Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July [REBOOT]


  • This topic is locked This topic is locked
337 replies to this topic

#31 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 09 July 2012 - 21:42

Οrihara Izaya
Posted Image

Χμ... βλέπω οι ενδιαφέρουσες ιστορίες αυξάνονται και πληθύνονται... Ωραία, ωραία... Μου προσφέρετε αρκετό υλικό... Δούκα Ίδρυς, οφείλω να ομολογήσω ότι με παραξένεψε η προθυμία σας να σχηματίσετε συμμαχία με τον Ryuzaki. Για ποιο λόγο θα σας ήταν απαραίτητο να προβείτε σε μια τέτοια πράξη; Το ότι βρεθήκαμε εδώ δε σημαίνει αυτομάτως ότι έχουμε εχθρούς... Εκτός κι αν ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε, όπως τον λόγο για τον οποίο μας κάλεσε η Κεφαλή της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Ή αν σχεδιάζετε κάτι που αγνοούμε. Μήπως πρέπει να φυλαγόμαστε από εσάς; Πω πω, τι τρομακτικό~!

#32 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 July 2012 - 22:05

Oreki Houtarou

Posted Image

Ήξερα ότι υπήρχε η λεγόμενη ρόδινη ζωή, αλλά ότι θα υπήρχε και τρισδιάτατη ομολογουμένως δεν το φανταζόμουν. Από ότι βλέπω δεν είμαι με κανέναν γνωστό να με βγάλει από τον κόπο των συστάσεων οπότε μιας και πρέπει ας το πάμε συνοπτικά.

Ονομάζομαι Oreki Hotarou είμαι 16 ετών, 1,75 ύψος και 62 κιλά βάρος. Χρώμα ματιών πράσινο. Μαθητής Λυκείου. Χομπυ το Classic's Club που είμαι με άλλα τέσσερα άτομα. Έχω μία αδερφή.

Κατά τ' άλλα είμαι απόλυτα συνηθισμένος χωρίς να είμαι ιδιαίτερα καλός ή κακός σε κάτι. Το να μην σπαταλάω την ενέργειά μου είναι στάση ζωής οπότε αν δεν πρέπει να κάνω κάτι δεν θα το κάνω. Αν από την άλλη πρέπει θα το κάνω γρήγορα. Είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε για μένα.

Αυτά.

#33 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 09 July 2012 - 22:12

Pino

Posted Image


Με λένε Pino. Ποιοί είστε; Είστε και εσείς μηχανήματα;
Τι είναι εδώ; Πολλά χρώματα στους τοίχους! Μπορώ να ζωγραφίσω και εγώ εδώ;
Μπορώ να... εγώ... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. *βγάζεις του μαρκαδόρους και ζωγραφίζει μία κατσαρίδα πάνω στον πίνακα της μάχης του Αγίου Γεωργίου"
Πολύ καλύτερο! Η Pino είναι περήφανη. Και υπάρχουν τόσοι πολλοί πίνακες να βελτιώσω... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ.

#34 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 09 July 2012 - 22:13

Xerxes Break



Posted Image

Δε βλεπω λογο να μην γινουν συμμαχιες αναμεσα μας Izaya. Ειδικα εσυ θα χρειαστεις εναν συμμαχο σιγουρα, η μηπως να πω μια μαριονετα. Στο προσωπο σου βλεπω οτι κρυβεις αρκετα μυστηκα. Αναρωτιεμαι τι ειναι ολα αυτα τα μυστικα, σε τι δολοπλοκιες ειχες μπλεξει στο παρελθον και πως γλιτωσες αραγε? Οπως και να χει (λεω και πινω μια γουλια απο το φλιτζανι τσαι μου), αυτο το μερος ειναι υπεροχο.

Edited by John Crabs, 09 July 2012 - 22:14.


