Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
114 replies to this topic

#31 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 14:59

Shiki Ryuho

Posted Image

Masterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Τι του έμελλε του καημένου το μακαρίτη του Πόπο!!!!!!
Εγώ , ένας που ζεί για το κυνήγι , ορκίζομαι να εκδικηθώ τον θάνατο του Πόπο!!!!

Ο Master Graylee πάντα μου έλεγε να μην εμπιστεύομαι τύπους που δείχνουν αδύναμοι και που φένεται πως δεν μπορούν να πολεμήσουν. Αν και αμφιβάλω για το ποιοι απο εδώ θα μπορούσαν να σκοτώσουν ακόμα και ένα Kut-ku....
Tέεεεελοσπάντων , εσύ (Ryuzaki L)^2 μου φένεσαι υποπτος.....Και καλά ιδιοφυία αλλά... είσαι πολυ shady , τι έκανες πριν έρθεις εδώ? Κατέγραφες αρχεία τεράτων σε ένα υπόγειο??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... Όχι ε?... Masterrrrrr γιατί δεν γελάει κανένας με τα αστεία μου???

(Εξήγηση για το Ποπο)
Spoiler:

v4kFmx.png

#32 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 15:06

Akagi

Posted Image
Κυριε Δουκα Ιδρις Ταιτανια(Βabba) θα ηταν παραλογο να συνεχισω να μιλαω για τον κοσμο μου τ στιγμη που εχει γινει ενας φονος και μαλιστα ο δολοφονος/οι μπορει να ειναι ενας απο τους καλεσμενους.

Οσο για το βαραω στα τυφλα κανω αυτο που κανουν ολοι αυτοι που θελουν να μαθουν νεες πληροφοριες ωστε να εχουν μια ευκαιρια στο να επιβιωσουν και να βρουν τον δολοφονο.

Το οτι με κατηγορειτε δεν μου προκαλει ανησυχια η καποιο φοβο το αντιθετο με διασκεδαζει!Απλα κυριε Δουκα Ιδρις Ταιτανια(Babba) πιστευω πως ξερετε πως δεν πρεπει να στοχοποιειτε καποιον αν δεν εισαι διατεθημενος να στοχοποιηθεις ο ιδιος....
i wish the world was more ero and peaceful...

#33 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 15:08

Ryuzaki L
Posted Image
Και εγώ ακολουθώ τη λογική αγαπητέ Jouslain Tytania(Fallen_Mpougatsa) και γι αυτό έσπευσα να κατηγορήσω τον Katsuya Jonuchi(VampireHunter). Βλέπετε ο τρόπος που με κατηγόρησε μου φάνηκε ύποπτος καθώς χωρίς πολλά πολλά έσπευσε να κατηγορήσει κάποιον. Ακόμα και αν αυτός ο κάποιος δεν ήμουν εγώ, πάλι τον Katsuya θα κατηγορούσα, αφού κατηγορεί με αυτόν τον τρόπο για φόνο.

#34 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 15:21

Katsuya Jonouchi
Posted Image

Ruyzaki L, εσυ ησουν ο πρωτος που μιλησε οτι θα συμβει κατι κακο. φυσικα περιμενεις να σκεφθουμε οτι καποιος που ανεφερε οτι θα συμβει κατι κακο δεν θα ειναι στην πραγματικοτητα ο δολοφονος γιατι θα ηταν ανοητο εκ μερους του. οποτε προσπαθεις να το παιξεις απλα εξυπνος ντεντεκτιβ που εβγαλε το συμπερασμα οτι θα συμβει κατι κακο. και ξαναρωταω γιατι τοσο ηρεμος τρωγοντας φραουλιτσες και παιζοντας majhong? δεν ειχες αυτη την συμπεριφορα οταν εμαθες οτι εχεις να κανεις με εναν shinigami!

