Ayame Sarutobi

Δούκα μου (Babba), από κάποια στιγμή και μετά το μόνο που άκουγα να λέτε ήταν "...leather pants, μαστίγιο, S&M, pig-like δέσιμο, ναι Gin-san, ααααχ ναι, χτύπα και άλλο, θα τ'αντέξω...".Νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσετε το κρασί.Καφεδάκι?
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χωριστεί σε 2 στρατόπεδα.Οι μεν θεωρούμε ότι κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του Πάπα (καλή του ώρα) είναι ο
Ryuzaki L τον οποίο υποστηρίζουν φανερά και χωρίς φόβο και πάθος οι
Δούκα Ίδρις Ταϊτάνια (Babba) και
Akagi Shingeru (Skinner) ενώ οι δε έχουνε στρέψει τα βλέμματα στον
Jonouchi Katsuya (VampireHunter) ο οποίος παλεύει μόνος να αποδείξει την αθωότητά του.Και έρχομαι και λέω...υπάρχει κάποιος που θέλει να υπερασπιστεί τον
Jonouchi Katsuya (VampireHunter) με το ίδιο πάθος όπως κάνουν οι παραπάνω κύριοι για τον
L?Δεν αποκλείω την ανάμιξη του στην δολοφονία.Προφανώς αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, οι σύντροφοι του (κακά τα ψέμματα, πέρα από το να παίζει με κάρτες δεν τον κόβω να έχει να τα κότσια να σκοτώσει κάποιον μόνος του) πολύ καλά κάνουν και τον αφήνουν στη μάχη σαν το πρόβατο για να καλύψουν τα ίχνη τους.Αν όμως είναι αθώος...?
Εγώ συνεχίζω να θεωρώ πως είναι ένοχος ο
Ryuzaki L.Το αστυνομικό του δαιμόνιο που τόσο υπερήφανα κοκορεύεται μπούρδα ήταν.Αν αποδειχθεί ότι όντως είναι ένοχος κύριοι
Δούκα Ίδρις Ταϊτάνια (Babba) και ίσως όλο το family και
Akagi Shingeru (Skinner) έρχεται η σειρά σας.Αν αποδειχθεί το αντίθετο,
Jonouchi Katsuya (VampireHunter) θα σε κάνω να σκούζεις πιο δυνατά και από γουρούνα πριν την σφαγή με τα kunai μου.