Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]


  • This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#61 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 04 June 2012 - 13:46

Sansa Stark
Posted Image

Μα πατέρα δεν την ακούς? εκείνη το ξεκίνησε εξάλλου και εσύ δεν της έλεγες κουβέντα. Κάποιος έπρεπε να την βάλει στη θέση της.
Όμως πατέρα θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσεις με κάθε ειλικρίνεια. Πραγματικά πιστεύεις πως ο Littlefinger (Black Kaiser), δεν έχει καμία ανάμειξη σε όλο αυτό? Πολύ γλυκοκοιτάζει τη μητέρα και ίσως να ήθελε να τραβήξει την προσοχή σου, να σε φέρει εδώ για να μπορέσει να βγάλει και εσένα απο τη μέση.

#62 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 04 June 2012 - 14:46

Posted Image

Lady Melisandre.

Jaquen H'gar δεν ειναι εργο του ερυθρου θεου αυτος ο θανατος αλλα του μεγαλου "αλλου" που καραδοκει να σπυρει τη διχονια και το μισος αναμεσα σε ολους τους θνητους.Ο ερυθρος θεος μου αποκαλυφτηκε στη φλογα για να με ενημερωσει για το εργο των φρικαλεων απιστων που βρισκονται αναμεσα μας.Κριμα που δεν μου εχει δειξει ακομα το προσωπο του ενοχου αλλα ο θεος μου εχει προσφερει παραπανω απο ενα χαρισμα....

Χαιρετισματα Daenerys και Khal Drogo απο την αλλη οχθη της θαλασσας.Δεν μπορω παρα να σας συμπονεσω που οπως και εγω βρισκεστε σε αυτο το αδυτο της διαφθορας και της φρικαλεας αισθητικης.Τι να περιμενεις ομως οταν η Cersei Lanister ειναι υπευθυνη για τη διακοσμιση.Μια μικρη συμβουλη απο εμενα "μεγαλειοτατη":

Look to your sins.The night is dark and full of terrors.

sc5bab.jpg


#63 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 04 June 2012 - 14:54

Jon Snow

Posted Image


Άρχοντα Varys (Ice_Hime) και άρχοντα Littlefinger (Black Kaizer) εσείς,που γνωρίζετε τα πάντα μέσα στο παλάτι καθώς έχετε μάτια και αυτιά σε κάθε τοίχο,κάθε γωνιά και δωμάτιο του ανακτόρου είμαι σίγουρος,πως κάτι θα έχει υποπέσει στην αντίληψή σας,κάτι που όλοι οι υπόλοιποι αγνοούμε....
Αυτό βέβαια,ισχύει και για εσάς βασίλισσα Cersei (redqueen),που τίποτα δεν σας περνά απαρατήρητο εντός των τειχών.

Προς το παρόν,θα ήθελα να ακούσω την εκδοχή του πρίγκηπα Joffrey (BoredForLife),για το αποτρόπαιο συμβάν.


Posted Image

Avatar & signature by Kai


#64 ice_hime

ice_hime

    and the livin's (not) easy

  • Moderators
  • 1,396 posts

Posted 04 June 2012 - 14:57

Lord Varys
Posted Image

Lord Baelish βλέπω σας ανησυχείτε πιο πολύ τι είναι ανάμεσα στα πόδια μου παρά ποιος είναι ο δολοφόνος και μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως .Τα πουλάκια μου τραγουδούν στα αυτιά μου και μου λένε πως εσείς καταφθάνετε πάντα πρώτος στο μικρό συμβούλιο οπότε κάλλιστα μπορεί να σας ξεγλίστρησε κάτι στο ποτό του Jon Arryn.Εσείς οι άνδρες είστε άπιστα όντα , ειδικά όταν έχετε αδυναμίες και η δικια σας αδυναμία Lord Baelish είναι ολοφάνερη .Αναρωτιέμαι αν η τιμιότητα και ο σεβασμός πέθανε με τους πατέρες μας.