#35 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 15:24

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image

Akagi(skinner), είπα κακό λόγο και έτρεξες να με δείρεις; Φοβήθηκα τώρα. Οι κινήσεις σου δε δείχνουν να διασκεδάζεις, αλλά άκρατη ανησυχία! Φαντάσου να σε επέλεγα κιόλας!
Μαζί θα τα πούμε αργότερα, αν επιβιώσω μέχρι αύριο. Ευτυχώς για σένα που με έχει πείσει ο Katsuya Jonuchi(VampireHunter) για την ενοχή του.
Άλλο ένα σημάδι. Σίγησε από ώρα, ενώ βρισκόταν δίπλα μας μέχρι πριν από λίγο, για να ξεχαστεί, καθώς έχουν αναλάβει οι φίλοι του να τον ξελασπώσουν.

Sarutobi Ayame(tsunade), παρανόησες.
Το "δε μου κάθετε καλά στο μάτι" ήταν αυτή εδώ η κατηγορία του Grell Sutcliff(keito) προς εμένα, την οποία αγνόησα και την οποία επικαλέστηκε ο kurako(demonicMC).
Για τον κόμη δεν είμαι βέβαιος, πέρα από το ότι είναι ικανός. Για αυτό και ζήτησα από τον πονηρό συγγενή μου να τον έχει από κοντά. Ένας από τους δύο θα προδοθεί στον άλλον.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#36 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 15:25

Haruhi Suzumiya

Posted Image

*Οι κατηγορίες του Giglamesh(redqueen) τραβάνε την προσοχή σε έναν περίεργο θόρυβο.Ψαχνόντας την πηγή του ήχου οι υπόλοιποι ,σαστίζουν βλέποντας ένα κοριτσάκι σε sleeping bag να παραμιλά ενώ κοιμάτε στην άκρη του δωματίου*

*ZzZzzZZZ*Count *ZzZzzZZZ*of Monte*ZzZzzZZZ*Cristo*ZzZzzZZZ*(Sponis)

#37 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 15:28

Ryuzaki L
Posted Image
Katsuya Johnutsi είσαι ο μόνος που με κατηγορεί ότι είμαι ήρεμος. Ο μόνος λόγος που με βαραίνουν τόσες κατηγορίες είναι ότι απαντάω και θίγομαι με την παραμικρή κατηγορία ενταντίον μου. Που έχεις το μυαλό σου? Μήπως στο έγκλημα που σκάρωσες με τους φίλους σου?

#38 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 15:34

Posted Image
αληθευει αυτο που λες Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba). απλα παρακολουθουσα την συζητηση σας και δεν ειδα καμια διαφορετικη κατηγορια εναντια μου παρα μονο το οτι ειμαι ενοχος επειδη κατηγορησα τον Ryuzaki L. εγω ειπα γιατι τον κατηγορησα. προς το παρων θελω να επικεντρωθω μονο σε αυτον. οσο για τους αλλους θα ερθει η σειρα τους...

#39 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 16:07

Οreki Houtarou

Posted Image

Θα μας πάρει ώρα αυτό... -.- ugh!

Νομίζω εκεί που πρέπει να δοθει βάση είναι περισσότερο στο ποιος ή ποιοί είχαν συμφέρον στο να παραμείνουμε εδώ.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα πλήθη ευνοούν τους ενόχους, οπότε είναι πάρα πολύ πιθανό σε αυτό το ρεύμα το οποίο έχει δημιουργηθεί από το πουθενά ενάντια στον L (Ryuuzaki L) να κρύβονται ένας ή και περισσότεροι δολοφόνοι. Μου αρέσει που πολλοί δε από τους κατήγορους φαίνονται και σίγουροι για την επιλογή τους ενώ δεν υπάρχουν παρά ενδείξεις.

Μedicine Seller (Νight Wizard Seal) εσύ τι εχεις να πεις για όλα αυτά;

#40 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 16:08

Grell Stucliff

Posted Image

Δεν ξέρω αν υπονοείτε κάτι αγαπητέ μου δούκα Ίδρις (Babba) για την οξύτατη όραση μου, αλλά θα δώσω τόπο στην οργή και θα το παρακάμψω, όπως θα έπρεπε να κάνει μια σωστή κυρία.