#35 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 09 July 2012 - 22:16

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image

Οrihara Izaya(DiamondsofBlood), αναγνωρίζω ένα ταλέντο όταν το βλέπω. Βρίσκομαι σ' έναν νέο κόσμο, όπου η επιρροή των Ταϊτάνια δε φτάνει.
Πού βλέπετε το κακό στο να επιθυμώ να έχω ικανούς υποτακτικούς; Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να εντάξω στο επιτελείο μου ανθρώπους που μπορούν να φανούν χρήσιμοι στη φατρία των Ταϊτάνια. Εσείς πάλι, από τα λίγα που είπατε για σας, δε μου κινείτε το ενδιαφέρον. Αποδεχτείτε το.
Δούκα Τζουσλέιν, μη με παρεξηγείς. Είσαι ένας από τους τέσσερις δούκες και τιμώ και σέβομαι τον ρόλο σου και τις ικανότητές σου! (σκέψη: αλλά θα με βόλευε να έκανες δυο τρεις γκάφες και να πέσεις σε ανυποληψία)
Θα ήθελα να ακούσω περισσότερα για αυτόν τον μυστηριώδη κόμη με τον οποίο συνομίλησες νωρίτερα.
Ωστόσο, θα πρότεινα να προσέχεις τις παρέες σου, εδώ που βρισκόμαστε. Μην ξεχνάς ότι φέρεις το τιμημένο όνομα των Ταϊτάνια και οι πράξεις σου οφείλουν να ανταποκρίνονται στη φήμη της κάστας μας. Πρεσβεύεις, όπως κι εγώ, τους κυρίαρχους του Σύμπαντος!

out of character: FAI, συγγενείς είμαστε, αλλά είμαστε όντως ξαδέλφια; Αναφέρει κάτι τέτοιο κάπου; Ανήκουμε σε διαφορετικό Οίκο, άρα αν και έχουμε κοινούς μακρινούς προγόνους, δεν είμαστε τόσο στενοί συγγενείς. Μακρινά ξαδέλφια ίσως; Ξαδέλφια πάντως είναι όντως με τον Αριαμπάρτ ο Jouslein. Πάντως, ο Jouslein συνήθως αναφέρεται στον Ίδρις με σεβασμό κι όχι χαλαρά, σαν σε ξάδελφο. Χρησιμοποιεί το -kyo στο τέλος κι όχι σκέτο το όνομα, όπως και ο Atzman όταν απευθύνεται στους δούκες, όπως και όλοι μεταξύ τους. Για αυτό και θα σου απευθύνομαι ως δούκα τάδε και στον ενικό. Αυτά για τον Ζάρλις είναι spoilers, οπότε καλύτερα μην πεις άλλα περί του θέματος.

Edited by Babba, 09 July 2012 - 22:21.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#36 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 09 July 2012 - 22:33

Miria Harvent


Posted Image


NEEEEEE, ISAAAAAAAAC!!!

Γιατί ξαφνικά ο κόσμος έγινε 3D? Θυμάμαι ότι σκάβαμε για χρυσάφι στο ορυχείο μας όταν πέσαμε σε μια τρύπα και βρεθήκαμε εδώ. Για χρυσορυχείο μας το πούλησαν, αλλά μήπως κάνανε λάθος και μας πούλησαν μαγικό ορυχείο που βάζει μια έξτρα διάσταση στον κόσμο και φέρνει τον Πάπα στην Αμερική?

15fkk04.jpg


#37 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 09 July 2012 - 22:36

Jouslain Tytania

Posted Image



Κύριε Orihara Izaya(ματωμένα διαμάντια) πρέπει να συφμωνήσω με τον Δούκα Idris (Babba) περι ανθρώπων που πρέπει να μας αποδέχονται και να έχουμε με το μέρος μας. Βλέπετε, όντας μεγαλωμένοι σε ένα τέτοιο περιβάλλον που οι ακόλουθοι είναι κάτι φυσικό, μας είναι δύσκολο να φανταστούμε ένα διαφορετικό status-quo...παρόλο που η λέξη υποτακτικός είναι αρκετά σκληρή για ανθρώπους που εώς τώρα φέρονται ως ισάξιοί μας και μόνο ο χρόνος θα δείξει την πραγματική τους, αλλά και την πραγματική μας αξία.

Αλλά αυτό θα το αποφασίσετε και εσείς, εφόσον εγώ δεν είμαι τόσο τέλειος για να το κάνω από μόνος μου, εφόσον οι περισσότεροι συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί ευγενείς.

