Cadis etrama di raizel
Συγχωρέστε με που δεν είχα ενεργό ρόλο νωρίτερα στην συζήτηση.'Οπως όμως ίσως γνωρίζετε,όντας χαμηλών τόνων,λατρεύω την ησυχία,και όταν επικρατεί ένταση,και ειδικά μεταξύ ατόμων που δεν γνωρίζω,προτιμώ να μην συμμετέχω.'Ομως,μια ανθρώπινη ψυχή χάθηκε,και αν μπορώ να βοηθήσω να βρεθούν οι υπαίτιοι,οφείλω να το κάνω.
Κατ' αρχήν να πω πως ο
Jonouchi Katsuya (VampireHunter) δεν μου φαίνεται για δολοφόνος.Κρίνοντας απ' τον χαρακτήρα του,θεωρώ πως αν ήταν δολοφόνος θα έπαιζε αλλιώς τον ρόλο.Και το κυριότερο,θα περίμενε πρώτα να μιλήσουν αρκετοί άλλοι πριν πάρει τον λόγο.Περί άλλων,η αντίδραση του
Ryuzaki L ως ένδειξη,είναι αξιοσημείωτη.'Οχι επαρκής φυσικά,αλλά αξιοσημείωτη.
'Ομως,αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση αυτές τις ώρες,ήταν η δική σας στάση,
Δούκα Ίδρις Ταϊτάνια (Babba) .Ουσιαστικά βάζετε το κεφάλι σας στην λαιμητόμο αν αποδειχτεί πως ο
Ryuzaki L είναι ένοχος.Αν όμως όχι?'Αλλοθι και κυρίως αξιοπιστία λόγω τις σιγουριάς που δείξατε.Αυτή μου η εντύπωση ενισχύεται από 2 βασικά σημεία.Πρώτον,είπατε πως αρχικά θέλατε να τον ψαρέψετε και στην συνέχεια πιάσατε λαβράκι.Αναρωτιέμαι που το είδατε το λαβράκι φίλτατε,εφ' όσον το ύφος και ο τρόπος ομιλίας του
Jonouchi Katsuya (VampireHunter) παρέμειναν ίδια από την κορφή ως τα νύχια,από τις συστάσεις μέχρι και αυτή την στιγμή που μιλάμε.Πραγματικά ίδια και απαράλλαχτα,καμία διαφορά.
Δεύτερον,το πως είπατε πως βρήκατε ευφυή την τακτική του L.Ελάτε τώρα.Δεν είστε τόσο αφελής ώστε να βρίσκετε ευφυή μια συνήθης αυθόρμητη αντεπίθεση που εξελίχθηκε σε επίσης συνήθης προσπάθεια αντιστροφής ρεύματος για να σώσω το τομάρι μου.
Από την άλλη,αν τελικά πεθάνει πρώτος ο
Katsuya (VampireHunter) ,στην συνέχεια θα σκοτώσουν πρώτα τον
Ryuzaki L πριν στραφούν σε εσάς,.Αν αποδειχτεί και αυτός αθώος,έχετε ένα ελαφρυντικό που πιθανότατα να σας σώσει.Ούτως ή αλλως είστε περισσότερο υποστηρικτής της αθωότητας του
Ryuzaki L ,παρά της ενοχής του
Katsuya (VampireHunter) .
Με άλλα λόγια,αν είστε δολοφόνος,παίρνετε υψηλά κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας,και σχετικά ελέγξιμη ζημιά σε περίπτωση αποτυχίας.
Προφανώς αυτά είναι απλά υποθέσεις,αλλά θα προτιμήσω να φυλάξω τα ρούχα μου.Οι
Katsuya (VampireHunter) και
Ryuzaki L ,ακόμα και δολοφόνοι να είναι,έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα οι μέρες τους είναι μετρημένες.Αν όμως εσείς επιζήσετε και είστε δολοφόνος,θα είναι καταστροφικό.Ελπίζω αν αποδειχτείτε αθώος ω αγαπητέ Δούκα,να μην πάρετε στον τάφο σας μίσος για το πρόσωπό μου.Είναι όλα θέμα προνοητικότητας βλέπετε.
Τώρα θα με συγχωρέσετε,θα αποσυρθώ και θα πάω να απολαύσω το ράμεν μου.Και ο καιρός θα δείξει....
Edited by Zane, 12 July 2012 - 03:29.