Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July

• This topic is locked This topic is locked
114 replies to this topic

#61 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 10 July 2012 - 23:30

Posted Image

Slan

Ααααχχχ κόμη Μοντεχρίστο... Μπορεί να μην το ξέρεις, αλλά πάντα σε παρακολουθούσα. Και πάντα σ' ένοιωθα. Όλα τα φοβερά σου συναισθήματα. Την οργή... το μίσος... τον πόνο... ααααχχχχ... Πόσο υπέροχα!!! Πόσο φοβερή η πάλη σου!! Κρίμα που δεν μπορείς να γίνεις ένας από εμάς...

Δεν θα ασχοληθώ με τα 2 μικρά αγοράκια, τον L και τον Jonuchi. Ούτε βέβαια με τον ερωτευμένο το Jellal. Το βλέμμα μου έχει καρφωθεί σ' εσένα, δούκα Idrys. Αυτή η φιλοδοξία σου είναι υπέροχη. Ααααχχ, τι ισχυρό δολοφονικό ένστικτο!!! Κάνεις τα πάντα για να πολεμήσεις τη μοίρα σου. Δολοπλοκίες που υφαίνεις, ρεύματα που κινείς, αίμα που χύνεις... Είσαι τόσο γλυκός!! Εμπρός λοιπόν, αψήφησέ με!!! Κάρφωσέ με με το μακρύ σου ξίφος!!!

Κάθε βοήθεια για cross roleplay ευπρόσδεκτη. Δεν έχω και cast που να με βολεύει με τους φλώρους που πήρατε :P
Edit. Έχω προβλήματα με την εικόνα;;

Edited by OdyMonaxos, 11 July 2012 - 00:33.

#62 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 11 July 2012 - 00:29

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image
*ρίχνει ένα βλέμμα στη slan και γυρίζει αλλού το κεφάλι, αδιαφορώντας...*

Tae-Soo Park (lord leon), δυσκολεύομαι να σου απαντήσω, διότι ανοίγεις ένα πολύπλοκο ζήτημα. Θα πλατιάσω λίγο, αλλά αξίζει να με ακούσεις.
Καταρχήν, ο kuroko δεν τα είπε καλά εξαρχής. Τα είπα καλά στην πορεία, δίνοντας μια σοβαρή θεωρία που είναι αδύνατον να αποδειχθεί, αλλά στέκει.
Σε αυτό δεν μπορώ να διαφωνήσω.
Θα μπορούσα κι εγώ να πω ότι όλο αυτό το διάστημα έμενες βουβός, ώστε να μην τραβήξεις τα βλέμματα, διότι είσαι δολοφόνος. Είναι κι αυτό μια θεωρία, αλλά ας μη γελιόμαστε, σε αυτή τη φάση, είναι εικασίες δίχως ίχνος σοβαρής επιχειρηματολογίας και θα ήταν γελοίο να το κάνω. Ως εκ τούτου, μου είναι αδύνατον να σε υποπτευθώ από αυτό και μόνο.
Εσύ ορθώς δε με αθωώνεις. Δεν έχω κάνει ακόμα κάτι που να με αθωώνει. Αυτό θα συμβεί αφού πεθάνει ο Katsuya Jonouchi (Vampire Hunter).
Επίσης, αν περάσουν δυο τρεις μέρες και είμαι ακόμα ζωντανός δίχως να έχω αποδείξει την αθωότητά μου, τότε θα έχετε κάθε λόγο να με κυνηγήσετε.
Είναι γνωστό πως οι αντίπαλοι ηγέτες και σκεπτόμενοι άνθρωποι πρέπει να είναι οι πρώτοι που ξεφορτώνεσαι όταν δολοπλοκείς.
Αν ζω ακόμα, σίγουρα κάποια λαδιά έχω κάνει. Αυτό το ήξερα εξαρχής, γι' αυτό και ενήργησα έτσι.

Από την άλλη, θέλετε να μου πείτε ότι ένας έμπειρος στη διαπλοκή, ο οποίος γνωρίζει πόσο εύκολα στοχοποιείται κανείς, αντί να επιλέξει τις σκιές, θα έβγαινε μπροστά για να οδηγήσει τους άλλους έχοντας λερωμένη τη φωλιά του;
Μήπως απλώς σηκώνουμε το δάκτυλο στον ηγέτη από συνήθεια;
Μήπως απλώς σας ζάλισα με την πολυλογία μου;
Είναι όντως καλή επιλογή να κυνηγήσετε οι ίδιοι ανθρώπους που προσπαθούν να σας οδηγήσουν; Μήπως θα έπρεπε να κατευθυνθείτε για την ώρα σε εκείνους που φυλάγονται, όπως ο εξαφανισμένος katsuya;
Πρέπει να πληρώσω με τη ζωή μου το ότι βγήκα μπροστά για να τραβήξω τα βλέμματα των συνεργατών του Βατικανού και να εξασφαλίσω τεκμήριο αθωότητας;

Για το ένστικτό σου, που είναι το βασικό σου επιχείρημα, τι να πω;
Δε σε γνωρίζω, αλλά το ένστικτό σου είναι άθλιο. Θα αποκτήσεις φήμη έτσι όπως το πας.
Ελπίζω να στρώσει όταν αρχίσεις να έχεις περισσότερα στοιχεία.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, για να είμαι ένοχος με βάση αυτό που λες, θα πρέπει και ο L να είναι ένοχος.

Ας πάμε λοιπόν στο δια ταύτα. Γιατί στράφηκα αρχικά προς τον katsuya;
Καταρχήν, διότι ο ενθουσιασμός του θα μου έδινε έναν συνομιλητή για να ξεκινήσουμε. Να κάνω 2-3 ερωτήσεις, να απαντήσει, να δω τι μέρος του λόγου είναι.
Δεν τον θεωρούσα ακόμα δολοφόνο. Απλώς ήθελα να παίξω μαζί του.
Ο L δεν είχε μιλήσει όταν άρχισα να ετοιμάζω την απάντησή μου, αν και με πρόλαβε πριν ακουστώ(δημοσιεύσω).
Αλλά και να το είχε κάνει, με τον L είχαμε ήδη παίξει αρκετά πριν το έγκλημα, οπότε δεν είχε ενδιαφέρον για μένα να το επαναλάβουμε. Επομένως, διάλεξα έναν διαθέσιμο. Ήθελα να δείξω το ταλέντο μου και να πιάσω με κάποιον συζήτηση.
Στην πορεία, φαίνεται πως χτύπησα λαβράκι. Πλέον είμαι βέβαιος για το ποιον του.

Τον παρακολούθησα και τον είδα να έχει κρυφές συζητήσεις, άγνωστο ακόμα με ποιον ή ποιους, το πρωί, λίγο μετά το έγκλημα.
Από ομιλιτικότατος, ήπιε το αμίλητο νερό, παρόλο που ήταν εκεί. Απέφευγε να δώσει ονόματα όταν του ζήτησα.
Αν ήταν επιθεωρητής συνεργαζόμενος με το Βατικανό, είχε την πάσα του να αθωώσει κάποιον αναίμακτα.
Όλα αυτά καθώς και η μετέπειτα στάση του, αλλά και το ρεύμα που σχηματίστηκε εν ριπή οφθαλμού εναντίων του L, ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα, μου δίνουν μια βεβαιότητα για τη θέση μου.

Δε με ενοχλεί να έχω εχθρούς. Ίσα ίσα, αποτελούν μια δικλίδα ασφαλείας, ώστε να επιζήσω τις νύχτες.
Εφόσον ακολουθείτε τη λογική, ελπίζω σύντομα πως δε θα έχω να φοβάμαι τίποτα και τις μέρες.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#63 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 11 July 2012 - 00:37

Στο πόστ μου σας βγαίνει η εικόνα κανονικά;;

#64 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 11 July 2012 - 00:50

Kuroko Tetsuya

Posted Image

Καλό το παραμύθι σας κύριε Ίδρις Ταϊτάνια (babba) ,αλλά δυστυχώς δεν έχει δράκουλα. Αργήσατε να μας τονίσετε ότι είστε ένας εκ των συμμάχων των αθώων. Κρίμα για εσάς, αλλά ανακοινώνω ότι δεν αλλάζω την επιλογή μου.

#65 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 11 July 2012 - 02:21

Count of Monte Cristo

Posted Image

Επέστρεψα από τη βόλτα που πήγα να καθαρίσει το μυαλό μου..

Θα δεχτώ με ευχαρίστηση την πρόσκληση για το κρασί, αγαπητέ Δούκα Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)

Μάλλον έχουμε πολλά να πούμε...

Όπως το λάθος να σας κατηγορήσει ένας νεαρός κ άπειρος στον κόσμο, ο Akagi [Skinner1991]

τσκ τσκ τσκ, ερασιτεχνικό λάθος...

Επίσης η δεσποινίς Haruhi [Alex T] μάλλον πετάει αετό κ από τη βαρεμάρα της δε ξέρει τι λέει...

Θα είναι κρίμα κ άδικο να πετάει κατηγορίες έτσι χωρίς να έχει κάτι να της στηρίξει... Πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός, μάθετε το αυτό εσείς οι νεαροί...

Slan [OdyMonaxos] ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα... Και ότι εμφανίστηκες ίσως είναι καλό...

Αυτό που μου χτύπησε άσχημα είναι η συνδυασμένη επίθεση μέσα σε 13 λεπτά από τον Isaac Dian [Kalamaris] και Miria Harvest [maya-chan] προς τον Gilgamehs [red queen].

Μόνο τυχαίο δε μπορείς να το πεις κ αφού είναι νωρίς για να ξέρουμε πράγματα, μόνο μία ομάδα θα μπορούσε να δράσει έτσι...

Περιμένω όμως κ την Konata [mirana_neko] να μας πει την άποψη της...

#66 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 11 July 2012 - 07:52

Jouslain Tytania

Posted Image

Ω, να με συγχωρείτε αλλά είχα αποσυρθεί στα ιδιαίτερά μου, να σκεφτώ με καθαρότερο μυαλό τα όσα είχαν γίνει και γιατί. Συγχωρείστε τη μικρή απουσία μου αλλά πρέπει να καταλάβετε πως ακόμα και το καλύτερο μυαλό πρέπει να ξεκουραστεί. Όμως κι εσείς αγαπητέ που με κατηγορείτε πως χάθηκα οφείλω να ομολογήσω πως το κάνετε σε ύποπτο χρόνο, όταν έχουν μιλήσει τόσοι άλλοι πρωτίστως. Μα τι κακοί τρόποι.

Αλλά αλίμονο! Φοβάμαι πως αγαπητέ μου Κόμη μπερδέψατε τον έναν Tytania με τον άλλον εφόσον εγώ σας έκανα την πρόσκληση, μα δε σας αδικώ, δε μπορεί να έχουμε μεγάλη διαφορά στα μάτια σας.

Μα στου δια ταύτα. Είναι απερισκεψία να στοχοποιείτε έτσι αβασάνιστα τον δούκα Idris λόγω του, αν μη τι άλλο, για όλες τις δολοπλοκίες που είναι ικανός να κάνει, πρώτη φορά βγαίνει στο προσκήνιο. Σε χαιρετώ γι αυτό, γιατί επιτέλους μαθαίνεις πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε ωσαν δούκες της οικογένειάς μας που επιθυμούν την δικαιοσύνη. Η ξαφνική αυτή μεταστροφή θα μπορούσε να κινήσει υποψίες βέβαια, αλλά εγώ διαλέγω να το δω για τώρα με θετικό μάτι. Ας ελπίσουμε να μη με διαψεύσεις.

Όσο κι αν περνάει η ώρα βέβαια, παρόλο που παραμένουν δυνατές οι υποψίες μου, γιατί εν τέλη μόνο αυτές έχω, για τον επιθεωρητά L, θα βάλω κι άλλους στα υπ'όψιν μου. Ξαφνική ησυχία από τον υπέρμετρα εγωιστή φερόμενο βασιλιά. Θα ήθελα και τη δική του γνώμη για τις κατηγορίες εναντίων του. Και με παραξενεύει το γεγονός πως ο φαρμακοτρίφτης μας δεν έχει κάνει εμφάνιση ακόμα. Να ομολογήσω εν τέλη πως αν αποδειχθεί αθώος ο επιθεωρητής, ο μικρός Katsuya θα είναι πλέον ύποπτος...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#67 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 11 July 2012 - 10:53

Ryuzaki L
Posted Image
Πολύ ευχαρίστως να σας πώ τη γνώμη μου Jouslain Tytania(Fallen_Mpougatsa). Η αλήθεια είναι πως αντέδρασα κάπως σπασμωδικά στην ξαφνική πρώτη επίθεση από τον Katsuya Jonuchi(VampireHunter) αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που τον θεωρώ κατα 76% ύποπτο για το φόνο του οικοδεσπότη μας. Έχω εξηγήσει επανηλειμμένα (και δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι) πως όταν κάποιος είναι αθώος δε χρειάζεται ούτε να ψεύδεται και μάλιστα για φανέρα πράγματα, ούτε να αποφεύγει ερωτήσεις. Λόγω αυτής της κίνησης μου λοιπόν κάποιοι με κατηγόρησαν. Αν ο Katsuya είναι ένοχος, θεωρώ πως ορισμένοι από τους πρώτους που με υποψιάστηκαν είναι συνεργοί του. Αν και παρατήρησα πως κάποιοι από αυτούς που με κατηγορούν το έκαναν αφού παρακολούθησαν εκ των υστέρων τη συζήτηση και έτσι κατηγορούν αυτόν που κατέδειξαν και οι άλλοι. Θέλω να πω επίσης πως όσοι με κατηγορούν και δείχνουν τόσο σιγουροι για την ενοχή μου, είναι οι πιο πιθανοί δολοφόνοι. Έχω κάποιους υπόψιν μου γι αυτό σας παρακαλώ ξανασκεφτείτε πως μπορεί να είμαι σύμμαχος σας και θέλω να λάμψει η δικαιοσύνη.

#68 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 11 July 2012 - 11:08

Okabe rintarou
Posted Image

*picks up hes cellphone

The organization has everything under control. Everyone is confused and chaos is taking over us. But... I'm not gonna give up. Η;m gonna complete operation Skuld no matter what it takes. For the sake of our worlds... El. Psy.Congroo

Αγαπημένο quote μέχρι στιγμής του Kuroko (demonicMC):
Καλο το παραμύθι σας κύριε Idris Τετανία (babba) ,αλλα δυστυχώς δεν έχει δράκουλα. Μα ποσο σύμφωνο...
Ας αιτιολογήσω το γιατί μιας και μου αρέσει να μιλάω με στοιχεια και όχι με λόγια του αέρα.

1) Ξεκινάει μια μάχη μεταξύ 2 παιχτών (L και Joy) που αν μεν και πολύ ξαφνική δεν είχε ΚΑΜΙΑ βάση. Προφανώς και οι 2 αγχωμένοι από το φόνο πέταξαν τα δίχτυα τους να δουν τι ψαρια θα πιάσουνε. Ο Joy μεν δεν άλλαξε συμπεριφορά και συνέχισε με αβάσιμα λόγια να κατηγορεί τον L. Ο L από την άλλη αγχώθηκε παρα πολύ χωρίς κανένα λόγο. Και αυτό φαίνεται από τα λόγια του και από το πως πιάστηκε από εσένα αναζητώντας βοήθεια από την αρχή. Το θέμα είναι ότι λες ότι σου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται ενώ δεν αρέσει σε κανέναν άλλο. Γιατί? Τι ακριβώς από τα λόγια του σου άρεσε?