Θα ήθελα όμως να παρακαλέσω τη μικρή Pino(Theodore :D) να μην καταστρέφει τα υπάρχοντα έργα τέχνης εφόσον σαν πραγματικός λάτρης μπορώ να διακρίνω την αξία τους. Παρόλα αυτά όμως, αναγνωρίζοντας και το πηγαίο ταλέντο της μικρής μας φίλης, θα ήθελα να την ενθαρρύνω να ζωγραφίσει με τα όμορφα χρώματά της στο κενό αυτό τεράστιο φύλο...


Babba: Sorry! Το ξέχασα -_-" Κι έχεις δίκιο για τα ξαδέρφια, το ξέχασα -έχω καιρό να το δω-.

Edited by Fallen_Mpougatsa, 09 July 2012 - 22:54.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#38 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 09 July 2012 - 22:38

Isaac Dian

Posted Image

NANDAI MIRIA?

Οχι,οχι miria δεν γινεται κανεις να μας ξεγελασει οταν ενωνουμε τα μυαλα μας.Σκεψου το.Ο θεος της τυχης θα πρεπει να μας ευνοησε για την πολυχρονη προσπαθεια μας να γινουμε πλουσιοι και νας μας εδωσε μια νεα ευκαιρια.Βλεπεις,μας εφερε εδω για να τιμωρησουμε τον παπα και τους υπολειπους καθολικους ιερεις που κρατανε τον πλουτο για τον εαυτο τους και δεν τον μοιραζουν στους φτωχους.

Για αυτο και εμεις θα κλεψουμε ολα τα αγαλαματα και τα χρυσα τους αντικειμενα και θα γινουμε πλοοοουσιοι.Θα φερουμε και σουβενιρ απο δω στους φιλους μας στην αμερικη.Τι λες miria?

Edited by Kalamaris, 09 July 2012 - 22:45.

sc5bab.jpg


#39 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 09 July 2012 - 22:45

Miria Harvent

Posted Image

ΤΕΕΕΕΕΛΕΙΟ!!!

Isaac, αυτή είναι η πιο απίθανη ιδέα που άκουσα ποτέ. Θα είμαστε οι Ρομπέν των Δασών του τρισδιάστατου κόσμου. Και οι φίλοι μας στη δισδιάστατη αμερική θα χαρούνε πολύ, και όλοι θα ακολουθούν το παράδειγμά μας και θα ληστεύουν εκκλησίες ώστε να μη μπορούν να μαζεύουν τα λεφτά των φτωχών. Sugoooooooiiiii!

15fkk04.jpg


#40 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 09 July 2012 - 23:32

Οrihara Izaya
Posted Image

Μα δεν ήταν η πρόθεσή μου να σας κινήσω το ενδιαφέρον, Δούκα Ίδρυ, αν και βλέπω πως όντως το έκανα αλλιώς δε θα νιώθατε την ανάγκη να αμυνθείτε με τόσο σθένος. Και δε θα σκεφτόμουν ποτέ να πέσω τόσο χαμηλά ώστε να γίνω υποτακτικός κάποιου που δεν έχει τους γραμματείς και γενικά όσους βρίσκονται σε χαμηλότερη κοινωνική θέση σε μεγάλη υπόληψη... Οooops, είπα πολλά; Πληροφοριοδότης είμαι και έχω κάποια ράμματα για τη γούνα σας. Σας καταλαβαίνω βέβαια. Έχω γνωρίσει μία γραμματέα που δε χωνεύεται εύκολα, χαίρει όμως άκρας υγείας σας πληροφορώ. Και βρήκατε για υποτακτικό κάποιον σαν τον Ryuzaki L; Μάλλον λάθος άνθρωπο διαλέξατε να χειραγωγήσετε... Maybe. Possibly. Who knows. Θα το διασκεδάσουμε πάντως.

Kαι Χerxes, είστε απολύτως ελεύθερος να ψάξετε το παρελθόν μου, αλλά να σας πληροφορήσω από τώρα ότι δε θα βρείτε τίποτα κατακριτέο. Έτσι, για μια δωρεάν προσφορά γνωριμίας~! Με παρεξηγήσατε πιστεύω. Δεν είμαι τόσο κακός όσο νομίζετε~!

