω να με διασκεδασετε κυριε
Maxwell)
*goes back on watching everyone from the shadows but stumbles upon
Oreki who sleeps as always .....wake up!!!!!*
και σας παρακαλω πειτε στς υπηρετριες εδω μεσα να φερουν τιποτα να ικανοποιησουμε την υπογλυκιμια που μας επιασε ...ναι εσενα κοιταω
Xerxes Break... και κανονιστε να ειναι καλα τα γλυκα γιατι θα ανοιξω καμια Gate of Babylon you MONGRELS και θα γινει χαμος .......
Περιμενω κι αλλες εμφανισεις ,κι αλλες ενδιαφερουσες προσωπικοτητες ,
(που θα μπορω να την μεταστρεψω σε αλλους ανθρωπους ,αλλαζοντας ολο τν εσωτερικο κοσμο και τα πιστευω τους!)εδιτ ορθοφραγικο
Edited by redqueen, 09 July 2012 - 23:57.