Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July

• This topic is locked This topic is locked
114 replies to this topic

#76 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 11 July 2012 - 12:56

Kuroko Tetsuya

Posted Image

Ναι κύριε Medicine Seller (NWS), αλλά ο κύριος ίδρις Ταϊτάνια (Babba) δεν θα πέθαινε μέσα στη νύχτα, καθώς αν αποδειχτεί ότι ο Ryuzaki L (Ryuzaki L) είναι στη πραγματικότητα δολοφόνος, ο Ιδρις είτε θα είναι ένας απλός τύπος σαν και εμάς είτε δολοφόνος. Αν ο Ryuzaki είναι αθώος δεν θα τον ενδιαφέρει καν, όπως είπε πριν λίγο ο ίδιος. Και καθώς δεν δεν θα πρόλαβε να ασκήσει το κρυφό του επάγγελμα σαν επιθεωρητής, μου φαίνεται χαζό να μη θέλει να επιζήσει αυτή τη νύχτα και να μας πείσει, αν ανακαλύψει κάποιον δολοφόνο, για το πρόσωπο αυτού. Μέχρι να κάνει αυτή τη προσπάθεια να αποκαλύψει , δεν πιστεύω να υπήρχε κανείς που να τον θεωρούσε επιθεωρητή

#77 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 July 2012 - 13:26

Medicine Seller

Posted Image

Κύριε Kuroko αγνοείτε πάραυτα το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι ρόλοι εκτός απο δολοφόνους και επιθεωρητές. Δεν υπαινίσσομαι τίποτα, αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας γιατρός κι ένας εκδικητής.

Αν επιθυμούμε να λύσουμε το μαύρο αυτό γεγονός πρέπει να λάβουμε τα πάντα υπόψη για να στριμωχτούν οι κακές δυνάμεις. Πάνω απ'όλα με υπομονή και λογική σκέψη.
Η ψήφος μου παραμένει ίδια. Katsuya Jonuchi(VampireHunter) είσαι ένοχος.
Είς το επανιδείν...
Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#78 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 11 July 2012 - 13:38

Kuroko Tetsuya

Posted Image

Οι οποίοι κατά τη διάρκεια της μέρας λειτουργούν ως απλοί πολίτες και συνεργάζονται με τους πολίτες, μόνο τη νύχτα αυτοί οι ρόλοι λαμβάνουν ουσιαστική σημασία, αντίθετα με τους δολοφόνους, οι οποίοι σκέφτονται μέρα και νύχτα το ποιους πρέπει να σκοτώσουν.

Btw, ακόμα κατηγορώ τον Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)

#79 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 11 July 2012 - 13:39

Orihara Izaya
Posted Image

Λοιπόν, δεδομένης της παραπάνω συζήτησης, θα τολμούσα να πω ότι είναι σαφές να υποθέσουμε ότι πίσω απ' τα πρόσωπα ή του Ryuzaki L ή του Jounouchi Katsuya κρύβεται ένας δολοφόνος. Και οι δύο αντιδρούν σπασμωδικά και καταβάλλουν υπερβολική προσπάθεια για ν' αποδείξουν την αθωότητά τους. Ένας λέει ψέματα κι ο άλλος αλήθεια, οπότε όποιος κι αν βγει ο χαμένος αυτής της μέρας, θα ξέρουμε αυτομάτως τι είναι ο άλλος αφού αυτή περάσει. Ένα έχω να σου πω Δούκα Ίδρυ: Αν αποδειχτεί ένοχος ο L, την έχεις άσχημαααα~! Κι επειδή δεν πιστεύω ότι ένας δολοφόνος θα αντιδρούσε τόσο φανερά στο να προστατεύσει κάποιον άλλο συνεργάτη του (αν και τα πάντα παίζουν, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να μπλοφάρεις), θα ψηφίσω τον Jounouchi Katsuya (VampireHunter). Goodbye doggie, send me greetings from the Shadow Realm when you get there~!

#80 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 11 July 2012 - 13:54

Xerxes Break

Posted Image

Γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι ο Jonuchi(VampireHunter) ειναι ενοχος? Δεν θελω να παρω τη θεση του, αντιθετως εχω αρχισει να υποπτευομαι το ποσο παθιασμενα προσπαθει να μας πεισει το οτι ο L(Ryuzaki) ειναι ενοχος. Μπορω να πω πως ο L (Ryuzaki) ειναι αρκετα creepy και θα ηθελα πολυ να ξεφορτωθω την παρουσια του απο αυτο το δωματιο, ομως οχι κατα αυτο τον τροπο. Αναθεωρω και δεν δεν νομιζω πως ο L(Ryuzaki L) ειναι δολοφονος. Emilly τι λες, ποιος να ειναι ο πραγματικα ενοχος?
Emilly: Ο Ιδρις, ο Ιδρις (Badda).

Splending, αφου δεν σε εμπιστευεται η αγαπημενη και γλυκιτατη Emilly μου, θα θεωρησω πως εσυ εκανες το εγκλημα. Εξαλου εψαχνες να βρεις συμμαχο πρωτου ανακοινωθει το εγκλημα.

L(Ryuzaki L) θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη για το οτι πιστεψα οτι εισαι δολοφονος. Οσο για σενα Jonuchi (VampireHunter), αν εισαι πραγματικα αθωος θα πρεπει να κανεις πολλα για να μας πεισεις. Αρχικα ομως θα σε συμβουλευα να σταματησεις να ψηφιζεις τον L (Ryuzaki). Αν ειναι ενοχος θα φανει στην πορεια, αν ειναι αθωος και εισαι και εσυ αθωος, τοτε απλως ειστε θυματα των δοοφονων που σιγουρα θα εχουν εκμεταλευτει τον καυγα σας και θα εχουν παραταχθει καταλληλως ετσι ωστε να διωξουν εναν αθωο. Ιδρις λυπαμε, αλλα ο τροπος και η μανια σου να προστατευσεις τον L(Ryuzaki L) πρωτου αρχισει να επιχειρηματολογει σε καθιστα υποπτο στα ματια μου.

#81 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 11 July 2012 - 14:04

Jouslain Tytania

Posted Image

Kuroko: dude, σύμφωνα με τους κανόνες στην πρώτη σελίδα:
- Οι Επιθεωρητές μπορούν να ρωτήσουν από την πρώτη πρώτη νύχτα [δλδ. στο ξεκίνημα] για να έχουν μια ιδέα.
Δεν ξέρω αν εφαρμόστηκε, αλλά είναι πιθανό να είναι επιθεωρητής και να ξέρει κάτι. Αν λέει ψέμματα, θα τον αναλάβει ο vigilante.

Bλέπω λοιπόν τώρα πως έχουν τα πράγματα...όλα γίνονται ξεκάθαρα σιγά σιγά. Αν ισχύει το γεγονός πως μερικοί από μας που είναι αθώοι συμβουλεύονται τον ανώτατο άρχοντα αυτού του μέρους και παίρνουν στοιχεία, τότε είναι πολύ πιθανόν ο Δούκας Ίδρις να είναι όντως απλώς το θύμα. Περίεργος ρόλος για τον συγγενή μου αυτόν, είναι σίγουρο, όμως εγώ πιστεύω στον Ίδρις.

Αυτό το γεγονός λοιπόν, εφόσον το θέτεται έτσι, με αναγκάζει να αποφασίσω κατά του νεανία Jonouchi και υπέρ του επιθεωρητά που προφνώς λανθασμένα αλλά και εντελώς μη-χαρακτηριστικά για τον ίδιο, πανικοβλήθηκε και έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του...σαν ένα απλό πρόβατο. Με απογοητεύετε αν όντως είστε αθώος κύριε L, είναι κατά της λογικής και της ψυχρής ιδιοφυίας σας να κάνετε κάτι τέτοιο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#82 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 posts

Posted 11 July 2012 - 14:06

οσο παει ολο και περισσοτεροι στρεφονται εναντιον μου. μην χαιρεσαι Ruyzaki L μολις φυγω ολοι ολοι θα στραφουν εναντιον σου! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΧΕΙΣ!