Edited by DiamondsofBlood, 09 July 2012 - 23:42.


#41 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 09 July 2012 - 23:55

Gilgamesh(redqueen)
Posted Image
*Awesome as always now with a more casual attire, and until now secretly and quietly enjoying my wine*

Σας ευχαριστω δουκα Jouslain Tytania(μπουγατσα) για την απαντηση σας .Για να πω την αληθεια δν περιμενα τιποτα λιγοτερο, φαινεται ο εμπειρος ποτης .Βεβαιως οχι πιο εμπειρος απο μενα αλλα θα μπορουσατε να μαθητευσεται κοντα μου οπως ενας αλλος ανθρωπος ,ο Kirei...... Μεχρι τωρα εχω ακουσει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα χωρις καν να συμμετεχω σε συζητησεις ...ειμαι εδω εκει παραπερα ετσι κι αλλιως οποτε θελω εμφανιζομαι κι εξαφανιζομαι..... Μαθαμε για το καταπληκτικο background και status των Tytania (μαζι με τα οικογενειακα προβληματα -οχι δν ψοφαω να βλεπω ανθρωπους να βγαζουν τα εσωψυχα τους-).... Αλλα θα σας απογοητευσω λεγοντας οτι ειστε απλα κατωτεροι ενος Μεγαλου Βασιλια που δικαιωματικα απαιτει τα παντα .I'm the King of Heroes . Δν σας κατηγορω ειναι γλυκια η εξουσια !Σας αφηνω να απολαυσετε το παιχνιδι σας. Kι συμφωνω με την αποψη για τους κοντινους ανθρωπους ...αν ετσι εχουν συνηθισει οι αλλοι τι να πω κι εγω ολοκληρο βασιλειο ειχα στα ποδια ??? You know you need them.
Επισης απο μενα μην περιμενετε να κλεψετε κανενα χρυσο αντικειμενο γιατι τα βγαζω και παιρνω πισω αμεσως (Ψαξτε αλλου για θυματα)...
Ανυπομονω να μαθουμε το λογο της συγκεντρωσης μας ,εδω σε αυτο το μερος (περιμενω να με διασκεδασετε κυριε Maxwell)

*goes back on watching everyone from the shadows but stumbles upon Oreki who sleeps as always .....wake up!!!!!*

και σας παρακαλω πειτε στς υπηρετριες εδω μεσα να φερουν τιποτα να ικανοποιησουμε την υπογλυκιμια που μας επιασε ...ναι εσενα κοιταω Xerxes Break... και κανονιστε να ειναι καλα τα γλυκα γιατι θα ανοιξω καμια Gate of Babylon you MONGRELS και θα γινει χαμος .......

Περιμενω κι αλλες εμφανισεις ,κι αλλες ενδιαφερουσες προσωπικοτητες ,(που θα μπορω να την μεταστρεψω σε αλλους ανθρωπους ,αλλαζοντας ολο τν εσωτερικο κοσμο και τα πιστευω τους!)

εδιτ ορθοφραγικο

Edited by redqueen, 09 July 2012 - 23:57.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#42 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 July 2012 - 00:46

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image


Gilgamesh(redqueen), μα και βέβαια είμαστε κατώτεροι ενός μεγάλου βασιλιά, αν και ο δικός μας αυτοκράτορας είναι απλώς μια μαριονέτα, αδύναμη μπροστά στον Άρχοντα Άτζμαν. Μήπως στοχεύεις να αντικαταστήσεις τον Αυτοκράτορα στον ρόλο του; Θα πρέπει να το συζητήσουμε με τον Άρχοντα πρώτα, αλλά οι ικανότητές σου είναι αξιοθαύμαστες. Μόλις διάβασα το βιογραφικό σου. Μπορούμε να βρούμε μια χρυσή τομή και να τα πάμε καλά μεταξύ μας.
Ω, βασιλέα των ηρώων, είσαι όντως σπουδαίος.
Ένα πράγμα με προβληματίζει μόνο... Σ' ένα σημείο γράφει ότι κλήθηκες ως Υπηρέτης στις υπηρεσίες κάποιου Αφέντη και βρίσκεσαι υπό τις διαταγές του.
Εκείνος είναι ακόμα πιο σπουδαίος, εφόσον σε εξουσιάζει;

