Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1081 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 09 September 2008 - 02:40

People help, στην προηγούμενη εξεταστική άρχισα naruto και bleach, μ'αρέσουν πάρα πολύ κ συνεχίζω να τα παρακολουθώ αλλά 2 επισόδεια anime την εβδομάδα δε φτάνουν έτσι αυτή την εξεταστική κοιτάζοντας το topic top 10 anime είδα hellsing κ σήμερα τελείωσα κ death note. Τώρα θέλω κ άλλο αλλά σαν noob στα anime δεν ξέρω τι να αρχίσω... Any suggestions???

#1082 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 09 September 2008 - 03:05

Για να προσδιορισεις τι σου αρεσει, καλυτερα θα 'ταν να πειραματιστεις με πολλα genre. Σαν παραδειγματα καλης σειρας ενος genre (μερικες βεβαια ειναι και ειδος απο μονες τους) θα προτεινα:
Last Exile
Hunter x Hunter
Azumanga Daioh
Monster
Mononoke
Akira
αρχικα, για να υπαρχει μια σφαιρικη ιδεα. Βεβαια, αυτα ειναι που μου ηρθαν, και η λιστα επιδεχεται βελτιωσεις/ προσθηκες. Ppl, you are welcome...

Posted Image

#1083 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 09 September 2008 - 08:40

Για σύγχρονους δυνατούς τίτλους από όλες τια αποκόψεις
Bounen no Xamdou
Full Metal Alchemist
Gurren Lagann

Ανάλαφροι τίτλοι για ευχάριστες ώρες κωμωδίας / δράσης XD
Full Metal Panic? Fumoffu
Samurai Champloo
Claymore
GTO
Black Lagoon
Azumanga Daioh
The Karas
Stranger -Mukou Hadan-
Soul Eater

Και πάρε μια γεύση από
Gantz
Elfen Lied

Oruchuban Ebichu
Excel Saga
FLCL

Paranoia Agent
Noein ~to your other self~

Escaflowne

Rumbling Hearts
REC
5cm Per Second
Voices of a Distant Star

Paprika

Comedy

Le Portrait de Petite Cossette

Neon Genesis Evangelion
Gunbuster
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1084 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 09 September 2008 - 10:50

Για να προσδιορισεις τι σου αρεσει, καλυτερα θα 'ταν να πειραματιστεις με πολλα genre. Σαν παραδειγματα καλης σειρας ενος genre (μερικες βεβαια ειναι και ειδος απο μονες τους) θα προτεινα:
Last Exile
Hunter x Hunter
Azumanga Daioh
Monster
Mononoke
Akira
αρχικα, για να υπαρχει μια σφαιρικη ιδεα. Βεβαια, αυτα ειναι που μου ηρθαν, και η λιστα επιδεχεται βελτιωσεις/ προσθηκες. Ppl, you are welcome...

Απορια- μπορεις να μου πεις ποια anime ονομαζονται genre οπως λες γιατι δεν τα παω πολυ καλα με τα ειδη

Υ.Σ αν θελεις απαντας:byejg9:
Posted Image
Posted Image

#1085 zoeleene

zoeleene

No obsession=No life...

• Members
  • 36 posts

Posted 09 September 2008 - 11:07

Μάλλον εννοεί τα είδη των μάνγκα... Shoujo, shounen, josei, etc...

Παιδιά... Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μάνγκα με βρυκόλακες, αλλά προς θεού, όχι shoujo! Ή τέλοσπάντων κάποιο shonen ή shoujo με καλό θέμα, που δεν το βαριέσαι μετά από δύο κεφάλαια... Έχω ήδη διαβάσει (και μερικά τα έχω παρατήσει):

Death Note, Soul Eater, Hellsing, Vampire Knight, Tsubasa Reservoir Chronicles, Chobits, Cardcaptor Sakura, Deadman Wonderland, Shaman King, Vampire Kisses, Godchild, και μπορεί να ξέχασα και κάποιο...

