Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2007 - 11:56
Κανένα Eureka 7 δες που δεν έχει τόσο στενή σχέση με το 'κλίμα' του καλοκαιριού αλλά τα σπάει.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2007 - 11:34
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2007 - 11:43

Έπος=Monster (να πούμε του Μπαμπινιώτη να το προσθέσει στο λεξικό του)

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2007 - 23:12
Να φτιάξουμε ένα poll με πολλά anime (τα πιο γνωστά ας πούμε) όλων των κατηγοριών αλλά και χρονολογιών, να ψηφίσουν έπειτα όλα τα μέλη του forum και να ξεχωρίσουμε τα καλύτερα με τους περισσότερους ψήφους και τέλος να τα κατατάξουμε σε κατηγορίες πχ. adventure, romance, sports κτλ.
Αυτή η λίστα θα μπορεί να ανανεώνεται είτε με νέα anime είτε με παλαιότερα που δεν είχαν γίνει αντιληπτά τότε.
Σκέφτηκα ότι θα είναι χρήσιμη αυτή η λίστα και σε νέους αλλά και σε πιο έμπειρους.
Από την άλλη εντάξει δέχομαι ότι θέλει λίγη φασαρία για να γίνει αυτό.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 14:36

http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=228
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 16:31
1)Τελείωσα τα Inuyasha + Tsubasa Chronicles και παραδέχομαι ότι με άγγιξαν συναισθηματικά σε κάποια σημεία και ήταν και πολύ αστεία και μου άρεσαν πάρα πολύ και ελπίζω να βγούνε κάτι παρόμοια animes.
2)Τελείωσα το Yu Yu Hakusho και ήταν ωραίο...Θύμιζε πιο πολύ Dragonball Z με την περιπέτεια του Urameshi yusuke στους 3 κόσμους.Ωραίο anime και με πολύ ωραίο σενάριο.
3)Τελείωσα πρόσφατα και το Mushishi και μου άρεσε πάρα πολύ σαν anime.Η όλη ιστορία θύμιζε πολύ Εξορκιστή + Constantine(Στις ταινίες στο κινηματογράφο) και ελπίζω να βγει κι εδώ παρόμοιο anime.
4)Τελείωσα το The Slayers και μου άρεσε πολύ και ήταν τρελή κωμωδία με την όμορφη Lina Inverse να ξενερώνει κάθε τόσο με την ηλιθιότητα του αγαπητικού της Gorry.^^
5)Τελικά τελείωσα με το GTO(Great Teacher Onizuka) και μπορώ να πω ότι ήταν η μεγαλύτερη anime κωμωδία στον αιώνα της TV εποχής και ελπίζω να γίνει εδώ παρόμοια anime σειρά.Δεν έχω ξανακλάσει στα γέλια με τις βλακείες του Δάσκαλου Onizuka.Με πέθανε στα γέλια με το που έβλεπε κάθε τόσο τα "προσωπικά μέρη" των κοριτσιών και με τις γκάφες του.
6)Προσωπικά και λίγο εκτός θέματος τελείωσα πριν 1 χρόνο το Flame of Recca, το πρώτο μου anime που κατέβασα.Μου άρεσε πολύ σαν ninja arts anime και το αγάπησα αμέσως και από τότε χαρή σε αυτό είχα την αφορμή να κατεβάσω κι άλλα τέτοια...
Αυτά...ελπίζω να σας βοηθήσουν οι απόψεις μου σε αυτά τα animes για διευκόλυνση καλύτερης αναζήτησης για τα καλύτερα animes(πιο καλύτερο είναι το θέμα αυτό από ότι το "Anime Recommendation" )

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 20:56

....Αυτά...ελπίζω να σας βοηθήσουν οι απόψεις μου σε αυτά τα animes για διευκόλυνση καλύτερης αναζήτησης για τα καλύτερα animes(πιο καλύτερο είναι το θέμα αυτό από ότι το "Anime Recommendation" )

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2007 - 20:55
Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu ... sounds good
thenx Dante80 ^^
....στο Anime Recommendation postares ...
Βαριόμουν να τα ξαναγράψω και τα έκανα copy paste από ένα thread που έκλεισε ο Phantom DUck.
Admins αμα δεν σας κάνει κόπος στο θέμα της Sakusuki μπορείτε να μεταφέρετε, τα όσα posts έγιναν στο κλειδωμένο, εδώ ?Για να μπορύν μερικοί χρηστές να δουν τις νέες γνώμες ?

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2007 - 21:01
Admins αμα δεν σας κάνει κόπος στο θέμα της Sakusuki μπορείτε να μεταφέρετε, τα όσα posts έγιναν στο κλειδωμένο, εδώ ?Για να μπορύν μερικοί χρηστές να δουν τις νέες γνώμες ?
Δεν γίνεται επειδή δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε τα posts με όποια σειρά θέλουμε. Θα τοποθετηθούν μόνα τους ανάλογα με την χρονολογική στιγμή που έγιναν (από το πιο παλιό στο πιο καινούργιο, ανεξάρτητα σε ποιο θέμα βρίσκονταν πριν).
Αυτό σημαίνει πως αν μεταφέρουμε τα posts από το άλλο θέμα σε αυτό εδώ, δεν θα είναι συγκεντρωμένα αλλά ανακατεμένα μέσα στις τελευταίες σελίδες.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2007 - 23:18
Είναι λες και το πρωτόκολλο του site αυτού δεν μπορεί να διαβάσει τις σειρές χρονολογικά...πάλι καλά που το έκανα copy paste.

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2007 - 04:48
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2007 - 17:28
είναι σχετικά καινούριο (12 ep.) αλλα μέχρι τώρα είναι πολύ ωραίο

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2007 - 18:05
Μεχρι τωρα εχω δει:
Dragonball (τα παντα)
Naruto (~250 eps)
Fullmetal Alchemist
Trigun
Berserker
Fate Stay Night
One Piece (Plz God give me MORE)
Samurai X
και κατεβαζω τα:
Inuyasha
My Hime
Mai Otome
Law of Ueki
Παρακαλω δωστε μου προτασεις...προτιμω τα epic anime

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2007 - 18:20

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|