Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 09 September 2008 - 02:40
Posted 09 September 2008 - 03:05
Last Exile
Hunter x Hunter
Azumanga Daioh
Monster
Mononoke
Akira
αρχικα, για να υπαρχει μια σφαιρικη ιδεα. Βεβαια, αυτα ειναι που μου ηρθαν, και η λιστα επιδεχεται βελτιωσεις/ προσθηκες. Ppl, you are welcome...
Posted 09 September 2008 - 08:40
Bounen no Xamdou
Full Metal Alchemist
Gurren Lagann
Ανάλαφροι τίτλοι για ευχάριστες ώρες κωμωδίας / δράσης XD
Full Metal Panic? Fumoffu
Samurai Champloo
Claymore
GTO
Black Lagoon
Azumanga Daioh
The Karas
Stranger -Mukou Hadan-
Soul Eater
Και πάρε μια γεύση από
Gantz
Elfen Lied
Oruchuban Ebichu
Excel Saga
FLCL
Paranoia Agent
Noein ~to your other self~
Escaflowne
Rumbling Hearts
REC
5cm Per Second
Voices of a Distant Star
Paprika
Comedy
Le Portrait de Petite Cossette
Neon Genesis Evangelion
Gunbuster
Posted 09 September 2008 - 10:50
Για να προσδιορισεις τι σου αρεσει, καλυτερα θα 'ταν να πειραματιστεις με πολλα genre. Σαν παραδειγματα καλης σειρας ενος genre (μερικες βεβαια ειναι και ειδος απο μονες τους) θα προτεινα:
Last Exile
Hunter x Hunter
Azumanga Daioh
Monster
Mononoke
Akira
αρχικα, για να υπαρχει μια σφαιρικη ιδεα. Βεβαια, αυτα ειναι που μου ηρθαν, και η λιστα επιδεχεται βελτιωσεις/ προσθηκες. Ppl, you are welcome...
Απορια- μπορεις να μου πεις ποια anime ονομαζονται genre οπως λες γιατι δεν τα παω πολυ καλα με τα ειδη
Υ.Σ αν θελεις απαντας

Posted 09 September 2008 - 11:07
Παιδιά... Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μάνγκα με βρυκόλακες, αλλά προς θεού, όχι shoujo! Ή τέλοσπάντων κάποιο shonen ή shoujo με καλό θέμα, που δεν το βαριέσαι μετά από δύο κεφάλαια... Έχω ήδη διαβάσει (και μερικά τα έχω παρατήσει):
Death Note, Soul Eater, Hellsing, Vampire Knight, Tsubasa Reservoir Chronicles, Chobits, Cardcaptor Sakura, Deadman Wonderland, Shaman King, Vampire Kisses, Godchild, και μπορεί να ξέχασα και κάποιο...
Τι μου προτείνετε?

Posted 09 September 2008 - 11:15

Posted 09 September 2008 - 11:16
Όπως είσαι, έφυγες για Vampire Hunter D.Παιδιά... Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μάνγκα με βρυκόλακες, αλλά προς θεού, όχι shoujo! Ή τέλοσπάντων κάποιο shonen ή shoujo με καλό θέμα, που δεν το βαριέσαι μετά από δύο κεφάλαια... Έχω ήδη διαβάσει (και μερικά τα έχω παρατήσει):
Death Note, Soul Eater, Hellsing, Vampire Knight, Tsubasa Reservoir Chronicles, Chobits, Cardcaptor Sakura, Deadman Wonderland, Shaman King, Vampire Kisses, Godchild, και μπορεί να ξέχασα και κάποιο...
Τι μου προτείνετε?

Επίσης δοκίμασε Hitsuji No Uta και Trinity Blood (αν και το τελευταίο το προτιμώ σε manga παρά σε anime).
Δες και το Kigeki.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 September 2008 - 12:00
By the way παιδιά βοηθάτε πολύ όσους θέλουν να σας βοηθήσουν

Posted 09 September 2008 - 12:15
Aν δεν έχεις δει τα OVA του hellsing Kai έχεις δει μόνο το tv series θα σου πρότεινα οπωσδήποτε να δεις κι αυτά.You''l enjoy it!
Μα, δεν γίνεται να έχεις διαβάσει και δει hellsing και να παραλείψεις τα OVA... Θα ήταν ιεροσυλία...!
Αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι έχω δει το Vampire Hunter D και έχω διαβάσει και το ΝΑΝΑ...
Posted 09 September 2008 - 18:06
Μάλλον εννοεί τα είδη των μάνγκα... Shoujo, shounen, josei, etc...
Παιδιά... Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μάνγκα με βρυκόλακες, αλλά προς θεού, όχι shoujo! Ή τέλοσπάντων κάποιο shonen ή shoujo με καλό θέμα, που δεν το βαριέσαι μετά από δύο κεφάλαια... Έχω ήδη διαβάσει (και μερικά τα έχω παρατήσει):
Τι μου προτείνετε?
Έχεις την παραμικρότερη ιδέα πόσα διαφορετικά είδη manga υπάρχουν που να έχουν βαμπίρ; Από Karin μέχρι Hellsing μέχρι Rosario+Vampire μέχρι Τsukihime μέχρι ό,τι θες. Ένα κεφάλαιο απ' το καθένα λογικά θα σε βοηθήσει να περιορίσεις λίγο τα κριτήρια αναζήτησης.
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Posted 09 September 2008 - 19:36

Posted 09 September 2008 - 20:14
Soul Eater, σίγουρη επιτυχία.Ευχαριστώ somnium κ noname:riiight: αν κ μου είπατε τόσο πολλά που δεν ξέρω πιο να δω
... Ποιό είναι με πολύ ξύλο, αρκετό γέλιο κ γενικά στο στύλ του bleach???

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 September 2008 - 20:20
Ευχαριστώ somnium κ noname:riiight: αν κ μου είπατε τόσο πολλά που δεν ξέρω πιο να δω
Soul Eater
Full Metal Alchemist
Gurren Lagann
Full Metal Panic? Fumoffu
Samurai Champloo
GTO
Black Lagoon
Posted 09 September 2008 - 21:27

Posted 11 September 2008 - 13:36
One Piece φυσικα, και απορω πως τοσο καιρο δε στο προτεινε κανεναςΕυχαριστώ somnium κ noname:riiight: αν κ μου είπατε τόσο πολλά που δεν ξέρω πιο να δω

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|