Τι μου προτείνετε?:blingeye2:

#1086 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 09 September 2008 - 11:15

thanks zoeleene:nod:
Posted Image
Posted Image

#1087 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 September 2008 - 11:16

Παιδιά... Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μάνγκα με βρυκόλακες, αλλά προς θεού, όχι shoujo! Ή τέλοσπάντων κάποιο shonen ή shoujo με καλό θέμα, που δεν το βαριέσαι μετά από δύο κεφάλαια... Έχω ήδη διαβάσει (και μερικά τα έχω παρατήσει):

Death Note, Soul Eater, Hellsing, Vampire Knight, Tsubasa Reservoir Chronicles, Chobits, Cardcaptor Sakura, Deadman Wonderland, Shaman King, Vampire Kisses, Godchild, και μπορεί να ξέχασα και κάποιο...

Όπως είσαι, έφυγες για Vampire Hunter D. ;)

Επίσης δοκίμασε Hitsuji No Uta και Trinity Blood (αν και το τελευταίο το προτιμώ σε manga παρά σε anime).

Δες και το Kigeki. :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1088 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 09 September 2008 - 12:00

Aν δεν έχεις δει τα OVA του hellsing Kai έχεις δει μόνο το tv series θα σου πρότεινα οπωσδήποτε να δεις κι αυτά.You''l enjoy it!

By the way παιδιά βοηθάτε πολύ όσους θέλουν να σας βοηθήσουν :P με το να δίνετε συγκεκριμένο είδος σειράς που να σας άρεσε ή ακόμα κι αν δεν ξέρετε τα είδη να αναφέρετε το στοιχείο που σας αρέσει πχ σπαθιά,ρομπότ,συνωμοσιολογία,μελλοντολογία κτλ...Άσε που με λίγο ψάξιμο βρίσκεις τα αντίστοιχα είδη ή tags στο anidb...
Posted Image

#1089 zoeleene

zoeleene

No obsession=No life...

• Members
  • 36 posts

Posted 09 September 2008 - 12:15

Aν δεν έχεις δει τα OVA του hellsing Kai έχεις δει μόνο το tv series θα σου πρότεινα οπωσδήποτε να δεις κι αυτά.You''l enjoy it!

Μα, δεν γίνεται να έχεις διαβάσει και δει hellsing και να παραλείψεις τα OVA... Θα ήταν ιεροσυλία...!

Αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι έχω δει το Vampire Hunter D και έχω διαβάσει και το ΝΑΝΑ...

#1090 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 09 September 2008 - 18:06

Μάλλον εννοεί τα είδη των μάνγκα... Shoujo, shounen, josei, etc...

Έχεις την παραμικρότερη ιδέα πόσα διαφορετικά είδη manga υπάρχουν που να έχουν βαμπίρ; Από Karin μέχρι Hellsing μέχρι Rosario+Vampire μέχρι Τsukihime μέχρι ό,τι θες. Ένα κεφάλαιο απ' το καθένα λογικά θα σε βοηθήσει να περιορίσεις λίγο τα κριτήρια αναζήτησης.

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#1091 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 09 September 2008 - 19:36

Ευχαριστώ somnium κ noname:riiight: αν κ μου είπατε τόσο πολλά που δεν ξέρω πιο να δω:hmmm:... Ποιό είναι με πολύ ξύλο, αρκετό γέλιο κ γενικά στο στύλ του bleach???

#1092 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 September 2008 - 20:14

Ευχαριστώ somnium κ noname:riiight: αν κ μου είπατε τόσο πολλά που δεν ξέρω πιο να δω:hmmm:... Ποιό είναι με πολύ ξύλο, αρκετό γέλιο κ γενικά στο στύλ του bleach???

Soul Eater, σίγουρη επιτυχία. :drink:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1093 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 09 September 2008 - 20:20

Soul Eater
Full Metal Alchemist
Gurren Lagann
Full Metal Panic? Fumoffu
Samurai Champloo
GTO
Black Lagoon
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1094 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 09 September 2008 - 21:27

Πάω για soul eater λοιπόν:bike:Thanks κ πάλι:riiight:

#1095 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 September 2008 - 13:36

One Piece φυσικα, και απορω πως τοσο καιρο δε στο προτεινε κανενας :oo:
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires