Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July


  • This topic is locked This topic is locked
114 replies to this topic

#1 VampireHunter

VampireHunter

    Starting...

  • Banned
  • 15 posts

Posted 10 July 2012 - 11:54

Katsuya Jonouchi
Ψηφιζω Ryuzaki L γιατι ηρθε τελευταιος και μας μιλησε πρωτα μεσω υπολογιστη...

#2 Ryuzaki L

Ryuzaki L

    Starting...

  • Members
  • 13 posts

Posted 10 July 2012 - 12:00

Katsuya Jonouchi
Ψηφιζω Ryuzaki L γιατι ηρθε τελευταιος και μας μιλησε πρωτα μεσω υπολογιστη...


Ryuzaki L

Κatsuya(VampireHunter) έχω ήδη εξηγήσει τους λόγους που το έκανα αυτό. Αυτά τα αρχαία ξόρκια έγιναν και στο παρελθόν με παρόμοιες με τις σημερινές συνέπειες. Ήθελα να σιγουρευτώ πως όλα θα πάνε καλά και τελικά δεν πήγαν. Αντίθετα εσύ Katsuya Jonouchi(VampireHunter) έλειπες όλη την ώρα παίζοντας ένα παιδικό παιχνίδι με κάρτες. Ή τουλάχιστον αυτό έλεγες πως έκανες.

#3 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 July 2012 - 12:03

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image

Katsuya Jonouchi(VampireHunter), σου αρέσουν τα παιχνίδια. Θέλεις να παίξουμε ένα παιχνίδι; Πες μου τρεις ανθρώπους από αυτό το δωμάτιο τους οποίους θα διάλεγες για να σε βοηθήσουν, αν ήθελες να σκοτώσεις τον Παναγιώτατο. Από την απάντησή σου θα εξαρτηθούν οι κατηγορίες μου. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο στοιχηματίζουμε τις ζωές μας. Let the game begin!

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#4 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 10 July 2012 - 12:04

(Παιδιά, τις εικόνες σας μην ξεχνάτε. Δεν με ενδιαφέρει αν τα άβατάρ σας είναι και η εικόνα σας. Πάντα κοτσάρετε μια εικόνα κάτω από το όνομά σας. Κάνει τη ανάγνωση του ποστ σας πιο ευχάριστη για όλους).

Edited by Osama Bin Laden, 10 July 2012 - 12:05.


#5 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 10 July 2012 - 12:14

Sarutobi Ayame


Posted Image



Μα τον Gintoki, τι θέλετε να πείτε κύριε Maxwell?Ότι είμαστε παγιδευμένοι στο Βατικανό?Και εγώ?Πως θα ζήσω χωρίς τον αντρούλη μου?

*κάνει όνειρα στο κεφάλι της*

Πάνω που ενέδωσα στις πιέσεις του να με κάνει δικιά μου, πάνω που είχαμε βρει την δικιά μας ερωτική φωλίτσα, μακριά από τα μούλικα, πάνω που θα πέρναγα την πρώτη νύχτα μαζί του στο ίδιο κρεβάτι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (~oh lala~), μου λέτε ότι έχετε αποκόψει αυτό το μέρος από τον υπόλοιπο τρισδιάστατο κόσμο και ότι έχω παγιδευτεί εδώ?

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!


Ryuzaki L τί έχεις να πεις για όλα αυτά?Σαν mastermind εδώ μέσα θα έπρεπε να είχες σταματήσει να γλύφεις το lollipop και να είχες βρει τον δολοφόνο πριν ακόμα σκοτώσει τον Πανάγιο (γκουχ γκουχ, λέμε τώρα...).Εκτός και αν...σε συμφέρει να μην τον βρεις.


x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#6 VampireHunter

VampireHunter

    Starting...

  • Banned
  • 15 posts

Posted 10 July 2012 - 12:16

Posted Image
Katsuya Jonouchi
δινω ξυλο σε ανθρωπους που κανουν ανηθικα πραματα! αν μαθαινα οτι αυτος που πεθανε ειχε κανει κατι κακο θα τον εκανα αραπη απο το ξυλο δεν θα τον σκοτωνα. και θα το εκανα μονος μου γιατι ειμαι ανδρας!
ο Ruyzaki L αν και ηξερε οτι θα συμβει κατι κακο ηταν πολυ ανετος καθως ζητουσε να παιξει majhong

#7 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 10 July 2012 - 12:16

Grell Sutcliff

Posted Image


Σκοτώθηκε άνθρωπος?? Δηλαδή, αίμα?!! Θα μπορούσαμε να τον δούμε παρακαλώ? Θα λάτρευα να έβλεπα το νεκρό του σώμα καλυμμένο στα αίματα, αν φυσικά δεν πέθανε από κάποιο άλλο αίτιο εκτός της αιμορραγίας.


Πιστεύω πως ο δολοφόνος είναι ο Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba), διότι από την πρώτη στιγμή που ήρθε άρχισε να ψάχνει για συμμάχους.Αφήστε που η επεκτατική του μανία και η γνώμη του πως είναι κυρίαρχος του σύμπαντος μου κινούν υποψίες. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του εδώ, δεν μου έκατσε καλά στο μάτι. Όσο και να μου αρέσουν τα μαλλιά σου χρυσέ μου, δεν μπορώ να μην σε ψηφίσω.



#8 Skinner1991

Skinner1991

    Amateur mahjong player

  • Members
  • 125 posts

Posted 10 July 2012 - 12:17

Akagi
Posted Image
κριμα και δεν προλαβαμε να τελειωσουμε το han-chan μας L θα το αναβαλουμε προς το παρον μεχρι να διαλευκανουμε αυτη τ δολοφονια.
εγω θα ηθελα να ξερω τι εκανε η sarutobi ayama(tsunade-sama) χθες το βραδυ και με ποιον το εκανε μηπως επειδη δεν ειναι ο gintoki εδω βρηκε τον παπα σαν υποκαταστατο του???

Edited by Skinner1991, 10 July 2012 - 12:21.

i wish the world was more ero and peaceful...

#9 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 July 2012 - 12:26

Jouslain Tytania

Posted Image



Σας παρακαλώ, ηρεμήστε αγαπητοί. Δεν υπάρχει λόγος να αλληλοκατηγορείστε και να αφήνετε τον πανικό να σας κυριέυσει. Ειδικά από σας, κύριε L(Ryuuzaki) περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση, όντας επιθεωρητής. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως αυτό το μυστήριο θα λυθεί με σύμβουλό μας την λογική και όχι την υστερία. Γι αυτό θα σας παρακαλέσω όλους ν'ακολουθήσετε το παράδειγμά μου και να πιείτε ένα κρασάκι για να σκεφτείται με καλύτερη διάθεση.

Αυτός που μου κινεί περισσότερο τις υποψίες εμένα προσωπικά, δεν είναι ο δούκας Ίδρις(babba) εφόσον πολλές φορές έχω γίνει μάρτυρας των κινήσεών του και στο Ουράνιμποργκ κι έτσι τον έχω μόνο στο πίσω μέρος του μυαλού μου, που έστω κι αν είναι ικανός για δολοπλοκίες η λέξη απέχει πολύ απ'τις "δολοφονίες", θα σταθώ στον επιθεωρητή(Ryuzaki), που έδρασε αρκετά σπασμοδικά.

Τι έχετε να πείτε για τον εαυτό σας κύριε?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#10 Ryuzaki L

Ryuzaki L

    Starting...

  • Members
  • 13 posts

Posted 10 July 2012 - 12:28

Ryuzaki L
Posted Image
Katsuya Jonutsi(VampireHunter) απάντα στην ερώτηση του Δούκα Ίδρυς(Babba) παρακαλώ. Αν συνεργαζόσουν με 3 άτομα από εδώ μέσα, ποιά θα ήταν αυτά. Μην αποφεύγεις την ερώτηση.

#11 Ryuzaki L

Ryuzaki L

    Starting...

  • Members
  • 13 posts

Posted 10 July 2012 - 12:36

Ryuzaki L
Posted Image
Jouslayn Tytania(Fallen_Mpougatsa) o λόγος που φαίρομαι σπασμωδικά όπως αναφέρατε οφείλεται στο γεγόνος που αν δεν το παρατηρήσατε, έχουν πέσει πάνω μου αρκετοί χωρίς το παραμικρό στοιχείο. Νομίζω πως δεν πρέπει να κατηγορείτε έτσι κάποιον μόνο και μόνο επειδη ξέρει να προστατεύει τον εαυτό του. Σκεφτείτε ήρεμα παρακαλώ. Μπορούμε να βρούμε όλοι μαζί ποιος το έκανε.

#12 VampireHunter

VampireHunter

    Starting...

  • Banned
  • 15 posts

Posted 10 July 2012 - 12:36

Posted Image

απαντησα ηδη! εσυ ομως Ryuzaki L δεν μας ειπες γιατι ησουν τοσο ηρεμος και ηθελες να παιξεις majhong?

#13 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 10 July 2012 - 12:37

Ryuzaki, σε κάθε ποστ πρέπει να κατηγορείς απαραίτητα κάποιον. Μπορείς όμως να αλλάξεις πoιον κατηγορείς με κάθε νέο ποστ, αλλά πρέπει ΠΑΝΤΑ να κατηγορείς κάποιον.

Edited by Osama Bin Laden, 10 July 2012 - 12:39.


#14 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 July 2012 - 12:41

Count of Monte Cristo






Posted Image



Καλησπέρα σας κ πάλι...



Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να είμαστε παγιδευμένοι εδώ μέσα κ να πρέπει να βρούμε ποιοι διέπραξαν αυτό το στυγνό έγκλημα.


Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να μην παρασυρθούμε από διάφορες "φάλτσες" φωνές από εδώ κ από εκεί κ να επικεντρωθεί ο καθένας να βρει κάποια στοιχεία για την ενοχή αυτού που θα κατηγορήσει.



Σίγουρα αυτό είναι δύσκολο για πρώτη μέρα οπότε θα κοιτάξω μήπως μπορέσω να βγάλω λαυράκι...



Τι λες γι αυτά Slan [OdyMonaxos] ?



#15 Ryuzaki L

Ryuzaki L

    Starting...

  • Members
  • 13 posts

Posted 10 July 2012 - 12:43

Posted Image

απαντησα ηδη! εσυ ομως Ryuzaki L δεν μας ειπες γιατι ησουν τοσο ηρεμος και ηθελες να παιξεις majhong?


Ryuzaki L
Posted Image
Ωπ! Το πρώτο ψέμα από τον Katsuya Jonutsi(VampireHunter)! Λες πως απάντησες στην ερώτηση του Δούκα Ίδρις(Babba) ενώ στην πραγματικότητα δεν απάντησες ποτέ και αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δε σας φαίνεται λοιπόν πως ο Katsuya-sun κάτι κρύβει? Και όσο για μένα, ήμουν ήρεμος μέχρι να αποδειχτεί ότι είχα δίκιο πως κάτι θα πάει στραβά.