#65 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 04 June 2012 - 15:03

Eddard Stark

Posted Image

Όμως νεαρή μου δεν είναι η δουλειά σου να την βάζεις στην θέση της. Να μην επαναληφθεί παρόμοιο σκηνικό και αυτό δεν το λέω αυτό μόνο σε εσένα αλλά και στην Arya (mono) που καλά θα κάνει να καθίσει φρόνιμη. Όσο για τον λόρδο Baelish (Black Kaizer), μην του δίνεις σημασία. Η συμπεριφορά και το φέρσιμο ανθρώπων τέτοιων... επαγγελμάτων πάντα φαινόταν υποχθόνεια σε εμάς του βόρειους. Η ξαφνική σιωπή του λόρδου Jaimie (wild monkey) είναι αυτό που μου έχει κινήσει την περιέργεια προς το παρόν.

#66 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 June 2012 - 15:07

Joffrey Baratheon

Posted Image

Πως τολμάς? Είμαι ο δίκαιος κληρονόμος του θρόνου , ενώ εσύ , ένας απλός φρουρός του Τείχους , που έτυχε , η πόρνη μάνα σου να κοιμηθεί με τον τόσο τίμιο άρχοντα Σταρκ(osama bin laden)! Παλιομπάσταρδε που θα με κατηγορήσεις κι ολας! Δεν φτάνει που αφήσαμε το λεχρίτικο τομάρι σου μέσα στα τείχη του Kings Landing , με κατηγορείς? XA! I'll have your head for that , bastard!

Aλλά για να μην με κατηγορήσουν όλοι οι υπόλοιποι lowlifes που μαζεύτηκαν στην αυλή μας , την νύχτα που ο αγαπημένους σε όλου Jon Arryn πέθανε , εγω προπωνούμουν στο σπαθί... Πάνω σε δύο αλητάκια απο την πόλη μας....

Ακόμα υποπτεύομαι την Lady Melissandra(kalamaris) αν και τα κάλη της σβήνουν σχεδόν κάθε υποψία....

Edited by BoredForLife, 04 June 2012 - 15:08.

v4kFmx.png


#67 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 June 2012 - 15:25

Arya Stark

Posted Image


O μπάμπάς θύμωσε... Δεν τον κατηγορώ, έχει τόσες έννοιες στο κεφάλι του αλλά και πάλι νιώθω το δίκαιο να με πνίγει...Αγαπητέ Joffrey (κοίτα μπαμπά είμαι ευγενική) για να προπονηθείς με το σπαθί πρέπει πρώτα να μάθεις να το κρατάς... Η μανούλα σου πάλι Cersei που αλλάζει γνώμη πιο γρήγορα από ότι τσατίζεται ένας Dothraki μου έχει σπάσει τα νεύρα με την ξινισμένη της μούρη...

xbJ3b2w.jpeg


#68 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 04 June 2012 - 15:39

Khal Drogo
Posted Image



Δυστυχως ομως πρεπει να αφησουμε περα τς μικροτητες και να συγκεντρωθουμε ...Εχω αρχισει να φοβαμαι αυτον τν Kahl Drogo(John Crabs) γιατι ψαχνει επιπονα την αγαπη του λες και σχεδιαζει κατι (καλα περα απο το ξυλο του Viserys!).... Aς μας εξηγησει την επιμονη του !


Δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν σας. Εξαλου ο ηλιος της ζωης μου η Khaleesi, ειναι η νομιμη βασιλισσα και το ξερετε ολοι σας. Ομως δεν θα αφησω κανεναν απο σας να την αγγιξει με τα βρωμικα χερια του. Οποιος τολμησει να την πειραξει, το κεφαλι του θα διακοσμησει τη σκηνη μου. Και οσο για το αν υπαρχει καποιος που σχεδιαζει κατι εδω μεσα, αυτη εισαι εσυ. Γιατι δεν μας φερνεις το βιβλιο Cercei που διαβαζε ο πεθαμενος να κοιταξουμε το βαρετο του περιεχομενο?


Moon of my life, ξεκουραζόμουν για την αυριανή τελετή μύησης.Ήδη με το πρωινό έφαγα δύο καρδιές σκύλων και έντερα σπουργιτιού. <3


Ηλιε της ζωης μου, ευτυχως εισαι σωα. Θελω να εισαι παντα κοντα μου, ετσι ωστε να μπορω να σε προσεχω. Αυτοι θα εκαναν τα παντα για να σκοτωσουν την αληθινη βασιλισσα, εσενα ηλιε μου.

(το edit για εικονα και ονομα και γιατι ξεχασα να ψηφισω)

Edited by John Crabs, 04 June 2012 - 17:25.