Edited by VampireHunter, 11 July 2012 - 14:06.

#83 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 11 July 2012 - 14:33

Ayame Sarutobi

Posted Image

Δούκα μου (Babba), από κάποια στιγμή και μετά το μόνο που άκουγα να λέτε ήταν "...leather pants, μαστίγιο, S&M, pig-like δέσιμο, ναι Gin-san, ααααχ ναι, χτύπα και άλλο, θα τ'αντέξω...".Νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσετε το κρασί.Καφεδάκι?

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χωριστεί σε 2 στρατόπεδα.Οι μεν θεωρούμε ότι κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του Πάπα (καλή του ώρα) είναι ο Ryuzaki L τον οποίο υποστηρίζουν φανερά και χωρίς φόβο και πάθος οι Δούκα Ίδρις Ταϊτάνια (Babba) και Akagi Shingeru (Skinner) ενώ οι δε έχουνε στρέψει τα βλέμματα στον Jonouchi Katsuya (VampireHunter) ο οποίος παλεύει μόνος να αποδείξει την αθωότητά του.Και έρχομαι και λέω...υπάρχει κάποιος που θέλει να υπερασπιστεί τον Jonouchi Katsuya (VampireHunter) με το ίδιο πάθος όπως κάνουν οι παραπάνω κύριοι για τον L?Δεν αποκλείω την ανάμιξη του στην δολοφονία.Προφανώς αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, οι σύντροφοι του (κακά τα ψέμματα, πέρα από το να παίζει με κάρτες δεν τον κόβω να έχει να τα κότσια να σκοτώσει κάποιον μόνος του) πολύ καλά κάνουν και τον αφήνουν στη μάχη σαν το πρόβατο για να καλύψουν τα ίχνη τους.Αν όμως είναι αθώος...?

Εγώ συνεχίζω να θεωρώ πως είναι ένοχος ο Ryuzaki L.Το αστυνομικό του δαιμόνιο που τόσο υπερήφανα κοκορεύεται μπούρδα ήταν.Αν αποδειχθεί ότι όντως είναι ένοχος κύριοι Δούκα Ίδρις Ταϊτάνια (Babba) και ίσως όλο το family και Akagi Shingeru (Skinner) έρχεται η σειρά σας.Αν αποδειχθεί το αντίθετο, Jonouchi Katsuya (VampireHunter) θα σε κάνω να σκούζεις πιο δυνατά και από γουρούνα πριν την σφαγή με τα kunai μου.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#84 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 posts

Posted 11 July 2012 - 14:39

για μισο λεπτο!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30!

οκ. μου φαινεται οτι πας να το παιξεις καλη Ayame Sarutobi (TSUNADE-SAMA). επεσαν ολοι να με φανε και ξαφνικα ωπ ενας υπερασπιστης. γιατι αυτο? γιατι αν πεθανω και φανει οτι ειμαι αθωος ολοι θα σε θεωρουν καλη!

#85 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 11 July 2012 - 14:47

Kuroko Tetsuya

Posted Image

Μα, ρε Jonouchi, η κυρία Sarutobi Ayame από τη πρώτη στιγμή δεν κατηγόρησε τον L Ryuzaki (L Ryuzaki) ; Πρέπει να προσέχεις με αυτά που λες, γιατί αλλιώς θα σκεφτώ πραγματικά να κάνω πάσσα τη ψήφο μου από τον Ίδρις Ταϊτάνια (babba) σε σένα

#86 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 11 July 2012 - 15:12

Shiki Ryuho

Posted Image

Masterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!

