Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July [REBOOT]


  • This topic is locked This topic is locked
337 replies to this topic

#16 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 09 July 2012 - 15:35

Orihara Izaya


Posted Image


Βρε βρε τι βλέπω, έχουμε απαρτία εδώ; Κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε καλά~!

Να συστηθώ πρώτα απ' όλα, δε θα 'θελα να είμαι αγενής~! Είμαι ο Orihara Izaya, πληροφοριοδότης, για πάντα εικοσιενός χρονών, κι έρχομαι απ' το Ikebukuro του δισδιάστατου κόσμου. Είχα κατέβει μια βολτίτσα, με εντελώς αγνές προθέσεις παρεπιπτόντως, στο κέντρο της πόλης, όταν ένα πρωτόζωο που ακούει στο όνομα Shizu-chan άρχισε να εκσφενδονίζει όλες τις κολώνες 'STOP' προς το μέρος μου (για κάποιον απολύτως ανεξήγητο λόγο), και για να τα αποφύγω, αναγκάστηκα να πέσω μέσα στην πύλη... Πράγμα που όλως περιέργως, βγήκε σε καλό, αφού μου έδωσε αυτή τη θαυμάσια ευκαιρία να εξερευνήσω αυτόν τον κόσμο, και πάνω απ' όλα τους ανθρώπους του. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχουν πιο συναρπαστικά πλάσματα απ' τους ανθρώπους, και με τόσους ενδιαφέροντες τύπους μαζεμένους εδώ πέρα, δεν έχω καλύτερο! Ελπίζω να τα πάμε όλοι υπέροχα! Και να σας πω την αλήθεια, καίγομαι να μάθω για ποιο λόγο ήρθαμε. Αλλά προς το παρόν η στιχομυθία ανάμεσα στα δυο ξαδέρφια είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα. Συνεχίστε κύριοι, παρακαλώ... Έχετε την αμέριστη προσοχή μου. Επίσης Jou-kun (Jounouchi Katsuya - VampireHunter), δεν έφερα τον Shizu-chan μαζί μου (ελπίζω δηλαδή... δεν τον ακούω τουλάχιστον) οπότε δεν έχω τέρατα για να μονομαχήσω μαζί σου... Κρίμα. Μια άλλη φορά ισως.

Edited by DiamondsofBlood, 09 July 2012 - 15:36.


#17 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 09 July 2012 - 15:58

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image

Δούκα Τζουσλέιν(σωριασμένο τυροπιτάκι), βλέπω αλλάξαμε σύμπαν και ξέχασες ήδη τους τρόπους των ευγενών.
Θα σε παρακαλούσα να τηρείς τα προβλεπόμενα και να με προσφωνείς με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν από τους τέσσερις δούκες.
Επίσης, τα νέα για τον θάνατο που αναφέρεις δεν έχουν διαδοθεί ακόμα στα άλλα σύμπαντα, οπότε καλύτερα να είσαι προσεκτικότερος στις πληροφορίες που τόσο απερίσκεπτα μεταφέρεις.

Δόξα και τιμή στον Άρχοντα.
Δόξα και τιμή στους Ταϊτάνια.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#18 Ryuzaki L

Ryuzaki L

    Starting...

  • Members
  • 13 posts

Posted 09 July 2012 - 16:11

L
Posted Image
Δούκα Ίδρυς συγγνωμη θα τη φατε τη φραουλιτσα? Αν οχι δωστε την στον Watari να μου την φερει. Ευχαριστω.

#19 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 09 July 2012 - 16:21

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image

Ryuzaki L, διάβασα το βιογραφικό σου. Φαίνεσαι ενδιαφέρον άνθρωπος, για την εποχή σου.
Θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο επιτελείο μου;
Εδώ που βρισκόμαστε, είναι καλό να έχεις συμμάχους και μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Δούλεψε για μένα και η φραουλίτσα είναι όλη δική σου.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#20 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 July 2012 - 16:31

Medicine Seller

Posted Image

Oh my...
Τι ευχάριστη έκπληξη η συνάθροιση αυτή. Ένας κρύος χειμωνιάτικος άνεμος με έφερε σε αυτόν το δυτικό τόπο πλούσιας ιστορίας και εξερεύνησης. Νομίζω θα περάσουμε εξαιρετικά, deshoo?

