Καλημερα, καλη αρχηγεια σας παιδιά!! είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και σχετικά καινούργιος στον κόσμο των anime
και θα ήθελα γι αυτό το λόγο να μου προτείνετε κάποια για αρχή σαν πιο έμπειροι. σχετικά ελαφριά, όχι πολύ ψαγμένα
έχω παρακολουθήσει όλα τα επισόδεια του dragonball - z- gt το οποίο με επηρέασε και με οδήγησε στο να αρχίσω να ασχολούμαι και ορισμένα απο slayers, lost universe και rurouni kenshin..το τελευταίο σκοπεύω και να το ολοκληρώσω..
λοιπον, λοιπον...
παρομοια με το Dragonball ειναι τα Naruto, Bleach και One Piece. το κακο τους ομως ειναι οτι ειναι τεραστια σε εκταση (πολλα επισοδεια δηλαδη), και φυσικα δεν εχουν ολοκληρωθει ακομα ( ουτε προκειται για τα επομενα 3 χρονια)
απο εκει και περα, αυτα που δινουμε στους καινουριους, εξαρταται βεβαια και απο την ηλικια, ειναι τα εξης:
Basilisk
Berserk
Elfen Lied
Gungrave
Death Note
Great teacher Onizuka
Full Metal Alchemist
Gundam 00
Azumanga Daioh
Claymore
Ghost in the Shell
Monster
Green Green
βεβαια, οσο και αν ακουστει ποζερια, ειναι καποια λιγα για αρχη, και πιστεψε με υπαρχουν 5λασσια, "βασικα" ανιμε.
εξαρταται απο to τι θα σου αρεσει εσενα. εδωσα περιπου απο ολες τις κατηγοριες. βλεπεις, και αναλογα συνεχιζεις.
καλη διασκεδαση!