Τόση δολοπλοκία σε ένα μέρος μαζεμένηηηηηηηηηηηη!!!!
O "L" (L) απειλεί και όποιους τον κατηγορούν! Λες και το αν ο Jonouchi είναι ένοχος για τον φόνο του Popo , αυτό θα κάνει τους υπόλοιπους 10κατι παρεβρισκόμενους που κατηγορούν τον L ένοχους! Masterrrrrrrrrrr γιατί δεν με δίδαξες πως να αντιμετωπίζω τέτοιους ανθρώπους??

Btw vampirehunter , χίλιες φορές τα έχουμε πει... Όνομα με μπλε πάνω πάνω και αν θες εικόνα.

v4kFmx.png

#87 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 posts

Posted 11 July 2012 - 15:19

ρε μυγοφτυμα η TSUNADE-SAMA ψηφισε αμεσως Ruyzaki . συνηθως οι αθωοι διαλεγουν καποιον υποπτο και τον κατηγορουν χωρις να σκεφθονται για τους αλλους. αυτη καθεται και τα αναλυει. αν ειμαι αθωος κλπ. σκεφτεται οπως θα σκεφτοταν ενας πονηρος δολοφονος. ξερει οτι θα με σκοτωσετε και μετα ολοι θα ειστε με το μερος της επειδη ελεγε οτι ημουν αθωος.

Edited by VampireHunter, 11 July 2012 - 15:21.

#88 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 11 July 2012 - 15:37

Sarutobi Ayame

Posted Image

When the palm is not enough, there's the wall!

Φαίνεται πως ο Jonouchi Katsuya (VampireHunter) βιάζεται να συναντήσει τον μακαρίτη για να παίξουν μία τερατομονομαχία.Fine by me λοιπόν.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#89 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 11 July 2012 - 15:37

Ryuzaki L
Posted Image
Shiki Ryuho(BoredForLife) δεν απείλησα κανέναν. Απλά εξέφρασα μια σκέψη μου. Και ούτε είπα πως όλοι όσοι με κατηγόρησαν είναι ένοχοι. Δες τι ακριβώς λεω. Λεω ορισμένοι και μάλιστα λέω πιθανοίένοχοι. Ο νο1 ύποπτος εξακολουθεί να είναι ο Katsuya Jonuchi(VampireHunter) για μένα.

#90 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 11 July 2012 - 15:50

Shiki Ryuho
Posted Image

L , ένα Hypnocatrice μου είπε πως έχεις και άλλο όνομα... Lawliet .....πφφφφφχαχαχαχαχα!!!!! Masterrrrrrrrrrrrrrrrrr μόνο εσύ ξέρεις να δίνεις καλά ονόματα!!!

Τέλοσπάντων αν θες να δω τι ακριβώς λές , λές

Αν ο Katsuya είναι ένοχος, θεωρώ πως ορισμένοι από τους πρώτους που με υποψιάστηκαν είναι συνεργοί του.

και αμέσως μετά πρόσθεσες

Θέλω να πω επίσης πως όσοι με κατηγορούν και δείχνουν τόσο σιγουροι για την ενοχή μου, είναι οι πιο πιθανοί δολοφόνοι.

Εμένα αυτο πιο πολύ για μια προφαση για να μην σε ψηφίσουν μου φένεται. Μάλλον δεν έχεις την αίσθηση του κυνηγού , όπως εγώ ενας που ζει για να κυνηγά!

Άρα μάλλον εσύ πρέπει να δείς τι ακριβώς λες , γιατί δεν μας τα λες καλά....

Katsuya Jonuchi(Vampire Hunter) , δεν ξέρω τι σε οθεί και συμπεριφέρεσαι όπως συμπεριφέρεσαι. Σε χτύπησε κανένα Doboruberuku στο κεφάλι με την ουρά του? Ή μήπως αποφάσησες να δεχτείς την μοίρα σου?

v4kFmx.png