Επιτέλους χρόνος για δύο λογάκια / random σκέψεις για το Comicdom! :
- O Douglas Paszkiewicz ήταν απίστευτα αστείος. Το πιο πολύ που έχω γελάσει εδώ & καιρό.
- Ο Rufus Dayglo θα ήταν η καλύτερη εμφάνιση άλλες φορές αν δεν ίσχυε το από πάνω.
- Ο Mike Carey μου υπέγραψε το
Lucifer #1 & πρέπει να πω πως μου φάνηκε πως για κάποιο λόγο οι ουρές κράτησαν πολύ φέτος (okay για τους artists, που αποφάσισαν νακάνουν σκίτσα για όλους, αλλά 2.5+ ώρες κράτησε του Carey, ενώ συνήθως των συγγραφέων πάνε πιο γρήγορα).
- Αλλά οι 4.5+ ώρες του Manara take the cake.
- To 18+ πάνελ 'Ερωτικά Comics – Μέσα Από Χάρτινες Κλειδαρότρυπες' παίζει να είναι το χειρότερο πάνελ που έχω πάει, παρά τον ασφυκτικό κόσμο. Άντεξα μόνο μισή ώρα.
- Όχι πως το άλλο πάνελ με το Manara δεν είχε spicy artwork να δείχνει στο background, πάρ'αυτά 18+ δεν ήταν επίσημα.

- Όπως κάθε χρονιά καλή φάση που συναντιόμαστε με άτομα από εδώ - ειδικά επειδή πλέον μία φορά το χρόνο συναντιέμαι με κάποιους (στο Comicdom!).
- Ειδικά τον αετομάτη zade που αναγνώρισε
τη συγκεκριμένη μπλούζα από τη συγκεκριμένη φωτογραφία (& αν όχι ποιον τι φορούσε) & σκέφτηκε "πόσοι μπορεί να φορούνε μπλούζα Wonder Girl?", οπότε & συναντηθήκαμε.

- Αποφεύχθηκε ο πανικός με το διαγωνισμό cosplay φέτος, πάλι καλά.
- Αλλά όσοι δεν το είχαν υποψιαστεί με τις προσκλήσεις (ή δεν ήξεραν καν ότι χρειάζονται - πάλι καλά που εμένα μου το είπε άλλος) είχαν εξαφανιστεί μέσα σε μισή ώρα από τι στιγμή μου άρχισαν να μοιράζονται (στις 16:00 το απόγευμα).
- Το fanzine του Diamond Hand είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή! Παιδιά, κρατήστε αυτό το πρώτο limited run για το eBay στο μέλλον!

- Η κοπελιά την Κυριακή που ήταν η προσωποποίηση του ''90s Vertigo chick', down to στο δερμάτινο μπουφάν & το lumberjack πουκάμισο. Καιρό είχα να δω το συγκεκριμένο look. *αναπολεί*.