O Kόμης(Sponis) από την άλλη, είναι ύποπτα σιωπηλός και διαισθάνομαι μια περίεργη αύρα που δεν μπορώ να προσδιορίσω, όμως μπορώ να πω πως σίγουρα δεν είναι αθώα. Παρ'όλα αυτά, ο Ίδρις(Babba), παραμένει ο νούμερο 1 ύποπτος μου.

Βέβαια, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, παρά να εκφράσω την μέγιστη ανησυχία μου για το ότι δεν ξέρουμε ποιός θα ακολουθήσει τον Παναγιότατο. Πρέπει να δράσουμε γρήγορα και να ανακαλύψουμε τον δολοφόνο, ο οποίος έσπειρε τρόμο σε αυτά τα μέρη. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά οι ξαφνικές δυνατές συγκινήσεις βλάπτουν το δέρμα μου και θα κάνω ρυτίδες.

Δεν έχω και το πριόνι μου και νιώθω τελείως απροστάτευτος. Θα πρέπει να αρχίσω να αναζητώ νέο δρεπάνι... Και ο Williams θα έχει θυμώσει κιόλας που έχω εξαφανιστεί!!!

#41 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 16:56

Haruhi Suzumiya

Posted Image

Pino(Theodore) καθώς τρυγηρίζει στο δωμάτιο βλέπει το κορίτσι που είναι στο Sleeping Bag και το κουνάει να ξυπνίσει.*

(Σκεψη:Αχ Pino(Theodore) μου χάλασες το καμουφλαζ)

Κυρίες και κυρίοι ,δουκες και δουκίσες να σας συστήθω. Όνομάζομαι Haruhi Suzumiya. Λατρέυω τους Εξωγϊηνους,τους Ταξιδίωτες στο χρόνο ,τους Espers και κάθε τι παράξενο.
Σας παρακολουθώ όλους σας απο την 1η στίγμη που ήρθαμε έδω.Παρατηρώ οτί έχουν ανέβει τα πνέυματα.Ας ηρεμίσουμε λέω εγώ.Πολύ φοβάμαι οτί ξεχνάτε κάτι που λέγανε στο χωρίο μου στην Ιαπωνία: Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι όπως και ότι όποιος σκύλος γαυγίζει δεν δαγκώνει.Θέλω να πιστέυω ότι οι φωνακλάδες του οικου των Τυτάνια όπως και ο Katsuya Jonuchi(VampireHunter)(με τέτοια φάτσα ηλίθίου πίστευετε οτί θα μπορούσε να σκωτώσει????) ότι είναι αθώοι. L(Ryuzaki L) είσαι περίεργος και δεν ξέρω αν είσαι υποπτός ή όχι.Πιο πιθάνοι δολοφόνοι θα ήταν για μένα θα ήταν άτομα σαν και: Εμένα,τον Μedicine Seller (Νight Wizard Seal),την Pino(Theodore),τον Count of Monte Christo (Sponis) που είναι χαμηλών τόνων και προφίλ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από AlexT: 10 Ιούλιος 2012 - 16:56

#42 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 17:24

Kuroko Tetsuya

Posted Image

Και όμως κύριε Ίδρις Ταϊτάνια, εμένα μου φαίνεται ότι προσπαθείς να στρέψεις τις κατηγορίες προς τον κύριο Katsuya Jonuchi(VampireHunter) , επιλέγοντας ουσιαστικά τον άνθρωπο με τις περισσότερες ψήφους μετά τον Ryuzaki L (Ryuzaki L)σε μια προσπάθεια σου να τον σώσεις, τον ίδιο άνθρωπο με τον οποίο λίγο πριν προσπάθησες να συμφιλιωθείς. Καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι δολοφόνοι είναι περισσότεροι από ένας, μου φαίνεται πολύ παράξενο.