Επιτέλους λίγες διακοπές για το κουρασμένο και καταπονεμένο κορμί μου...
Ελπίζω...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#21 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 July 2012 - 16:37

Count of Monte Cristo





Posted Image


Παρακαλώ επιτρέψτε μου να συστηθώ

Είμαι άνθρωπος του πλούτου κ του καλού γούστου

Κυκλοφορώ εδώ κ πολύ πολύ καιρό

Και έχω κλέψει από αρκετούς τη ψυχή κ την πίστη

Χαίρομαι που σας συναντώ όλους

Ελπίζω να μαντέψατε το όνομά μου

Αλλά τι σας προβληματίζει;

Μήπως ο τρόπος του παιχνιδιού μου;



#22 Ryuzaki L

Ryuzaki L

    Starting...

  • Members
  • 13 posts

Posted 09 July 2012 - 16:49

L
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BRbcyClze90[/youtube]

#23 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 09 July 2012 - 17:03

Shiki Ryuho

ΟΠΑ! Τρισδιάστατος κόσμος?
Posted Image

Εγώ , ένας που ζει για το κυνήγι , σε ευχαριστώ για αυτό το δώρο masterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Μακάρι να ζούσες και να το έβλεπες!


Πάντως βρε παιδιά έχετε όρεξη για λόγια και όχι για δράση βλέπω.... Αντε κύριε Maxwell , θα μπορούσα να είχα σκοτώσει 2 Rathian τόση ώρα που περιμένουμε τον Παπά. High rank rathian κιόλας.

Edited by BoredForLife, 09 July 2012 - 17:06.

v4kFmx.png


#24 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 09 July 2012 - 17:03

Xerxes Break




Posted Image



Το ακουσες αυτο Emilly? Η φραουλιτσα ειναι ελευθερη. Λοιπον αν δεν σας πειραζει θα τη φαω εγω. (και εκει που ο Δουκας Ιδρις ηταν απροετοιμαστος χανει τι φραουλιτσα μεσα απο τα χερια και με μια χαψια την τρωω). Λοιπον αυτο το μερος μου αρεσει. Και σε αντιθεση με τον κυριο L που δεν μας δειχνει το προσωπο του και εχω αρχισει να πιστευω πως εχει κανει συμφωνια με καποιο πλασμα της Αβυσσου και ετοιμαζει κατι. Οτι και αν ετοιμαζεις L δεν σε φοβαμαι. Λοιπον παω να παρω καμια καραμελα γιατι αυτες που εφερα μαζι μου αρχισαν να τελειωνουν.

Edited by John Crabs, 09 July 2012 - 17:04.


#25 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 09 July 2012 - 17:23

Gilgamesh(redqueen)

Posted Image
*walk in like a boss while materializing in my beautiful golden armor*

Αισθανηθηκα ενα αγιο καλεσμα και απλα σαν Heroic Spirit μου ηταν αδυνατο να το αρνηθω... Αρχικα πιστεψα οτι με καλεσαν εξαιτιας του επικειμενου Holy Grail War αλλα βλεπω οτι εδω θα περασω πολυ καλυτερα το χρονο μου...... Μου δινεται μια νεα ευκαιρια εδω στον καινουριο κοσμο να διασκεδασω και να δωσω μια συντομη παυση σε αυτην την αιωνια ανια μου.... Ανυπομονω να συζητησουμε για τς βαθυτερες εμμονες του ανθρωπου (looking for Kirei but he's nowhere to be found!) και για αλλα πραγματα αφου πρωτα σας κρινω ανταξιους συνομιλητες -you pathetic little people-....Στο κατω κατω ειμαι ενας Βασιλιας ,THE KING OF HEROES, πολυ παλιοτερος και μου ανηκουν ολοι οι θησαυροι του κοσμου !!! Και αφου συστηθηκαμε κυριοι και κυριες ηρθε η ωρα να πιουμε λιγο

Posted Image

*materializes a cup ,golden to be exact and waits some whine to be served ... NOW you mongrels!*

κατα προτιμηση απο αυτο που πινει ο Jouslain Tytania(μπουγατσα) .... να δουμε κι τι γουστο εχει.....

