Jaime LannisterΒλεπω εχουν αρχισει να οξυνονται τα πνευματα. Οι Βορειοι επισκεπτες μας και οι Ανατολικοι επισκεπτες βιαζονται να φυγουν. Σας διαβεβαιω ως μελος της Βασιλικης Φρουρας οτι κανενας δε θα φυγει αν δεν τα περασουμε ολα απο το κοσκινο.
Αρχοντα Σταρκ, βλεπω πως επιμενεις αφ ενος να με αποκαλεις Λορδο (?) ενω ειναι γνωστο οτι απο τα 16 μου εχω απαρνηθει τιτλους και γη. Επισης, τη δολοφονια του Χεριου την αποδιδεις στο οτι σκοτωσα τον Aerys 17 χρονια πριν. Και τελος, νομιζω πως οι περισσοτεροι δεν εχετε ιδεα πως δολοφονηθηκε ο
Αρχοντας Αρρυν.
Το επισημο πορισμα μιλαει για ξαφνικο πυρετο, χωρις εξωτερικα τραυματα. Αρα τι μας μενει? Δηλητηριο. Το γεγονος οτι ειμαι καλυτερος ξιφομαχος απο σχεδον ολους εδω δεν με καθιστα υποπτο. Εγω του αντιπαλους μου, οποως εχει δειξει η ιστορια, τους αποτελειωνω με τα χερια μου.
Τωρα, για να καλεσει ο Βασιλιας εδω τους εκπτωτους
Ταργκαρυεν σημαινει οτι υπαρχει ειδικος λογος. Κυριοι, ο
Αρχοντας Αρρυν ηταν αυτος που ξεκινησε την επανασταση εναντιον του Τρελου Βασιλια. Ποιος αλλος θα τον μισουσε περισσοτερο απ οτι οι τελευταιοι
Ταργκαρυεν? Ποιος αλλος θα μισουσε ταυτοχρονα
Σταρκ, Λαννιστερ, Αρρυν και
Μπαράθεον? Γιατι εφεραν μαζι τους τους δυο αλογοπολεμαρχους? Θελετε να υπαρξει συνεχεια στους φονους?
Viserys Targaryen, Εισαι ο μεγαλυτερος εχθρος του Στεμματος απο τοτε που ο
Robert Baratheon εγινε Βασιλιας.
Καλω ολους οσοι βρισκονται εδω να παρουν θεση για αυτες τις κατηγοριες.