Καλημερα σε ολους τς καλους μας φιλοξενουμενους(καλα οχι κι ολοι).Ελπιζω να ειχατε μια ευχαριστη βραδια μιας κι μολις ηρθατε στο King's Landing ....Kαι τωρα για να απαντησω σε ολους .... Αrya(mono) καλο μου ,ο γιος θα γινει ΒΑΣΙΛΙΑΣ καποια στιγμη φυσικα του αρμοζει να εχει αλλη ανατροφη... Εισαι μικροτερη του και αν λες για την δικη του ανατροφη δν κοιτας αυτη που σου εδωσε η μανουλα σου Catelyn(Theodore: D) αφου δν σου μαθε να σεβεσαι τς μεγαλυτερους?? Παρε παραδειγμα απο την Sansa(mirana_neko) που εχει πληρως εξοικειωθει με το χωρο και εχει αποδεχτει το μελλον της στο πλευρο του Joffrey(BoredForLife) (καλα σε δασκαλεψα). Γιε μου κι εσυ μην αγχνωνεσαι και τς δινει τροφη για συκοφαντιες θα τα χειριστει ολα ο Πατερας σου και ο Θειος σου!!!Αnyway Αrya εχεις πολλα να μαθεις για τν κοσμο των μεγαλων αλλα μην αρχισετε τς υστεριες ακομα δν ηρθατε .....
Επισης Αrya δνειναι φυσικο να υποστηριζω τν αδερφο μου και στενο φιλο του Βασιλια ? Εσεις δν ειστε που δινετε μεγαλο σεβασμο στο θεσμο της οικογενειας?? Μην ακουω τετοια !Οποιον και να κατηγορουσατε αν ηταν αδικο η Βασιλισσα εχει καθηκον να τν υπερασπιστει...
Littlefinger(Black Kaiser) για περνα απο την καμαρα μου να σου πω την αληθεια για το βιβλιο του Arryn ...Ναι τν ειδα αλλα δν ημουν αναστατωμενη μηπως ανακαλυψε τιποτα αλλα επειδη ηταν κατι αισχρο που δν αρμοζει στο Δεξι Χερι του Βασιλια !!Κατι εξαλλα ''βιβλια'' με πολλες λεπτομερειες ,επιπονο κι με περιγραφες προσωπων? Ε δν ειπες οτι ειχε και εικονες μεσα απρεπους περιεχομενου και..... καταλαβατε τι εννοω !Εσυ σε κατι τετοια δν εισαι ειδικος? μπορει εσυ να του το προσφερες για με κατηγορησεις? (σε βλεπω να χαιρετας την αγαπημενη σου Lady Stark!).Δν σε κατηγορω πολλα συμβαινουν με τν αφιξη ολων αυτων....αλλα λιγο ηρεμα γιατι δν θες να μου πουν τιποτα τα πουλακια του Varys(Ιce_Hime) και να εχουμε αναταραξεις!
Δυστυχως ομως πρεπει να αφησουμε περα τς μικροτητες και να συγκεντρωθουμε ...Εχω αρχισει να φοβαμαι αυτον τν Kahl Drogo(John Crabs) γιατι ψαχνει επιπονα την αγαπη του λες και σχεδιαζει κατι (καλα περα απο το ξυλο του Viserys!).... Aς μας εξηγησει την επιμονη του !