#69 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2012 - 16:19

Tyrion Lannister

Posted Image


Kρίμα για τον μακαρίτη.Aν και δεν καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη. Είναι κοινό μυστικό ότι το Χέρι του βασιλιά, δουλεύει πάρα πολύ και δεν είναι ακριβώς.... κορακοζώητο. Πιο κρίμα είναι που δεν ευχαριστιόταν τις χαρές της ζωής όσο ζούσε. Αν και θα ήθελα πάρα πολύ να πάω με το κλισέ the squire did it βλέποντας αυτό το καμάρι *points Lancel Lannister* αλλά μάλλον είναι ο λιγότερος πιθανός μέσα σε αυτήν την φωλιά με φιδια. Αν το να σκοτώσεις τον Δεξί Χέρι έιναι ένας τρόπος για να βλάψεις τον βασιλιά νομίζω είναι φυσικό οι υποψίες να πέσουν σε αυτούς που έχουν ακόμη βλέψεις προς τον Θρόνο και δεν αμφιβάλλω και αρκετούς φίλους στο Κιng's Landing. Συγκεκριμένα στον Viserys Targaryen ο οποίος συνεχώς κάτι μηχανορραφεί.



#70 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 04 June 2012 - 16:52

Cersei Lannister
Posted Image
Κυριε Kahl Drogo δυστυχως δν μπορω να ξερω που ειναι το βιβλιο απλα τν ειδα που το κοιτουσε δν το πηρα κιολας!!!Ντροπη!
Littlefinger περιμενεις απο μια Βασιλισσα να ξερει τι θα βρεις ενα τετοιο βιβλιο !!Που να ξερω εγω τα γουστα σου! Γενικα σε βλεπω πολυ εχθρικο απεναντι μου -καλα κι η Arya δν παει πισω ,ηρθε ο Ed τωρα- τι θες να σου ταξουμε τιποτα για να μην μας κατηγορεις κιολας ??? Αμ τετοιος εισαι! καλα σε λεει ο Varys
Lady Melisadre συγγνωμη που δν ειναι του γουστου σου η διακοσμηση αν ειναι πανε να μας φερεις τιποτα απο τν τοπο σου .... μαλλον εχετε αλλο φενγκ-σουι εσεις εκει!μην μου βγαζεις κακιες επειδη λειπει ο Stanis!
Arya ειναι γνωστο οτι οι γυναικες αλλαζουν διαθεση στο πιτς φιτιλι ειδικα απο μια ηλικια και μετα .... ολα τς φταινε .. θα δεις οταν μεγαλωσεις!
Τωρα για την σιωπη του αδερφου δν μπορω να πω τιποτα θα σας μιλησει ο ιδιος!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#71 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 04 June 2012 - 16:55

Posted Image

Jaime Lannister

Βλεπω εχουν αρχισει να οξυνονται τα πνευματα. Οι Βορειοι επισκεπτες μας και οι Ανατολικοι επισκεπτες βιαζονται να φυγουν. Σας διαβεβαιω ως μελος της Βασιλικης Φρουρας οτι κανενας δε θα φυγει αν δεν τα περασουμε ολα απο το κοσκινο. Αρχοντα Σταρκ, βλεπω πως επιμενεις αφ ενος να με αποκαλεις Λορδο (?) ενω ειναι γνωστο οτι απο τα 16 μου εχω απαρνηθει τιτλους και γη. Επισης, τη δολοφονια του Χεριου την αποδιδεις στο οτι σκοτωσα τον Aerys 17 χρονια πριν. Και τελος, νομιζω πως οι περισσοτεροι δεν εχετε ιδεα πως δολοφονηθηκε ο Αρχοντας Αρρυν.

Το επισημο πορισμα μιλαει για ξαφνικο πυρετο, χωρις εξωτερικα τραυματα. Αρα τι μας μενει? Δηλητηριο. Το γεγονος οτι ειμαι καλυτερος ξιφομαχος απο σχεδον ολους εδω δεν με καθιστα υποπτο. Εγω του αντιπαλους μου, οποως εχει δειξει η ιστορια, τους αποτελειωνω με τα χερια μου.