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#26 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 09 July 2012 - 17:40

Grell Sutcliff



Posted Image


Καλημέρα σας, καλημέρα σας. Ως σωστή κυρία, θα πάρω σειρά και θα συστηθώ. Είμαι ο Grell και είμαι one butler to die for (no offence Sebby για την ατάκα) και ταυτόχρονα ένας fabulous Shinigami.

Ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα να συστηθώ νωρίτερα, αλλά έπρεπε να πάρω κάποιες ψυχές και ήμουν πολύ κουρασμένος. Μα καλά, κανένας δεν έχει συνταρακτικά παρελθόντα για να χαρώ και εγώ λιγάκι στην δουλειά, την σήμερον ημέρα? Αφήστε που ο William μου πήρε το πριόνι (η λέξη δρεπάνι είναι πολύ ντεμοντέ και με κάνει να φαίνομαι τρομαχτικό ... μπρρρ~) οπότε θα πρέπει να βολευτώ χωρίς αυτό για την ώρα... Μην τον κρίνετε όμως που είναι λίγο σκληρός, κατά βάθος με αγαπάει, το ξέρω.

Επίσης θα μπορούσατε αγαπητέ Jouslain Tytania(Fallen_Mpougatsa) να μου βάλετε και εμένα λιγάκι από αυτό υπέροχου χρώματος, κρασί που πίνετε? Αυτό το κοκκινοβυσσινί χρώμα με εμπνέει και μου θυμίζει το υπέροχο αίμα που αντίκρισα σήμερα σε μεγάλες ποσότητες (αχ τι ωραία που είναι όταν επιτέλους σου δίνουν δουλειά να κάνεις).

Αγαπητέ Kusu-chan (NWS) (δεν σε πειράζει να σε λέω έτσι, σωστά? Σε κάνει και πιο γλυκούλη), λατρεύω το χρώμα της ομπρέλας σας, καθώς και τα υπέροχα σας νύχια. Θα ήθελα συμβουλές για το πως τα διατηρείτε τόσο καλά, σας παρακαλώ.

Όσο για αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο δεν μπορώ να πω πως καταλαβαίνω πολλά, αλλά μου αρέσει γιατί με κάνει να φαίνομαι πολύ όμορφη.
Ελπίζω να τα πάμε όλοι καλά, και να περάσουμε υπέροχα αυτές τις μέρες.

Edited by Keito, 09 July 2012 - 19:06.


#27 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 09 July 2012 - 20:49

Jouslain Tytania

Posted Image


Αγαπητέ εξάδερφε, αν θεωρείς πως οι απλές νουθεσίες μου σε προσέβαλαν τότε πραγματικά σου ζητάω συγγνώμη εφόσον ο σκοπός μου ήταν απλώς να σε καθοδηγήσω ώστε να μην ξεχάσεις εσύ τους δικούς σου καλούς τρόπους. Ίσως αν δεν ήσουν αρνητικά προδιαθετημένος να ήτανε καλύτερα τα πράγματα μεταξύ μας. Παρόλα αυτά, ο θάνατος του εξαδέρφου μας, δούκα Zarlish ήταν ένα αρκετό μεγάλο πλήγμα στην καρδιά της αλαζονείας μας, κι όμως, εσύ φαίνεται να μην έχεις μάθει τίποτα από το συμβάν. Αυτή η τυπική υπεροψία των Tytania παραμένει μέσα σου και αν όντως διαδεχθείς εσύ τον Άρχοντα πραγματικά φοβάμαι για το μέλλον της οικογένειάς μας.

Eίναι όμως μια πραγματική απόπλαυση που σε βλέπω να προσπαθείς να κάνεις συμμαχίες. Είναι αλήθεια εξάλλου ότι οι ικανότητές σου στην ηγεσία και το πολιτικό παιχνίδι είναι αδιαμφισβήτητες, το οποίο μου δίνει ελπίδες για το μέλλον εν τέλη. Γι αυτό, ας αρκεστώ στην απλή παρατήρηση των νέων πρσθέσεων στην παρέα μας και να ευχαριστήσω τον οικοδεσπότη μας για τη θερμή υποδοχή.