2) Γιατί αγνοείς τελείως τις κατηγοριες τις Κείτο στην αρχή?? Πραγματικά συνέχισες να μιλάς σαν να μην την άκουσες ποτε πράγμα δύσκολο αφού ήσουν πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Σαν να μην έφτανε αυτό στη συνεχεια παραδέχεσαι ότι ήταν λάθος σου που το έκανες αυτό όταν σε ρωωτισε ο Kuroko, λες ότι είναι μια βάσιμη κατηγορια προς μέρους σου... Δεύτερη φορα που δεν προσπαθείς να αμυνθείς...
Αντίθετα επειδή δεν ξέρεις τι να πει λες ότι είσαι ηγέτης και προσπαθούν πολλοί να σε βγάλουν από τι μέση γιατί οδηγείς το παιχνίδι? Πως ακριβώς παρακαλώ? Είσαι πεπεισμένος για τον Joy αλλα με τι στοιχεια? τι σου έχει κάνει εντύπωση για αυτόν? το ότι δεν έχει απαντήσει την αρχική σου ερώτηση? Αν είσαι αντρωπος τις λογικής θα πρέπει να καταλαβαίνεις ότι αυτά που λες ΔΕΝ στέκουν... Επίσης γιατί έχεις σαν δεύτερο μετά τον Joy την Μπουγάτσα? Ειδικά όταν σε θεωρεί αθώο και δεν έχει κινήσει ιποσιες για κανένα άλλο... Μήπως το κανεις για να απόδειξης ότι δεν ψάχνεις συμμαχίες? Και επιπλέον γιατί έχεις τον Skinner τελευταίο όταν είναι ο μονος ο οποιος έχεις ένα λογικό επιχείρημα?

Έχω και άλλες παρατηρήσεις να κάνω αλλα είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να κάνω τους υποπτους ακόμα πιο προσεχτικούς. Ειδικά μέχρι να ξεκαθαρίσεις τι θέση σου Idris Τετανία (babba)

Edit: For color names and for the reason of editing :v

Edited by Cloud1234, 11 July 2012 - 11:13.

Posted Image

#69 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 11 July 2012 - 11:45

Jouslain Tytania

Posted Image

Απλώς, δεν ξέρω τι να πω πλέον. Αρχικά βλέπω πως πολλά πράγματα γίνονται τα οποία μέχρι κι εγώ, που δεν είμαι τόσο τέλειος, μπορώ να διακρίνω πόσο λάθος είναι. Συμφωνώ με όσους διατείνονται πως ο δούκας Idris(Babba) είναι αρκετά αλοζόνας, προσπαθώντας να πάρει τον κυρίαρχο λόγο σε αυτή τη συζήτηση αλλά πρέπει να καταλάβετε πως αυτό πηγάζει από μία εσωτερική του πάλη, μα και ανάγκη. Ανάγκη να κυβερνήσει, να είναι ο διάδοχος, κάτι που δεν ξέρει αν θα γίνει μα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να συμβεί... Όλα προέρχονται από την προσπάθειά του να φανεί ο καλύτερος στα μάτια του Άρχοντα Adjman ο οποίος το δίχως άλλο μας παρακολουθεί αυτήν τη στιγμή. Νομίζω ο δούκας προσπαθεί να αποδείξει την αξία του...κι ο Άρχοντάς μας επουδενί δε θα ήθελε ποτέ τον θάνατο ενός ανθρώπου που τον σέβονται σαν ιερό άτομο, όπου κι αν είναι αυτός ο κόσμος.

Μα όπως πάντα, ο υπέρμετρος ζήλος σου αποδεικνύεται το ελάττωμά σου, δούκα Ίδρι. Πραγματικά πιστεύω πλέον πως δεν είσαι εσύ που δολοφόνησες αυτόν τον άνθρωπο, ούτε καν είχες ανάμιξη στη δολοφονία, αλλά φοβάμαι πως η συμπεριφορά σου σε καταδικάζει. Αυτή η αλαζονεία, πλέον συνώνυμο με το όνομα Tytania, -ω, τι πίκρα- θα είναι η καταστροφή σου. Τι πίκρα που πρέπει να σε κατηγορούν για κάτι που δεν έκανες και όχημα αυτής της καταδίκης δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από την αλαζονεία που έχεις και νιώθεις επειδή είσαι Tytania.

Όμως είναι η ώρα γι αλλαγή. Μην είστε βιαστικοί αγαπητοί συγκάτοικοι. Ας δούμε τα στοιχεία πιο καθαρά. Ακόμα, πρώτος ύποπτος για μένα είναι ο επιθεωρητής. Βέβαια μετά από εύστοχες υποδείξεις των προλαλήσαντων κυριών ο μικρός Katsuya Jonouchi είναι εξίσου ύποπτος, διχάζοντάς με. Εφόσον ήρθε, κατηγόρησε αμέσως χωρίς καν να σκεφτεί. Ύποπτο το άμεσο δαχτυλοδείξιμο και ακόμα πιο ύποπτο πως δημιούργησε τέτοιο ρεύμα κατά του επιθεωρητά. Αν ο επιθεωρητής αποδειχθεί αθώος, επιμένω πως ο μικρός θα είναι ένοχος.

