Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Loveless

Shounen ai Shoujo ai Romance Fighting Master-Servant Relationship

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 08 July 2012 - 15:14

~Loveless~

ラブレス


Posted Image


Genres: Shounen ai, Fantasy, Romance

Date: 7.4.2005 - 30.6.2005

(Ναι καλά είδατε, υπάρχει Soujo ai tag)


Βασισμένοι στο manga της Yun Kōga, βρισκόμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου οι παρθένοι και οι παρθένες έχουν γατοαυτιά και ουρές και όσοι έχουν χάσει τα αυτιά τους, ανήκουν σε μια διαφορετική κοινωνία, τους ενηλίκους.


Ο 12-χρονος Aoyagi Ritsuka (ναι, έχει αυτιά) είναι ακόμα σοκαρισμένος από τον θάνατο του αδερφού του, του Senmei, αλλά και από την συμπεριφορά της μητέρας του από τότε, η οποία αρνείται να πιστέψει πως ο Ritsuka είναι ο πραγματικός, και όχι κάποιος άλλος μέσα στο σώμα του, πράγμα το οποίο οδηγούσε συχνά σε ξυλοδαρμό του Ritsuka και σε πρόκληση ψυχολογικών προβλημάτων, ώστε να χρειάζεται την βοήθεια ψυχολόγου.


Την πρώτη του μέρα στο γυμνάσιο, τον μεταφέρουν στην τάξη 6-3, της οποίας επικεφαλής καθηγήτρια είναι η Hitomi Shinonome (και αυτή με αυτιά), και εκεί ο Ritsuka γνωρίζει και την Yuiko Hawatari, ένα εκνευριστικότατο κοριτσάκι με ροζ μαλλιά το οποίο κυνηγάει από πίσω τον Ritsuka.


Στο σχόλασμα της πρώτης ημέρας, συναντά έναν μυστηριώδη άντρα, χωρίς αυτιά, ο οποίος ισχυρίζεται πως ήταν πολύ καλός φίλος του Senmei. Ο Ritsuka εκπλήσσεται μιας και είναι ενήλικας και του ζητά να κάνει αναμνήσεις μαζί του, για να μην ξεχάσει ποιος είναι. Μετά από αυτό, μαθαίνει πως ο Senmei και ο Soubi ήταν μαχητικό ζευγάρι, ο Senmei ως "θυσία", δηλαδή αυτός ο οποίος δέχεται την ζημιά και τα τραύματα σε μια μάχη, και ο Soubi ως "μαχητής", δηλαδή αυτός που πολεμά.

Ο Ritsuka θέλοντας να μάθει περισσότερα για την δολοφονία του αδερφού του, δέχεται να πάρει την θέση του Senmei ως θυσία, και να συνεργαστεί με τον Soubi. Έτσι μαθαίνει πως το πραγματικό του όνομα είναι το "loveless".



Posted Image

Σε πλοκή υστερεί λιγάκι, καθώς εκτός του ότι δεν εξηγούνται πολλά πράγματα και του ότι μερικές φορές τρέχει, γίνεται αρκετά εκνευριστική με τον Ritsuka να γκρινιάζει και να τσιρίζει στον Soubi, ο Soubi στον κόσμο του να λέει συνέχεια "Εγώ με τον Ritsuka έχουμε έναν δεσμό πιο δυνατό απ'όλους, την αγάπη" και την Yuiko να τρέχει από πίσω τους χωρίς να έχει καταλάβει τι γίνεται. Το τέλος, είναι και αυτό απότομο και δεν εξηγεί πολλά. Καλύπτονται τα 1-4 volumes του manga στο ανιμε.

Επίσης ένα ακόμα αδύνατο σημείο της σειράς, είναι πως η μουσική, πολλές φορές, δεν κολλάει καθόλου και ξεχωρίζει σαν να μην είναι ενσωματωμένη με την ιστορία.

Και για όσους αναρωτηθήκατε: "καλά και το shoujo ai που κολλάει;" ναι κολλάει, γιατί ένα ζευγάρι μαχητριών έχει και αυτό ερωτικές σχέσεις. Αν και δεν παίζουν κύριο ρόλο στην ιστορία, εξυπηρετούν στο να μάθουμε το πόσο δυνατή σχέση ανέπτυσσε ο μαχητής με την θυσία του. Δυστυχώς το fanservice που θα δείτε ανάμεσα στις κοπέλες είναι ελάχιστο, όπως και το fanservice ανάμεσα σε Ritsuka και Soubi.

Σκηνοθέτης είναι ο Kou Yuu και το animation το έχει αναλάβει η J.C. Staff (Revolutionary Girl Utena, Excel Saga, Nodame Cantabile).



Seiyuus:
Junko Minagawa as Ritsuka Aoyagi
Katsuyuki Konishi as Soubi Agatsuma
Kana Ueda as Yuiko Hawatari
Mamiko Noto as Hitomi Shironome
Wakana Yamazaki as Misaki Aoyagi
Jun Fukuyama as Yayoi Shioiri


Posted Image

AniDB|ANN


Edited by Keito, 08 July 2012 - 21:43.


#2 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 08 July 2012 - 16:09

Ντροπη που δν ειχαμε ακομα thread για αυτο το το ανωμαλιαρικο πραγμα??? (ε δν θα λεγα κατι της προκοπης!)

Παντως πολυ ακυρα μας το κοψαν κι εχει πολυ ζουμι ακομα η υποθεση ....τσκ τσκ τσκ ...
Σχολια αργοτερα!
(αργησες αλλα επεστρεψες!χαχα)

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#3 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 July 2012 - 20:14

buuuuu.~ καίρος πάει απο τότε που το δα XD
ωραία εντύποση μου χε άφισει, αν κιαποτι θυμάμαι κόπηκε κάπως κιαυτο (απότομα)...:/
καλούτσικο άνιμε όμως αν και yaoiφερνε :P
フカフカ



Also tagged with one or more of these keywords: Shounen ai, Shoujo ai, Romance, Fighting, Master-Servant Relationship