Edited by Babba, 10 July 2012 - 00:47.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#43 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 10 July 2012 - 01:10

Gilgamesh (redqueen)
Posted Image
*already made myself comfortable*
εννοουσα αγαπητε δουκα Ιδρυ οτι πλεον σαν Heroic Spirit ,i'm being summoned αλλα δν ειπα οτι ειναι σαν υπηρετης ..... ακομα κι αν καποιοι ειχαν τν ευτελη σκοπο να με χρησιμοποιησουν σαν υπηρετη εγω ποτε δν θα καταδεχομουν να γινω(εννοωντας του στυλ ''yes'' master ''no'' master) η εστω να προσποιηθω αν αυτο δν μου προκαλουσε ευχαριστησηη ειχα καποιο απωτερο σκοπο! (aka ασε τι λενε τα χαρτια στην πραγματικοτητα τους κανω οτι θελω ,ψαξε στο ιστορικο και θα δεις !)..... Απλα αφου με καλεσαν ηρθα γιατι δν εχω και τιποτα καλυτερο να κανω! ετσι κι αλλιως ουτε Holy Grail War εχουμε εδω περα αρα δν ισχυουν τα τυπικα Master & ''Servant'' πραγματακια!
Πραγματικα δν ηξερα οτι ετσι λειτουργουσατε εσεις εκει στην Tyatania οσον αφορα τος αυτοκρατορες σας! Με εκπλησσετε ευχαριστα... και μην ανησυζητε αν επιθυμησω ποτε την κυριαρχια του κοσμου θα σας προτιμησω να ειστε σιγουρος...τωρα απλα απολαμβανω την ευκαιρια που μου δινεται!

*retiring like a sir *

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#44 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 10 July 2012 - 01:26

Tae-Soo Park
Spoiler: Εισαγωγή



Αγαπητοι κύριοι και γοητευτικές μου κυρίες, καλησπέρα!

Posted Image


Χαρομαι ιδιαιτερα που βρίσκομαι αναμεσα σε τοσο ενδιαφερουσες προσωπικότητες, σε ένα τοσο όμορφο μέρος!

Ειμαι ο Tae-Soo Park, και ειμαι ενας απλός υπάλληλος σε μία μικρη εταιρεια βιντεοπαιχνιδιών. Απλή ζωή, nothing much, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Θα ήθελα όμως πολυ να μαθω περισσοτερα για εσας. Μη σας πτοει η αχρωμη παρουσια μου. Μπορει να μην εχω τοσο εντυπωσιακους τιτλους όπως εσεις, σας διαβεβαιω όμως, ότι ειμαι εξαίρετος ακροατης. Ας περασουμε όμορφα όσο θα περιμενουμε τον οικοδεσπότη μας για διευκρινήσεις.

stasou%2520mygdala.jpg


#45 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 July 2012 - 02:32

Friar Willibald
Posted Image

*Περιπλανάται αργά στους διαδρόμους πίνοντας σιγά-σιγά το κρασί του ατενίζοντας το εσωτερικό του θαυμαστού κτηρίου.*

Μπορούν άραγε αυτές οι κολώνες και οι πίνακες με τα χρυσοκέντητα κάδρα να αποδώσουν την ουσία του Θεού?
Ποια είναι η ουσία της πίστης και της ζωής?
Η αγάπη...
Ποιος πάπας μπορεί να μιλήσει ανοιχτά για την αγάπη, οι τοίχοι ποιανής εκκλησίας μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο να αισθανθεί αυτό το υπέροχο συναίσθημα?
Δεν έχω παρα να συνεχίσω να αναζητώ το νόημα αυτής της λέξης...

*Πίνει την τελευταία γουλιά και κατευθύνεται προς τα μπουκάλια με το κρασί για να γεμίσει πάλι το βαρελάκι του.*

O6rrvsU.jpg