Την προσοχή μου τραβάει και ο κύριος Akagi, με τις πολλές κατηγορίες του κι αλλαγές απόψεων -μέτρησα τρεις αγαπητέ, όχι πολύ σοφό- μα και τον κύριο Gilgamesh, ο οποίος απαιτεί τον σεβασμό όλων, έρχεται και φεύγει ανενόχλητος και δε λέει τίποτα άλλο.

Λοιποί ύποτποι στη λίστα είναι κι άλλοι, αλλά εξαιτίας της ελάχιστης συμμετοχής, δε μπορούν παρά να παραμείνουν στο παρασκήνιο.

Edit: Ody is a word Nazi so "μετοχικότητα" έγινε "συμμετοχή".

Edited by Fallen_Mpougatsa, 11 July 2012 - 12:03.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#70 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 11 July 2012 - 11:55

Akagi
Posted Image

Κυριε κομη Ιδρις Ταιτανια(Babba) η ψηφος μου σε εσας μονο τον σκοπο της απειλης δεν ειχε ηθελα να δω πως θα δρουσατε μιας και δεν υπαρχει ακομα καποιο σοβαρο κριτηριο για να κατηγορησουμε καποιον περα απο τις εικασιες και θεωριες του καθενος.

Οσο για τον L (Ryuzaki L) πιστευω οτι οποιοσδηποτε απο εμας βρισκοταν στη θεση του θα χειροζοταν την κατασταση με πανικο,στα ματια μου ο L(Ruyzaki L) χειριστικε την κατασταση οσο καλυτερα μπορουσε.Απλα επειδη ετυχε να ειναι ο πρωτος κτηγορουμενος πεσαν ολοι να τον φανε.
Θεωρω οτι ο L(Ruyzaki L) ειναι ενα μυαλο το οποιο θα πρεπει να μεινει να με εμας αν θελουμε να διαλευκανουμε αυτη την δολοφονια.
i wish the world was more ero and peaceful...

#71 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 posts

Posted 11 July 2012 - 12:12

Akagi
Posted Image

Κυριε Jouslain Tytania(Fallen_Mpougatsa) δεν εχω ακομα καποιο σοβαρο κριτητιο για να στοχοποιησω καποιον γιαυτο αλλαζα τις αποψεις μου ωστε να δω τι εχουν να πουν οι αντιστοιχοι καλεσμενοι.Εφοσον σας πειραζει τοσο πολυ δεν χρειαζεται να ανησυχειτε αλλο προς το παρον θα κατασταλαξω στο κυριο κομη Ιδρις Ταιτανια(Babba)
i wish the world was more ero and peaceful...

#72 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 11 July 2012 - 12:15

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image

Καλησπέρα λιγομίλητε τρελέ επιστήμονα, okabe(cloud). Βλέπω μεταπήδησες από το ένα ρεύμα στο άλλο.
Παρά το χαμηλό προφίλ που διατηρείς, είσαι τρομερά ενημερωμένος. Θα περίμενα από κάποιον σαν κι εσένα που του αρέσει να επιδεικνύεται να απαιτεί ηγετικό ρόλο.
Καταρχήν, αυτός ο skinner δεν ξέρω ποιος είναι. Εγώ τον akagi υποψιάστηκα, αλλά αυτά είναι για μια άλλη ζωή.
Προς το παρόν, έχουμε ένα δολοφόνο που ακούει στο όνομα Katsuya Jonouchi (Vampire Hunter).
Τη στάση μου την εξηγώ εδώ.
Ο L μου αρέσει, μου θυμίζει έναν αθώο που προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον εαυτό του. Μιλά λογικά συνήθως. Δεν ξέρω τι είναι, μένει να αποδειχθεί, αλλά εφόσον ο katsuya είναι ένοχος, φαίνεται να είναι στην ίδια πλευρά με μένα. Σκασίλα μου κι αν τον φάτε. Ούτως ή άλλως, δε θα ζήσω για πολύ, οπότε πάω να το ρίξω στο ποτό.
Θα επανέλθω με συνταρακτικές αποκαλύψεις αργότερα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#73 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 posts

Posted 11 July 2012 - 12:21

Posted Image
δηλαδη δεν ειναι υποπτο που ο Ruyzaki L μας ειπε οτι θα συμβει κατι κακο και καθοταν ηρεμος και ειναι υποπτο που κατηγορησα τον L επειδη τον θεωρησα υποπτο για τους λογους που ειπα?