(*serves himself a milkshake and sits down*)

#43 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 17:29

Xerxes Break

Posted Image

ΩΩΩΩΩ, να και κατι ενδιαφερον. Καποιος που βαζει στη λιστα των υποπτων το ονομα του. Πες μας Haruhi(AlexT) τι στοιχεια εχεις εναντια στον Count of Monte Christo(Sponis)? Μου φαινεται και μενα λιγο creepy, και αυτη η χαιτη του κανει την Emilly να ανησυχει, ομως δεν νομιζω οτι θα ηταν ικανος να διαπραξει ενα τετοιο εγκλημα. Αντιθετως εσυ θα μπορουσες, ομως για την ωρα θα δεκτο οτι εισαι αθωος, λογο του οτι βαζεις το ονομα σου σε λιστα υποπτων η μηπως το κανεις για να θολωσεις τα νερα? (λεω και γλυφω το γλυφιτζουρι μου) Τελειο, γευση φραουλα η αγαπημενη μου.
Λοιπον, νομιζω οτι ο L (Ryuzaki L), εχει να δωσει παρα πολλες εξηγησεις. Οσο για τον Katsuya (Vampire Hunter), δεν μπορω να πω με σιγουρια αν ειναι αθωος η οχι. Το σιγουρο ειναι παντως οτι αν αποδειχθει πως ο L (Ryuzaki L) ειναι αθωος ισως να ειναι ο επομενος που θα επιλεξουμε.

(Το edit για να βαλω χρωμα στο ονομα μου)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από John Crabs: 10 Ιούλιος 2012 - 17:30

#44 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 17:40

Friar Willibald
Posted Image

Το διαισθάνθηκα απο την αρχή...
Η αγάπη απουσιάζει πλήρως απο τον ίδιο τον Οίκο Του Θεού...
Ο Παναγιότατος δολοφονήθηκε βίαια, χαμμένος στο ταξίδι του για την εύρεση της αληθινής αγάπης, ενώ οι σκιές των δαιμόνων διακρίνονται ανάμεσα στους σιωπηλούς τοίχους και σπείρουν τη διχόνια μεταξύ των ανθρώπων, αμαυρώνοντας το όνομα Του Κυρίου!
Το όραμά μου όμως δεν μπορεί παρα να είναι αληθινό....
Μόνο αν διαλευκανθεί το έγκλημα θα εξαγνισθεί το αμάρτημα των ανθρώπων, και εγώ ως υπηρέτης σου, Κύριε, ορκίζομαι πως θα κάνω τα πάντα γι αυτό, μόνο έτσι θα λάβω το βελούδινο άγγιγμα της αγάπης Σου...

Νεανίσκε Katsuya Jonouchi (Vampire Hunter), πως περιμένεις να δεχθείς την αγάπη των συνανθρώπων σου όταν βιάζεσαι να τους κατηγορήσεις πρώτος για μια τέτοια πράξη?Είναι φανερό πως ένα τέτοιο συναίσθημα δε χωράει στην καρδιά ενός ανθρώπου της λογής σου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 10 Ιούλιος 2012 - 17:41

O6rrvsU.jpg

#45 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 17:59

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image
Kuroko Tetsuya(demonicMC), ενδιαφέρον αυτό που σημείωσες. Με δεδομένο πως τον Katsuya Jonuchi(VampireHunter) τον ψηφίζουμε μόνο εγώ κι ο L, πώς ακριβώς κάνω αυτό που με κατηγορείς;
Καλύτερα να κάνεις καμιά προπόνηση, γιατί δε βλέπω να το 'χεις στις παρατηρήσεις.
Δεν κρατάω σκορ, αλλά λογικά εγώ πρέπει να είμαι ο δεύτερος που συγκεντρώνει τις περισσότερες κατηγορίες. Οπότε, αντί να το βουλώσω και να σώσω τον εαυτό μου, ή να παίξω με ασφάλεια κυνηγώντας τον L, έτρεξα να τον σώσω; Πφ, Τζουσλέιν, μήπως τον θες εσύ αυτόν στο επιτελείο σου;
Haruhi(AlexT), δε συμφωνώ με τα συμπεράσματά σου, αλλά τουλάχιστον έχεις μια λογική. Εύγε. Θα σε παρακολουθώ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 10 Ιούλιος 2012 - 18:02

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.