Τωρα, για να καλεσει ο Βασιλιας εδω τους εκπτωτους Ταργκαρυεν σημαινει οτι υπαρχει ειδικος λογος. Κυριοι, ο Αρχοντας Αρρυν ηταν αυτος που ξεκινησε την επανασταση εναντιον του Τρελου Βασιλια. Ποιος αλλος θα τον μισουσε περισσοτερο απ οτι οι τελευταιοι Ταργκαρυεν? Ποιος αλλος θα μισουσε ταυτοχρονα Σταρκ, Λαννιστερ, Αρρυν και Μπαράθεον? Γιατι εφεραν μαζι τους τους δυο αλογοπολεμαρχους? Θελετε να υπαρξει συνεχεια στους φονους? Viserys Targaryen, Εισαι ο μεγαλυτερος εχθρος του Στεμματος απο τοτε που ο Robert Baratheon εγινε Βασιλιας.

Καλω ολους οσοι βρισκονται εδω να παρουν θεση για αυτες τις κατηγοριες.

#72 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 04 June 2012 - 17:06

Khal Drogo

Posted Image

Κυριε Kahl Drogo δυστυχως δν μπορω να ξερω που ειναι το βιβλιο απλα τν ειδα που το κοιτουσε δν το πηρα κιολας!!!Ντροπη!


Μπορεις απλα να ψαξεις να το βρεις, τι σοι βασιλισσα εισαι, αν δεν μπορεις να μας παρουσιασεις αυτο το βιβλιο. Και οπως ειπε και ο Jaime, ο πεθαμενος δηλητηριαστηκε και ολες οι υποψιες πεφτουν πανω στην γυναικα μου και στον ανοητο αδερφο της. Ομως εμεις δεν θα μπορουσαμε με τιποτα να εχουμε σχεση με τον πεθαμενο, ενω εσυ βασιλισσα Cercei, εισαι η πιο υποπτη απο ολους μας. Επιδη εχεις εναν τιτλο θεωρησες καλο να τον δολοφονησεις και να ριξεις το βαρος πανω στους Targarian.

#73 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 04 June 2012 - 17:18

Cersei Lannister

Posted Image
Nα σου θυμισω οτι εγω δν κατηγορησα τν Viserys ουτε την γυναικα σου ! Κι επισης για αυτο πριν απο το θανατο δν σας λεει τιποτα οτι ακομα κι αν ειδα εκεινο το βιβλιο ο Littlefinger ηταν απο πισω μου !!Αρα αναρωτηθειτε για λιγο αυτος τι δουλεια ειχε εκει?? Τι σκοπο ειχε? Και τελος τι σκοπο ειχα να τν δολοφονησω? Ανοητη ειμαι ? Αφου εχει ηδη μια καλη ζωη ειμαι τρελη να θελω να την χαλασω???Seriously υπαρχει τετοιος ανθρωπος?

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#74 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 04 June 2012 - 17:21

Jaime Lannister

''Κυριε'' Ντρογκο, βασικα δε μου ειναι και τοσο υποπτη η γυναικα σου, σε αντιθεση με τον αδερφο της. Το ξερεις οτι ηταν προορισμενο να την παρει ο ιδιος για khaleesi του? Βεβαια δεν το εκανε γιατι χρειαζοταν τους Δοθρακους σου και τα αλογα τους..

#75 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 04 June 2012 - 17:37

Khal Drogo
Posted Image

Ο Viseris θα παθει αυτο που το αξιζει οταν ερθει η ωρα. Αν και δεν με ενδιαφερει η σωτηρια του και ουτε θελω να τον υπερασπιστω, αλλα ηταν μαζι μας, οποτε δεν μπορει να τον σκοτωσε αυτος. Επισης οπως ειπαμε παραπανω δηλητηριαστηκε. Αρα αυτος που τον δηλητηριασε ειναι καποιος που εκεινος εμπιστευεται. Και οσο για το ποσο καλα περνας Cercei, κανεις δεν το ξερει, εκτος απο σενα και την οικογενεια σου. Βεβαια, δεν ειναι απαραιτητο να τον δηλητηριασες εσυ, μπορει να εδωσες εντολη και να τον δηλητηριασε καποιος αλλος, o Littlefinger ας πουμε.

(Να σβησω τη δευτερη ψηφο που ειχε το ποστ)

Edited by John Crabs, 04 June 2012 - 17:58.