Αγαπητέ κύριε Gilgamesh(red queen), να σας πληροφορήσω πως το κρασί μου είναι απλώς υπέροχο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα και σε σας κύριε Grell(Keito) διότι φαίνεται να εκτιμάται το καλό κρασί. Βεβαίως φαίνεται να προτιμάτε μια διαφορετική ταυτότητα απ'του κυρίου και προτιμάτε τη γυναικεία οπότε θα σας αποκαλώ έτσι από δω κι εμπρός.

Ομολογώ παρόλα αυτά πως το ενδιαφέρον μου κέντρισε ιδιαιτέρως η δική σας παρουσία κύριε, Kόμη του Μόντε Κρίστο. Αλήθεια, πώς είναι η Κομητεία σας? Όμορφη? Έχει αρκετά λουλούδια? Και τι λέτε για το τσάι? Εγώ απολαμβάνω ιδιαιτέρως το δικό μου, πόσο μάλλον κι αν έχω καλή παρέα, όπως τον αγαπητό μου εξάδερφο, δούκα Aryabart Tytania. Είμαι αρκετά χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε γνώριμους θεσμούς: βασιλιάδες, κόμητες...ας περιμένουμε λοιπόν με υπομονή την ανακοίνωση του σκοπού του καλέσματός μας, όποιοι λογοι κι αν μας οδήγησαν να το απαντήσουμε.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#28 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 09 July 2012 - 21:07

Sarutobi Ayame


Posted Image


Ara?


Βατικανό?Δεν νομίζα να συμφώνησα για κάτι τέτοιο κύριεMaxwell.Ο Παναγιώτατος, τρόπος του λέγειν πάντα, με προσέγγισε για να του μάθω τις μυστικές τέχνες γύρω από το ninja-γκουχ S&M γκουχ-ιλίκι μου plus κάτι μαθήματα ξελογιάσματος ανήλικων αγοριών αυτοάμυνας.Κανείς δεν μου είπε ότι τα μαθήματα θα έπερναν μέρος στο Βατικανό και μάλιστα γεμάτο με θεατές.


Συμφιλίωση?Είναι είδος sado και αυτό???


*τρελή από τη χαρά της κάνει μια σβούρα και πέφτει πάνω σε μια κολώνα της Καπέλα Σιστίνα*


Να πάρει πάλι έχασα τα γυαλιά μου. *στρέφεται στον Gilgamesh(redqueen)* Ατιμούλη Παναγιώτατε...δεν μου είπατε ότι έπρεπε να κάνουμε Knight cosplay για τα μαθήματά μας.Θα μπορούσα να έβαζα κάτι ανάλογο και εγώ.Ίσως τη ζώνη αγνότητάς μου...μόνο?Αχ, Sa-chan, μη σκέφτεσαι τέτοια τώρα.Πρέπει να μείνεις πιστή στον συζυγούλη σου, τον Gin-san.Αχ, μη...μη...μη...~


x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#29 Skinner1991

Skinner1991

    Amateur mahjong player

  • Members
  • 125 posts

Posted 09 July 2012 - 21:09

Akagi
Posted Image

Ποιος εχει το θρασος και με διακοπτει απο το 4 han-chan με τον washizu???
.
.
.
Χμμ..δεν πειραζει φαινεται να εχει καποιο ενδιαφερον αυτος κοσμος αρκετα για να σκοτωσω την ωρα μου μεχρι να γυρισω πισω...
E Katsuya Jonushi τι ειναι αυτες οι τερατομονομαχιες?
i wish the world was more ero and peaceful...

#30 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 09 July 2012 - 21:21

Grell Sutcliff
Posted Image

Αγαπητέ Jouslain (Fallen_Mpougatsa), με κολακεύετε και εκτιμώ πολύ το ότι αναφέρεστε σε εμένα όπως αρμόζει σε μια σωστή κυρία. To κρασί ήταν και αυτό εξαίσιο. Βέβαια έχω καιρό να πιω κρασί θνητών, οπότε τα στάνταρ μου έχουν πέσει, όπως καταλαβαίνετε.


Μπορώ να πω, πως ως καλός Shinigami, μυρίζομαι ένα ιδιαίτερο και γεμάτο παρελθόν στον κύριο Κόμη (Sponis). Ελπίζω να έχω την τιμή να πάρω την ψυχή σας όταν πεθάνετε αγαπητέ μου.


Edited by Keito, 09 July 2012 - 21:22.