Edited by VampireHunter, 11 July 2012 - 12:26.

#74 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 July 2012 - 12:26

Medicine Seller

Posted Image

Πρέπει να με συγχωρήσετε για την αργοπορία μου. Ομολογώ ότι μετά το τραγικό συμβάν οι αμφιβολίες μου έγιναν αληθινές. Κάτι στην διαίσθησή μου μου έλεγε ότι εδώ υπάρχει μια μεγάλη και κακιά μάζα συσσωρευμένη.

Αλλά ας ξεκινήσουμε. Την παρούσα στιγμή λαμβάνουν χώρα τα εξής γεγονότα: ή πολλοί κατηγορούν έναν αθώο, κάτι το οποίο έχει πραγματοποιηθεί μέσω ώσης ενός δολοφόνου, ή κάποιος επιθεωρητής απεγνωσμένα προσπαθεί να σωθεί ή υπάρχουν και άλλες δυνάμεις ποτ θέλουν να βγάλουν μια άκρη.

Ο νεανίσκος Oreki ομολογώ με εξέπληξε με την άριστη διαίσθησή του.
Για κάποιο λόγο, τα ονόματα Jouslain Tytania(FAI), Akagi(Skinner 1991) είναι πολύ ύποπτα, και ιδιαίτερα ο Katsuya Jonuchi(VampireHunter).

Οι κάπως επιπόλαιες κινήσεις του αγανακτισμένου δούκα Ίδρι να υπερασπιστεί τον επιθεωρητή L, σε αντίθεση με τις κινήσεις άλλων που κεραυνοβολούν ορισμένους επανειλημμένα μου φαίνονται πειστικότατες και τα λόγια του με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. (οποία έκπληξις! :P )

Οι μέρες είναι βαθιές και τα ακίνητα νερά ρέουν πολύ βαθιά!

Until our next encounter, boys and girls

Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#75 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 11 July 2012 - 12:51

Jellal Fernadez
Posted Image

Ryuzaki L
Πολύ ευχαρίστως να σας πώ τη γνώμη μου Jouslain Tytania(Fallen_Mpougatsa). Η αλήθεια είναι πως αντέδρασα κάπως σπασμωδικά στην ξαφνική πρώτη επίθεση από τον αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που τον θεωρώ κατα 76% ύποπτο για το φόνο του οικοδεσπότη μας. Έχω εξηγήσει επανηλειμμένα (και δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι) πως όταν κάποιος είναι αθώος δε χρειάζεται ούτε να ψεύδεται και μάλιστα για φανέρα πράγματα, ούτε να αποφεύγει ερωτήσεις. Λόγω αυτής της κίνησης μου λοιπόν κάποιοι με κατηγόρησαν. Αν ο Katsuya είναι ένοχος, θεωρώ πως ορισμένοι από τους πρώτους που με υποψιάστηκαν είναι συνεργοί του. Αν και παρατήρησα πως κάποιοι από αυτούς που με κατηγορούν το έκαναν αφού παρακολούθησαν εκ των υστέρων τη συζήτηση και έτσι κατηγορούν αυτόν που κατέδειξαν και οι άλλοι.

^Good boy. Τώρα κάτι κάνουμε. Αντίθετα ακόμα με τον Δούκα Ίδρις Ταϊτάνια (Babba).
Μιας και η τρελή Slam (OdyMonaxos) αποφάσισε να εμφανιστεί, αλλάζω την ψήφο μου στον Katsuya Jonuchi (VampireHunter) με το άθλιο rp και για να δούμε και τι θα συμβεί.

Edit για να βάλω το όνομα μου+φωτό.

Edited by Black Kaiser, 11 July 2012 - 13:11.